- 12 Temmuz 2022
- 24.867
- 3
- 89.179
- 528
Biz de muayenehaneye gidicez de 13'ünde ekstra bi ücret alıyolarsa ki alıyolardır hazırlıklı gidelim bari bi sağlık ocağı bi orası bi burası uğraşmayalıHiç sormadım çiçeğim muayenehane bu, soracağım ama gitmeden haber veririm size de.
Ya buna da oturcan başında sallıcan o da zor geliyor biryerden sonra anam babam usulu ayakta sallamak hepsinden kolay ben size diyim allah muhtac etmesin de ederse de en rahatı oymuş gibi geliyor banaCanım zorlanan bebişlere şu yataktan alıyorlarmış faydasını gören çok bir bak istersen
KUKKİ V Metal Hamak Beşik, Salıncak, Portatif Beşik Fiyatı, Yorumları - Trendyol
KUKKİ V Metal Hamak Beşik, Salıncak, Portatif Beşik yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Moral bozmak gibi olmasın da bence hiçbiri bi işe yaramıyor. Bir sürüsünü kullandım ama yine aynı yaniGaz damlası ne kullanıyorsunuz doktorun önerdiği pek fayda etmedi gibi iki gündür aşırı huysuz hiç durmuyor ilk defa böyle oldu. Tekrar yazdım doktora belki başka bi marka yine önerir.
23 günlük doğduğu günden bugüne kadar biberon veriyorum. Como tomo kullanıyorum. Meme reddi olmadı gibi.(geçen hafta bir iki gün ağladı onun dışında sorunsuz emzirme artı biberon ilerliyoruzKızlar ben de haberler kötü Biz bugün 18 günlük olduk doktor kontrolümüz vardı bebeğim hiç kilo almamış ciddi ciddi mamaya başlattı hem de biberonla ver dedi bayağı moralim bozuldu Halbuki emmesi çok güzel ama sanırım sütüm kesiliyor Annemlerin gitmesine çok Stres oldum yalnız kaldığım için bayağı üzüldüm sanırım o etki etti biberon kullanıp meme reddi yaşamayan var mı Philips avent'in biberonunu kullanacağım sıkıntı olmaz inşallah Bir de dedi ki 5 dakika emzir geri kalanında mama ver Bence biraz emzirme mantığından uzak bir doktor Ben gene 15'er dakika emzirip sonra mama vermeyi düşünüyorum siz ne dersiniz sütüm gitsin istemiyorum belki Geçici bir şeydir sütüm tekrar gelecektir sağmaya da devam edeceğim zaten başka bir önerisi olan varsa önerileri açığım biraz Beynim durdu ve çok iyi değilim kızlar .. ben Halbuki mama karşıtı değildim ama bu hormonlar beni ele geçirdi. Bir de başka hastanenin doktoruna gittik yani doğum yaptığım hastaneye gitmedik acaba tartılarda mı fark vardı bilemedim 150 gram Alması gerekiyormuş onu almamış 30 gram almış sadece
Bana bi kere bi para yatti sanirim emzirmeydi o ama analik icin basvurmak lazim sankiBana 1 emzirme 1 analık parası yattı emzirme 817 mi ne analık da 5800 küsürdü sanırım, toplu olanı en son alcam
Yavrum ver mamsyi korkma yasamaz meme reddi bende cok uzuldum ama bebegim icin mecbur . 2.5 saatte bir meme veriyorsan 3 saatte bi mama ver. Yani 15 er dakka meme ardindan mama. Toparlar cabucak .Kızlar ben de haberler kötü Biz bugün 18 günlük olduk doktor kontrolümüz vardı bebeğim hiç kilo almamış ciddi ciddi mamaya başlattı hem de biberonla ver dedi bayağı moralim bozuldu Halbuki emmesi çok güzel ama sanırım sütüm kesiliyor Annemlerin gitmesine çok Stres oldum yalnız kaldığım için bayağı üzüldüm sanırım o etki etti biberon kullanıp meme reddi yaşamayan var mı Philips avent'in biberonunu kullanacağım sıkıntı olmaz inşallah Bir de dedi ki 5 dakika emzir geri kalanında mama ver Bence biraz emzirme mantığından uzak bir doktor Ben gene 15'er dakika emzirip sonra mama vermeyi düşünüyorum siz ne dersiniz sütüm gitsin istemiyorum belki Geçici bir şeydir sütüm tekrar gelecektir sağmaya da devam edeceğim zaten başka bir önerisi olan varsa önerileri açığım biraz Beynim durdu ve çok iyi değilim kızlar .. ben Halbuki mama karşıtı değildim ama bu hormonlar beni ele geçirdi. Bir de başka hastanenin doktoruna gittik yani doğum yaptığım hastaneye gitmedik acaba tartılarda mı fark vardı bilemedim 150 gram Alması gerekiyormuş onu almamış 30 gram almış sadece
Ne demek şifa olsun kuzuya inşallahAiiyy fotoğraflarını atmışsın bir de şundan şu kadar diye yazmışsınellerine sağlık canım, çok teşekkür ederim
Bilmiyorum ki başvurmadım bi yere benle ilgilenesi tutmuş jdnfBana bi kere bi para yatti sanirim emzirmeydi o ama analik icin basvurmak lazim sanki
Bence alıyorlardır, dur teyzeme sorup öğreneyim ben onuBiz de muayenehaneye gidicez de 13'ünde ekstra bi ücret alıyolarsa ki alıyolardır hazırlıklı gidelim bari bi sağlık ocağı bi orası bi burası uğraşmayalı
Bugün Kaleidon probiyotik ve Sab Simplex gaz damlasına başladıkGaz damlası ne kullanıyorsunuz doktorun önerdiği pek fayda etmedi gibi iki gündür aşırı huysuz hiç durmuyor ilk defa böyle oldu. Tekrar yazdım doktora belki başka bi marka yine önerir.
Bence de yaramıyor biz psikolojik olarak veriyoruz bu dönem geçince kendi kendine geçiyorMoral bozmak gibi olmasın da bence hiçbiri bi işe yaramıyor. Bir sürüsünü kullandım ama yine aynı yani
Benim doktor Bana aynı markayı tekrar sunuyor anlamadımBugün Kaleidon probiyotik ve Sab Simplex gaz damlasına başladık
Mikostatin alcaksin canimKızlar ağız içi pamukçuk için bildiğiniz ilaç var mı
Ücretsiz canım bende kontrole gittiğimde yaptırıyorum sonra sağlık ocağına arayıp bilgi veriyorumZorunlu aşılar özel hastanelerde ücretli mi anam
Aa tamam o zaman, çok teşekkürler canoÜcretsiz canım bende kontrole gittiğimde yaptırıyorum sonra sağlık ocağına arayıp bilgi veriyorum
Dr. Arzu dedim ya oda onun çaresi yok büyüdükce geçer diyen doktorlardanMoral bozmak gibi olmasın da bence hiçbiri bi işe yaramıyor. Bir sürüsünü kullandım ama yine aynı yani
Denedim canımMemeyi karbonatlı suya batırın diyolar öyle denedin mi emzirmeden önce
Teşekkür ederim canım.Mikostatin alcaksin canim
Bu canimİlacın adı nedir 3 gündür biz de uyumuyoruz da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?