Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 73 41,5%
  • erkek

OY: 91 51,7%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,4%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    176
Günaydın kızlar sizde çılgın rüyalar görüyor musunuz? 1 gecede 3-4 farklı rüya görüyorum sanırım hepsi birbirinden aksiyonlu Kumraladamavituna1 senide gördüm rüyamda ne alaka bilmiyorum gece burayı okurken uyuyakalmışım o yüzden sanırım :) rüyamda sancın gelmiş doğuma almışlar seni banada annem haber veriyordu kumralı doğuma almışlar sende her an doğurabilirsin diye ben bi panik yapıyodum djjdj hayır olsun

Günaydın anam, rjflsjflskdzn nasıl rüyaymış o ya, zamanında görmüşsündür işalla anacuğuna selam

Ben kullanıyorumm büyük rahatlık, neredeyse ruj kadar zaten , hiç acı olmuyo, benim de bayaa azaldı bıyıklarım sanırım 15 günde bir alıyorum bununla

Günaydın kızlar. Eşimin babası düşmüş çenesi kolu falan yaralanmış hastaneye geldik bizde korktuk aradıklarında baya ama büyük bir şey yokmuş Allah tan. Biraz duygusal babası halasını falan herkesi çağırmış acilde bekliyor herkes.insanlar yaş aldıkça gerçekten ilgi ihtiyaçları artıyor sanırım.
Bende grip oldum gibi geceden beri burnum akıyor genelde kolay iyileşirm inşallah öyle olur yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…