- 26 Şubat 2024
- 4.536
- 4.350
Ay artık anlamışlardır diye düşünüyorum ya, en azından bir süre. Bundan sonra müsade etmeyeceğim zaten, kimse kırılmasın diye hem psikolojimi bozdum hem en sonunda oğlunu dolduran cadı gelin ben oldum. Bari bozayım da cadılığıma değsinEşin aslında iyi de yapıyor ya ama sen biraz daha toparlayıcı bişey olsun konu sana gelmesin istiyorsun. Erkeklere de güven olmaz söylerler analarına. Dağa taşa söyle ama kocaya söyleme boşvererkekler de bağ kursa dert kurmasa ayrı dert gerçekten boşvercen en az seviyede muhatap olacaksın falan öyle böyle bi denge kurulcak bu saatten sonra. Bir daha rest çekmek yemez diyim sana. Korkarlar iyice kopup gidecekler torunu göremicez diye. Nolursa olsun sen kötü olmada zaten çocuk olduktan sonra daha az umrumuzda olacak diye düşünüyorum. Ben kvlerden geliyom şimdi sarı tülbent işlemiş neden bebek sarılık olmasın diye dedim hani hurafe bunlar ama sereriz çok güzel olmuş elinize sağlık falan ama asla sermem alırken de övüyom hep fkfkrk yemeğimi böreğimi de elime verdi gönderdi aman diğer şeylerini de ben görmüyorum yemek boyu 3 kere salata ye demesini ve 2 kere su ister misin demesini mesela takmıyorum artık kb sofrada olsaydı 3 kere de salata ye diye o söyleyecekti mesela. Ağzımı açıp gösterme isteği çok gelirdi bana ama şimdi tamam diyom
Tabi tabi önceki büyük cocuklarimda reçete yaziyolardi saf alkol ve gazlı bezle temizliyoruk eskiden simdi onermiyolarGöbek bağı için temizleme kiti bile satılıyor ama bizde yıkamazlar enfeksiyon kapan bebek oldu daha önce sonra kimse yıkamadı bekliyorlar
Burda bir aksilik yoksa tek gece kalınıyor. İlk seferinde ben 24 saat dolmadan yıkanmistim yani.Zaten sezaryende iki gece hastanede tutuyorlar sanırım, eve üçüncü gün gelmiş oluyoruz, yapılabilir bence de banyo ya. Ben de bekleyebileceğimi çok sanmıyorum ziraBebek konusunda da göbek bağını bekleriz canım, öncesinde eşim mümkün değil yıkatmaz annem de illa ki yıkayalım der ama doktor yıkama dedi deriz artık
Benim de öyle. Hatta bazı sivilcelerin çıkışını hissettim resmen otururkenKızlar ilk aylarda cildim süperdi ama son 1 aydır epey bozuldu, fısır fısır yanaklarım falan çenemde de sivilceler çıktı. Makyajla falan çok uyudum hamilelikte ama bu kadar yapmaz ye düşünüyorumaynı durumu yaşayan var mı? Napacağuk bunlara, ergenliğimden beri ilk kez böyleyim
İlkinde yoktu bakalim bunda olacak mı. Değişen bazı prosedürler var emboli çorabı da veriliyormuş mesela pandemi sonrasıKarnına hafif bastiriyolar aşagidan bakiyolar cnm.pihti varmı diye bı iki kez yapiyolar
Hahahaha sağlık çalışanlarına saygım var ama o kadar da yok valla bir posta da ben yıkarımm onlarıcanim yikiyorlar benim ilk dogumumda bana bile sormadan bir baktim bebegi yikiyorlardi 3 gun hastanede kaldim orda dogum paketinin icinde, hemen alip yikiyorlar ben ne oluyor diyene kadar hadi foto cek ilk banyosunu kacirma falan yapti hemsireler, burda yikaniyor kisacasi
Aynı şuanKızlar ilk aylarda cildim süperdi ama son 1 aydır epey bozuldu, fısır fısır yanaklarım falan çenemde de sivilceler çıktı. Makyajla falan çok uyudum hamilelikte ama bu kadar yapmaz ye düşünüyorumaynı durumu yaşayan var mı? Napacağuk bunlara, ergenliğimden beri ilk kez böyleyim
He evet ben 2020 de doğurdum 10 Kasım'da pandeminin ortasında varis çorabı giydirdiler birde doğum sonrası kan sulandırıcı yazdılar 10 tane ocsapar mi neydiİlkinde yoktu bakalim bunda olacak mı. Değişen bazı prosedürler var emboli çorabı da veriliyormuş mesela pandemi sonrası
Fıstık nasılsın? Her şey yolunda mı?Hocahnm
bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza aldıktan bir süre sonra hiçbirinin çok önemi kalmayacak inşallah, ağrı-sızı-vajinal-sezaryen-ameliyat-epidural vs vs
tek düşünmemiz gereken bu bence
benim de tam vajina kemiğinin orası bacaklarımın arası kopuyor sankiya benim cati agrisi mi acilmasi mi oluyor bu anlamiyorum cok aciyor kemigim. artik koltuktan kalkarken yattigim yerden kalkarken bile aciyor. tam olarak vajina kemigi aslinda orasi mi oluyor cati. Ilkinde boylr seyler yasamayinca hic deneyimim de yok bu ne bicim aci boyle sanki ikiye ayriliyor kemigim
Bebek büyüdükçe insülin ihtiyacı artıyorAyyy ne güzel en azından birkaç kare foton olmuş olacak. Biz bu gidişle bişeyler çekemeden doğurcaz shsjjs
Senin şeker hala mı yüksek çıkıyor o kadar dikkate ve insüline rağmen yavrum yaaa
Gecer gecer sen hiç merak etme. Çok zor sürecin ama Hastane yatagında gömecegin yiyecekleri düşün surda ne kaldı az daha dayanBebek büyüdükçe insülin ihtiyacı artıyorinsallah doğurunca geçer diye dua ediyorum artık napalım
10 sene once ilk kızımın dogum videosunda gördüm ben de baya bildigin muslugun altında fosur fosur yıkadı valla hemşire kızı. Biz de odada bekliyoruz cocuk gelsin diyecanim yikiyorlar benim ilk dogumumda bana bile sormadan bir baktim bebegi yikiyorlardi 3 gun hastanede kaldim orda dogum paketinin icinde, hemen alip yikiyorlar ben ne oluyor diyene kadar hadi foto cek ilk banyosunu kacirma falan yapti hemsireler, burda yikaniyor kisacasi
tamamdırAy bi konu vardı burda kız normal beklerken sezaryene alınmaya karar verilmişti. Altında o kadar pozitif hikayeler vardı ki ben girip girip orayı okuyorum dngn mük bi topic oldu bulunca atayım size deowlll kayısı kompostosunu hazır eyleyin ama siz şimdiden
+1, hatta doğuma giderken de içmeyi düşünüyorum. Kafamda şu soru var. Eğer doğumdan sonra içmezsem, ertesi gün kusma krizi gelir mi? Hastaneye Yanımda prilam da götüreyim miKullanıyorum tabi, bırakmayı birkaç ay önce denedim 3 gün yemek yiyemedim serumluk oldum ama 1 tablete düşürmeyi deniyorum arada, 2-3 tablet alıyorum normalde 1 tablet denemelerin perperişan bitiyordoğuma kadar devam edeceğim muhtemelen, bugün 2 tablet aldım midem ağzımda uyuyamıyorum kusacağım tahminimce. Minnoş da değil ejderha gibi kusmaya devam ediyorum of hep aynı şeyleri yiyorumm aslında kuru kuru, hormonlardan bence.
Arayan böyle arasın işte, sabah sabah bayıldımAy dün kayınvaldem aradı görüntülü oyle cok sık sık konuşmuyoruz 1000 km mesafedeler. Doguma gelecek inşallah. Ne kadar güzelleşmişsin, yüzün cok güzel olmuş dedi bana bi sevindirik oldumBence bir değişiklik yok da saolsun övesi geldi herhalde beni. Paylaşasım geldi sizle de