- 26 Eylül 2024
- 1.190
- 1.663
- 48
Şimdi tarttım çok şükür kilo alıyor. Süt yetiyor bence ama böyle bir emzirme düzenine benim enerjim yetmiyor. Tok olunca içmeyecekse benim çocuk her an aç o zaman bu da çiş kaka ve kilo almayla örtüşmüyor. Ben de bilemiyorum inan ki sebep ne, amaç ne.Yani sakinlesti ama anlayamıyorum. Sutum var ağzından taşıyor aç olma ihtimali aklımın ucundan geçmiyor. Nasıl oluyor çözemedimhemsirem tok olsa mamayı içmez dedi, bu sefer sütüm yetmiyor mu diye düşünüyorum. Valla kafam çok karışık.
E gaz çıkarıyorsa işe yaramış işte çok güzelVallahi aynisi yalniz olmadigima sevinsem mi uzulsem mi bilemedimkeci sutlu mama yaramadi bize ya asiri gaz yapti ya da ben ona yordum. Mamayi tamamen birakmaya gozum korkuyo ama aralarini acmaya calisiyorum yoksa bende yildim. Emzirmeyi asiri sevdim ama bu sekilde degil probiyotik ise yaradi mi yaramadimi anlayamiyorum ama buyuk adam gibi gaz cikariyo alttan coktan sesler korosu gibi
Aynı durumdayız, kilo alımı iyi bez sayisi iyi. Bu açlık ne o zamanŞimdi tarttım çok şükür kilo alıyor. Süt yetiyor bence ama böyle bir emzirme düzenine benim enerjim yetmiyor. Tok olunca içmeyecekse benim çocuk her an aç o zaman bu da çiş kaka ve kilo almayla örtüşmüyor. Ben de bilemiyorum inan ki sebep ne, amaç ne.
Allahım lütfen amin amin aminAynı durumdayız, kilo alımı iyi bez sayisi iyi. Bu açlık ne o zaman1 haftaya düzelmesini ümit ediyorum. Hepimizin bebesi için duam bu en kısa sürede ayarları duzelsin inşallah
Bu benim 2. Kızım aynı. Emmekten cocuk 1.5 kg falan almıştı ayda ilk 1-2 ay. o kadar memedeydi ki başka türlü sakinleşemüyordu Ben cözüm bulamamıştım ama gecici bir sürec öyle düşünmek ise yarar mı bilmiyorum da geciyor gercekten zor da olsa. Zamanını tam hatırlamıyorum ama 2 ayına yakındı galiba ayakta sallamayı kesfetmiştim yine oturmak zorunda kalıyordum ama emzirmekten daha konforlu en azından ayagımda hafif hafif sallıyordum öyle duruyordu sadece nasıl caresiz durumdaysam oh be dedirtmişti bana ayakta sallamak. Önüme sehpaya yiyecek icecek herseyi hazırlıyordum netflix esliğinde ayakta sallama partisi akşama kadarSaat olmus kac 2 gundur memede cocuk durdurmaya imkan yok baska turlu cok sinirliyim valla aglicam uykusuzluktan . Geberiyor o da uykudan ama yok illa meme emecek. Yoksa ciglik cigliga agliyor. Mama da verdik yok yok yok
Dün gece onu da denedim Derya, bu defa yapmayacağım demiştim ama yok yaptım. İşe yaramadı o ayrıBu benim 2. Kızım aynı. Emmekten cocuk 1.5 kg falan almıştı ayda ilk 1-2 ay. o kadar memedeydi ki başka türlü sakinleşemüyordu Ben cözüm bulamamıştım ama gecici bir sürec öyle düşünmek ise yarar mı bilmiyorum da geciyor gercekten zor da olsa. Zamanını tam hatırlamıyorum ama 2 ayına yakındı galiba ayakta sallamayı kesfetmiştim yine oturmak zorunda kalıyordum ama emzirmekten daha konforlu en azından ayagımda hafif hafif sallıyordum öyle duruyordu sadece nasıl caresiz durumdaysam oh be dedirtmişti bana ayakta sallamak. Önüme sehpaya yiyecek icecek herseyi hazırlıyordum netflix esliğinde ayakta sallama partisi akşama kadar
2 arkadasim ben yenidogan surecinde ne diziler ne kitaplar bitirdim demisti , dizi kitabi gectim rahat oturabilsem 1 saat falanBu benim 2. Kızım aynı. Emmekten cocuk 1.5 kg falan almıştı ayda ilk 1-2 ay. o kadar memedeydi ki başka türlü sakinleşemüyordu Ben cözüm bulamamıştım ama gecici bir sürec öyle düşünmek ise yarar mı bilmiyorum da geciyor gercekten zor da olsa. Zamanını tam hatırlamıyorum ama 2 ayına yakındı galiba ayakta sallamayı kesfetmiştim yine oturmak zorunda kalıyordum ama emzirmekten daha konforlu en azından ayagımda hafif hafif sallıyordum öyle duruyordu sadece nasıl caresiz durumdaysam oh be dedirtmişti bana ayakta sallamak. Önüme sehpaya yiyecek icecek herseyi hazırlıyordum netflix esliğinde ayakta sallama partisi akşama kadar
Dizi bende izliyorum sırf kafam dağılsın diye yoksa deliririm kah kucağımda pışpışlayarak kah ayakta gezidrerek bir şekilde izliyorım o dizileri2 arkadasim ben yenidogan surecinde ne diziler ne kitaplar bitirdim demisti , dizi kitabi gectim rahat oturabilsem 1 saat falan
İşte ayakta sallanmayı severse boş boş oturmak yerine dizi kitap allah ne verdiyse girişiyorsun kafayı yememek için2 arkadasim ben yenidogan surecinde ne diziler ne kitaplar bitirdim demisti , dizi kitabi gectim rahat oturabilsem 1 saat falan
akıl saglıgımızı koruyabilmek için bir sekilde kendimizce yöntemler geliştirmek zorunda kalıyoruz napalımDizi bende izliyorum sırf kafam dağılsın diye yoksa deliririm kah kucağımda pışpışlayarak kah ayakta gezidrerek bir şekilde izliyorım o dizileriama kitap olayı için bebişin sabit durması gerekir oda zor
balKızlar yeniyılınızı kutlayamamıs oldum giremedim pek… mutlu sağlıklı bebişlerle ailenizle nice seneleriniz olsunbebişimden size bir fotoğraf bırakıyorum.
Geçmiş olsun canım ilk defa duydum
Yani tahminim o yönde, ben de süt kanalları falan sanıyorum şu beyaz noktacıkları. Aşırı acıyordu emerkenyarın nemli sıcak havlu koycaz bakalım
Anlaşılan çoğumuz aynı durumdayiz bugün, Allah sabır versin hepimize. Dün biz de beraber ağladık oğlumlaKarnı aç ama emmiyor uykusu var esniyor ama yerine koyunca uyanıyor ne yapacağımı şaşırdım şimdi ben de ağlıcam
Bu bende de var sanki ya acıdan öldürmeyen ama süründüren şey bunlar mı? Gece oğlan nasıl savaştıysa göğsüm morardı ya ilk şiddetimi gördüm oğlumdan djdjdd
Yani tahminim o yönde, ben de süt kanalları falan sanıyorum şu beyaz noktacıkları. Aşırı acıyordu emerkenyarın nemli sıcak havlu koycaz bakalım
Kaç gün sonra yattı? Bişey yapmak gerekiyor mu bunlar için ya ben hiç bişey yapmadım sankikızlar doğum paralarınız yattı mı yattıysa ne kadar yattı maaşınıza oranla? paylaşmak isteyenler paylaşırsa sevinirim benimki eksik sanki
Bu cano, süt tıkanıyormuş emzirerek geçiyomuş genelde. Sıcak nemli havlu koyup üstüne emzirin diyolar maksat orayı yumuşatıp bebişin emmesiyle kanalları açmak :/Bu bende de var sanki ya acıdan öldürmeyen ama süründüren şey bunlar mı? Gece oğlan nasıl savaştıysa göğsüm morardı ya ilk şiddetimi gördüm oğlumdan djdjdd
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?