2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 83 39,9%
  • erkek

OY: 109 52,4%
  • ikiz kız

OY: 2 1,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız/erkek

OY: 8 3,8%
  • üçüz / çoğul

OY: 3 1,4%

• Ankete Katılan
    208
Şimdi tarttım çok şükür kilo alıyor. Süt yetiyor bence ama böyle bir emzirme düzenine benim enerjim yetmiyor. Tok olunca içmeyecekse benim çocuk her an aç o zaman bu da çiş kaka ve kilo almayla örtüşmüyor. Ben de bilemiyorum inan ki sebep ne, amaç ne.

E gaz çıkarıyorsa işe yaramış işte çok güzel Bugün gelecek bizimki de, hemen vereyim. Dediğin gibi emzirme iyi ama aralıksız 18 saat emzirince keyfi kalmıyor. İki saatte bir uyandırıp emzirsem keyif olurdu

Aynı durumdayız, kilo alımı iyi bez sayisi iyi. Bu açlık ne o zaman 1 haftaya düzelmesini ümit ediyorum. Hepimizin bebesi için duam bu en kısa sürede ayarları duzelsin inşallah

Saat olmus kac 2 gundur memede cocuk durdurmaya imkan yok baska turlu cok sinirliyim valla aglicam uykusuzluktan . Geberiyor o da uykudan ama yok illa meme emecek. Yoksa ciglik cigliga agliyor. Mama da verdik yok yok yok
Bu benim 2. Kızım aynı. Emmekten cocuk 1.5 kg falan almıştı ayda ilk 1-2 ay. o kadar memedeydi ki başka türlü sakinleşemüyordu Ben cözüm bulamamıştım ama gecici bir sürec öyle düşünmek ise yarar mı bilmiyorum da geciyor gercekten zor da olsa. Zamanını tam hatırlamıyorum ama 2 ayına yakındı galiba ayakta sallamayı kesfetmiştim yine oturmak zorunda kalıyordum ama emzirmekten daha konforlu en azından ayagımda hafif hafif sallıyordum öyle duruyordu sadece nasıl caresiz durumdaysam oh be dedirtmişti bana ayakta sallamak. Önüme sehpaya yiyecek icecek herseyi hazırlıyordum netflix esliğinde ayakta sallama partisi akşama kadar

Dün gece onu da denedim Derya, bu defa yapmayacağım demiştim ama yok yaptım. İşe yaramadı o ayrı benim ilki de böyleydi, haliyle üçüncü çocuktan kesin olarak vazgeçtik. Demek ki bizden emzir yatır rahatlığında çocuk olmuyor diyerek zor çocuk sıramı savdım diye düşünmüştüm ama hayaller vs gerçekler oldu

2 arkadasim ben yenidogan surecinde ne diziler ne kitaplar bitirdim demisti , dizi kitabi gectim rahat oturabilsem 1 saat falan

ya bu siteye bi haller oldu akşam rengi mengi değişti reklamlar falan gitmişti şimdi reklamlar geri gelmiş sayfa büyümüş yazılar zor okunuyor maşallah dediğim üç gün yaşamıyor yav

2 arkadasim ben yenidogan surecinde ne diziler ne kitaplar bitirdim demisti , dizi kitabi gectim rahat oturabilsem 1 saat falan
Dizi bende izliyorum sırf kafam dağılsın diye yoksa deliririm kah kucağımda pışpışlayarak kah ayakta gezidrerek bir şekilde izliyorım o dizileri ama kitap olayı için bebişin sabit durması gerekir oda zor

İşte ayakta sallanmayı severse boş boş oturmak yerine dizi kitap allah ne verdiyse girişiyorsun kafayı yememek için

akıl saglıgımızı koruyabilmek için bir sekilde kendimizce yöntemler geliştirmek zorunda kalıyoruz napalım

kızlar doğum paralarınız yattı mı yattıysa ne kadar yattı maaşınıza oranla? paylaşmak isteyenler paylaşırsa sevinirim benimki eksik sanki

Yani tahminim o yönde, ben de süt kanalları falan sanıyorum şu beyaz noktacıkları. Aşırı acıyordu emerken yarın nemli sıcak havlu koycaz bakalım
Bu bende de var sanki ya acıdan öldürmeyen ama süründüren şey bunlar mı? Gece oğlan nasıl savaştıysa göğsüm morardı ya ilk şiddetimi gördüm oğlumdan djdjdd

kızlar doğum paralarınız yattı mı yattıysa ne kadar yattı maaşınıza oranla? paylaşmak isteyenler paylaşırsa sevinirim benimki eksik sanki
Kaç gün sonra yattı? Bişey yapmak gerekiyor mu bunlar için ya ben hiç bişey yapmadım sanki

Kızlar ben de haberler kötü Biz bugün 18 günlük olduk doktor kontrolümüz vardı bebeğim hiç kilo almamış ciddi ciddi mamaya başlattı hem de biberonla ver dedi bayağı moralim bozuldu Halbuki emmesi çok güzel ama sanırım sütüm kesiliyor Annemlerin gitmesine çok Stres oldum yalnız kaldığım için bayağı üzüldüm sanırım o etki etti biberon kullanıp meme reddi yaşamayan var mı Philips avent'in biberonunu kullanacağım sıkıntı olmaz inşallah Bir de dedi ki 5 dakika emzir geri kalanında mama ver Bence biraz emzirme mantığından uzak bir doktor Ben gene 15'er dakika emzirip sonra mama vermeyi düşünüyorum siz ne dersiniz sütüm gitsin istemiyorum belki Geçici bir şeydir sütüm tekrar gelecektir sağmaya da devam edeceğim zaten başka bir önerisi olan varsa önerileri açığım biraz Beynim durdu ve çok iyi değilim kızlar .. ben Halbuki mama karşıtı değildim ama bu hormonlar beni ele geçirdi. Bir de başka hastanenin doktoruna gittik yani doğum yaptığım hastaneye gitmedik acaba tartılarda mı fark vardı bilemedim 150 gram Alması gerekiyormuş onu almamış 30 gram almış sadece

Bu bende de var sanki ya acıdan öldürmeyen ama süründüren şey bunlar mı? Gece oğlan nasıl savaştıysa göğsüm morardı ya ilk şiddetimi gördüm oğlumdan djdjdd
Bu cano, süt tıkanıyormuş emzirerek geçiyomuş genelde. Sıcak nemli havlu koyup üstüne emzirin diyolar maksat orayı yumuşatıp bebişin emmesiyle kanalları açmak :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…