Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

  • kız

    OY: 63 41,4%
  • erkek

    OY: 81 53,3%
  • ikiz kız

    OY: 1 0,7%
  • ikiz erkek

    OY: 2 1,3%
  • ikiz kız/erkek

    OY: 3 2,0%
  • üçüz / çoğul

    OY: 2 1,3%

  • Ankete Katılan
    152
Gecelik daha kullanışlı oluyor diyor herkes. Giyip çıkarma zorluğu, pijamanın lastiğinin tam dikişlere gelmesi gibi nedenlerle elbise sabahlık daha çok tavsiye ediliyor.

Çok katılıyorum ve ayrıca grubumuza nazar değidiğini düşünüyorum

Kızlae kan sulandırıcı iğne kullanan var mı ?
Ben kullanıyorum. Oksapar. Her gün, göbekten.
 
Yok belli bir zaman sonra ayaga kalkiyorlar o yizden normal park yataktan da dusebilir . Kademesini ona gore ayarlayacaksin .
 
Güle güle kullan bebeğim. Ben de bugün bebeğime hem park yatak için, hem odasındaki karyola için şu takımları sipariş verdim.
 

Eklentiler

  • Screenshot_2024-09-10-19-44-24-039_com.instagram.android.jpg
    68,2 KB · Görüntüleme: 55
  • Screenshot_2024-09-10-19-40-42-952_trendyol.com.jpg
    64,5 KB · Görüntüleme: 51
  • Screenshot_2024-09-10-19-44-28-806_com.instagram.android.jpg
    65,9 KB · Görüntüleme: 55
Ya Prima’nın içeriğini beğenmeyen doktor çok, ben de duymuştum bunu. Doğal içerikli değil ve naylonumsuymuş, bez hiç araştırmadım açıkçası o yüzden kıstas nedir bilmiyorum. Sleepy bio natural serisinin temiz olduğunu duydum ama bu içerik konusunda çok hassas değilim ben, deneme yanılmayla hallederim diye düşünüyorum. Şampuan losyon falan da Mustela yapıştıracağım sıkıntı olursa değiştiririm
 
Yok ya amca babaanne falan kalmalı gelmeleri düşüncesizce olur. Evin de küçük diye hatırlıyorum. Benim abim bile gelebilirsem ben otelde kalırım diyor tabiki bırakmam yani sığar 3+1 ev yani annemlerin odada kalır da daha fazla kişiyi ben de kabul edemem. O halde bir de yatak yorgan düşünmek istemiyorum zaten kış günü. Aslında salmak lazım ya ben o zamana kadar bi iki yastık daha alacağım bi şişme yatak o kadar gerisini halletsin herkes yani hallederler de öyle insan değiller allahtan.
 
Keşke senin gibi düşünüp kafamı rahatlatabilsem, iyi niyet kisvesi altında yapılan müdahaleler yorumlar o kadar canımı sıkıyor ki benim, ama niyeti iyi diye boşveremiyorum maalesef. Sen doğrusunu yapıyorsun aslında yormuyorsun kendini. Kaç gündür her gün sinirden ağlıyorum şu kv meselelerinden herhalde hormonlarım da tavan yaptı çok tadım kaçıyor.
 
Kızlar yatak konusu konuşulmuş, ben şunu aldım epey oldu. Naçizane tavsiyem park yataklara dümdüz ince sünger yatak almayın, bebişin 10 cm kalınlıkta ergonomik ve sert yatakta yatmasını istiyor doktorlar. Ben 2.700e almıştım kazıklanmışım moralim bozuldu yazma ajfksksk
 
Göbekten vurmak artık korkutuyor ya göbek devam mı etmeli diye sorucaktm başka yerden vuran varsa ?
Ben daha 21.haftadayım hala göbekten devam ediyorum ama iyice gerildiyse kol ve bacak da oluyor diye biliyorum. Kol ve bacaktaki damarlara direkt gelsin istenmiyor sanırım ondan öncelik göbek..
 
Valla benimki bana ne dese beğenirsin devlette yapıvereydin doğumu neden o kadar para verdiniz hastaneye ne farkı var diye dedim biz tüp bebek yapacaktık zaten her türlü hastaneye gidecekti para şimdide ne güzel doğumu için gitsin ne bileyim diyor başka şeylere harcardınız delirdim yaww ona da karışıyor hele neye karışıyor 3 ay bittikten sonra ilişkiye girdin mi diyor niye sordun dedim bizim oğlan dayanamaz şimdi girseydin diyor te allam delirdim yaww valla ona bile karışıyor düşün
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…