2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 85 40,1%
  • erkek

OY: 109 51,4%
  • ikiz kız

OY: 3 1,4%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 9 4,2%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    212
Benim böbreğim ağrıyor 1 haftadır falan su içmeyi çoğaltınca azalıyor ordan anlıyorum enfeksiyonda var zaten ama geçmiyorsa bir git baktır bence böbrekte olsa yine önemli geçmeyen ağrı
Bj sorunun net cvbini bende bekliyorum.. birde sogum sancısı esnasında bebek hareketlilik kasiliyormu yoksa sakin mi. Nasıl ayırt edicez. M minikfilozof canım sende bol su iç emin olana kadar ve ağır iş yapma dikkatli ol.

Gerçekten inanmışlık bu olsa gerek ben hiç altıma bişey sermeyi düşünmemiştim bak gece her ağrıda doğuruyom mu dedim ama bende de bişey yok sakin bir sabaha günaydın dedik
Tamamen aynısı benimde her ağrıda uyanışta acaba nişan falan gelseydi bari bir yakındır doğum derdik

Suyu gelenler bir gün önce çok bişey hissetmedik diyorlar ya ben de ona güvendim bişey hissetmesek bile bence bir anda olabilir. Sanki sabah kalkınca geliyor bu su ben ona aşırı odaklanmışım. Erkek bebekleri de 40ı bekliyor diyorlar sanki ama bakalım bana diyene sus diyorum genelde

Sonra bir de temizlikle uğraşmak istemediğim için O zaman hosgeldin 39. haftamız, bu haftanın bir günü bizim için hayat boyu kutlayacağımız bir gün olacak
Düşündüm de fotoğraf çekimi hafta sonu fazla mesai parası alıyordu belki oğluşum anasına kıyamadı o yüzden haftaiçini bekliyor

aynen ben de yazmak istemedim ani bebek olumunu ama burda da ayni sekilde soyluyor doktorlar uyudugu oda max 22 olsun kendin ne giyiyorsan en fazla bir tik ustunu giydir diyorlar vucudunun nefes almasi onemli, kendininde

kızlar bugün görümcem geldi hastane çantasına bakalım son haline dedi, dependi görünce çok şaşırdı bu kadar gelmiyor ki gereksiz bu sen ped koy falan dedi kafamı karıştırdı
Bana ilk iki gün depend değil bildiğin kocaman hasta bezi bağladılar onu bile sürekli değiştirdik. Sonrasında depende geçtim. Bugün 6.gün halen depend kullanıyorum. Bir ara pede geçtim ama rahat edemedim. Çamaşırım dikişime denk geliyor falan zor oldu. Bu yumuşak hem karnımı da topluyor.

Herkesin durumu farklı oluyor sen temkinli ol al yanina

Gerçekten dikişleri rahatsız etmiyor. Ben de iki paket kullandım . Çok yumuşak hem de . Kanama fazla olmadım tabi diğer günler ama yine rahat ettim ben . Pedden daha iyi

Çok şükür şimdi sarılık var diye fazla vermeye çalışıyorum. Gebelik zor doğduktan sonra daha zor. Hep onu düşünüyorsun bişey olacak diye

Bende hep nasıl ayırt edecem diyordum ama cidden anlaşılıyor kesik kesik geliyor dakika tut hemen hastaneye gitmeye gerek yok o gitgide şiddetlenip kesilmiyor gece11 de başladı sabaha kadar öldüm sabah doğum yaptım zaten. Bende baktım geçmeyecek 3 gibi gittim. Sende üç saat felan bekle kesilirse doğum sancısı değil ama devam ederse git. Aklını çok karıştırırsa en azından nstye git. Mesela bem böyle çok sancı yaşadım ama hiç gitmedim şiddeti aynıydı ama tek bi nokta da oluyordu kesik kesik gelmiyordu devamlı vardı bir saat içinde gidiyordu bi daha gelmiyordu yani rahat ayırt ediliyor. Bunda da artık son günler kalmış 7 günüm dedim sancım çok duramıyorum doğum değilse bile nst çektireyim gideyim ne olacak. Gidiş o gidiş

Yani yalancı sancılarım aynısı gibi ama uzun sürüp durmayan mi? Bele ve kasklara bicak gbi saplanan..?ve bebekte o sırada itip kasıp duruyormu? Yoksa bebekle alakası yok o hareketsiz mi osira da

Attim attim suan uzun kollu zibin ince corap ve muslin kumdakla yatiyor ara ara havalandiriyorum odayi 24- 24.5 iyi bence.

Gerçekten dikişleri rahatsız etmiyor. Ben de iki paket kullandım . Çok yumuşak hem de . Kanama fazla olmadım tabi diğer günler ama yine rahat ettim ben . Pedden daha iyi
Benim üçüncü paket belki bir tane daha alırım bilemiyorum. Enfeksiyondan korktuğum için sık değişiyordum başta ondan hızlı bitti. Ama gerçekten rahat yumuşak olması falan. Çamaşırı pedi sürekli değiştiremiyorum da eğilemiyorum halen çünkü o yüzden kolayıma geldi. Doktorum da istediğin kadar kullanabilirsin dedi.

Çok şükür şimdi sarılık var diye fazla vermeye çalışıyorum. Gebelik zor doğduktan sonra daha zor. Hep onu düşünüyorsun bişey olacak diye
Basdan sona kaygi bitmiyor hicbirmznda bitmiycek iyi olsunlarda onemli degil valla sag saglim kucamiza aldikya sukur rabbim herkese nasip etsin bekliyenlerde saglikla kavussun bende erken dogdu icin kaygiliyim herseyine hizli nefes aldi niye hizli aliyor uyumadi niye uyumuyor ayaginin alti morariyor bazen niye morariyor erken dogdu icin mi diyirum cuma saglik ocagina goturdum ebe sen fazlami inceliyorsun acaba cocugu diyor 36 haftada dogunca fazlaca kaygili oldum sanirim

Normal reflü yatağı daha eğimli duruyor bir de bu içine gömülüyor ayaklar yukarda reflü için değil gibi ama bebeğe anne karnında hissiyatı verdiriyordur
Canım ben yataş yuno yatak aldım reflü yatağı diye geçiyor gece beşiğinede koyuyorum. Sıkıntı olur mu acaba?

Kızlar spinal sezeryan olanların beli ne durumda? Bende inanılmaz bir ağrı var geçmiyor ne zaman geçer acaba

Canım ben yataş yuno yatak aldım reflü yatağı diye geçiyor gece beşiğinede koyuyorum. Sıkıntı olur mu acaba?
Sürekli kullanmak iyi değil diye biliyorum canım sakinleştirmek için yada işleri halletmek için kullanalabilşr bence ama uzun kullanılması sakincalı omurga gelişimi açısından düz sert diyor uzmanlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…