Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 73 41,2%
  • erkek

OY: 92 52,0%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,4%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    177
Eger hissetmezsen kazalar yaşanabilir ama genelde 3-4 saate aciliyorsun. Hatta o yüzden gaz çıkışı oldu mu diye sorup duruyorlar. Ayağa kalkana kadar sonda da takılı kalıyor. Bu arada aklıma geldi. Bana belden uyusturulduktan sonra sonda takılmisti dolayısıyla acı hissetmedim. Ama bazı yerlerde buna uymamislar boşuna canları yanmış. Sizin de aklınızda olsun eğer sezaryen olursa

Offfff naptın peki sonra Ya ben de yoğun kabızlık yaşadığım bir dönem bünyemde alışık olmadığından hemen zorlandım tabi, bir arkadaşa bahsettim o da bana bekun*s diye bir hap verdi (kötü örnek olmaz inş kimseye shsjjs). Sorgusuz sualsiz attım ağzıma o gün de eşimde kalıcam ve ev arkadaşı da var bizimkinin. Allahım sabah öyle bir feci uyandım ki yani sabahın köründe o bağırsak hareketliliği nedir rezilliğin dibi. Tuvalete gittim normal alaturka tuvalet sifonu bir yandan açıyorum Çeşmeyi bir yandan ki gürültü olsun Ev arkadaşının odasına yakındı tuvalet çocuk eminim sövmüştür bana iyice bi Yarım saat kaldım o tuvalette sanırım sonra bacaklar iptal tabi. Sürünerek odaya gittim bir şekilde, hemen toparlandım ve kimse uyanmadan kaçtım evden acil işim çıkmıştı dedim uyandıklarında da O nasıl bir ilaçtır öyle ya rabbim dedim

Yok yok bana dediğim gibi sedasyon + lokal anestezi verdiler canım bundan eminim. Çünkü ameliyat öncesi uzun uzun anlattılar her şeyi imza attırdılar. Burun ameliyatı olduğumda uyanmak zor olmuştu falan diye bahsettim ben onlar da bana bu genel anestezi değil. Önce seni uyutacağız derin sedasyon yöntemiyle, sen olan biteni duymayacaksın, acı hissetmemen için de lokal anestezi vereceğiz demişti. Lokal anesteziyi nasıl ne şekilde verdiklerini bilemiyorum ama almak için imza attığıma eminim.

Sezaryende sonda da mı takılıyor? Ne zamana kadar takılı kalıyor? Hissetmeye başlayana kadar mı? Uf bir de onu çıkarmanın acısı var desene. Hiç taktırmadım gerçi ama çok acıtırmış gibime geliyor Sezaryen fobim giderek artıyor

Yeni sevgiliyiz, pandemi deli gibi ve ilk kez dışarı çıkıp beraber kalacağız -annemler yazlıkta- o kadar heyecanlıyım ki anlatamam. Cumartesiydi hatta, o gün eğitimi vardı eşimin ama ölüyorum yani bildiğin gibi değil. Aradım mahvoldum ben diye acile gittik dizanteri dediler düşün ajfksks birkaç saat toparladım sonra tekrar gittik falan yoğun enfeksiyon çıktı zehirlenmişim tavuktan. Sonra bizim eve geçtik sen git dedim yalnız bırakmak istemedi, diğer odada yat lütfen dedim gaz vs sıkıntı olmasın diye onu da kabul etmedi ateşim vardı çünkü titriyordum. Neyse uyuduk sonra zar zor, gecenin bi vakti bi uyandım bacaklarımdan akıyor ajflsjcls eşim de yanımda uyuyor sjfmsjdk 2 aylık sevgiliyiz abv. Hiç hissetmedim, hemen duşa girdim ama o kadar ağladım ki sinirim çok bozulmuştu eşimi uyandırdım 2 kere daha acile gittik sonra. Annemleri çağırdık anlattık tabi o gün annemler çok sevmişti eşimi, bizim kız altına sçmış oğlan da kucağına alıp doktora götürmüş diyehsjcksncmsjdks

Bende 6-7 saat açlık yeter demişlerdi ama o tabii diz ameliyatıydı sezaryende 1 gün bekletiyolarsa bi de açlığı dert edincem şimdi
Benim arkadaşım normal doğum olacak diye gitti. Suni sancı almaya başladı 6-7 saat aldı onu öyle açılması yeteri kadar olmadı. Sonra acıkmış yemek yedi karnını doyurdu gücüm kuvvetim gelsin diye. Az biraz daha sancıyı çekti. Doktor da anlamı yok doğmayacak demiş. Sezaryene almışlar. Önce epidural almış yani belden aşağısını uyuşturmuşlar. Sonra ben hissediyorum, kötü oldum beni uyutun demiş bu sefer genel anestezi vermişler. Tabi ondan uyanırken de tok olduğu için nefes borusuna yemek mi ne gelmiş, Entübe etmişler bayağı zorlanmışlar falan. Kısacası ameliyata çok aç girmek çok önemli

Ani bir acı oluyor çıkartırken ya ama hemen geçiyor o yüzden korkulacak bir şey değil

Evet anam biliyorum direkt mide ağza geldiği için boğulma riski yüksek oluyomuş ondan açlık susuzluk istiyorlar, yine de bi boğa burcu olarak buna üzülmeyeceğim anlamına gelmiyor dkgkg

OMG Kız suyun gelmiş gibi ishalin gelmiş resmen nasıl bir zehirlenme yaşamışsan Adam bence de kendini o gece ispatlamış. Kız ilk geceden altına sıçtı deyip dönüp arkasını gidebilirdi de ama seni bırakmamış, yetmemiş evlenmiş bir de senle Helal olsun koca yürekli kocan beye Senin durumunda ben olsam ben de ağlardım kesin sinirimden Bir de başkasının evi değil ki benim gibi terk edesin, kendi evin yani

Ani bir acı oluyor çıkartırken ya ama hemen geçiyor o yüzden korkulacak bir şey değil
Ah inşallah Allahım bunla yatıp kalkar olduk yaaa doğurup da bebek konuşmaya başlasaydık hayırlısıyla hshshs Gerçi doğumdan sonra da şikayetlerimizden bahsederiz uzunca bir süre

Ah inşallah Allahım bunla yatıp kalkar olduk yaaa doğurup da bebek konuşmaya başlasaydık hayırlısıyla hshshs Gerçi doğumdan sonra da şikayetlerimizden bahsederiz uzunca bir süre
Sezaryenden terk korktuğum yanı kesil olan yerde kağıt kesiği gibi acı oluyor diyorlar ya o. Onu yaşamak istemiyorum ha ağrı falan ama diyorum ben bu bebeyi 6 sene bekledim 4-5 gün çekmişim çok mu umarım kızım kendini toparlamıştırda sezaryene gerek kalmaz normal doğum yolunda ilerleriz

Büyük sınav oldu bizim için evet, kızıma iyi bi baba seçtim bu vesileyle ajflsksks

Anladım. Lokal dedikleri bi kısmı uyuşturma oluyor seni önce uyutup bide ekstra o kısmı uyuşturmuşlar hiç hissetme diye. Epidural değil yani.

Evet anam biliyorum direkt mide ağza geldiği için boğulma riski yüksek oluyomuş ondan açlık susuzluk istiyorlar, yine de bi boğa burcu olarak buna üzülmeyeceğim anlamına gelmiyor dkgkg
Yok yok ya o o kadar sarsmaz bence. Heyecandan stresten çok aramayız gibi açlığı. Ben burun ameliyatına 3te girmiştim sabah 6da en son yemiş içmiştim bıraktım sonra. Ameliyat 3,5 saat sürdü çıktım saat 18.30. 2 saat falan bekleyip bir çorba mı ne içirdiler ya da muhallebi. Sonra artık 22.00den sonra ben çok açım deyince kahvaltı getirdiler onlardan yemiştim o ana kadar rahat götürmüştüm yani çok aç hissetmeden..
Ay bizimki de tutmuş zurna dürüm söylemiş hastaneye, acıktım deyince. Oldu olacak kuzu çevirseydin, mangal yaksaydın şurada dedim Dürüm gelince dediler o bu gece öyle bir şey yemesin falan. Diyor ki napıcam bu kocaman dürümü? Hemşireye ver dedim ben de onla paylaşıp yemişlerdi

Anladım. Lokal dedikleri bi kısmı uyuşturma oluyor seni önce uyutup bide ekstra o kısmı uyuşturmuşlar hiç hissetme diye. Epidural değil yani.
Evet canım. Epidural olduğunu sanmıyorum. Çünkü derin sedasyonda dışarıyı duymazmışsın ama acı hissedermişsin. Onun için haricen bir anestezi yapılması şarttı onu da lokal yapmışlar belden aşağıya işte. Ameliyat başladı bitti 40 dk falan sürmüştü işte uyandığımda hissetmediğim bir yer yoktu aksine çok fazla acı vardı. Sezaryende uyanınca ilk etapta acı hissetmiyorlar sanırım pek. Ya dozundan ya da tekniği farklı olduğundan..

Ya benim üzerinden 25 sene geçmesine rağmen hala aşııırıı üzüldüğüm bişi var. Bi yaşım 5-6, doktora gittik, tansiyonum mu düşmüş nolmuş doktor anneme tuzlu bişi alın çocuğa dedi. Annem deli gibi koşturuyor döner almış gelmiş. Doktor anneme baktı tuzlu derken çubuk kraker falan dedim hanımefendi bu ne böyle diye bi terslemişti. Hala unutamıyorum onu benim de travmam bu nsngng

İnşallah canım hepimize normali, kolaylıkla, sağlıkla nasip olsun inşallah

Herkesin bir dürüm travması var demek ki Doktor da açık konuşsaymış, ne bilsin kadın. Hem tuzlu olsun hem karnı doysun demiştir

Evet canm takılıyor hıc acımıyor merak etme zaten uyuşukluğun geçince tuvalete gıdecek duruma gelince çıkarıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…