- 12 Temmuz 2022
- 24.849
- 3
- 89.150
- 528
Bana 1 emzirme 1 analık parası yattı emzirme 817 mi ne analık da 5800 küsürdü sanırım, toplu olanı en son alcamkızlar doğum paralarınız yattı mı yattıysa ne kadar yattı maaşınıza oranla? paylaşmak isteyenler paylaşırsa sevinirim benimki eksik sanki
Edacim uzulme meme ya da mama onemli olan bebisin beslenmesi bir kac sene sonra bu gunler hep unutulacak sen yine emzir oncesinde ardindan biberon verirsin hemen reddetmez arada sen de evde tartil bebek kucaginda kilo takibi yapabilmek icin.Kızlar ben de haberler kötü Biz bugün 18 günlük olduk doktor kontrolümüz vardı bebeğim hiç kilo almamış ciddi ciddi mamaya başlattı hem de biberonla ver dedi bayağı moralim bozuldu Halbuki emmesi çok güzel ama sanırım sütüm kesiliyor Annemlerin gitmesine çok Stres oldum yalnız kaldığım için bayağı üzüldüm sanırım o etki etti biberon kullanıp meme reddi yaşamayan var mı Philips avent'in biberonunu kullanacağım sıkıntı olmaz inşallah Bir de dedi ki 5 dakika emzir geri kalanında mama ver Bence biraz emzirme mantığından uzak bir doktor Ben gene 15'er dakika emzirip sonra mama vermeyi düşünüyorum siz ne dersiniz sütüm gitsin istemiyorum belki Geçici bir şeydir sütüm tekrar gelecektir sağmaya da devam edeceğim zaten başka bir önerisi olan varsa önerileri açığım biraz Beynim durdu ve çok iyi değilim kızlar .. ben Halbuki mama karşıtı değildim ama bu hormonlar beni ele geçirdi
Tamam canım o mamadan aldırayım sağol. Bizim tartı yanlış gösteriyor ya. 300 gram almış gösteriyordu. Ona güveniyorum.Edacim uzulme meme ya da mama onemli olan bebisin beslenmesi bir kac sene sonra bu gunler hep unutulacak sen yine emzir oncesinde ardindan biberon verirsin hemen reddetmez arada sen de evde tartil bebek kucaginda kilo takibi yapabilmek icin.
hipp organic cambiotic guzel mama ilk cocuguma 2 yasina kadar verdik biz prebiyotikler de var icinde
Ben de bir ihtimal 3 numara kolay bir bebek olur mu diyordum ama cıks maalesef buda da becerememişiz. Durmuyor valla su yerdeki nunada sallamaktan harab oldum bu sefer de. Kuş uykusu gibi 5-10 dakka uyuyup acıyor gözlerini cin gibi. Memede de uyumuyorDün gece onu da denedim Derya, bu defa yapmayacağım demiştim ama yok yaptım. İşe yaramadı o ayrıbenim ilki de böyleydi, haliyle üçüncü çocuktan kesin olarak vazgeçtik. Demek ki bizden emzir yatır rahatlığında çocuk olmuyor diyerek zor çocuk sıramı savdım diye düşünmüştüm ama hayaller vs gerçekler oldu
Ben avent kullanıyorum canım sagdigim sütü vermek için bazen de mama vermek için. Red yaşamadım şu an günde maksimum 2 kere veriyorum biberonu ama yenidoğan zamanlarında 5-6 kez veriyordum. Bence biraz mamayla destekle toparlasin sonra bırakırsın istemiyorsan. Ya da sagdigin sütü ver biberonla, en azından ml olarak görürsün. Ben de mama karşıtı değilim ama verirken üzülüyorum. İçin nasıl rahat edecekse öyle devam et. Toparlar inşallahKızlar ben de haberler kötü Biz bugün 18 günlük olduk doktor kontrolümüz vardı bebeğim hiç kilo almamış ciddi ciddi mamaya başlattı hem de biberonla ver dedi bayağı moralim bozuldu Halbuki emmesi çok güzel ama sanırım sütüm kesiliyor Annemlerin gitmesine çok Stres oldum yalnız kaldığım için bayağı üzüldüm sanırım o etki etti biberon kullanıp meme reddi yaşamayan var mı Philips avent'in biberonunu kullanacağım sıkıntı olmaz inşallah Bir de dedi ki 5 dakika emzir geri kalanında mama ver Bence biraz emzirme mantığından uzak bir doktor Ben gene 15'er dakika emzirip sonra mama vermeyi düşünüyorum siz ne dersiniz sütüm gitsin istemiyorum belki Geçici bir şeydir sütüm tekrar gelecektir sağmaya da devam edeceğim zaten başka bir önerisi olan varsa önerileri açığım biraz Beynim durdu ve çok iyi değilim kızlar .. ben Halbuki mama karşıtı değildim ama bu hormonlar beni ele geçirdi. Bir de başka hastanenin doktoruna gittik yani doğum yaptığım hastaneye gitmedik acaba tartılarda mı fark vardı bilemedim 150 gram Alması gerekiyormuş onu almamış 30 gram almış sadece
Neden biberon diye ısrar etti cano? Biz kaşıkla veriyoruz mamayı halaKızlar ben de haberler kötü Biz bugün 18 günlük olduk doktor kontrolümüz vardı bebeğim hiç kilo almamış ciddi ciddi mamaya başlattı hem de biberonla ver dedi bayağı moralim bozuldu Halbuki emmesi çok güzel ama sanırım sütüm kesiliyor Annemlerin gitmesine çok Stres oldum yalnız kaldığım için bayağı üzüldüm sanırım o etki etti biberon kullanıp meme reddi yaşamayan var mı Philips avent'in biberonunu kullanacağım sıkıntı olmaz inşallah Bir de dedi ki 5 dakika emzir geri kalanında mama ver Bence biraz emzirme mantığından uzak bir doktor Ben gene 15'er dakika emzirip sonra mama vermeyi düşünüyorum siz ne dersiniz sütüm gitsin istemiyorum belki Geçici bir şeydir sütüm tekrar gelecektir sağmaya da devam edeceğim zaten başka bir önerisi olan varsa önerileri açığım biraz Beynim durdu ve çok iyi değilim kızlar .. ben Halbuki mama karşıtı değildim ama bu hormonlar beni ele geçirdi. Bir de başka hastanenin doktoruna gittik yani doğum yaptığım hastaneye gitmedik acaba tartılarda mı fark vardı bilemedim 150 gram Alması gerekiyormuş onu almamış 30 gram almış sadece
Silikon uçsuz emzirme anam geçene kadar, çok hafifletiyor acıyı
Yani tahminim o yönde, ben de süt kanalları falan sanıyorum şu beyaz noktacıkları. Aşırı acıyordu emerkenyarın nemli sıcak havlu koycaz bakalım
Biz eds yöntemi, enjektörle ağza sıkma, kaşık biberonla falan veriyorduk. Onlar işe yaramamış, biberona bolca mama köyün istediği kadarını emsin dedi. Ama ben gene ara ara enjektörle vericem bence. Meme reddi olursa diye korkuyorum.Neden biberon diye ısrar etti cano? Biz kaşıkla veriyoruz mamayı hala
Canım üzülmen çok normal ama böyle durumlarda farklı görüş almak seni rahatlatabilir. Özel muayenehane doktorları çok farklı oluyor bence, her şeyi sorup rahat ulaşabileceğin bir doktor muydu bugün gittiğin? Ekstra emzirme danışmanı desteği de alıp sütünü arttırabilirsin, hiçbiri çözülmeyecek sorunlar değilKızlar ben de haberler kötü Biz bugün 18 günlük olduk doktor kontrolümüz vardı bebeğim hiç kilo almamış ciddi ciddi mamaya başlattı hem de biberonla ver dedi bayağı moralim bozuldu Halbuki emmesi çok güzel ama sanırım sütüm kesiliyor Annemlerin gitmesine çok Stres oldum yalnız kaldığım için bayağı üzüldüm sanırım o etki etti biberon kullanıp meme reddi yaşamayan var mı Philips avent'in biberonunu kullanacağım sıkıntı olmaz inşallah Bir de dedi ki 5 dakika emzir geri kalanında mama ver Bence biraz emzirme mantığından uzak bir doktor Ben gene 15'er dakika emzirip sonra mama vermeyi düşünüyorum siz ne dersiniz sütüm gitsin istemiyorum belki Geçici bir şeydir sütüm tekrar gelecektir sağmaya da devam edeceğim zaten başka bir önerisi olan varsa önerileri açığım biraz Beynim durdu ve çok iyi değilim kızlar .. ben Halbuki mama karşıtı değildim ama bu hormonlar beni ele geçirdi. Bir de başka hastanenin doktoruna gittik yani doğum yaptığım hastaneye gitmedik acaba tartılarda mı fark vardı bilemedim 150 gram Alması gerekiyormuş onu almamış 30 gram almış sadece
Philips avent yenidoğan biberonun akışı bizim memelerden bile daha az bence, red yaşayacağını düşünmüyorum ben. Comotomo da alabilirsin onun da akışı yavaş ama avent kadar değil.Biz eds yöntemi, enjektörle ağza sıkma, kaşık biberonla falan veriyorduk. Onlar işe yaramamış, biberona bolca mama köyün istediği kadarını emsin dedi. Ama ben gene ara ara enjektörle vericem bence. Meme reddi olursa diye korkuyorum.
Canım biz bir aylık olduk hem avent biberon hem meme devamKızlar ben de haberler kötü Biz bugün 18 günlük olduk doktor kontrolümüz vardı bebeğim hiç kilo almamış ciddi ciddi mamaya başlattı hem de biberonla ver dedi bayağı moralim bozuldu Halbuki emmesi çok güzel ama sanırım sütüm kesiliyor Annemlerin gitmesine çok Stres oldum yalnız kaldığım için bayağı üzüldüm sanırım o etki etti biberon kullanıp meme reddi yaşamayan var mı Philips avent'in biberonunu kullanacağım sıkıntı olmaz inşallah Bir de dedi ki 5 dakika emzir geri kalanında mama ver Bence biraz emzirme mantığından uzak bir doktor Ben gene 15'er dakika emzirip sonra mama vermeyi düşünüyorum siz ne dersiniz sütüm gitsin istemiyorum belki Geçici bir şeydir sütüm tekrar gelecektir sağmaya da devam edeceğim zaten başka bir önerisi olan varsa önerileri açığım biraz Beynim durdu ve çok iyi değilim kızlar .. ben Halbuki mama karşıtı değildim ama bu hormonlar beni ele geçirdi. Bir de başka hastanenin doktoruna gittik yani doğum yaptığım hastaneye gitmedik acaba tartılarda mı fark vardı bilemedim 150 gram Alması gerekiyormuş onu almamış 30 gram almış sadece
Ay çok amin. İnşallah ben de yaşamamCanım biz bir aylık olduk hem avent biberon hem meme devam
Ben de arada unutuyorum ya, hamileyken 1 gün bile unutmamıştımKızlar siz ne kullanıyorsunuz takviye? Ben D vitamini kullanıyorum demir de kullanmalıyım ama unutuyorum hep :/
Magnezyum d vit demir ve b12 arada onega3 ama 1 haftadır aksatıyorum ve kabızım. Mg u içmiyorum diye oldum galibaKızlar siz ne kullanıyorsunuz takviye? Ben D vitamini kullanıyorum demir de kullanmalıyım ama unutuyorum hep :/
Ben de elenatal 3 aldım ama daha paketini açmadım emaanBen de arada unutuyorum ya, hamileyken 1 gün bile unutmamıştımbu çok iyi bak her şey var içinde demir falan almıyom ben bağırsaklarımı mahvediyor
İlacın adı nedir 3 gündür biz de uyumuyoruz daVallahi aynisi yalniz olmadigima sevinsem mi uzulsem mi bilemedimkeci sutlu mama yaramadi bize ya asiri gaz yapti ya da ben ona yordum. Mamayi tamamen birakmaya gozum korkuyo ama aralarini acmaya calisiyorum yoksa bende yildim. Emzirmeyi asiri sevdim ama bu sekilde degil probiyotik ise yaradi mi yaramadimi anlayamiyorum ama buyuk adam gibi gaz cikariyo alttan coktan sesler korosu gibi
Canım hiç üzme kendini. Ben baştan beri biberonla mama veriyorum meme reddi yaşamadım. Sürekli sağdığım için de sütüm arttı şuan daha çok meme emiyor mesela sorun olmadı ben de avent kullanıyorum 1 numara. Yavaş akışlı zaten. Süt için de takviyeler ve sağım yapmak arttırıyor. Tabi stres, uyku, beslenme de var ama onları geçtik artık. Sen vazgeçme bol bol sağım yap. KKızlar ben de haberler kötü Biz bugün 18 günlük olduk doktor kontrolümüz vardı bebeğim hiç kilo almamış ciddi ciddi mamaya başlattı hem de biberonla ver dedi bayağı moralim bozuldu Halbuki emmesi çok güzel ama sanırım sütüm kesiliyor Annemlerin gitmesine çok Stres oldum yalnız kaldığım için bayağı üzüldüm sanırım o etki etti biberon kullanıp meme reddi yaşamayan var mı Philips avent'in biberonunu kullanacağım sıkıntı olmaz inşallah Bir de dedi ki 5 dakika emzir geri kalanında mama ver Bence biraz emzirme mantığından uzak bir doktor Ben gene 15'er dakika emzirip sonra mama vermeyi düşünüyorum siz ne dersiniz sütüm gitsin istemiyorum belki Geçici bir şeydir sütüm tekrar gelecektir sağmaya da devam edeceğim zaten başka bir önerisi olan varsa önerileri açığım biraz Beynim durdu ve çok iyi değilim kızlar .. ben Halbuki mama karşıtı değildim ama bu hormonlar beni ele geçirdi. Bir de başka hastanenin doktoruna gittik yani doğum yaptığım hastaneye gitmedik acaba tartılarda mı fark vardı bilemedim 150 gram Alması gerekiyormuş onu almamış 30 gram almış sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?