- 12 Temmuz 2022
- 22.358
- 83.246
Ay yeni yedim sayılır ya biraz kestireyim dedim sanki kış uykusundan uyandım ndkgAz porsiyon ve sık ye kuzum bende oyle oluyor hicbise aklima gelmezse yorgurt yiyorum basdiriyor bende 32den sonra doymak bilmiyorumgece bile acikiyorum kalkip biseyler atisdiryorum hic bise yemesem elma yiyip uyuyorum uyku arasinda
Yeni guncellememiz bu sanirim doymamak ve lavabodan cikamamak hahahahAy yeni yedim sayılır ya biraz kestireyim dedim sanki kış uykusundan uyandım ndkg
Ay sus sus tuvalet deme bana valla don indir çek yapmaktan yorulur mu insan, yoruldum ndngngYeni guncellememiz bu sanirim doymamak ve lavabodan cikamamak hahahah
Ayyy ne güzel valla sağ olsunlarYa benim bebişin ütülerini geçen gün iki arkadaşım geldi yaptı29.haftada yıkamıştım bir türlü ütüleyemedim. İki kişi iki saatte yaptı ben yapsam iki gün sürerdi kesin
Ben oda yapmadım iki seneye tayin olma durumum var diye bebişe kendi dolabımın yarısını verdim yazlık kışlık kaldırmayı sevmediğimden eşyalarım biraz sıkış tepiş olduGiyinme odamız var allahtan orada dolap arkalarında falan duruyor bebişin bütün eşyaları eve yayılsa çok fena olurdu
Karman çormanlık hissi bende de var. Bizde de oda yok ben de çalışma odasına gardırop koydum sadece ama darlanıyorum şu an valla niye bilmiyorumAyyy ne güzel valla sağ olsunlarBenim 3-4 gün sürdü en az hem yıkayıp hem ütülemesi. Bu hafta da kendi elbise dolabımızı ayıkladım yazlık kışlık ayırdım falan canım çıktı. Hala düzenleme bekleyen çekmecelerim, dolap içlerim falan var Oda ben de yapmadım aslında, beşiği bizim odada, oturma odasından bi kanepe eksilttim oraya gardrobunu kurduk. Evim bence daha karman çorman oldu içime sinmedi aslında bakarsan. Artık annem gelince onla bi tekrar düzene koyarız inşallah diyorum Eşim yapıyor çoğu bir işi sağ olsun da çamaşır ve düzen işi pek ona göre değil. Stor perde ve camların temizliği işini ona verdim iki haftada bitirse de olur. Dur bakalım ne yapacak
Ay sus sus tuvalet deme bana valla don indir çek yapmaktan yorulur mu insan, yoruldum ndngng
Ben protein almaya çalıştım da etle balıkla hiç aram olmadı gebelikte yine de en azından iş yerinde azar azar yedim işte çıkanı. Balık da en fazla birkaç kez yemişimdir bu zamana kadar. Yiyebiliyorsan ye bence boşverZaten düzenli protein almadığın sürece çokda etki etmez bak yani ben her gün nerdeyse et yemeğe çalışıyorum yemediğim günler balık yemeye çalışıyorum batırdı bu kız bizi et yiye yiye ekonomiyi hiç ettik
Bunu bende merak etmiştim kimden duydum ya da okudum hatırlamıyorum acil doğumlarda hastaneler de bile jiletle alınıyor falan duydum ne kadar doğru bilemem ben oraya ağda hiç yapmadım jiletle alıyorum valla yapacak bir şey yok sağlıklı olalımda benim için önemli olan oKizlar size bi soruyla geldim suan simdi uzanirken aklima geldiya bu ani dogum oldunda felan kisisel temizlik nasil olcak ayrica siz nasil yapiyorsunuz agda felanmi kullaniyirsunuz ne kullanuyirsunuz jiletse nasil olcak hergunmu alcaz ya anlamadim ben jiletle hemen cikiyor of nerden geldi bu aklima zaten ben gobusden goremiyirum cok zorlaniyirum sizler nasil yapiyorsunuz ne kullaniyorsunuz ve plansiz ani doguma karsi temizlik olayi nasil olcak pöffff
Yok canım benim bu kadar çok yememin sebebi kilosu geri diye doktor özellikle önerdi karbonhidratı proteini ve balığı bunlar düzenli tüket dedi çocuk için hem yararlı hem de kilo almasına yardımcı olur diyeBen protein almaya çalıştım da etle balıkla hiç aram olmadı gebelikte yine de en azından iş yerinde azar azar yedim işte çıkanı. Balık da en fazla birkaç kez yemişimdir bu zamana kadar. Yiyebiliyorsan ye bence boşverKilosu nasıl önde mi o da bizim tosbikler gibi
Ben jiletle alıyorum ama düzenli de aldığım bi durumda değilim açıkçası. Ani bi doğumda nolur bilmem. Sadece bu konuda değil galiba kasım annelerinde olabilir normal doğumda jilet zor oluyor çünkü tüyler çıkarken eğer dikiş atıldıysa çok kaşıntı yapıyor can acıtıyor o da dendiğini okumuştumKizlar size bi soruyla geldim suan simdi uzanirken aklima geldiya bu ani dogum oldunda felan kisisel temizlik nasil olcak ayrica siz nasil yapiyorsunuz agda felanmi kullaniyirsunuz ne kullanuyirsunuz jiletse nasil olcak hergunmu alcaz ya anlamadim ben jiletle hemen cikiyor of nerden geldi bu aklima zaten ben gobusden goremiyirum cok zorlaniyirum sizler nasil yapiyorsunuz ne kullaniyorsunuz ve plansiz ani doguma karsi temizlik olayi nasil olcak pöffff
Valla ben duymadim hastanede yapildini ama ben devletde dogum yapcam muhtemel orda oyle ilgili anlayisli olcaklarini hic sanmiyorumBunu bende merak etmiştim kimden duydum ya da okudum hatırlamıyorum acil doğumlarda hastaneler de bile jiletle alınıyor falan duydum ne kadar doğru bilemem ben oraya ağda hiç yapmadım jiletle alıyorum valla yapacak bir şey yok sağlıklı olalımda benim için önemli olan o
Bizim ev yakında fazlasıyla dolacak ya. Haftaya annem babam anneannem geliyor sonra teyzemler gelecek anneannemi alıp gidecekler. Sonra kv, kp ve eşimin kardeşi gelecek. Doğum zamanı abim diğer abim ve eşi gelecek. Allahtan ev çok küçük değil 3+1 ama geniş yoksa imkansız sığamaz o kadar insanAyyy ne güzel valla sağ olsunlarBenim 3-4 gün sürdü en az hem yıkayıp hem ütülemesi. Bu hafta da kendi elbise dolabımızı ayıkladım yazlık kışlık ayırdım falan canım çıktı. Hala düzenleme bekleyen çekmecelerim, dolap içlerim falan var Oda ben de yapmadım aslında, beşiği bizim odada, oturma odasından bi kanepe eksilttim oraya gardrobunu kurduk. Evim bence daha karman çorman oldu içime sinmedi aslında bakarsan. Artık annem gelince onla bi tekrar düzene koyarız inşallah diyorum Eşim yapıyor çoğu bir işi sağ olsun da çamaşır ve düzen işi pek ona göre değil. Stor perde ve camların temizliği işini ona verdim iki haftada bitirse de olur. Dur bakalım ne yapacak
Ya bizim giyinme odamız var. Bir gardrop bir kanepe ve ütü masası var orada. Bizimkine dedim ki şu kanepeyi çıkarıp atalım zaten çok eskiydi bekar evimizden kalma. O gün eşim bi yandan yardıma gelen arkadaşları bir yandan kanepeni niye atıyorsun falan dediler. Tuttular derli toplu duran oturma odasını bozdular. Oradan bir üçlü kanepe salona geldi. Salonun iki berjerinin biri bir odaya biri yatak odasına gitti falan abuk sabuk bir hal aldı. Mantıken bakarsan bu mantıklı kullanışlılık açısından ama estetik açıdan saçma sapan bir şeye dönüştü. Az kaldı valizimi alıp terk edeceğim evi yaniKarman çormanlık hissi bende de var. Bizde de oda yok ben de çalışma odasına gardırop koydum sadece ama darlanıyorum şu an valla niye bilmiyorum
Agda sanki yasak miydi ben oylemi hatirliyorum ben epilasyon aletiyle aliyordum ama halimelikden sonra alamadim artik malum jiletde döndum oda bir kac gune cikariyor aklimi kurcaldi suan uzanirkenBen jiletle alıyorum ama düzenli de aldığım bi durumda değilim açıkçası. Ani bi doğumda nolur bilmem. Sadece bu konuda değil galiba kasım annelerinde olabilir normal doğumda jilet zor oluyor çünkü tüyler çıkarken eğer dikiş atıldıysa çok kaşıntı yapıyor can acıtıyor o da dendiğini okumuştum
Napıcaz ki başka türlüBen jiletle alıyorum ama düzenli de aldığım bi durumda değilim açıkçası. Ani bi doğumda nolur bilmem. Sadece bu konuda değil galiba kasım annelerinde olabilir normal doğumda jilet zor oluyor çünkü tüyler çıkarken eğer dikiş atıldıysa çok kaşıntı yapıyor can acıtıyor o da dendiğini okumuştum
Az çömüp el yordamıyla fkgjgAgda sanki yasak miydi ben oylemi hatirliyorum ben epilasyon aletiyle aliyordum ama halimelikden sonra alamadim artik malum jiletde döndum oda bir kac gune cikariyor aklimi kurcaldi suan uzanirkendogum birden olsa nsil olcak napcam banyoya girip kendimi temizleyip oylemi cikcam ay oylede gidemem ben zaten zor aliyorum gobusden kimsede yok yardim etsin sizler nasil aliyorsunuz ya bi pratigi takdigi varmi kolayi
Zaten izlediğim her videoda falan duşa girip çıktım evden diyolar, bence de vakit olur o kadar da çat diye başlayan bişi değil ya bence. Hele nişan geliyosa daha fazla vakit var o ara halledilirNapıcaz ki başka türlüAni bir durum da olsa bence duşa girip vücut temizliği yapacak zamanımız olur ya. Su bile gelse 5 dakikada temizlenilip çıkılır. Her gün almak mümkün değil ya hem de kaşınması falan hiç bitmez
Ay ne dicem çok guldugum bı olay eşim 14 sene kıl.donmesi ameliyatına giricekti yatış yapıldı herkes biyere toplandı devlet hastanesiydi ondan sonra tek tek çağırdılar meğersem tras kontrolü yapmışlar bir sürü kişiye odadan cikan gülerek cikiyoduValla ben duymadim hastanede yapildini ama ben devletde dogum yapcam muhtemel orda oyle ilgili anlayisli olcaklarini hic sanmiyorumnapcaz hergunmu alcaz ya
Ben de jilet kullandım hep göremiyorum hissederek hallediyorum şimdilik. Ama arkadaşım da ayna tutarsın hastaneye gideceğin vakit kalan yerleri görürsün istediğin gibi yaparsın falan demiştiAgda sanki yasak miydi ben oylemi hatirliyorum ben epilasyon aletiyle aliyordum ama halimelikden sonra alamadim artik malum jiletde döndum oda bir kac gune cikariyor aklimi kurcaldi suan uzanirkendogum birden olsa nsil olcak napcam banyoya girip kendimi temizleyip oylemi cikcam ay oylede gidemem ben zaten zor aliyorum gobusden kimsede yok yardim etsin sizler nasil aliyorsunuz ya bi pratigi takdigi varmi kolayi