- 26 Eylül 2024
- 1.193
- 1.666
- 48
Hangi d vitaminini önerdi canım? Bir de probiyotik takviyeler neler? Yine gazdan tüm tuşlara basmaya, her şeyi denemeye başladım hayır olsunDoktordan geldik kızlar, benim bebeklik doktoruma kızım gitti çok duygulandımher şey yolundaymış çok şükür, sadece gazı var dedi bugün uyuyakaldık telaşe olunca mama verip gittik o yüzden mi gazlandı bilmiyorum. Hırıltısı vardı ciğerlerden değil tamamen burundan bol bol serum fizyolojik damlat aspiratör de kullanabilirsin dedi. Ben dandik almıştım aspiratörü otri bebe aldım. Umarım becerebilirim. D vitamini markasını değiştirdi, probiyotik takviyeler verdi çok zorlanırsa fitil verdi evde bulunsun dedi. Aşılarını da burda yaptıracağız koca iğne sokturamam çocuğa valla bizim sağlık ocağı kasap gibi.
Canım nasıl başvurdunuz bunaBana 1 emzirme 1 analık parası yattı emzirme 817 mi ne analık da 5800 küsürdü sanırım, toplu olanı en son alcam
Bir sürü ilacım var ama hep unutuyorum maalesef. Bi hamilelikte de kullandığım folik asitli, omegalı falan bi takviye var, bir de demir ilacım var. Bunları unutmamaya çalışıyorum. D vitaminini unutuyorum çoğunlukla.Kızlar siz ne kullanıyorsunuz takviye? Ben D vitamini kullanıyorum demir de kullanmalıyım ama unutuyorum hep :/
Aşılar doktorda yapılıyor mu canım? Bende yaptırayım. Dün sağlık ocağı bir aylık olunca hepatit b vurduDoktordan geldik kızlar, benim bebeklik doktoruma kızım gitti çok duygulandımher şey yolundaymış çok şükür, sadece gazı var dedi bugün uyuyakaldık telaşe olunca mama verip gittik o yüzden mi gazlandı bilmiyorum. Hırıltısı vardı ciğerlerden değil tamamen burundan bol bol serum fizyolojik damlat aspiratör de kullanabilirsin dedi. Ben dandik almıştım aspiratörü otri bebe aldım. Umarım becerebilirim. D vitamini markasını değiştirdi, probiyotik takviyeler verdi çok zorlanırsa fitil verdi evde bulunsun dedi. Aşılarını da burda yaptıracağız koca iğne sokturamam çocuğa valla bizim sağlık ocağı kasap gibi.
Annemdeydi nuna, eşimi almaya gönderdim. Kutunun içinden elektrikli salıncak beşik gibi bir şey çıktıBen de bir ihtimal 3 numara kolay bir bebek olur mu diyordum ama cıks maalesef buda da becerememişiz. Durmuyor valla su yerdeki nunada sallamaktan harab oldum bu sefer de. Kuş uykusu gibi 5-10 dakka uyuyup acıyor gözlerini cin gibi. Memede de uyumuyor
Ben hiçbir şey yapmadım cano, bizim muhasebeci yazmış sizle ilgileniyorum görüyorsunuz diyeCanım nasıl başvurdunuz buna
Memeyi karbonatlı suya batırın diyolar öyle denedin mi emzirmeden önceKızlar ağız içi pamukçuk için bildiğiniz ilaç var mı
Zorunlu aşılar özel hastanelerde ücretli mi anamDoktordan geldik kızlar, benim bebeklik doktoruma kızım gitti çok duygulandımher şey yolundaymış çok şükür, sadece gazı var dedi bugün uyuyakaldık telaşe olunca mama verip gittik o yüzden mi gazlandı bilmiyorum. Hırıltısı vardı ciğerlerden değil tamamen burundan bol bol serum fizyolojik damlat aspiratör de kullanabilirsin dedi. Ben dandik almıştım aspiratörü otri bebe aldım. Umarım becerebilirim. D vitamini markasını değiştirdi, probiyotik takviyeler verdi çok zorlanırsa fitil verdi evde bulunsun dedi. Aşılarını da burda yaptıracağız koca iğne sokturamam çocuğa valla bizim sağlık ocağı kasap gibi.
Bende de var elektrikli bir salımcak o zamandan kalma daha hala çıkartıp kurucam cok ümüdim yok da ondan ayak sürüyorum sanırsamAnnemdeydi nuna, eşimi almaya gönderdim. Kutunun içinden elektrikli salıncak beşik gibi bir şey çıktıilkinde de gazdan ne bulursak almıştık bir çare olur mu diye. Allah hepimizin yardımcısı olsun, fiziksel ve ruhsal sağlığımızı korusun
D vitamini, probiyotik, gaz damlası ve çok zorlanırsa fitil verdi canım sırasıyla. Probiyotik 5 damla, gaz damlası 3x10 damla, fitil 3te 1i makada olacakmış.Hangi d vitaminini önerdi canım? Bir de probiyotik takviyeler neler? Yine gazdan tüm tuşlara basmaya, her şeyi denemeye başladım hayır olsun
Yapılıyormuş canımAşılar doktorda yapılıyor mu canım? Bende yaptırayım. Dün sağlık ocağı bir aylık olunca hepatit b vurdu
Hiç sormadım çiçeğim muayenehane bu, soracağım ama gitmeden haber veririm size de.Zorunlu aşılar özel hastanelerde ücretli mi anam
Canım zorlanan bebişlere şu yataktan alıyorlarmış faydasını gören çok bir bak istersenAnnemdeydi nuna, eşimi almaya gönderdim. Kutunun içinden elektrikli salıncak beşik gibi bir şey çıktıilkinde de gazdan ne bulursak almıştık bir çare olur mu diye. Allah hepimizin yardımcısı olsun, fiziksel ve ruhsal sağlığımızı korusun
Aiiyy fotoğraflarını atmışsın bir de şundan şu kadar diye yazmışsınD vitamini, probiyotik, gaz damlası ve çok zorlanırsa fitil verdi canım sırasıyla. Probiyotik 5 damla, gaz damlası 3x10 damla, fitil 3te 1i makada olacakmış.
Bizdeki bunun elektriklisi gibi, kendi kendine sallıyor. Büyükte işe yaramadi ama deneyeceğimCanım zorlanan bebişlere şu yataktan alıyorlarmış faydasını gören çok bir bak istersen
KUKKİ V Metal Hamak Beşik, Salıncak, Portatif Beşik Fiyatı, Yorumları - Trendyol
KUKKİ V Metal Hamak Beşik, Salıncak, Portatif Beşik yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
İki gündür bizKarnı aç ama emmiyor uykusu var esniyor ama yerine koyunca uyanıyor ne yapacağımı şaşırdım şimdi ben de ağlıcam
Sakın stres yapma üzülme emzirmeye devam et mama takviyesi ile hiç birşey olmaz sütün emzirdikçe gelecek. Bende eşimle tartıştım baya ağladım stres oldum ikinci gün sütüm neredeyse hiç yoktu gelmiyordu şoka girdim hemen su rezene içtim moralimi düzeltmeye çalıştım emzirmeye devam ettim hemen tekrar toparlandıKızlar ben de haberler kötü Biz bugün 18 günlük olduk doktor kontrolümüz vardı bebeğim hiç kilo almamış ciddi ciddi mamaya başlattı hem de biberonla ver dedi bayağı moralim bozuldu Halbuki emmesi çok güzel ama sanırım sütüm kesiliyor Annemlerin gitmesine çok Stres oldum yalnız kaldığım için bayağı üzüldüm sanırım o etki etti biberon kullanıp meme reddi yaşamayan var mı Philips avent'in biberonunu kullanacağım sıkıntı olmaz inşallah Bir de dedi ki 5 dakika emzir geri kalanında mama ver Bence biraz emzirme mantığından uzak bir doktor Ben gene 15'er dakika emzirip sonra mama vermeyi düşünüyorum siz ne dersiniz sütüm gitsin istemiyorum belki Geçici bir şeydir sütüm tekrar gelecektir sağmaya da devam edeceğim zaten başka bir önerisi olan varsa önerileri açığım biraz Beynim durdu ve çok iyi değilim kızlar .. ben Halbuki mama karşıtı değildim ama bu hormonlar beni ele geçirdi. Bir de başka hastanenin doktoruna gittik yani doğum yaptığım hastaneye gitmedik acaba tartılarda mı fark vardı bilemedim 150 gram Alması gerekiyormuş onu almamış 30 gram almış sadece
Biz de bir defa kullanabilmistik, onda da çılgınca ağlayarak uyanmıştıBende de var elektrikli bir salımcak o zamandan kalma daha hala çıkartıp kurucam cok ümüdim yok da ondan ayak sürüyorum sanırsamamin amin cok amin. 5 saattir dogru düzgün uyumadı artık direnmiyorum ayakta sallama moduna gectim az evvel itibariyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?