- 9 Nisan 2024
- 235
- 203
- 18
- 37
Teşekkür ederim. Evet kilolu değildim biraz hamilelikte aldımBende ne kadar zayıfsın dicektim demek normal de daha zayıfsın bilmediğim için ama öyle yine göze batan kilon yok vucüt kaldırmış
Şimdiden alarma uyanıp sinirlenmeye başlamıştırMerhaba canım ben 27 haftalığım benim bebişte dün hareket etmedi endişelenme bu sabah alarm çalınca karnımda ürktü yavrucağzım
sabim den döndüler oradaki konuştuğum kadın da diyor ki kendi doktorunuz izindeymiş.o yüzden bu doktora yönlendirilmişsiniz. aslında yönlendirildiğiniz doktorun size bakma zorunluluğu yok ,kendi doktorunuzu bekleyin dedi. bende 2 ay izin alsa ne yapacağım dedim.varsayımlar üzerine konuşamayız.doktorun bu konuda bir hatası yok dedi. bende kimi kime şikayet ediyorum hepiniz aynı haltsınız dedim ve telefonu kapattım. sinirlerim tepeme çıktı. yok böyle bir sistem ya. son yarım saatte aşırı afilli küfürler keşfettim içimden konuşa konuşa.Cimere de muhakkak yaz bence. İyi yapmışsın
valla o kadar farketmedim ben zaten ustune daha uzun birsey giyiliyor taytin vajina bolgen gozukmuyor belki az bucuk popo gozukurdur o da yine giydigin uste bagli.Olay gozukmesi degil aslinda , goruntunun cirkin olmasi ben goruyorum cunkuvajinamin tum hatlari neden ortada olsun yahu millet bakmasa bile. Bazi kadinlar aynayacasla bakmiyor mesela disari cikmadan once. Yani olay bakip bakmamak degil bence. Goruntunun kotu olmasi.
Olabilir o zaman birkaç kez oldu öyle2 snye de bir tık ediyor göbeğinde bişey
Bayıldım mışıl mışıl uyusun yavrucakYASEMİNİNEVİ Müslin/ Park Yatak Bebek Nevresim Takımı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
YASEMİNİNEVİ Müslin/ Park Yatak Bebek Nevresim Takımı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
ben bunu aldım epeyde büyük . memnun kaldım kumaşı yumuşacık . uzun süre kullanılabilir büyüklükte
Ah ah rabbim göstersin inşallah o günleri :)Bayıldım mışıl mışıl uyusun yavrucak
Ohhh valla ne güzel hayat ya gerçekten . İnanılmaz rahat bi iş. Canın isterse çalış istemezsen çalışma. İzin aldıysa yerine kimse bakmak zorunda değil hastalar da ne yaparsa yapsın … Ama aldıkları maaşı yerken hiç mi vicdanları sızlamıyor…sabim den döndüler oradaki konuştuğum kadın da diyor ki kendi doktorunuz izindeymiş.o yüzden bu doktora yönlendirilmişsiniz. aslında yönlendirildiğiniz doktorun size bakma zorunluluğu yok ,kendi doktorunuzu bekleyin dedi. bende 2 ay izin alsa ne yapacağım dedim.varsayımlar üzerine konuşamayız.doktorun bu konuda bir hatası yok dedi. bende kimi kime şikayet ediyorum hepiniz aynı haltsınız dedim ve telefonu kapattım. sinirlerim tepeme çıktı. yok böyle bir sistem ya. son yarım saatte aşırı afilli küfürler keşfettim içimden konuşa konuşa.
arkadas haksiz degil bu konuda fakat su da bir gercekki tr de calisma kosullari iyi degil doktorlar icin gidiyorlar zaten artik tutmak cok zor. hem doktor hastaya hem biz doktorlara karsi anlayisla yaklasalimOhhh valla ne güzel hayat ya gerçekten . İnanılmaz rahat bi iş. Canın isterse çalış istemezsen çalışma. İzin aldıysa yerine kimse bakmak zorunda değil hastalar da ne yaparsa yapsın … Ama aldıkları maaşı yerken hiç mi vicdanları sızlamıyor…
Deneyimli anneler daha iyi bilir tabi ama ben kendimce diyorum ki bu bebiş aralıkta doğacak max nisana kadar bu küvette yıkasak, sonra havalar ısınacak zaten akşamları babası tutup duşa kabinde birlikte yıkar sarar sarmalar uyuturum diyorum kendimce.Kız küçük yaa ne bileyim yetersiz geldi gözüme diğerleri 12 olup bunun 6 olması gelince anlarsın çocuğun vücudunu ıslatacak kadar alır içine
Küvetin kendisi değil ya o 33 lt, kovası küçükmüşşş. Bu arada çevremdeki 5 bebeliden 4'ü çocuğunu kendi kendine hiç yıkamamış insanlar, bu kadar korkutucu mu ki yaDeneyimli anneler daha iyi bilir tabi ama ben kendimce diyorum ki bu bebiş aralıkta doğacak max nisana kadar bu küvette yıkasak, sonra havalar ısınacak zaten akşamları babası tutup duşa kabinde birlikte yıkar sarar sarmalar uyuturum diyorum kendimce.
Olmaz mı dersiniz
ben bu sene nevresim takımı almayı düşünmüyorum açıkçası henüz yorgan örtemeyeceği için. sadece çarşaf yastık kılıfı şeklinde alıcam ama daha almadım.Bebesine uyku seti/yorgan/nevresim alan var mı? Aldıysanız ne aldınız hanımlar
ben de hiç boyatmadım yarısı siyah yarısı kumral yarısı sarı ombrenin dibi gelmiş hali şu an. kuaför eşimin arkadaşı zaten istesem de ellemez. doğumdan sonra kendimi toparlar toparlamaz bi ombre patlatırım gibi ben kfdkjKız Allah seni5 senedir boyatmadığın saçıma hamilelikte ombre mi yaptırasın geldi Ben boyatmadım hiç bir karış diplerim geldi ve yarısı beyaz Bir aklım bir daha boyatma böyle kullan artık diyor. Bir aklım doğuma yakın boyat kestir bir kere diyor. Bir diğeri emzirdiğin sürece de elleme diyor çok kararsızım şimdilik gidiyoruz ama böyle Saçımın kalan rengi de kumral boyalı üstelik rengarenk şu an çok fena Ama benim kocam ve ailesi aşırı pimpirikli, iş yerimde de böyle bir linç ekibi hazırda bekliyor. Psikolojimi bozarlar diye de cesaret edemiyorum pek.
eli kargo poşetinin içinde bekliyomuşPijamalar kargoya verilmiş bu ne hız yiğidim
Yani kusura bakmayın ama niye insanlara sürekli kamu spotu niteliğinde dersler veriyorsunuz çok merak ediyorumarkadas haksiz degil bu konuda fakat su da bir gercekki tr de calisma kosullari iyi degil doktorlar icin gidiyorlar zaten artik tutmak cok zor. hem doktor hastaya hem biz doktorlara karsi anlayisla yaklasalim
bence siz de kendi tavrinizi bir gozden gecirebilirsiniz surekli insanlari elestirirken. biz cikalim siz devam edin cunku gercekten bu grubu cok geriyorsunuz. kendi adima ben cikiyorum gruptan buyrun istediginiz ati kosturun fikir sorarsaniz insanlara yalnizca kendi istediginiz cevaplari vermesini soyleyebilirsinizYani kusura bakmayın ama niye insanlara sürekli kamu spotu niteliğinde dersler veriyorsunuz çok merak ediyorumbirileri kayınvalideden destek almıyorum sadece boş konuşuyor derken de “insanların desteği farklı konularda olabilir manevi destek de çok önemli bla bla” demiştiniz mesela. Herkes düşüncesini söyler, yaşadığı olumsuz durum hanımefendinin kapıdan kovulmasını gerektirmiyor üslup diye bir şey var. Ayrıca insanlara ders vermek de bize düşmez bence, tavrınız devamlı bu şekilde de söylemek istedim.
Yahu hanımefendi “doktorlara karşı anlayışlı olalımmbence siz de kendi tavrinizi bir gozden gecirebilirsiniz surekli insanlari elestirirken. biz cikalim siz devam edin cunku gercekten bu grubu cok geriyorsunuz. kendi adima ben cikiyorum gruptan buyrun istediginiz ati kosturun fikir sorarsaniz insanlara yalnizca kendi istediginiz cevaplari vermesini soyleyebilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?