2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 83 39,9%
  • erkek

OY: 109 52,4%
  • ikiz kız

OY: 2 1,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız/erkek

OY: 8 3,8%
  • üçüz / çoğul

OY: 3 1,4%

• Ankete Katılan
    208
O da birşey mi ben bildiğin manyak oldum. Lohusa filmindeki gupse özay'ım not: yaş 37, alt nasıl bağlanır onu bile bilmiyorum, mukuslu kaka demesen, bebemdeki kakanın sümüklü gibi olduğunu fark bile etmezdim.
Evet bende öyleydim ama bir anda bir güncelleme geldi analık güncellemesi herşeyi araştırmakta iyi değil

Yazıları geriden okuyorum hiç üzülme bende hem formül mama hipp organik olanı hem de meme veriyorum. Yeterli gelmediği için ama yine de pes etmedim hala emziriyorum süt sagiyorum ilk başlarda az geliyordu iki göğüs toplamı 30 ml filan yavaş yavaş artıyor yemeğime dikkat ediyorum daha sık sağmaya çalışıyorum ki şuan iki göğüs toplamı 55ml bazen 80 ml buluyor. Uzun lafın kısası hiç modunu bozma önemi olan bebeğinin doymasi, sağlıklı olması herkes anne sütü verecek diye bir kural yok. Bu arada sağlık ocağı ile de hastane tartısı fark etti bizde. Bizde evdeki tartı ile tartiyoruz bizim kizceyi hastanede ki ile uyuşuyordu. edahandro bu arada Philips avent kullanıyorum bende ve meme reddi olmadı şükür

Saat 3.30da emzirmeye başlama seansı, emzirme bitince çıkamayan gaz, tıkalı burun, saat 5 ve diğer emzirme saati geldi

Merhabalar hanımlar.. 5 gün önce sezeryan oldum ve estetik dikiş atıldı. Bugün doktor kontrolüne gittiğim de doktorum iltihap kaptığını söyledi ve enfeksiyon ilaçlarımı 2 katına çıkardı. Doğumdan sonra 2 günlüğüne bebeğimi kuvöze aldıklarını için hiç yatmadım ve uyumadım. Sürekli oturdum yada iş yaptım. Nedeni olarak hiç yatmadığım için olduğunu söyledi.. şu an dikiş yerlerımden sarı ve kanlı su gelıyor. Bende peçete ile kapattım. Doktoruma yarın soracağım ama durumun normal olup olmadığıyla ilgili bilgisi olan var mı? İltihap ve kan gelmesi normal mi?

çok kıymetli dediklerin sağol kuzummmm

Kızlar benim bebem memede dört beş çekiyor bir yutuyor. Memede süt az geldiğinden mi böyle normali mi böyle acaba?direk çekip yutması gerekir gibi geliyor bana

Kızlar benim bebem memede dört beş çekiyor bir yutuyor. Memede süt az geldiğinden mi böyle normali mi böyle acaba?direk çekip yutması gerekir gibi geliyor bana
Doktor bana birkaç kere çekip yutuyor dimi diye sordu özellikle, normal bence. Ağzında da biriktiriyolar zaten

Çözümü zaman ve sabır kuzum. Ben bulamadım o cözümü.
Sene olmuş iki bin bilmem kAç bilim adamları da gaza hala care bulamadı püü yazıklar olsun

Normal degil canım antibiyotiklerini düzenli kulan mutlaka o enfeksiyonu gecirir anca bir de zorlamıcaksın kendini hiç bir sekilde iyi hissetsen bile uzan dinlen cok dolanma destek olan birilerin varsa

günaydın kızlarrr bizim için de bol gazlı bir geceydi. ağlayarak çıkarıyor. epey de çıkarıyor nasıl hâlâ gazı olabilir? ilk çocuk olmasa da tecrübesiz gibi oluyor insan

günaydın kızlarrr bizim için de bol gazlı bir geceydi. ağlayarak çıkarıyor. epey de çıkarıyor nasıl hâlâ gazı olabilir? ilk çocuk olmasa da tecrübesiz gibi oluyor insan
Benimki de oyle. Böyle gazlı değildi ablaları. Kaç saat boyunca ıkındı bagıra bagıra cok zor cıkartıyor gazını. Sırtını sıvazlamaktan karnına masaj yapmaktan başka birsey gelmiyor elimden. Bu bir süreç böyle böyle gececek diye kendimi motive ediyorum bir sonraki güne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…