Ay bunlar çok tatlı ben de baktım. Sen yorgan alacak mısın? Aldın mı kuşum? Ben yorgan almamaya karar verdim. Ondan bu satıcının çarşaf yastık takımlarına bakıyorum daha çokTBA COLLECTION Park Yatak Müslin Nevresim Takımı (80X110) | Green Dots Fiyatı, Yorumları - Trendyol nevresim olarak şunu sipariş verdim sabah
Yok canım almicam ben kayınvalidem illa set olsun diyor o alırsa alsınAy bunlar çok tatlı ben de baktım. Sen yorgan alacak mısın? Aldın mı kuşum? Ben yorgan almamaya karar verdim. Ondan bu satıcının çarşaf yastık takımlarına bakıyorum daha çok
Bella Maison Sausage serisinden aldım ben %70 indirime giriyor sık sık. Yorgan kayınvalidem yün yorgan diktirmiş ama kullanmayı düşünmüyorum, uyku tulumları ile devam ederim muhtemelen.Bebesine uyku seti/yorgan/nevresim alan var mı? Aldıysanız ne aldınız hanımlar
Benim görümcem ben yıkarım ilk banyosunda falan diyo ben kendim yıkarım diyorum hepKüvetin kendisi değil ya o 33 lt, kovası küçükmüşşş. Bu arada çevremdeki 5 bebeliden 4'ü çocuğunu kendi kendine hiç yıkamamış insanlar, bu kadar korkutucu mu ki ya
Yok daha almadım ben beğendiklerimi ekledim yorumlara da bakarak genel yorumlarda vardır fotoğraflı yorum falan fikir verebilir, alırsam da hemen atarım zatenİlays mabel’in slingleri çok pahalı bu linkteki marka da yarı yarıya fiyatı neredeyse acaba nasıldır? Sen aldın mı ?
ben şuna bakmıştım bugün canikoYav baktım güzel de 1200 lira. Uzun süre giyeceğimi bilsem alırım son çare
Ya bana doktor 24. Haftadan sonra dümdüz sırt üstü yatma gece de dikkat et falan demişti. Korkuma sırtıma hamile yastığını dayıyorum. Ama bi kaç kez öyle uyandığımda sorun olmadı. Beni fazla mı evham yaptırdı acabaEvet 32.haftalarda falan hareket çok azalıyormuş burada ki gruplarda okumuştum. Yeri daraldıkça daha az hareket hissetmeniz normal demiş doktorları. Benimde sağa yada sola yatınca aşırı hareket oluyor acaba rahatsız mı oluyor diyorum ama başka türlü nasıl yatacağım bilemedim sabah zaten genelde düz kalkmış buluyorum kendimi
ya ben sırtüstü daha rahat uyuyorum . sağa sola dönüyorum gece bi kalkıyorum sırtüstüyüm . gerçekten zararı çok mu ki ya.Ya bana doktor 24. Haftadan sonra dümdüz sırt üstü yatma gece de dikkat et falan demişti. Korkuma sırtıma hamile yastığını dayıyorum. Ama bi kaç kez öyle uyandığımda sorun olmadı. Beni fazla mı evham yaptırdı acaba
Ay çok güzelmiş bu, kumaşı falan da sarıyor sanki gidip bakacağım mağazadanben şuna bakmıştım bugün caniko
MAMA Dikişsiz Tayt
https://www2.hm.com/tr_tr/productpage.1001372015.html
Bana doktor istediğin pozisyonda uyu, eğer bir sıkıntı olursa zaten vücut sana anlatır dedi. Her şekilde yatıyorum ben, 4-5 ay sadece sola tarafa yatıp uyumak imkansız zatenya ben sırtüstü daha rahat uyuyorum . sağa sola dönüyorum gece bi kalkıyorum sırtüstüyüm . gerçekten zararı çok mu ki ya.
mağazalarda bulunmamaktadır yazıyo altındaAy çok güzelmiş bu, kumaşı falan da sarıyor sanki gidip bakacağım mağazadan
ben hala yüzüstü yatıyorum desemYa bana doktor 24. Haftadan sonra dümdüz sırt üstü yatma gece de dikkat et falan demişti. Korkuma sırtıma hamile yastığını dayıyorum. Ama bi kaç kez öyle uyandığımda sorun olmadı. Beni fazla mı evham yaptırdı acaba
Djdkdjsldj PUH hiçbi şeyi deneyip alamıcaz herhalde yamağazalarda bulunmamaktadır yazıyo altında
Valla bilmiyorum. Bir tane damara baskı oluyormuş bebek büyüdükçe. Atardamar olduğu için de anneye risk oluşturabiliyormuş. Doktor biraz yüksek yastıkla yar düz yatmak istediğinde demişti ben bazen çift yastık yapıp yatıyorum. Ama yataklar yumuşak o kadar baskı olcakmış gibi gelmiyor. Yerde yatsak daha fazla sıkışır mesela damarlarya ben sırtüstü daha rahat uyuyorum . sağa sola dönüyorum gece bi kalkıyorum sırtüstüyüm . gerçekten zararı çok mu ki ya.
ya dimi ya . ben rahat yatıyorum herhalde ki vücut uykuda sırtüstüne dönüyor. ama mesela sırt üstü yatınca karnım daha çok sertleşiyor. ama beni rahatsız etmiyor. ay bilemedim kollarım ağrıdı sağa sola yatmaktan . bide dün aşı oldum sola da yatamadım sağ kol iptalBana doktor istediğin pozisyonda uyu, eğer bir sıkıntı olursa zaten vücut sana anlatır dedi. Her şekilde yatıyorum ben, 4-5 ay sadece sola tarafa yatıp uyumak imkansız zaten
Helal olsunben hala yüzüstü yatıyorum desem
doğru diyorsun . biraz yüksek yastıkla bu işi çözeriz bence :) ben normalde asla sırtüstü yatamazdım eşim alıştırdı. kendisi mezardaymış gibi uyur çünkü. ben yüz üstü severdim ama artık malum öyle yatamıyorum :)Valla bilmiyorum. Bir tane damara baskı oluyormuş bebek büyüdükçe. Atardamar olduğu için de anneye risk oluşturabiliyormuş. Doktor biraz yüksek yastıkla yar düz yatmak istediğinde demişti ben bazen çift yastık yapıp yatıyorum. Ama yataklar yumuşak o kadar baskı olcakmış gibi gelmiyor. Yerde yatsak daha fazla sıkışır mesela damarlar
Ya benim anlamadığım bize mi zararı var yoksa bebeğe mi bşr yerde görmüştüm bebek atar damara baskıladığı için tansiyonu düşürüyor diye okumuştum ne kadar doğruya ben sırtüstü daha rahat uyuyorum . sağa sola dönüyorum gece bi kalkıyorum sırtüstüyüm . gerçekten zararı çok mu ki ya.
Ben aşırı alerjik olduğum için asla nefes alamıyorum. Sırt üstü yatınca çok horluyorum o yüzden yan yatmaya çok alıştırdım kendimi. Düz yatsam bile kocam beyim tarafından dürtülerek uyandırılıyorumdoğru diyorsun . biraz yüksek yastıkla bu işi çözeriz bence :) ben normalde asla sırtüstü yatamazdım eşim alıştırdı. kendisi mezardaymış gibi uyur çünkü. ben yüz üstü severdim ama artık malum öyle yatamıyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?