Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 73 41,2%
  • erkek

OY: 92 52,0%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,4%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    177
Ay artık anlamışlardır diye düşünüyorum ya, en azından bir süre. Bundan sonra müsade etmeyeceğim zaten, kimse kırılmasın diye hem psikolojimi bozdum hem en sonunda oğlunu dolduran cadı gelin ben oldum. Bari bozayım da cadılığıma değsin duymamak en iyisi ama bir noktada sınırı varsa tabi, benimkilerin hiç yok maalesef sustukça vitesi artırıyorlar.

Burda bir aksilik yoksa tek gece kalınıyor. İlk seferinde ben 24 saat dolmadan yıkanmistim yani.

Benim de öyle. Hatta bazı sivilcelerin çıkışını hissettim resmen otururken doğum sonrası emzirmeye uygun cilt bakimlarina abanicam artık anne saatlerinde mecbur

Hahahaha sağlık çalışanlarına saygım var ama o kadar da yok valla bir posta da ben yıkarımm onları

Aynı şuan

Fıstık nasılsın? Her şey yolunda mı? Hocahnm
iyileşmeye çalışıyorum ikiz olunca biraz daha zaman alıyor sadece . Bebişler için de süreç içindeyiz daha çok yeni bugünüme binlerce şükrediyorum . Ama gördüm bebeklerimi , Allah herkesin yavrusunu anasına babasına bağışlasın şu hevesciklerimizle yaptığımız her şeyiiii bebeklerimizle yaşayalım inşallah , değişik bir mucize . Benden mi çıktı diyosun :)

bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza aldıktan bir süre sonra hiçbirinin çok önemi kalmayacak inşallah, ağrı-sızı-vajinal-sezaryen-ameliyat-epidural vs vs
tek düşünmemiz gereken bu bence
Bir tek doğuma dair de değil, sonrasında da yaşanan hiçbir zorluk unutulmasa dünyada kimse ikinciyi istemezdi zaten. Tek kişi çıktığın kapıdan iki kişi girmek dünyanın en güzel hediyesi

benim de tam vajina kemiğinin orası bacaklarımın arası kopuyor sanki her gün aynı olmuyor bazı günler hiç hissetmiyorum bazı günler koltuktan zor kalkıyorum yatakta zor dönüyorum

bu aptal insanlardan bana gına geldi cidden kimseyle görüşmicem artık doğuma kadar bi tane pozitif insan olmaz mı insanın çevresinde benim valla yok tek pozitiflikleri ay görünce herşeyi unutuyorsun ay mis gibi kokuyor bebiş demek. onu biz de biliyoruz ayol bende görümce iki tane. geçen bi tanesi geldi, iki küçük çocukla arabasız gelmiş safım, geri biz bıraktık evlerine. yolda bana şeyi soruyor: ikili testimin sonucu nasılmış bebekte bişey var mıymış güler misin ağlar mısın. ulan avel, üstünden yirmi koca hafta geçmiş, bebek kocaman olmuş, yaptığın muhabbete bak. bu insanlarda gram akıl yok mu öbürü de geçen akşam gelmiş yine: bunlar en güzel zamanların diyor. öffff yeminle daralttınız beni. kvde de: uyut şunu diye bağırır geceleri oğlum diyo. eşim dedi artık salak salak yorumlar yapma sen bi daha diye de biraz olsun rahatladım. şaka yaptığını sanıyor bir de söylerken gülüyor falan. odada tek gülen kendisi ama. akılsız bir espri anlayışı var.

Ayyy ne güzel en azından birkaç kare foton olmuş olacak. Biz bu gidişle bişeyler çekemeden doğurcaz shsjjs
Senin şeker hala mı yüksek çıkıyor o kadar dikkate ve insüline rağmen yavrum yaaa
Bebek büyüdükçe insülin ihtiyacı artıyor insallah doğurunca geçer diye dua ediyorum artık napalım

10 sene once ilk kızımın dogum videosunda gördüm ben de baya bildigin muslugun altında fosur fosur yıkadı valla hemşire kızı. Biz de odada bekliyoruz cocuk gelsin diye vasat bir hastaneydi orası bir de o zaman belki bu kadar bilinç mi yoktu bilmiyorum. Cocuk pırıl pırıl gelmişi yanımıza ikinciyi yıkamamış silmişler sadece

tamamdır ilk doğumda da içirmişlerdi bana epey faydası oluyor

+1, hatta doğuma giderken de içmeyi düşünüyorum. Kafamda şu soru var. Eğer doğumdan sonra içmezsem, ertesi gün kusma krizi gelir mi? Hastaneye Yanımda prilam da götüreyim mi sonsuza kadar kullanacağım gibi geliyor

Arayan böyle arasın işte, sabah sabah bayıldım Bak bir insanın pozitifligi önce sana, sonra da bize geçti. Oh çok şükür güzel başladık güne, haftaya, aya. Böyle de misler gibi devam etsin

D derya32 Canım sen hem tecrübelisin, hem de en azından bana göre işin daha çok içindesin. Çocuklarına rota virüs, menenjit gibi aşıları yaptırıyor musun? İlkinde yaptırdım ben ama arada bakış açısı ya da belki tıbbi olarak değişiklikler oldu mu bilmiyorum. Böyle birini görünce mesleğiyle ilgili darlayan bir insan olmak istemiyorum ama sordum gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…