2024 Ağustos Ayı Burç Yorumları

ağ2g.jpg


“Hakikat sevdalılarının fırtınalı veya kirli sulardan korkmadığını ona öğretmeye çalışıyorum.
Korktuğumuz şey sığ sulardır!”


AYIN GÜNDEMİ

4 Ağustos saat 14:12’de Aslan burcunda 12 derecede bir Yeni Ay gerçekleşiyor. Bir kişiyle, bir fikirle veya bir hedefle ilişkiye başlama şansın var. Kalbini aç ve en derin arzularını hayatına taşı. Yeni Ay, kendini mutlu hissettiren şeyleri yapıp yapmadığına bir göz atmanın harika bir fırsatı! Hayatına heyecan katmak için bu özel zamanı kaçırma.

5 Ağustos saat 05:23’de Venüs, Başak burcuna geçiyor. Kalp meselelerinde daha çekingen ve seçici olacaksın. Eğer kusursuz bir aşk olduğunu düşünüyorsan bu dönem yalnız kalmayı seçmen daha iyi hissettirecektir. Aşkı kusurlarıyla sevmeyi başarırsan o zaman daha mutlu olma fırsatın olacaktır. İlişkilerinden almayı hak ettiğini belirlemek için geri adım atmanı sağlayan bu dönemi değerlendir.

5 Ağustos saat 7:56'da Merkür, Başak burcunda geri hareketine başlıyor. Bu dönemde daha dikkatli ve pratik olman gerekecek. Merkür retrosu, iletişimde sorunlara, yanlış anlamalara ve gecikmelere neden olabilir. Ancak endişelenme, bu süreci başarıyla yönetebilirsin. İletişimde dikkatli ol. Sözcüklerini seçerken daha özenli ol, mesajlarını açık ve net bir şekilde ifade et. Yanlış anlaşılmaları önlemek için önemli konularda yazılı iletişimi tercih et. Planlarını gözden geçir. Bu dönem, var olan projeleri ve planları gözden geçirmek için harika bir fırsattır, bu fırsatı değerlendir. Detaylara odaklanarak eksiklikleri gidermeye çalış.

15 Ağustos saat 03:16’da Merkür, Aslan burcuna geçerek retro hareketine devam ediyor. Bu zaman diliminde, fikirlerin konusunda çok ısrarcı olabilirsin. Israrcı olduğun ya da başkasına inatla dayattığın düşüncelerinden vazgeçmek için doğru zaman. Baskıcı yaklaşım içinde bulunmamalısın ve dünyanın etrafında dönmediğini görmelisin.

19 Ağustos saat 21:25’de Kova burcunda 27 derecede bir Dolunay gerçekleşiyor. Kova bazen kavramları zamanının çok ötesinde hayal eder, o yüzden tam olarak uygulanamazlar. Ama Yeni Ay sayesinde bu devrim niteliğindeki içgörüleri gerçek dünyaya taşıma şansına sahibiz. Sıradışı olaylara ve sürprizlere hazırlıklı ol!

22 Ağustos saat 17:55’de Güneş, Başak burcuna geçiyor. Organize olmanın, dikkat gerektiren aktivitelere bir adım önde başlamanın tam zamanı! Mükemmeliyet arayışından en iyi şekilde yararlanmak için ne yapabileceğini merak ediyor musun? Hemen keşfet ve içsel potansiyelini ortaya çıkar! Unutma, bu fırsatı kaçırma çünkü sen harika şeyler başarabilirsin!

29 Ağustos saat 00:14’de Merkür, Aslan burcunda ileri hareketine geçiyor. Bu enerjik ve karizmatik hareket ile sen de insanları kendine çekmeye devam edeceksin. Doğal liderlik özelliklerin sayesinde profesyonel anlamda da avantajlı olacaksın, çünkü insanlar seni doğuştan bir lider olarak görecek. Ayrıca bu sıcaklık ve karizma, arkadaş edinme becerilerini de kolaylaştırıyor. Başarılarının devam etmesi dileğiyle…

29 Ağustos saat 16:23’de Venüs, Terazi burcuna geçiyor. Artık ilişkilerini daha hafif, güzel ve sorunsuz bir şekilde yaşayabilirsin. Terazi burcu barışçıl bir yapıya sahiptir, bu yüzden uyumu korumak için kavga etmek yerine olayları sakin bir şekilde çözmeyi tercih eder. Bu dönemde özellikle zarif ve cazibeli olunur ve sorunları halının altına süpürme eğilimi daha fazladır. Küstah veya kaba davranışlar artık kabul edilemez hale gelir. Öyleyse bu süreçte ilişkilerinin tadını çıkar ve güzellik dolu anlara odaklan!



Aygül Aydın
Astromatik
 
Sevgili Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar, 4 Ağustos'ta Aslan burcunda gerçekleşecek yeni ay ile beraber kendinize yeni nedenler bulmak isteyeceksiniz. Bu nedenler, sadece maddi açıdan ya da kariyer noktasında destek bulmak için değil hayatın keyfini çıkarabilmeniz için olacaktır. Kendinizi unuttuğunuzu düşünebilir, hatırlamak için yeni yollar arayabilirsiniz. Ziyaretler, tatiller, sevdiğiniz etkinlikler bu konuda size yardımcı olabilir. Özlediğiniz, ihmal ettiğiniz, ertelemek durumunda kaldığınız her şey için bir şansınızın olduğunu görebilirsiniz. Hayatınıza yeni gündemler, duygular ve kazançlar katmak adına şartların size çalıştığı bir dönemdesiniz. Kıyas, kıskançlık, özenmek gibi sizi hırsa ve yanılgıya götürecek duygulara ve insanlara prim vermemelisiniz. Çevrenizde neyin, kimin olması gerektiğini doğru seçmelisiniz. Bu sizin iyi yönlerinizi geliştirmenizin yanısıra olumsuz yönlerinizin de iyileşmesi için önemli bir adım olabilir. Standartlar sadece alım gücüyle değil, yaşam becerisi ve bilinciyle de yükselir.

5 Ağustos'ta Venüs'ün Başak burcuna geçişiyle beraber yaşamınızın her alanında yenilikler yapmaya, düzenlemelere gitmeye hazırlanabilirsiniz. Olaylara hakimiyetiniz, beceriniz, bunu kullanma şekliniz mercek altına alınabilir. Kendinizi geliştirmek, eksiklerinizi tamamlamak, hayatınızı daha sistemli bir akışa taşımak isteyebilirsiniz. Buna engel olan durumları fark etmek adına önemli bir süreçtesiniz. Çalışma arkadaşlarınız, ortaklarınız, aynı ortamı ve gündemi paylaştığınız kişilerle aranızda zorlayıcı olsa da keyifli gelişmeler yaşanabilir. Özellikle kadınlarla ilgili işlerde ya da yaptığınız ortaklıklarda bu daha fazla hissedebilirsiniz. Size yardımcı olan, olmasını istediğiniz kişiler konusunda fikirleriniz, beklentileriniz netleşebilir. Kazancınız ve statünüzle ilgili bazı değişimler yaşayabilirsiniz. 2023 Kasım ayı ve sonrasındaki çalışmalarınızın karşılığını bulabilirsiniz. Aniden gelişen durumlara göre hareket ederken ince eleyip sık dokumanız önemlidir. Konforunuz, eforunuz, karşılığında elde edecekleriniz ve feda edeceklerinizi iyi belirlemelisiniz. Mutlu hissetmeniz, aklınızda bir soru işareti olmaması, sağlık sorunlarınızın aşılması daha dinç olmanıza ve dört elle sarılmanıza yardım edebilir. Fiziksel ve mental bir arınmaya girebilirsiniz. Üst solunum yolları, bağırsaklar, kan şekeri, alerjiler, evcil hayvanlarınızla ilgili konular, beslenme ve egzersiz, kişisel bakım gündeminizde yer bulabilir. Sorunlarınızı azaltıp iyileşebileceğiniz gibi, bunlarla ilgili yeni gelişmeler de öğrenebilirsiniz. Önlem alırken, bir yaşam tarzı oluşturmaya özen gösterin. Gelip geçici tedbirler uzun vadede işinize yaramayacaktır. Sosyal medyanın, çevresel faktörlerin, yoğunluğun üzerinizdeki olumsuz etkisini atmak için detoks, uzaklaşma, takvim oluşturma gibi seçenekler üzerinde durabilirsiniz. Neyi takip edip uygulayacağınız konusunda daha seçici olmalısınız.

Merkür'ün 5 Ağustos'ta Başak burcunda geri hareketine başlamasıyla beraber iş koşullarınız, çalışma alanlarınız, mali beklentilerinizle ilgili bir değerlendirmeye girebilirsiniz. Bekleyen, sonuca ulaşmayan işlerinizi tamamlamanız gerekebilir. Daha fazla belirsizlikle uğraşmamak için, ertelemeden, geciktirmeden bu yükü üzerinizden atmalısınız. Bazı anlaşmalar ya da görüşmeler bu döneme denk gelebilir. Karar vermeden önce zaten iyi incelemeniz, değerlendirmeniz gereken konulara daha hassasiyetle ve ciddiyetle yaklaşmalısınız. Alışkanlıklarınız, düşünce biçiminiz ve bunların davranışlarınıza etkisi üzerine düşünebilirsiniz. Sizin için bir kırılma noktası niteliğinde olmasa bile geri dönüşlere duyarsız kalmamanız gereken bir dönem olabilir. Rahatsızlıklarınız son bulabilir. Ancak tekrarlamaması adına kontrollerinizi aksatmadan, değerlerinizi gözden geçirerek yaşam tarzınızı düzenlemenizde fayda var.

Merkür'ün geri hareketine Aslan burcunda devam edeceği 15 Ağustos itibariyle 2018 yılı Temmuz ve Ağustos ayındaki gündemlerinizle yeniden ilgilenebilirsiniz. Duygusal konulardaki kararlarınız ve beklentileriniz arasındaki farka iyi bakın. Bu fark size, ilişkilerde yaşadığınız aksaklıkları ve nedenlerini daha iyi görme fırsatı sunabilir. Eski ilişkileriniz gündeme gelebilir, burada yaşadıklarınızın telafisi ya da yeni bir şansı konusunda teklifler alabilirsiniz. Evlilik ve ciddi ilişki gibi hayati kararlar almadan önce bu durumda hangi duygunuzun ağır bastığından emin olmalısınız. Nasıl başlayıp nasıl bittiğini, neler yaşadığınızı iyi değerlendirmelisiniz. Şansınızın dönmesi, iyi ve rahat günler görebilmeniz için gözü kara bir risk yerine daha aklı başında, bilinçli hareket etmelisiniz. Umduğunuz gibi olmayacak sonuçlar kendini belli edebilir. İnat ya da ego oyununa düşerek bunları görmezden gelmeyin. Çevrenizin, sevdiklerinizin görüşleri bu anlamda önemli olabilir. Şans oyunları, riskli yatırımlar, tutarsız harcamalar, Ağustos böceği misali sorumluluktan kaçan davranışlar sizin için ileriye dönük olumsuzluklar doğurabilir. Bu yüzden kendi emeğinizle ve gerçek bir şeyler uğraşmalı, gözünüzü yanlış ve sahte olandan ayırmalısınız. Temmuz ayının son 15 gününde yaşadıklarınız, aldığınız kararlar, koyduğunuz hedefleri yeniden gözden geçirebilirsiniz. Bu zamanlarda başlattığınız işler, kurduğunuz hayallerle alakalı bir revizyona gitmeniz gerekebilir. Değişikliğe ve düzenlemeye açık olduğunuzda, retro bitiminde süreç sizin lehinize ilerleyebilir.

19 Ağustos'ta Kova burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber ikili ilişkiler ve sosyal çevre konusunda bazı deneyimlerinizi yeniden hatırlayabilirsiniz. Farklılaşmak zorunda olduğunuzu kabul etmelisiniz. Bu farklılaşmanın yeni çevrelerle ve iş kollarıyla mümkün olduğunu görebilirsiniz. Kendinize koyduğunuz hedefler, ilerlemeniz gereken yol, yol arkadaşlarınız önemli olacaktır. Israrcı olduğunuz konularda olumsuz gelişmeler yaşamak size farklı konulara yönelmeniz gerektiğini anlatabilir. Kendinizi ya da çevrenizi yapıcı olmayan bir şekilde sorgulayarak bunu görmeniz zorlaşacaktır. Bunun yerine cesaretinizi ortaya koyup sizi bir kıskacın içinde tutan alışkanlıklardan, yatırımlardan ve beklentilerden uzak durmalısınız. Özellikle 2019 yılında yaşadıklarınızı, parasal gündemleri, çevrenizden ya da sosyal mecralardan aldığınız darbeleri göz önünde bulundurmanızda fayda var. Bazı şeyler hoşunuza gitmeyecektir ama anlayıp devam edebilme gücünü göstermeniz gerekebilir. Sosyal mecralardaki paylaşımlara, dijital iş kollarına, bankacılık ve internetle ilgili işlemlerinize, fikirlerinizi paylaştığınız platform ve kişilere karşı dikkatli olmanızda fayda var. Tedbirli olmanın avantajını, ilerleyen günlerde daha iyi anlayacaksınız.

22 Ağustos'ta Güneş'in Başak burcuna geçişiyle beraber iş hayatınız, yaşam biçiminiz ön plana çıkabilir. Dağınık hissettiren veya gerçekten dağıtan alışkanlıklarınız, işleriniz, zaman yönetiminiz konusunda yeni bir plan oluşturabilirsiniz. Hayatınızı daha kaliteli bir şekilde yaşamak, belirsizlikleri sonlandırmak, kendinizi daha iyi hissedeceğiniz olanaklar hazırlamak adına önemli bir dönem olacaktır. Daha dikkatli ve detaycı olabilirsiniz. Gözden bir şeyin kaçmaması, daha sistemli oluşunuz çevrenizin de ilgisini çekebilir. Yeni ortaklıklar kurmak, iş görüşmeleri yapmak, bir araya geldiğiniz insanların sizinle ilgilenmesini sağlamak motivasyonunuzu ve özgüveniniz yükseltecektir. Sağlık konularına, kişisel bakıma, iyi beslenmeye önem vermelisiniz. Bu konuda önceden yaptığınız işlemler ya da edindiğiniz alışkanlıklarınız varsa, kendinizi daha iyi hissedeceğiniz ve fiziksel, mental açıdan daha sakin ve rahat olabileceğiniz bir dönem olabilir.

29 Ağustos'ta Merkür'ün Aslan burcunda ileri hareketine başlamasıyla beraber ayın başından bu yana uğraştığınız ancak çıkmazda kalan konuların önü açılabilir. İkili ilişkilerle ilgili kararlarınızı netleştirmek adına bugünden sonrasını değerlendirebilirsiniz. Özgüveninizi, becerilerinizi sorgulayan ve yıpratan durumların, insanların farkına varmak bu sürecin en büyük kazanımı olabilir. Duygusal konularda önünüzü görmek sizi rahatlatıyor. Heyecanınızı ve sevincinizi paylaşacağınız durumlar söz konusu olabilir. Etkinlikler, aileyle ya da sevilen dostlarla bir araya geleceğiniz tatiller, kültürel faaliyetler, yaratıcılığınızı ve yeteneklerinizi konuşturacağınız işler enerjinizi yeniden yükseltebilir. İsteklerinizi ve yapacaklarınızı güncellemiş olarak devam etmek, hem maddi hem de manevi açıdan sizi rahatlatacaktır. Özellikle maddi konularda bekleyen işleriniz için harekete geçebilirsiniz. Yatırımlarınız, planlarınız ve harcamalarınızı doğru alanlara yönlendirmek için hazır olduğunuzu görebilirsiniz. "İyi ki beklemişim" dediğiniz konularla ilgili geri dönüşler alabilirsiniz.

29 Ağustos'ta Venüs'ün Terazi burcuna geçişiyle beraber hayatınızdaki insanlarla ilgili bir önem sıralaması yapabilirsiniz. Birine yetişme, birini anlama ve birine karşı iyi adımlar atma dürtünüzle hareket edebilirsiniz. Tutarlı ve dengeli ilişkilerde bu hareketler iyi sonuçlar doğurabilir. Sosyal bir süreç olabilir. Bu dönemde yapacağınız programlar, katılacağınız etkinlikler, fiziksel ve mental duruşunuz dikkatlerden kaçmayacaktır. Bu da çevrenizdeki insan sayısını arttıracaktır. Duygularınıza ve çalışmalarınıza ortak edeceğiniz veya açılacağınız insanlar konusunda gözünüzde bir perde olmamasına dikkat etmelisiniz. Birlikteliklerinizi ileriye taşımak, hayatınızı paylaşmak, evlilik kararı almak gibi önemli konular gündeminize gelebilir. Aceleyle veya ümitsizlikle verilen kararlardan kaçınmanız size mutluluğu getirecektir. Danışmanlık almak ya da vermek, alanında yetkin kişilerle bir arada olmak, becerilerinizi profesyonel hayata yansıtmak adına çalışmalar yapabilirsiniz.

Motivasyon Sözü: “Mucizeler, bizleri her zaman umutsuzluğa yakın bir yerde bekler.”











Sevgili Boğalar ve yükselen burcu Boğa olanlar, 4 Ağustos'ta Aslan burcunda gerçekleşecek yeni ay ile beraber mantığınız, kalbiniz hayatınızı güzelleştirmek için işbirliğine gidebilir. Kendinizi daha iyi hissedeceğiniz, imkanlarınızın farkına varıp bunları daha doğru değerlendireceğiniz bir sürece giriyorsunuz. Yaşam alanlarınız ve koşullarınız konusunda yeni fikirlere açık olmanız gerektiğini görebilirsiniz. Uzun vadeli seçimler ve sonuçlar ilginizi çekiyor. Bu yüzden bir değişimin öncesinde, bunun nasıl olması gerektiğine iyi karar vermelisiniz. Hırsla, duygusal heyecanlarla adım atmak yerine stratejik düşünmeniz, ailenizin/sevdiklerinizin önerilerine de kulak vermeniz önemli olacaktır. Finansal gücünüzü bilerek hareket etmek, kuracağınız düzenin belirleyicisi olabilir. Ev düzenleme, dekorasyon ve tadilat işleri, satın alma süreçleri, ev sahibi- kiracı ilişkileri, aile ilişkileriyle ilgili konular gündeminizde olabilir. Ailenizdeki çocuklar, çocuk haberleri ve onlara göre düzenlenecek konularla ilgilenebilirsiniz. Rahatınızı ve özgürlüğünüzü riske atacak gibi görünen durumlar karşısında fevri çıkışlar yapmamalısınız. Dahil olduğunuz bu süreçlerin, bireysel yaşantınıza olumlu etkileri olabilir.

5 Ağustos'ta yönetici gezegeniniz Venüs'ün Başak burcuna geçişi ile beraber kendinize ve mutluluğunuza biraz daha özenebilirsiniz. Sorunları çözeceğiniz, ihtiyaçlarınızı daha iyi göreceğiniz bir dönemdesiniz. Ne yapacağınızı bilmek, detayları anlamak kolaylaşınca motivasyonunuz ve özgüveniniz de yükseliyor. Duygusal açıdan çok güçlü hissediyor olmanız çevrenizin dikkatinden kaçmayacaktır. Sosyal hayatınız hareketlenebilir, hem iş hem de arkadaşlıklar anlamında görüşmeleriniz olabilir. Aşk hayatınızı da hareketlendirecek görüşmelere açıksınız. Sorunlar kolaylıkla çözülebilir fakat yapıcı olmanın önemli olduğunu unutmayın. Tarafınız her zaman bundan yana olsa bile bu dönemde bunu daha çok göstermeniz, hissetmeniz gerekebilir. Parasal konularda yeni yatırımlar yapmak isteyebilir, araştırmalara başlayabilirsiniz. Özellikle aile desteğiyle gelen, hakkınızın teslim edilmesi söz konusu olan durumlarda geleceğinizi garanti altında tutmak daha kolay olabilir. Hangi işin, hangi ilgi alanının peşine düşeceğinizi iyi araştırmalısınız. Gerçeklere ihtimallerden daha çok güvenmeniz, realist ve tedbirli duruşunuz bu aşamada işinize yarayacaktır. Harcamalarınızda bir gereklilik ayrımına gidebilirsiniz.

5 Ağustos'da Merkür'ün Başak burcunda geri hareketine başlamasıyla resmiyete, ciddiyete taşımak istediğiniz konularla daha fazla ilgilenebilirsiniz. Hataya mahal bırakmayan, mükemmeliyetçi yönünüz işinizi kolaylaştıracağı gibi daha fazla zorlaştırabilir. Bu yüzden gidişatı görmeye, planlarınızın ve isteklerinizin ne yönde olduğuna, yapmanız gerekenler ve yaptıklarınız arasındaki farka iyi odaklanmalısınız. Zaman kaybedeceğiniz, maddi imkanlarınızı zorlayacağınız durumların yaşanmaması için dikkatli, özenli olmalısınız. Pratik olmak ve işleri yoluna koymak isterken hızınız sorun oluşturabilir. Hangi yollardan ilerleyeceğiniz, hangi insanlarla ortaklık kuracağınız konusunda aceleci olmamalısınız. Duygusal konularda önemli kararları yüz yüze, sakinlikle ve anlayışla konuşarak almanızda, mümkünse beklemenizde fayda var. Birbirinizi doğru anlamanın, hislerinizi açık bir şekilde ifade etmenin her şeyi belirginleştireceği, olmazları olduracağı bir süreçtesiniz.

15 Ağustos'ta Merkür'ün gerileyerek Aslan burcuna geçmesiyle beraber ailevi konularla ilgilenmeniz gerekebilir. Düzenlemesi veya çözülmesi gereken durumları ertelemenin şimdi daha zorlayıcı sonuçlar doğurduğunu görebilirsiniz. Geçtiğimiz günlerde yaşananları tekrar etmek yerine bunlardan kurtulmanın, bir daha yaşanmamasının yollarını aramalısınız. Aile içi ilişkilerde erkek ya da baba figürlerinin baskınlığını daha fazla hissedebilirsiniz. Birbirinizin sözünü dinlemeyi bir gurur meselesine dönüştürmemelisiniz. Bazen istekleriniz uyuşmayabilir ancak aynı evin, aynı düzenin içinde yaşıyorsanız orta yolu bulmanız gerekir. Özellikle parasal konular, miras, paylaşım, taşınma ve satın alma gibi konularda beklentileriniz kadar ihtiyaçlarınızı, imkanlarınızı da dikkate almalısınız. Büyük ve riskli harcamalar yerine mevcut duruma uygun bir planlama daha iyi olabilir. Mantığınızı kullandığınızda, sağduyulu olduğunuzda ve buna diğerlerini de davet ettiğinizde fevri çıkışların önüne geçebilirsiniz. Evlilik, boşanma, ailedeki çocuklar ya da yeni dahil olacak kişiler, taşınma, kendi düzenine geçme gibi önemli gündemleriniz olabilir. Otoritenizi ilan etmek isterken geri dönüşü olmayan sözlerden ve davranışlardan kaçınmalısınız.

19 Ağustos'ta Kova burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber hem kariyeriniz hem de hayattan beklentileriniz konusunda önemli kararlar alabilirsiniz. Kendinizi bir yolun sonunda gibi görüp her şeyi koparmak yerine buradan sonrasını düşünmenizde fayda var. Mantıklı, yenilikçi ve bir şeylere direnmeyen bir bakış açısıyla bu dönemde yaşayabileceğiniz zorlukları fırsata çevirebilirsiniz. Kendinizi ayrıştırmalısınız. Aynı işi yaptığınız insanlarla aranızda bir fark olabilmesi için zamana, beklentiye ve kitlenize göre hareket etmeniz önemlidir. Bu anlamda teknolojik gelişmelere, farklı görüşlere, eğitim ve yeni sorumluluklar gibi konulara kafa yorabilirsiniz. Yeni bir soluk getireceğiniz her şeyin maddi ve manevi dönüşleri olabilir. Statü, zam, sorumluluk değişimi, otorite kişilerle yapacağınız görüşmelerin temelini oluşturabilir. Alacağınız karşılıklar sizi şaşırtabilir, beklenmedik bir gol yediğinizi düşünebilirsiniz. Olaylara tepki verme şeklinizi değiştirmeniz, hırslarınızı kontrol etmeniz ve fedakarlık yapmanız gerektiğini unutmayın. Rahatınızın, düzeninizin bozulmasını istemediğiniz her an bunları riske atabilirsiniz. Kendinizi bu anlamda yeniden ve daha iyi şekilde eğitmenize yardımcı olacak kişilerle tanışabilirsiniz. Doğru sosyal çevrenin ve iş birliklerinin önemini fark edeceğiniz bir süreç olabilir.

22 Ağustos'ta Güneş'in Başak burcuna geçişiyle beraber duygusal ve sosyal konularda daha çok ön plana çıkabilir ya da kendi düşüncelerinizi ortaya çıkarabilirsiniz. Sorumluluklardan arta kalan zamanı değerlendirmek için yeni çözümler bulabilirsiniz. Kendinize sosyal rutinler oluşturmak, dinlenme planları yapmak, doğayla vakit geçirmek adına güzel bir dönemdesiniz. İhtiyaçlarınızı, imkanlarınızı, size gelecek destekleri net bir şekilde anlayabilirsiniz. Her şeyi aynı anda iyileştirmek, toparlamak yerine zamana yayarak ve planlı bir şekilde ilerlemek daha avantajlı olabilir. Zaman aralıklarınıza hobilerinizi, el becerilerinizi, ailenizi/çocuklarınızı dahil ederek hem kendinize hem de çevrenize kaliteli anlar yaşatabilirsiniz. Duygusal konular belirginleşebilir, fark edilebilirsiniz. Bu da çekincelerinizi aşmanızı, karşılık verip bir adım atmanızı kolaylaştıracaktır. En doğru an, bazen hissettiğiniz andır. Bekleyerek anları kaçırmak yerine hayatın bir noktasından tutmaya odaklanın. Finansal konularda, ailenizin de desteğini göreceğiniz ya da bunu değerlendireceğiniz yeni imkanlar doğabilir. Size olan güvenin, geçmişteki emeklerinizin boşa çıkmayacağı bir dönemdesiniz.

29 Ağustos'ta Merkür'ün Aslan burcunda ileri hareketine başlamasıyla beraber ev ve aile hayatı sorumluluklarınızı bir hizaya getirebilirsiniz. Herkesin bir şeyler kabullendirmeye, anlatmaya çalışması nedeniyle çözüm bulmakta zorlanabilirsiniz. Bu zorluğu aşmanın sakinlikle, akıl yoluyla mümkün olduğunu bilmek bugüne kadar size büyük avantaj kazandırdı. Anlaşmazlıklarınız çözülebilir, resmi işlemlerinizi başlatabilir ve gerekli iletişimleri kurabilirsiniz. Retro döneminde yaşanan kaosun ya da kırgınlıkların telafisi için bugünden itibaren düğmeye basabilir ya da bazı geri dönüşler alabilirsiniz. Eski konforunuzu ve düzeninizi yakalamanın, bunu iyileştirmenin keyfiyle evinizde vakit geçirmek daha eğlenceli hale gelebilir. Aile üyelerinizle beraber yapacağınız etkinlikler, alacağınız ortak kararlarla bu eğlenceyi sürdürebilir, ilişkilerinizi iyileştirebilirsiniz. Gayrimenkuller, miras veya aile yadigarı niteliğindeki eşyalarla ilgili paylaşımlar ve gelişmeler hız kazanabilir.

29 Ağustos'ta yönetici gezegeniniz Venüs'ün Terazi burcuna geçişiyle beraber yaşantınıza hem hareket hem de güzellik geliyor. Ön plana çıkacağınız işler yapabilir, kendinizi gösterebilir, yeteneklerinizi sergileyebilirsiniz. Çekingenliği aşmanın, çevrenize hitap etmenin, iş bitiriciliğin sizin için önemli ve gerekli olduğu bir zaman dilimindesiniz. Bu da hem bireysel başvurularınızın hem ortaklı işlerinizin olumlu neticelenmesine yardımcı olabilir. Dikkat çeken bir tarz oluşturabilir, el ve dil becerinizle iletişiminizi güçlendirebilir, teklif ve fırsatların size doğru gelmesini sağlayabilirsiniz. Maddi beklentileriniz konusunda talepleriniz karşılık bulabilir. Zam, toplu ödemeler gündeme gelebileceği gibi daha yüksek kazançlı işler de bulabilirsiniz. Bu yönde düşünceleriniz varsa iyi araştırdığınız ve emin olduğunuz yerlerle görüşebilirsiniz. Kişisel bakım, detoks, doktor kontrolleri önemli olabilir. Özellikle solunum yolları ve enfeksiyonlar, böbrekler ve su tüketiminiz, kan şekeri dengesi, postür ve bel, sırt ağrılarıyla ilgili konularda daha hassas olmanız gerekebilir.

Motivasyon Sözü: “Eğer bir şeyden hoşlanmıyorsanız, onu değiştirin; değiştiremiyorsanız, ona bakış açınızı değiştirin.”










Sevgili İkizler burçları ve yükselen burcu İkizler olanlar, 4 Ağustos'ta gerçekleşecek Aslan yeni ayı ikili ilişkilerinizin hayatınızdaki yeri ve önemini ortaya çıkarabilir. Küslükleri sonlandırmak, buna zemin hazırlayan konuları açık bir şekilde konuşmak ve çözmek isteyebilirsiniz. Bu yönde yapıcı bir adım attığınızı çevrenize göstererek onların da düşüncelerini olumlu yönde etkileyebilirsiniz. Etki bırakmak konusunda önemli bir süreç olabilir. İşiniz, düşünceleriniz, becerileriniz konusunda yeni atılımlar yapabilirsiniz. Güveneceğiniz ve seveceğiniz seçeneklerinizin olması sizi rahatlatacaktır. Duygusal etkileşimler, yaratıcı yeteneklerinizi kullanacağınız projeler size yeni bir motivasyon sağlayabilir. Eğitim, araç gereç, ulaşımla ilgili konular gündeminizde olabilir. Bu konularla ilgili hazırlık ve evrak süreçlerinde dikkatli olmanızda fayda var. Eksikliğin, aksaklığın yaşanması planlarınızı bozabilir. "Benim başıma gelmez, bana bir şey olmaz" düşüncesi hata yapmanıza neden olabilir. Tedbirli, farkında ve sakin tavırlar içinde olmanız gereken bir süreçtesiniz.

5 Ağustos'ta Venüs'ün Başak burcuna geçişiyle beraber evinizde, ailenizle daha çok vakit geçirebilirsiniz. Yaşam alanlarınızdan ve tarzınızdan sorumlusunuz. Bunun farkında olmanız birçok yeniliği beraberinde getirebilir. Hem elektronik eşyalarda hem de genel düzeninizde bir değişime gidebilirsiniz. Hayatınızı kolaylaştıran, sizi rahatlatan, dinlenmeye veya istediğiniz gibi hareket etmeye elverişli bir sisteminizin olmasını isteyebilirsiniz. Özellikle evden yapılacak işlerde, iş hayatınıza eklenen yeni gündemlerde buna daha çok ihtiyaç duyabilirsiniz. İlişkilerdeki pürüzleri ortadan kaldırmak adına iyi bir dönem olabilir. İyi hazırlanmış, yeterince düşünülmüş ve açıklıkla ifade edilmiş her şeyin geri dönüşünü alabilirsiniz. Satın alma işleri gündeminizde yer bulabilir. Gerçekten ihtiyacınıza, konforunuza hizmet edecek bir seçeneğiniz olduğunda harekete geçebilirsiniz. İnce eleyip sık dokumamak sonrasında pişman olmamanız için faydalı olabilir. Bu süreçte büyüklerinizin, eşinizin/ailenizin, bilirkişilerin önerilerini de dikkate almanız iyi olabilir. Bazen telaştan, heyecandan, yoğunluktan bazı detayları kaçırabilirsiniz. Kendinizi suçlamak ya da başkalarına bunu sorun olarak aksettirmek yerine fikir birliğine, uyumluluğa açık olmalısınız. Evlilik teklifi, aileye yeni katılacak üyeler gibi gündemleriniz olabilir.

5 Ağustos'ta yönetici gezegeniniz Merkür'ün Başak burcunda geri hareketine başlamasıyla, hayatınıza çekmek istediğiniz değişimi daha sistematik ve kontrollü bir şekilde hazırlamalısınız. Özellikle evrak işlemleri ve parasal konularda hesabınızı, yazdığınızı ve okuduğunuzu bilerek ilerlemek önemli olacaktır. Aile içinde yaşanan bazı sorunlar yeniden gündeminize gelebilir. Çözülmemiş ya da yarım bırakılmış bir konuyla karşılaştığınızda aşırı tepki göstermek yerine bunun hakkında ne yapabileceğinize odaklanmalısınız. Sinirlerinize ve sözlerinize sahip çıkmanız önemlidir. Bu tavrınız aile üyelerinin de kendilerini kontrol etmesine yardımcı olabilir. Farkında olmadığınız bir detayın önünüze serilmesi, sorumluluk almanızı gerektirebilir. Başka planlarınızın, hayallerinizin olmasını sebep göstererek sorumluluktan kaçmamalısınız. Yeni başlangıçları aceleye getirmemek, öncesinde tüm işlerinizi ve size engel olabilecek durumları tamamlamak her zaman daha iyi bir seçenektir.

15 Ağustos'ta Merkür'ün gerileyerek Aslan burcuna geçmesiyle önemli görüşmeleriniz, işlemleriniz ve başvurularınız için bir karar aşamasına gelebilirsiniz. Pişmanlıklarınızı telafi etmek, hatalarınızı düzeltmek, eksileni yerine koymak adına bir çaba göstermeniz gerekebilir. Kaybettiğiniz her şeyin başka bir suretle ve başka bir amaçla size geldiğini görebilirsiniz. Bu anlamda, hakkınızı almak ve yaşadıklarınızdaki hayrı görmek adına etkili bir süreçtesiniz. Görüşmediğiniz ya da dargın olduğunuz kişilerden haber alabilir, siz bir adım atabilirsiniz. Sorunu değil dostluğu büyütmenin, iyi olanı geliştirmenin daha avantajlı olduğunu göreceksiniz. Duygusal ve sosyal ilişkilerinizde net bir karar almak için değil ama bu kararı hangi kriterlere göre vereceğinizi görmek için önemli gelişmeler yaşayabilirsiniz. Eski ilişkilerinizden haber alabilir ya da bir anda karşınızda görebilirsiniz. Sabrınızın, heyecanınızın sonuna gelmiş gibi hissedebilirsiniz. Bu aşamada ilgi alanlarınıza, çalışmalarınıza, sorumluluklarınıza odaklanmak hem daha sakin düşünmenizi hem de hırsla, gururla hareket etmemenizi sağlayacaktır. Akademik çalışmalar, resmi kurumlarla ilgili işler, bireysel girişimleriniz, uygulamaya geçmesini planladığınız konularda özellikle Temmuz ayının bir devamı gibi hissettiren sonuçlar alabilirsiniz. Olumlu ya da olumsuz olması fark etmeksizin, daha sıkı ve gerçekçi bir çalışma ortaya koymanız gerektiğini unutmayın. İnternet alışverişleri, ulaşım, banka ve yatırım işlemleri gibi konularda daha hassas ve dikkatli olmanızda, güvenilir yerleri tercih etmenizde fayda var. Mevsim normallerinin üzerine çıkabilecek sıcaklıkların psikolojik ya da fiziksel sorunlar doğurmaması için seyahat edeceğiniz yerleri ve burada hangi zaman diliminde kalacağınızı dikkatli seçmelisiniz.

19 Ağustos'ta Kova burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber hayatınızda ne için mücadele ettiğinizi, nereye koştuğunuzu daha iyi anlayabilirsiniz. Karar almanın her zamankinden daha zorlayıcı olduğunu düşünebilirsiniz. Ancak bu sefer konular ve şartlar daha belirgin ve net olacaktır. İstediğiniz gibi olmaması, sonuç vermediği anlamını taşımaz. Kendinizi bu düşünceden kurtardığınızda önünüzdeki fırsatları daha iyi görebilirsiniz. Maneviyata yönelmeniz, hayatın karmaşasını atlatmanız için gereken sakinliği size verebilir. Özellikle eğitim hayatınız ve eğitiminizi kullanacağınız alanlar konusunda yeni çözümler üretmeniz gereken bir dönemdesiniz. Bu anlamda iyi haberler alabilir, bazı sorumlulukların altına girebilirsiniz. Bunlar size risk gibi görünse de, mantığınızla ve donanımınızla desteklediğiniz hiçbir şeyin gereksiz ya da büyük bir risk olmadığını anlayacaksınız. Yurtdışında yaşamak ya da yurtiçi bir taşınma yapmak, yaşam tarzınızı değiştirmek, olduğunuz yerden kopup farklı konularla ve insanlarla yolunuza devam etmek gündeminizde yer bulabilir. Bunlarla alakalı resmi, hukuksal ve imzalı işleriniz varsa sonuçlanabilir. Hayatınızın hızlı olması kadar iyi ve gerçek olmasına da özen göstermelisiniz.

22 Ağustos'ta Güneş'in Başak burcuna geçişiyle beraber yaşam koşullarınız ve ailevi konularınız gündeminizde yer bulabilir. Rahatlamak, sadeleşmek, kendinize ait daha sakin bir düzen kurmak isteyebilirsiniz. Eşyalarınızı yenilemek, ihtiyacınız olmayanları ayırmak, sürdürülebilirliği desteklemek, daha temiz ve rahat yaşamak gerekebilir. Evinizle çokça vakit geçireceğiniz, bu sayede rahatlayacağınız bir dönemdesiniz. Kendinizi daha huzurlu hissetmenizin, çevrenin etkisinden uzaklaşmanın önemli bir ihtiyaç olduğunu anlayacaksınız. İşinizi evden yapmak, izne çıkmak, iş ve ev dengesini korumak için taşınma planları yapmak gündeme gelebilir. Bu süreçte önerilere, eleştirilere açık olmanız zorlaşabilir. Duyduklarınızı dikkate almayarak bir duruş sergilediğinizi düşünebilirsiniz ancak bu duruş içsel huzurunuzu kaçırabilir. Aynı ortamı paylaştığınız kişilerle gireceğiniz konuşmalarda daha özenli ve yapıcı olmalı, bu kişileri de bu anlamda etkilemelisiniz. Ailevi sorunların sonlanması, aileden birinin ya da sizin bir sağlık sorununuza çözümü, operasyon ya da doktor kontrolleri gibi konularla ilgilenebilirsiniz.

29 Ağustos'ta Merkür'ün Aslan burcunda ileri hareketine geçişiyle beklettiğiniz, ertelediğiniz, cesaret edemediğiniz ve bir süredir hazırlığını yaptığınız konularla ilgilenebilirsiniz. Yarım kalan işlerin hızla tamamlanması ve sonuç vermesiyle önünüzü daha rahat görebilirsiniz. Kazancınızın ve keyfinizin aynı anda yükseleceği bir dönem olabilir. Bu bakımdan hem iş hem de sosyal amaçlı ziyaretler, yolculuklar gündeminize gelebilir. Sorumluluklarınızı yerine getirmenin heyecanıyla kendinizi ödüllendirmek isteyebilirsiniz. Teknolojik konular, eğitim ve ilgi alanlarınızla ilgili harcamalarınız artabilir. Sosyal hayata daha sık dahil olabilirsiniz. Yaptığınız iş görüşmelerinin, anlaşmalarının neticelerini alabilir ve süreci hızlandırabilirsiniz.

29 Ağustos'ta Venüs'ün Terazi burcuna geçişiyle beraber sosyal ve duygusal yaşantınız daha da renklenebilir. Stresinizi atmak, keyfinize bakmak, hobilerinizle ilgilenmek ya da yeni alanlar keşfetmek isteyebilirsiniz. Tatil programları, aileyle planlar, duygusal konularda alınan kararların kutlaması, nişan veya düğün gibi organizasyonlara açık olduğunuz bir dönemdesiniz. İkili ilişkileriniz açısından şanslısınız. Nezaketinizle, zekanızla insanları kendinize çekebilirsiniz. Beklentilerinize göre ilerleyebilir, sevdiklerinizin sizi desteklediğini görebilir, tanışacağınız yeni kişilerden de olumlu geri dönüşler alabilirsiniz. Yetenekli olduğunuz konularda kendinizi göstereceğiniz işler geliştirebilir, birine destek olduğunuzu sanırken aslında kendinize bir yol açtığınızı fark edebilirsiniz. Çocuk sahibi olmak, çocuklarınızla ilgili ekonomik planlar yapmak, kimsesiz çocuklarla ilgilenmek gibi konular gündeminizde yer bulabilir.

Motivasyon Sözü: "Her antrenman, daha güçlü bir sürümünüzü yaratma fırsatıdır.”






Aygül Aydın
 

Sevgili Yengeçler ve yükselen burcu Yengeç olanlar,
4 Ağustos'ta Aslan burcunda gerçekleşecek yeni ay ile beraber işinize ve hedeflerinize karşı olan tutumunuz güçlenebilir. Elle tutulur sonuçlar almak, hayatınızın yeni bir düzene eriştiğini görmek özgüveninizi yükseltecektir. Şans oklarının size dönük olduğu bu süreçte girişimleriniz ön plana çıkabilir. Kendinize değer verin, sizi mutlu eden konulara daha çok yer açın. Kişisel bakımınız, ihtiyaçlarınız, değerli hissettiren mekanlar gündeminizde yer bulabilir. Artık tıkanıklıkların çözüldüğünü görebilir, çekincelerinizden uzaklaşabilirsiniz. Ekonomik açıdan da önemli sonuçlar alabilirsiniz. İşlerinizin ödemeleri yeni planlarınız konusunda sizi destekleyebilir. Keyfinize, hayatı yaşama arzunuza olan düşkünlüğünüz harcama ve beslenme düzeninizi olumsuz etkileyebilir. Dengeli ve tutarlı olmanız gerektiğini unutmayın. Zaaflarınız konusunda açık vermek, iyi niyetli olmayan kişilerin düşüncelerine zemin oluşturabilir, manipüle edilmenize ya da dolduruşa gelmenize neden olabilir. Bu yüzden yaşam koşullarınızı kendinizi nasıl öne çıkaracağınızın bilincinde olarak düzenlemelisiniz. Ticarette ve ilişkilerde gözünüzün açık olmasına dikkat edin.

5 Ağustos'ta Venüs'ün Başak burcuna geçmesiyle beraber sizin keyifli, rahatlatıcı ve deneyim dolu bir dönem başlıyor. Yeni planlar, sorumluluklar, görüşmeler gündeme gelebilir. Çevrenizle kuracağınız bağlantılar size yeni kapılar açabilir. İyi ilişkilerin, verilen emeklerin karşılığını görebilirsiniz. Destek göreceğiniz, fikir birliğinde olacağınız insanlarla tanışabilirsiniz. Kendinizi geliştirmeye, işinizi/uğraşınızı büyütmeye, hayatınıza yeni bir soluk getirmeye hazırlandığınız dönemde yakın çevreniz olarak tanımladığınız kişiler büyük rol oynayabilir. Yakınlık ve uzaklık mesafelerini değiştirebilirsiniz. Bazı insanların gerçek düşüncelerini bilmek, önyargılarınızı ya da yanılgılarınızı kırmanıza yardımcı olacaktır. Eylemin, çabanın, şeffaflığın ve güvenin hakim olduğu ilişkilerle daha rahat yol alabilirsiniz. Sosyal hayatınızı, eğitim düzeyinizi hareketlendirecek gelişmeler yaşayabilirsiniz. Becerilerinizi profesyonelleştirebilir, danışmanlık hizmetleriyle ilgilenebilir, duygusal yeteneklerinizi bir pratiğe dönüştürerek çevrenize yardımcı olabilirsiniz. Bu anlamda iletişim ve ulaşım da gündeminizde önemli yer tutacaktır. iş ya da sosyal amaçlı seyahatler, görüşmeler, elektronik cihazlar, sosyal ağlar, evrak işlemlerinizle ilgilenebilir, eksiklerinizi tamamlayabilir, ihtiyacınız olmayan şeyleri de başkalarının kullanımına sunabilirsiniz.

5 Ağustos'ta Merkür'ün Başak burcunda geri hareketine başlamasıyla beraber hayatınızdaki önemli kişiler hakkındaki düşünceleriniz değişebilir, bazı ilişkilerinizi masaya yatırmak isteyebilirsiniz. Birbirinizi doğru anladığınızdan emin olmak zorlaşabilir, görmediğiniz ya da üzerinde yeterince düşünmediğiniz detaylarla daha çok ilgilenebilirsiniz. Çevresel konuları ihmal etmemek gibi bunlara fazla anlam yüklememek de önemlidir. Bu sınırlamayı yapmak adına önemli fırsatlarınız olabilir. Hayati kararlar, geri dönüşü zor cümlelerden uzak durmanızda fayda var. Aynı şekilde, karşınızdaki kişilerin de bu yönde adım atması halinde kendinizi ve aklınızı korumalısınız. Daha önceki işleriniz, görüşmelerinizle ilgili konular gündeme gelebilir. Yeniden düşünme ve değerlendirme fırsatı bulduğunuz her şeyin sizin hayrınıza gelişeceğini unutmayın. İşinizi garantiye almalısınız. Vaktinden önce harekete geçmek, gerekenleri önceden hazırlamak, yedekli olmak, araç gereç ve cihazların kontrolünü sağlamak, dinlenmeye zaman ayırmak önemli olacaktır. Daha hassas ve özenli olmanız gerekirken duygusal, çevresel, ekonomik durumların sizi olumsuz etkilemesine müsaade etmemelisiniz. Para akışınızla ilgili beklentilerinizin sizi yanıltmaması için elinize geçen kaynaklara ve imkanlara göre plan yapmanızda fayda var. Kesin olmayan hiçbir şeye güvenmemelisiniz. Mantığınıza, sağduyunuza, soğukkanlı ve yapıcı yönünüze her zamankinden daha fazla ihtiyacınız olacaktır. Strese, dalgınlığa bağlı rahatsızlıklar ya da sorunlar karşısında dikkatli olmalı, karşılaştığınız olumsuz durumlar için tedbir almakta, hamle yapmakta geç kalmamalısınız.

15 Ağustos'ta Merkür'ün gerileyerek Aslan burcuna geçmesiyle beraber maddi durumunuzu değerlendirmek isteyebilirsiniz. Yaptığınız planların, aldığınız önlemlerin, birikim ve kazanç koruma işlemlerinin ne derece işe yaradığını görebilirsiniz. Sıkı bir çalışma neticesinde hakkınız olan tatili, alışverişi abartmamanızda fayda var. Duygusal etkilerle kendinizi harcamaya, boş vermeye ve daha yüksek standartlarda görünme isteğinize yenik düşmemelisiniz. Bunun yerine ödemelerinizi, verdiğiniz sözleri gündeme alarak sorumluluklarınızı, borçlarınızı tamamlamaya çalışın. Elinizdeki her her şeyin değerli olduğunu, bunlara sahip çıkarak başka şeyler elde edebileceğinizi, kendinizi ispatlamak yarışına girmeden hareket ettiğinizde kazanacağınızı unutmamalısınız. Kendinize gerçek olmayan rekabetlerle eziyet etmeyin. Gerçekçi bir hedef, cv, beklentiler ve görüşlerle ilerleyin. Önemli karar almak için Eylül ayını beklemenizde fayda var. Bu günlerde ve Temmuz ayında yaşadıklarınızı değerlendirerek ilerlediğinizde şu anki sorun gibi görünen durumların aslında sizin koruyucunuz olduğunu fark edebilirsiniz. Aynı durumu, ikili ilişkiler konusunda da yaşamanız mümkün olabilir. Değer vermek ve almakla ilgili tereddütlerinizi paylaşırken üstten konuşmalara ve fevri çıkışlara yer vermemeli, size de bunların yansıtılmasına olanak tanımamalısınız. Bu sayede kopmaması gereken bağları korumanız mümkün olacaktır.

19 Ağustos'ta Kova burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber kaygılı, kararsız hissettiren konulara odaklanabilirsiniz. Bunları aşmak adına kendinize yeni planlar yaparak bugün yaşadığınız zorlukların nedenlerine yönelik çalışabilirsiniz. Artık endişe etmenin, kendinizi strese sokmanın ve bunu çevrenize de yansıtmanın çare olmadığını anlıyorsunuz. Haklı olduğunuz konularda, bunun altını dolduracak nitelikte hareket etmeniz önemlidir. Maddi imkanlarınızı doğru kullanamadığınız için sürecin böyle devam edeceğiniz düşünmemelisiniz. Borçlarınızı yapılandırma ya da tamamlama, kişilerle ya da bankalarla görüşme, ailenizin desteğini ve fikirlerini alma, yeni iş çözümleri üzerinde düşünebilirsiniz. Şansınızın olmadığını değil, bunu başka yerlerde arayıp değerlendirmeniz gerektiğini bilmelisiniz. Bu bilinçle ilerlediğinizde fiziksel ve psikolojik olarak daha güçlü hissedeceğiniz günlerin açılışını yapmanız hızlı olacaktır.

22 Ağustos'ta Güneş'in Başak burcuna geçişiyle beraber gündelik yaşantınız biraz hızlanabilir. Yeni insanlar tanımak, uğraşlar edinmek adına etkili bir dönemdesiniz. Çalışma hayatınızı hareketlendirecek görüşmeler ve anlaşmalar gündeme gelebilir. Başarılarınızla, sosyal hayatta ya da sosyal mecradalardaki duruşunuzla kendinizi göstereceksiniz. Çevrenizin size duyarsız kalmayacağı, sizin de bunu en iyi şekilde anlayıp değerlendireceği bu dönemde yoğunluğunuz artabilir. Doğru bilgiye ulaşmak, bunu paylaşmak ve insanlara yardımcı olmak, sektörünüz ne olursa olsun önemli ve gerekli olacaktır. Araştırmalar yapmak, kütüphanede zaman geçirmek ya da bununla ilgili yazılı işlere, editöryel konulara ilgi duymak gerekebilir. Zihniniz fazlasıyla dolu olacaktır, bu doluluğu ne ile yakalayacağınıza dikkat etmelisiniz. Stresin, güven sorunlarının, çıkar ilişkilerinin, sosyal mecralardaki konuşmaların yönetilmesi için sakinliğe, pratikliğe ihtiyaç duyabilirsiniz.

29 Ağustos'ta Merkür'ün Aslan burcunda ileri hareketine geçmesiyle parasal konularda aldığınız kararları uygulamaya geçebilirsiniz. Bazı planlardan vazgeçmiş olabilirsiniz ama bu durum elinizde daha güçlü ve sağlam yapılar olduğu içindir. Yaşadığınız hiçbir şeyin boşuna olmadığını anladığınız bir dönemden sonra daha bilinçli ve cesaretli hissedebilirsiniz. Bekleyen ödemelerinizi alabilir, iş imkanları arayışına girebilir, borçlanma ve alacak verecek işlerinde daha seçici davranabilirsiniz. Hayatınızda doğru insanların olması en büyük avantajlarınızdan biridir. Bu avantajı kullanmak, yeni adımlar atmak, birilerine ilham olmakla ilgili tereddütlerinizi aşıyorsunuz.

29 Ağustos'ta Venüs'ün Terazi burcuna geçişi ev ve aile yaşantınıza yeni bir hava katabilir. Birbirinizle ve yaşam koşullarınızla daha ilgili olabilir, yeni kararlara ve düzenlemelere gidebilirsiniz. Yeni bir ev düzeni kurmak, taşınmak, satın almalarla ilgilenmek gerekebilir. Bu evlilik ya da iş yoluyla olabileceği gibi, ailenizin vereceği destekle yatırım amaçlı da olabilir. Bu anlamda kazançlı ve şanslı etkiler altındasınız. İlişkilerinizle ilgili ciddi adımlar atabilir, aile içi törenler düzenleyebilir ya da ailenizden birinin mutlu günü için çalışabilirsiniz. Ev dekorasyonu, yenilikler, eşyaların düzenlenmesi ve işe yararlığı, daha estetik ve soft renkler ilginizi çekebilir. Evinizde geçireceğiniz zamanın kalitesi iş alanlarınızı da etkileyebilir. Oturduğunuz yerden yapacağınız işler bulmak, işinizde yüksek performans göstermek isteyebilirsiniz.

Motivasyon Sözü: "Bir deneyim, bin düşünceden daha değerlidir."






Sevgili Aslanlar ve yükselen burcu Aslan olanlar,
4 Ağustos'ta burcunuzda gerçekleşecek olan yeni ay ile beraber sorunlara değil çözümlere odaklanmaya başlıyorsunuz. Emeklerinizin karşılığı, çevresel faktörler size bu konuda destek verecektir. Sabırlı, aklını kullanan bir tutumla yaşarken ne kadar doğru yaptığınızı görebilirsiniz. Şaşırabilir ve şaşırtabilirsiniz. Farklı insanların sizinle ilgili düşüncelerine verdiğiniz tepkilerle dikkatleri başarılarınıza, mutluluklarınıza çevirebilirsiniz. Sizi neyin harekete geçireceğini bulacağınız, bunun dışında kalan olumsuz durumlara ve düşüncelere fırsat tanımayacağınız bir süreçtesiniz. Adil, mutlu, neşeli, yenilikler için heyecanlı hissedebilirsiniz. Hukuksal ve sosyal açıdan beklentilerinizin karşılığını bulmak bu anlamda heyecanınızı somut bir şekilde destekleyebilir. Kişisel bakımınız ve tarzınızla ilgilenebilir, dolabınızda düzenlemeye gidebilir, hayatınızda fazlalık hissi oluşturan alışkanlıklardan kurtulmayı hedefleyebilirsiniz. Ortaklık, ilişki, yeni yaşam tarzı ve alanları konusunda fırsatlara açıksınız; bu konuda istekli olmanız kadar isteklerinizi gerçekleştirecek imkanlara da kolayca ulaşabilirsiniz.

5 Ağustos'ta Venüs'ün burcunuzdan ayrılıp Başak burcuna geçmesiyle beraber ekonomik açıdan beklentilerinizin karşılık bulacağı bir döneme giriyorsunuz. Emeklerinizin karşılığını almak motivasyonunuzu yükseltecektir. Bu da size daha ileriye dönük planlar yapma fırsatı verebilir. Hangi konularda ilerleyip kazanç elde edebileceğinizi daha iyi fark edebilir, eğitim ve çalışmalara başlayabilirsiniz. Çevrenizle işbirliği yapmak, ortaklıklar kurmak isteyebilirsiniz ancak yine de koşulları kendi emeğinizle sağlayabilirsiniz. Gayretli, dikkatli, özenli tutumlarınız dikkat çekecektir. İlham olacağınız, başkalarının da işlerini ve hayatlarını kolaylaştıracağınız gelişmeler yaşayabilirsiniz. Sosyal ve duygusal açıdan da önemli bir süreç olabilir. Kendinizle ve çevrenizle ilgili beklentileriniz netleşebilir. İnsanların tutumlarını, bunların arkasındaki nedenleri, kendi kuşkularınızı ya da önyargılarınızı daha iyi anlamak ilişkilerinizi daha sağlıklı yaşamanıza fırsat tanıyacaktır. Evlilik, sosyal arkadaşlıklar, işbirliğinden doğan ilişkiler gündeminizde yer bulabilir. Sadeliğin şıklığını yaşamak, hayatınızı gerçek olmayandan abartılı olandan ayrıştırmak isteyebilirsiniz; bunun için yaptığınız her şeyin iyi dönüşlerinin olacağı bir dönemdesiniz.

5 Ağustos'ta Merkür'ün Başak burcunda geri hareketine başlamasıyla beraber ekonomik konularda güncel gelişmelerle beraber geçmişteki gelişmeleri de takip etmeniz gerekebilir. Alacak verecek, borçlanma, parayla ilgili resmi süreçler, yatırım ve birikim hesapları konularıyla fazla ilgili olabilirsiniz. Kendinizi düze çıkarmakla beraber ilerleyen günlerde daha rahat olabilmeniz de bazı planlar yapmalısınız. Bu planlar, geçmişten gelen sorun ya da pişmanlıklardan doğabilir. Sizi zora sokan durumlara ve insanlara karşı daha uyanık olmalısınız. Aksaklıklar, hatalar, evraklarla ilgili gecikmeler, hesaplamalar gündeminizde yer bulabilir. Paranızı yatırdığınız yerleri iyi seçmelisiniz. Banka değişimi, eski hesap ve borçların silinmesi, kamusal süreçleri takip gerekebilir. Kolay kazanmadığınız hiçbir şeyi kolaylıkla kaybetmemelisiniz. Kendi tutumlarınızdan ya da başkalarının hareketlerinden doğabilecek sorunlar karşısında bu detayı atlamamalısınız. İş ilişkilerinizi, iletişim biçiminizi değerlendirmelisiniz. Tıkanıklık olan, bir yere takılıp kalmanıza neden olan durumları çözmek için bu süreci kullanmalısınız. Sosyal mecralarla ilgili konularda sonunu görmeden, olayları tam olarak anlamadan karar vermemelisiniz. Bu durum ilişkilerinizi zorlayabilir, yanlış anlaşılmalar yaşatabilir. İki kere düşünerek iş yapmanız gerektiğini unutmayın.

Merkür'ün gerileyerek 15 Ağustos'ta burcunuza gelmesiyle beraber kendinize olan bakış açınızı yenileyebilirsiniz. Bazı hataların telafisi olmayabilir ama bunun nedenlerini ortadan kaldırdığınızda tekrarlanmasının önüne geçebilirsiniz. Tarzınız, davranışlarınız, ilişkileriniz gibi konularda bunun önemli olduğunu göreceksiniz. Dikkat çekme isteğiniz size ait olmayan, sizi yansıtmayan, isteklerinize hizmet etmeyen davranışlara neden olabilir. Bunun için önceliği yapacaklarınıza, sorumluluklarınıza, vermek istediğiniz mesajlara verdiğinizde kendinizle daha ilgili olabilirsiniz. İyileşmenin ve güzelleşmenin bu şekilde başlayıp devam ettiğini göreceksiniz. Bedensel ve mental açıdan yenilenmek isteyebilirsiniz. Riskli, fazla cesur ve daha önce denemediğiniz, bilmediğiniz seçeneklerde aceleci olmayın. Sakin, araştırarak ve bilinçli bir şekilde ilerlediğinizde yapmak istediklerinize daha iyi bir zemin oluşturabilirsiniz. Duygusal ve sosyal konular, sağlığınız gibi önemli meselelerde yeni bir bakış açısı benimsiyorsunuz. Bunun zamanının geldiğini, daha fazla ertelememeniz gerektiğini anlayacağınız gelişmeler yaşayabilirsiniz. Size tesadüfi gibi gelen karşılaşmalar, haberler aslında geçmişin bir kapanışı için olabilir. Özellikle 2018 yılı Temmuz ve Ağustos aylarında yaşadıklarınız, burada kapanmayan hesaplar yeniden gündeme gelebilir. Aynı bakış açısına sahip olmadığınız için şu an daha sağlam ve güvenli kararlar verebilirsiniz.

19 Ağustos'ta Kova burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber duygusal konuları masaya yatırabilirsiniz. Her şeyin pamuk ipliğine bağlı olduğunu düşünebilirsiniz. Ancak burada pamuğun kalitesi belirleyici olacaktır. Gerçek, şüpheden uzak, geliştirici ve güvende hissettiren ilişkilerin ayrışacağı bir dönemdesiniz. Bu yüzden, zorlayarak bir noktaya taşımaya çalıştığınız ya da sizi bir yere çekmeye çalışan insanlar konusundaki tutumlarınızı değiştirmelisiniz. Abartılı, sonu düşünülmeyen tepkiler daha zorlayıcı sonuçlar doğurabilir. Haklı haksız kavgasına girmeden, egonun ya da hırsın etki etmesine mahal vermeden hareket etmelisiniz. Beklemenin, karşılıklı olarak zaman ayırmanın olumlu etkileri olabilir. İşinize, sosyal yaşantınıza, farklı konulara odaklanarak zihninizi sakinleştirebilirsiniz. Üzerinde düşündüğünüz ve objektif olduğunuz konular, sizin için aşılması zor engeller olmaktan çıkacaktır. Ortaklı işler, ticari faaliyetler açısından dolunay etkisinin geçmesini beklemenizde fayda var. Güvenilirlik, iş bilgisi, tecrübe ve aynı yerden bakabilme esnekliğinin önemli olduğunu unutmayın. Çevrenizdeki insanları yeniden tanıyacaksınız. Siber suçlar, internet arkadaşlıkları ya da internet üzerinden yapılan işler gündeminizde yer bulabilir. Dikkatli ve tedbirli ilerlemenizde fayda var.

22 Ağustos'ta Güneş'in Başak burcuna geçişiyle ekonomik anlamda elinizin rahatlayacağı bir döneme girebilirsiniz. Doğru çalışmanın, doğru konulara emek vermenin size olumlu geri dönüşlerinin olmasıyla cesaretiniz artabilir. Kendiniz için yeni planlar yapmadan önce, önceki çalışmalarınızın muhakemesini yapmayı ihmal etmeyin. İşinizle ilgili yenilikler, yeni çözümler, teknik destek, yardımcı personel gündeme gelebilir. Alım gücünüzün artmasıyla bunu sermayeye dönüştürmeniz daha kolay olacaktır. Harcamalarınızı buna göre planlamanın, daha dengeli ve ihtiyaç dahilinde ilerlemenin önemli olduğunu unutmayın. Tüketim çılgınlığına düşmemelisiniz. Kamu ve hizmet sektöründe ilgi çekebilirsiniz. Bu da yeni iş fırsatlarının, maddi kaynakların önünü açabilir. Önyargılı, mesafeli, fazla didikleyici olmadan ilerlemeye çalıştığınızda hem iş konusunda hem de davranışlarınız doğruyu yanlışı ayırt edebilmeniz daha kolay olabilir.

29 Ağustos'ta Merkür'ün burcunuzda ileri hareketine başlaması kendinizle barışmanıza yardımcı olabilir. Bazı kırgınlıkların, zorlukların ardından hayatın devam ettiği gerçeğiyle yeniden yüzleşebilirsiniz. Olumsuz ve zorlayıcı bir enerjiden sonra fiziksel gücünüzü yeniden yakalamak için sosyalleşebilir, spora başlayabilir ve kişisel bakımınızla ilgilenebilirsiniz. Yeni kararlar almanın heyecanlı yönünü yaşayın. Sağlık sorunlarınız iyileşebilir, uğraşlarınız sonuç verebilir. Bir eleme dönemi yaşadığınız için şu an hayatınızda olmayan insanlar için üzülmeyi bırakmalı ve devam etmelisiniz. İmzalı işleriniz, yeni anlaşmalar ve görüşmeler açısından harekete geçmeye başlayacağınız bir dönemdesiniz.

29 Ağustos'ta Venüs'ün Terazi burcuna geçişiyle kendinize yeni hedefler koyabilirsiniz. Hem mesleki hem de sosyal açıdan yenilenmek, güçlenmek enerjinizi değiştirecektir. Bu enerji de yeni çevreler edinmenizi kolaylaştırabilir. Hayatınızdaki önemli kadınlar, kardeşleriniz, dostlarınız, kadın girişimciler, sanatsal yönü güçlü olan kişiler bu anlamda size yol gösterebilir. İş seyahatleri, sosyal programlar, duygusal etkileşimler, sanatsal işler ilginizi çekebilir ve programınız bunlarla dolabilir. Ticari anlaşmalar ve görüşmeler açısından şanslısınız. İkna kabiliyetiniz ve iş bitiriciliğinizle tüm kapıları açabileceğiniz, tüm alanlarda yer bulabileceğiniz ve uğraşmaya değdiğini farklı kazanımlarla da deneyimleyeceğiniz bir dönemdesiniz.

Motivasyon Sözü: “Zafer, zafer benimdir diyebilenindir. Başarı ise “başaracağım” diye başlayarak sonunda “başardım diyenindir.”








Sevgili Başaklar ve yükselen burcu Başak olanlar,
4 Ağustos'ta Aslan burcunda gerçekleşecek yeni ay ile beraber kendinize ve hayatınıza dair yeni öğretiler geliştirebilirsiniz. Standartlar daha iyi yaşamanız için bir olanaktır ancak hırs bunu fark etmenize engeldir. Bu yüzden hırs yerine heyecana ihtiyacınız olacaktır. Bağımlılıklarınız, arkadaşlık ilişkileriniz konusunda bir elemeye gidebilirsiniz. Çevrenizden duyduklarınızı, olumsuzluklardan kurtulmak için kullandığınızda fevri çıkışların da önüne geçebilirsiniz. Kapılarınızı tamamen kapatmak yerine içeriye neyi dahil edeceğinizi seçeceksiniz. Taviz, korku, önyargı gibi duygular kendi önünüze set çekmenize neden olabilir. Sakin ve etki altında olmadan hareket etmenin, bağımsızlığın, kendi kendine yetebilmenin ve öncülük etmenin zamanının geldiğini kabul etmelisiniz. Sosyal hayat, duygusal dengeler ve gündelik yaşam arasında sıkışıp kalmak yerine bunlara dair yeni planlar, düzenlemeler gündeme getirebilirsiniz. Yolunuzdan sapmayacağınız, hedeflerinize sağlam bir şekilde gideceğiniz, ruhsal ve fiziksel sağlığınızı koruyacağınız bir düzenin içinde olmaya gayret gösterin. Bu size uzun vadeli bir ihtişam ve neşe getirecektir.

5 Ağustos'ta Venüs'ün burcunuza geçişiyle beraber ekonomik, sosyal ve fiziksel açıdan yenileneceğiniz bir sürece giriyorsunuz. kendinizle ilgilenmek, hayatınızın eksik parçalarını tamamlamak, düzenlemek istediğiniz alanlarla ilgilenmek adına etkili bir dönemdesiniz. Bu dönemde yapacağınız girişimler, alacağınız kararlar daha uzun vadeli ve sistematik olabilir. Ruh halinize ve çevresel durumlara göre tavırlarınız, düşünceleriniz değişse de kendiniz için en iyisini istemekle meşgul olacaksınız. Sosyal konularda daha girişken ve dikkat çekici olabilirsiniz. Eleştirel ve önyargılı yönünüzü törpülediğinizde iyi ilişkiler kurabilir, bundan mutluluk duyabilirsiniz. İlgi alanlarınıza, yaşam koşullarınıza, dolabınıza, alışkanlıklarınıza, kullandığınız eşyalara daha özenli yaklaşabilir, bazı değişimlere gidebilirsiniz. Arınmanın, sadeleşmenin sadece fazla eşyalardan değil fazla düşüncelerden de kurtulmak olduğunu göreceksiniz. Bu anlamda kendinize maddi ve manevi yatırım yapabilirsiniz. İş görüşmeleri, mali planlar, yeni sorumluluklar, taşınma ya da iş değişikliğiyle ilgili planlar gündeminizde yer bulabilir.

5 Ağustos'ta yönetici gezegeniniz Merkür'ün burcunuzda geri hareketine başlamasıyla "yapılacaklar listenizi" daha dikkatli bir şekilde gözden geçirebilirsiniz. Ağustos 2022'de yaşadıklarınız, yaptıklarınız, aldıklarınız, verdiğiniz kararlar yeniden gündem olabilir. Artık bazı davranışların, eşyaların, kararların miadının dolduğunu görebilirsiniz. Bazen yapmaya bazen bozmaya zorlamanız gerekecektir. Bu gerekliliklerle daha çok yüzleşebilir, çevrenizden bu yönde geri dönüşler alabilirsiniz. Kendiniz için yeni ve güçlü seçimler yapmadan önce yapamadığınız, zorlandığınız, tamamlayamadığınız konularla ilgilenmenizde fayda var. Çünkü yeni dediğiniz şey, eskiden haz etmez. Kendinizi bazı borçlardan, yüklerden, alışkanlıklardan ve insanlardan kurtarmalısınız. Açık, anlaşılır ve net ifadeler her zamankinden daha önemli olabilir. İletişim ve ulaşım araçlarınızın, bu önemli süreçlere daha iyi hizmet etmesi için bakım, yedekleme, onarım gibi konulara zaman ve bütçe ayırmanızda fayda var. Birçok faktörün sizi daha hızlı strese sokabileceğini unutmayın. Bu yüzden geçmişte yaptığınız gibi kendinize zaman ayırmadan, kalbinizi ve aklınızı dinlemeden, sabrınızı ve imkanlarınızı korumadan hareket etmemelisiniz. Fiziksel görüntünüz, kullandığınız ürünler, gıda takviyeleri, tüketim tarihi ve onaylı satıcı gibi detaylara bilhassa özen göstermelisiniz. Hayatınızı yoklayın ve sizi gerçekten mutlu, zinde, sağlıklı hissettiren süreçlerde neler yaptığınızı hatırlamaya çalışın.

Yönetici gezegeniniz Merkür'ün gerileyerek 15 Ağustos'ta Aslan burcuna geçişiyle maddi ve manevi sorumluluklarınıza, ihtiyaçlarınıza daha fazla odaklanabilirsiniz. Ummadığınız taşın nelere sebebiyet vereceğini görebilirsiniz. Bu da size kimden ne ummanız ve ummamanız gerektiği konusunda önemli dersler verecektir. Kendi gücünüze, imkanlarınıza ve düşünceleriniz güvenmeniz gerektiğini unutmayın. Yüzleşmeler, sırlar, gerçeği yansıtmayan haberler gündeminize gelebilir. Geçici bir hevesin ya da etkinin gölgesinde kalmamaya dikkat etmelisiniz. Teyit ve araştırmanın önemli olduğu kadar bunun kaynaklarının da önemli olduğunu bilmelisiniz. Var olanı koruyun, iyileştirin. Olmayanı da zorlamak yerine daha bilinçli bir şekilde çalışmaya odaklanın. Gözünüzde çok büyüttüğünüz ya da tam tersi önemsizleştirdiğiniz konuların aslında öyle olmadığını anlamak için bu bilince ve sakinliğe ihtiyacınız olacaktır. Kendinize zaman ayırın, sağlığınızı ve rutinlerinizi gözden geçirin. Ekonomik ve duygusal açıdan daha dengeli, tutarlı ve hesaplı olmaya gayret göstermelisiniz. İş planlarınız, kararlarınız konusunda ağzınızı sıkı tutmanız gereken bir dönem olabilir. Duygusal ilişkiler konusunda bazı anılar gözünüzde canlanabilir, sorgulamaya gidebilir ya da bazı haberler alabilirsiniz. Hislerinizin bir sınava dönüşmemesi için geçmiş ilişkilerinizin geldiği noktayı ve nedenlerini hatırlamanızda fayda var. Yasak, gizli ilişkilerden, konuşmalardan ve görüşmelerden kaçınmalısınız. "Yeter" dediğiniz hiçbir şeyin sizi ileriye götürmek için yeterli olmadığını anladığınızda çok geç olabilir; mantığınızı da dinlemeyi ihmal etmeyin.

19 Ağustos'ta Kova burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber sizi zorladığını düşündüğünüz konuların aslında sizin tutumlarınızdan doğduğunu fark edebilirsiniz. Bir suçlu aramak, görmezden gelmek yerine kendinize, alışkanlıklarınıza ve günlük yaşama biçiminize odaklandığınızda çözümü bulacaksınız. Her şeyin farkına varmak, sorunları aşmanızı sağlamaz. Sorumluluk duygunuzun gelişmiş olması bu noktada size avantaj verebilir. Yeteneklerinizi, donanımınızı, sahip olduğunuz imkanları faydalı işlere harcama zamanının geldiğini görebilirsiniz. İş değişikliği, koşullarınızla ilgili yenilikler gündeminizde yer bulabilir. Her ne yapacak olursanız olun, sizi eskiden yaşadığınız zorluklara, zaman yönetimi sorunlarınıza ve psikolojik yüklere iten koşulları ve davranışları geride bırakmalısınız. Yeni bir sayfa açıp, yeni sorumluluklar edinip, sahip olduklarınızın değerini bilerek ilerlemelisiniz. Uzaktan çalışma, internet tabanlı iş modelleri, serbest meslek, girişimcilik gibi konularla ilgilenmeniz gerekebilir. Kendinize, sağlığınıza daha özenli yaklaşacağınız bir hayatınız olmalıdır. Ani hareketlere çıkışlara mahal vermemelisiniz. Bunlar psikolojik olacağı gibi fiziksel sorunlar da doğurabilir. Kramplar, kas problemleri, strese bağlı uyku ya da yeme bozuklukları yaşayabilirsiniz. Kendinizi korumalısınız.

22 Ağustos'ta Güneş'in burcunuza geçişiyle beraber kendinizi arındırdığınız konulardan sonra yenilendiğinizi hissedebilirsiniz. Canlanıyor ve üzerinizdeki baskıyı, zorlayıcı ve depresif enerjiyi atıyorsunuz. Hayata bir kere geldiğinizi, bunu en güzel şekilde yaşarken anı da kaçırmamak gerektiğini düşünebilirsiniz. Bu düşünce fiziksel ve mental olarak kendinizi gereksiz bir şekilde yormanızı engelleyecektir. Yeni niyetler, istekler, beklentiler ve sorumluluklar gündeminizde yer bulabilir. Tutumlarınızın bu yöndeki değişimi çevrenizin de ilgisini çekecektir. Duygusal ve sosyal açıdan hareketli günler yaşayabilirsiniz. Netleştirdiğiniz her şey hayatınızda yer alacaktır. Hareketli bir yaşam, dengeli beslenme, fiziksel değişimler isteyebilirsiniz. Buna ihtiyacınız olduğu kadar enerjinizin yenilenmesiyle hayatınızı da yeni bir kimlikle yaşamanın farklı olacağını düşünebilirsiniz. İş görüşmeleri ve kariyer noktasında da şanslı etkiler altındasınız. Fark ediliyorsunuz ve emeğinizi doğru yerlere harcamaya başlıyorsunuz.

29 Ağustos'ta Merkür'ün Aslan burcunda ileri hareketine geçişi size bir mola imkanı sunabilir. Mücadele ettiğiniz, ortaya çıkarmaya ve sonuçlandırmaya çalıştığınız konulardan sonra nihayet kendinize zaman ayırabildiğinizi görebilirsiniz. Erteleme, gereksiz görme, inatlaşma gibi duyguların sizi taşıdığı noktanın farkında olmak ilişkilerinizde ve içsel yaşantınızda daha sağlam adımlar atmanızı kolaylaştırabilir. Güvenli işler ve ilişkiler önceliğiniz oluyor. Özgüveniniz yüzünden eleştirilmediğiniz, sizin de başkalarına bunu yansıtabildiğiniz ortamlar ilginizi çekebilir. Bazı işlerinizin ekonomik dönüşlerini alabilir, günlük yaşantınıza yeni düzenlemeler getirebilirsiniz. Test aşamasında olan alışkanlıklarınızı rutinleştirebilirsiniz.

29 Ağustos'ta Venüs'ün Terazi burcuna geçişi ekonomik konularda yüzünüzü güldürebilir. Ayırt etmenin ve ayrışmanın, etik ve adil olmanın farkını her anlamda yaşayabilirsiniz. Bireysel portföyünüz, ortaklı işleriniz, mevcut çalışmalarınızın karşılığı, zam ve terfi gibi konularda yüzünüzü güldüren gelişmelere tanık olabilirsiniz. Daha sakin ve akıcı bir süreç yaşayabilir, becerilerinizi geliştirmenin yollarını arayabilirsiniz. Daha etkili olma yolunda ilerlemelisiniz. Kaynaklarınızı değerlendirmek, birikim planları oluşturmak açısından şanslı bir dönem olabilir. Başlatacağınız işlemler ya da mevcut işlemleriniz değer kazanabilir. Bu anlamda destek istemekten çekinmemek güvenilir kişilere ulaşmanızı kolaylaştırabilir. Sevdiklerinizi mutlu etmeye, ihtiyaç sahiplerine el uzatmaya daha çok zaman ve imkan ayırabilirsiniz. Kişisel bakımınıza özen gösterirken beslenme düzeninizde rafine şekere, bağımlılıklara, karaciğer sorunları oluşturacak gıdalara karşı daha seçici ve tedbirli olmanızda fayda var.

Motivasyon Sözü: “Arkamda bıraktığım köprüleri yıkarım ki, ilerlemekten başka çarem kalmasın.”




Aygül Aydın
 

Sevgili Teraziler ve yükselen burcu Terazi olanlar,
4 Ağustos'ta Aslan burcunda gerçekleşecek yeni ay ile beraber sosyal hayatınızın size önemli getirileri olabilir. Arayışlarınızın olumlu karşılanması ve sonuçlanması, yeni insanlarla tanışmak, kendinizi ifade etmek adına heyecan verici gelişmeler yaşayabilirsiniz. Hayatınıza yeni bir gündem katmak isteyebilirsiniz. Bu yönde emek vereceğiniz, bunu uzun soluklu hale getireceğiniz, insanlara da ilham olmasını sağlayacağınız hedefler koyabilirsiniz. Peşine düşmekten korkmayacağınız, tuttuğunuzu koparabileceğiniz bir sürece giriyorsunuz. Cesaret ve ilham konusunda yeterli olduğunuzu fark etmek, bu süreci daha verimli geçirmenize yardımcı olacaktır. Haklılık ve neşeye önem verebilir, bulunduğunuz ortamlarda bunların zarar gördüğünüzü fark ettiğinizde müdahale edebilirsiniz. İyi ve kötü tüm davranışların bir karşılığı olacağını bilerek ilerlediğinizde yanlışa davetiye çıkarmayacaksınız. Bu yönde ilerlemenize engel olacak kişilerle tanışabilir ya da konuşabilirsiniz. Kaçmak, ertelemek, önemsememek yerine profesyonel davranmalı, amacınıza ve bulunduğunuz koşulların gereklerine göre hareket etmelisiniz. Yeni iş projeleri, organizasyonlar, çevre, yatırım fikirleri konusunda adım atmak adına uygun bir dönemdesiniz. Başlamanın her zamankinden daha keyifli ve kazançlı olacağı bir sürece giriyorsunuz.

5 Ağustos'ta yönetici gezegeniniz Venüs'ün Başak burcuna geçişiyle beraber yaşantınızda arka plana bıraktığınız konularla ilgilenebilir ve kendinize yönelebilirsiniz. Kenarda kalmak, hayatınıza odaklanmak, fiziksel ve ruhsal açıdan iyileşmek isteyebilirsiniz. Geçmişle yüzleşmek, bazı sırları öğrenmek, eksik parçayı bulmak gündeme gelebilir. Hayatınız, ileriye taşımakta zorlandığınız ya da size bu konuda engel olan alışkanlıklarınız, çevresel faktörler, ilişkileriniz konusunda yeni bir yol ayrımına gidebilirsiniz. Veda ettiğiniz her şeyin size hizmet edeceği bir süreç olabilir. Gözünüzü eskiden, yanlıştan çevirdiğinizde yeni ve doğru olanı görmeniz daha mümkündür. Bu yüzden mental açıdan kendinize bu tarz bir zemin hazırlamalı, kimi ve neyi dikkate alacağınızı iyi belirlemeli, yeni bir yaşam tarzı üzerinde durmalısınız. Kendi hayatınızı gündemde tutmak adına çaba gösterdiğinizde bu karşılıksız kalmayacaktır. Yardımcı, destekçi olarak seçtiğiniz kişilere karşı dikkatli olmalısınız. Sırlarınızı, evinizi, hayati gündemlerinizi paylaştığınız kişilerin size destek yerine köstek olduğuna tanıklık edebilirsiniz. Sağlık, stres, iş ve kazanç konularında güvenilir kişilerden ve kaynaklardan destek almaya çalışmalısınız. Bu anlamda bir eleme, düzenleme ve ayrıştırmaya gidebilirsiniz. Aynı zamanda bireysel ya da toplu faaliyetlerde bulunurken, zamanınızı ve imkanlarınızı paylaşacağınız kişileri de doğru seçmelisiniz. Kamu kurumları, güvenilir kaynaklar size bu anlamda destek verebilir.

5 Ağustos'ta Merkür'ün Başak burcunda geri harekete başlamasıyla beraber iş ortamınız, sosyal tercihleriniz konusunda daha dikkatli olmanız gereken bir sürece giriyorsunuz. Bilmediğiniz çoğu şeyi öğrenebilir, fark etmediklerinizle yüzleşebilirsiniz. Bu süreç öğretici olduğu kadar can sıkıcı da olabilir. Bu yüzden aklınızı farklı ve faydalı konularla meşgul etmelisiniz. Yeterince ilgilenemediğiniz, gözden kaçırdığınız, bir kez daha düşünmeniz gereken konuları ertelemeyin. Yaşam koşullarınız ve iş hayatınızla ilgili yenilikler için aceleci olmayın. Alışkanlıkları bir anda değiştirmek mümkün olmayacaktır. Kendinize kademeli bir sistem kurun, öncelik sıralaması belirleyin ve gereklilikler için hazırlanın. Bu süre zarfında psikolojik ya da ekonomik açıdan etki altında olmamaya, ağzınızı sıkı tutmaya özen göstermelisiniz. Sabrınızın zorlanmasıyla ağzınızdan çıkan sözlerin geri dönüşü olmayabilir, karşılığında duyacaklarınız daha fazla canınızı sıkabilir. Yoluna girmesi için biraz zamana ihtiyacı olan hiçbir düşünceyi bir anlık hareketlere kurban etmemelisiniz. Anlaşma, sözleşme ve görüşmeleri iyi değerlendirmeli, nihayete erdirmek için sabırsız olmamalısınız. Zamana, kendinizi dinlemeye ve bazı şeyleri kendinize saklamaya her zamankinden daha fazla ihtiyacınız var.

15 Ağustos'ta Merkür'ün geri hareket ederek Aslan burcuna gelmesiyle çevrenizle olan ilişkileriniz, mesafeleriniz sizin için daha önemli hale gelebilir. Bu kadar değer verip karşılığını bulamamak, eskisi gibi hissetmemek sizi bazı kararlara zorlayabilir. Özellikle uzun süredir devam eden dostluklarınız konusunda biraz zamana, ara vermeye ihtiyaç duyabilirsiniz. Yeni insanlarla tanışmak, yeni çevreler edinmek korkusu yaşayabilirsiniz. Bu korkuyu layık görüp görmeme maskesiyle kapatmak yerine hayatınızdaki insanları ve yeni tanışacağınız kişileri farklı bir gözle incelemeli, tanımaya ve anlamaya çalışmalısınız. Görmediğiniz ya da önemsemediğiniz konuların önünüze düşmesi karşısında gurur yapmak, nedensiz uzaklaşmak yerine gardınızı düşürüp şapkayı önünüze alıp düşünmeyi tercih etmelisiniz. Ekonomik yatırımlar ve planlar konusunda bazı hazırlıklar yapabilirsiniz. İmza aşamasını bu döneme denk getirmek yerine hazırlıklarınıza, eksiklerinize odaklanmak, gerekliliğini ve gidişatını değerlendirmek daha akıllıca olacaktır. Uzun vadeli olmasını istediğiniz planlarınızın, geçmişten alacağınız tecrübe ve derslerle daha iyi işlenebileceğini unutmayın. Eski işlerinizin, çalışmalarınızın karşılığı bu anlamda belirleyici olabilir.

19 Ağustos'ta Kova burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber duygularınızı anlamlandırmak zorlaşabilir. Ne hissedeceğiniz ve bu hislerinizle neler yapacağınız konusunda kendinizi sıkıştırmamalısınız. Zorlamanın ve üzerine bilinçsizle gitmenin size getirisinin olmadığını net bir şekilde göreceğiniz bir dönemdesiniz. Bu yüzden hesap sormak, sonuçlandırmaya çalışmak, gündem yaratmak yerine sakinleşmeli, zamanın akışına güvenmeli ve kendinizi iyileştirmeye odaklanmalısınız. Hayatınızda tek bir konu varmış gibi düşünmek yerine hobilerinize, maddi konulara zaman ayırabilirsiniz. Özellikle finansal planlamalar ve harcamalar konusunda daha dikkatli olmalısınız. Borç alışverişi ya da size sunulacak destekler konusunda salim bir şekilde düşünmelisiniz. Sonunu görmediğiniz işlere, güven duymadığınız insanlara olan tavrınızı değiştirmeniz yaşayacağınız maddi ve manevi kayıpları önleyecektir. Çocuklarınıza/ailenize olan tavırlarınıza dikkat edebilir, aile içi ilişkilere dair kesin kararlar alabilirsiniz.

22 Ağustos'ta Güneş'in Başak burcuna geçişiyle beraber hayatınızın size ait olan kısmına daha çok yönelebilirsiniz. Kendinizle zaman geçirmeyi alışkanlık haline dönüştürmek, bundan keyif almak ve tek başına karar verebilme yetisini geliştirmek adına etkili bir dönemdesiniz. İçsel ihtiyaçlarınız ve beklentileriniz için, önce sizin adım atmanız gerektiğini görebilirsiniz. Bu da çevrenizdeki insanlara ve koşullara olan bağlılığınızın önüne geçecektir. Zaten bazı bağların kopması gereken bir zaman dilimindesiniz. Arkadaş olarak gördüğünüz kişilerin farklı düşünceleri olduğuna şahit olabilir, geri planda kalarak kimin neye ne kadar önem verdiğini daha iyi anlayabilirsiniz. Çıkar ilişkileri, amacına ulaşmayan yardım faaliyetlerine karşı dikkatli olmalısınız. Rol modellerinize, akıl hocalarınıza ve sizin destek verdiğiniz kişilere farklı bir bakış açısıyla bakmalısınız. Sömürüldüğünüz, manipüle edildiğiniz, suistimale uğradığınız durumlar varsa bunları erken görmek işinizi kolaylaştıracaktır. Tatil planları, gündelik işler, sağlık ve yaşam koşulları gibi konular ilginizi, odağınızı ve becerilerinizi değiştirip sizi yenileyecektir.

29 Ağustos'ta Merkür'ün Aslan burcunda ileri hareketine geçişiyle sosyal ilişkilerinize dair yeni kararlar alabilirsiniz. Sonlanması gereken arkadaşlıkları bitirme beceriniz ya da zorunluluğunuz, size hangi konulara dikkat etmeniz gerektiğini daha iyi anlatacaktır. Artık daha bilinçli ve cesaretlisiniz. Güvenin, beraber gülüp eğlenmenin, bir şeyler paylaşabilmenin, aynı amaç etrafında toplanmanın önemli olduğu gerçeğini size hatırlatan insanlarla daha sık görüşebilirsiniz. İş ya da anlaşmazlıklar nedeniyle zaman bulamadığınız etkinlikler için fırsatlar oluşturabilirsiniz. Organizasyon ve insani becerilerinizle çevrenizi etkileyebilir, maddi ve manevi yönden destekleyici girişimlere başlayabilirsiniz. Saygınlığınızı yeniden kazanıyorsunuz.

29 Ağustos'ta yönetici gezegeniniz Venüs'ün burcunuza geçişiyle beraber roller değişiyor ve siz söz sahibi olmaya başlıyorsunuz. Kendinizi fiziksel ve ruhsal açıdan daha rahat hissedebilir, daha esnek olabilir ve mutlu olmanızı destekleyen konulara daha çok ilgi duyabilirsiniz. Yaşamınızda kendiniz için bir parantez açıyorsunuz. İlişkilerinizin mutluluğu ve rahatlığı için, sizin mutluluğunuzun önemli ve ve gerekli olduğunu göreceksiniz. Bu yüzden kişisel gelişiminize, sağlığınıza, bakımınıza ve rutinlerinize yatırım yapacağınız bu dönemi iyi değerlendirin. Güzellik, bakım, yeni bir giyim tarzı, fazlalıklardan kurtulma, yeni ama gerekli satın almalar yapma gündeminizde sıkça yer bulacaktır. Keyfinizin yerinde olması, istediğinizde istediğiniz forma girebilmeniz ve sosyal programların yoğunluğu gıda tüketim alışkanlıklarınızı etkileyebilir. Karbonhidrat ağırlıklı beslenmemeye dikkat etmeniz hem cilt hem de organ sağlığınız için önemli olacaktır.

Motivasyon Sözü: “İyi yapılmış bir iş, iyi söylenmiş bir işten daha iyidir!”







Sevgili Akrepler ve yükselen burcu Akrep olanlar,
4 Ağustos'ta Aslan burcunda gerçekleşecek yeni ay ile beraber iş sürecinizi ve dolayısıyla yaşamınızı etkileyen durumlara karşı tepkileriniz değişebilir. Bu konuda daha seçici olacağınız bir döneme giriyorsunuz. İlişkilerinizi, tutumlarınızı, beklentilerinizi düzene koyduğunuzda iş konusundaki aksaklıkların önüne geçebileceksiniz. Tarzınızda ciddi bir değişimin arefesindesiniz. Buna yakın olduğunuzu görmekle beraber ihtiyaç duyduğunuzu da fark edebileceksiniz. Direnmek yerine koşulları anlayıp kazancınıza, motivasyonunuza ve yeteneklerinize göre bunları uyarlayabilirsiniz. İş kurma ya da yeni sorumluluklar alma, yönetim işleri ve pozisyonları, kazanç değişimi, itibarınız gündeminizde olabilir. Mücadelenin, çalışmanın yoğun olacağı ancak getirisinin de bir o kadar iz bırakan bir nitelikte olacağı bir dönemdesiniz. Kendinize layık gördüğünüz düzen, çevrenize ve insanlara verdiğiniz değer yeniden ve daha iyisiyle şekilleniyor.

5 Ağustos'ta Venüs'ün Başak burcuna geçişiyle beraber sosyal hayata olan bakış açınız biraz daha değişebilir. İş gereği ya da bir sorumluluktan doğan arkadaşlıklar edinebilirsiniz. Bakış açınız, beklentileriniz ve sorumluluklarınız değişebilir. Kendinizi bu değişime adapte etmeye çalışmanız, yaşayacağınız aksaklık ya da sorunları en aza indirecektir. Kontrol etmeye çalıştığınız duyguları, istekleri anlamaya çalışırsanız kolay yolunu, sizi rahatlatacak yöntemini de bulabilirsiniz. Bu anlamda çevrenizin de büyük desteğini alabilirsiniz. Yeni insanlarla tanışmanın, yeni amaçlar edinmenin, hayatınıza yeni hareketler dahil etmenin faydalı ve keyifli yanlarına şahit olabilirsiniz. Bu durum bazı önyargıların kırılmasına yardımcı olacağı gibi duygularınızı anlamak ve değerlendirmek konusunda da önünüzü açacaktır. Sorun yaşanan, belirsizlik gösteren, sizi tatmin etmeyen ya da üzen ilişkileriniz konusunda çözümler bulabilirsiniz. Yapıcı ve birleştirici olmak, eleştirel olmaya her zaman üstün gelir. Ortaklık, evlilik, dostluklar sizin için daha önemli hale gelebilir. Hayatınıza maddi ve manevi yönden yeni bir soluk katacak konularda daha hızlı ve net kararlar alabilirsiniz. Toplumsal faaliyetler, bireysel çalışmalar ve hedefler gündeminizde yer bulabilir. Becerikli olduğunuz, destek sağlayabileceğiniz konularda sosyal mecraların ve önemli kadın girişimcilerin de destekleriyle dezavantajlı gruplara el uzatabilirsiniz.

5 Ağustos'ta Merkür'ün Başak burcunda geri hareketine başlamasıyla beraber ilişkileriniz konusundaki karar mekanizmanız değişebilir. Yaşadıklarınızı analiz etmek, kar zarar hesabı yapmak ve güvende hissetmek sizin için her zaman önemli olsa da, bu kez gözünüzden kaçan detaylar da ön plana çıkabilir. Baskının, göreve dönüşen fedakarlıkların farkına varıyorsunuz. Bunları kırmak için karşınızdaki kişiyi kırmanıza ya da sizin kırılmanıza gerek yok. Dikkatli, özenli, sonunu düşen tutumlarınızı daha çok sergilemeniz gerektiğini unutmadığınızda, herkes için en iyi çözümü bulabileceksiniz. Katıldığınız ortamlarda kimlerin olduğuna, bu insanlarla neler paylaştığınıza dikkat etmelisiniz. Hukuksal ve sosyal açıdan hakkınızın elinizden alınması, iftira ve dedikodulara maruz bırakılmanız gibi can sıkıcı konular gündeminize gelebilir.
Patent, marka, iş kurma gibi gündemlerinizi netleştirmeden, muhataplarınızın dışında bir ortamda paylaşmamanızda fayda var. Yalın, anlaşılır ve şüphe oluşturmayacak bir tarza sahip olmak bu dönemde en büyük avantajınız olabilir. Önemli yatırım, birikim, iş ya da görüşmeleri retro döneminde değerlendirmeye alabilirsiniz. Ancak kesin bir karara varmak konusunda aceleci olmayın. Farklı görüşleri, farklı seçenekleri ve her ihtimali göz önünde bulundurmanız hatayı en aza indirebilir.

15 Ağustos'ta Merkür'ün gerileyerek Aslan burcuna geçişiyle kariyeriniz için önemli bir döneme girebilirsiniz. Sizin için miadı dolan konuları ve işleri gündeme getirecek olan bu geçiş, sıkışıklık ve yoğunluk hissi uyandırabilir. İş değişikliği ya da koşullarınızla ilgili önemli kararları düşünüp konuşurken yapacağınız hamlenin içinde bulunduğunuz durumu bozmaya değer olacağına dikkat etmelisiniz. Kendi içinizde ya da otorite figürleriyle yaşayacağınız çatışmaların sonuçları sizi tatmin etmeyebilir. Hayatınızı zorlaştıracak faktörler daha görünür bir hal alırken bunlara yenilerini eklememelisiniz. Verdiğiniz sözler, aldığınız sorumluluklar bu dönemde daha dikkat çekici olabilir. Yerine getirmekle ilgili süreci nasıl geçirdiğinize, hatalarınıza ya da iyi olduğunuz konulara önem vermelisiniz. Sorumluluklarınız, konumunuz ve kazancınızla ilgili değişimleri ileriki tarihlerde gündeme getirmenizde fayda var. Geçmiş başarılarınızın bugün önünüze çıkması, kazanca dönüşmesi, ödüllendirilme gibi konular motivasyonunuzu yükseltse de bunların devamını getirebilmeniz de önemlidir. Kendinizi bu anın etkisinden çıkarıp ileriye dönük planlarınıza odaklanmalısınız. Beklentileri karşılamak adına yoğun mesailer yapmanız gerekebilir. Stres ve yorgunluğun psikolojik ve fiziksel sorunlar doğurmaması için dinlenmeye ve paylaşmaya ihtiyacınız olacaktır.

19 Ağustos'ta Kova burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber hem geçmişte hem de bugünde yaşadıklarınızı farklı bir gözle değerlendirebilirsiniz. Hassasiyetten ziyade daha aklı başında ve bilinçli olacağınız, önem verdiğiniz duyguların ya da konuların suistimal edilmeyeceği bir düzen kurmak isteyebilirsiniz. Bu anlamda evlilik, ev düzeni, yaşam koşulları gibi önemli konularda yeni kararlar alabilirsiniz. Bir şeylere artık göz yummuyorsunuz. Sorun varsa çözmeye, yapabileceğiniz bir şey yoksa o konuyu orada bırakmaya çalışmalısınız. Birikimleriniz, tecrübeleriniz ve girişimleriniz neticesinde yaşam koşullarınızla ilgili süreçleri daha kolay geçirebilirsiniz. Özellikle maddi gücünüzün yeterliliği istediğiniz gibi bir alan oluşturmanıza yardımcı olabilir. Taşınmak, değişmek sizin için korkutucu olmaktan çıkıyor. Gayrimenkullerin, paylaşımların, satın almaların resmi ve hukuksal işlemleri nihayete erebilir. Bu anlamda 2019 yılından bu yana uğraş verdiğiniz konularda bir karşılık bulabilirsiniz.

22 Ağustos'ta Güneş'in Başak burcuna geçişiyle beraber hayatınıza dahil olacak insanlarla beraber yol alacağınız bir döneme girebilirsiniz. Kalabalıklara, topluluklara karışmanın size iyi geldiğini görebilirsiniz. Her alandan farklı insanların olduğu bir çevre önyargılarınızı kırmak, bilmediklerinizi öğrenmek ve bildiklerinizi paylaşmak açısından önemli fırsatlar sunabilir. Bu fırsatları kullanmak, değerlendirmek ve bir sorumluluğa dönüştürmek sizin için kolay olacaktır. Yeni hedefler koyup yatırımlarla ilgileneceğiniz, daha dikkatli ve bilinçli çalışacağınız öğretici ve ilgi çekici etkiler altındasınız. Temponuz hızlanıyor. Hem fiziksel hem de mental açıdan hayatın akışına yetişmek sizi sandığınızdan daha motive edebilir. Seçiciliğinizin ve kolay güvenmeyen tavrınızın ön planda olacağı bir süreçtesiniz. Bunları insanları tanıma sürecinde olumsuz bir kalkan olarak kullanmak yerine insani ve basit tedbirler olarak görmelisiniz. Çevrenize yansıttığınız düşüncelerin, bıraktığınız etkilerin olumsuza dönmemesi için bu önemlidir. Çalıştığınız alanda kaliteyi arttırmak, sürdürülebilirliğe ve temiz yaşama destek olmak, doğal kaynakların korunması ve işlenmesi gibi konularla ilgilenebilirsiniz. Sivil toplum kuruluşları, özel sektör, kamu kurumlarından bu anlamda destek bulabilir ya da size gelen teklifler doğrultusunda siz destek verebilirsiniz.

29 Ağustos'ta Merkür'ün Aslan burcunda ileri hareketine başlamasıyla iş hayatınızdaki durağanlık bitebilir. Sürekli benzer konularla ilgilenmekten sıkılıp bunlara kesin çözüm bulduysanız, retro bitimiyle beraber yeni gündemler sizi bulabilir. İş birliği yapacağınız insanlarla ilişkileriniz güçlenebilir, çalışmalarınız hızlanabilir, yeni sorumluluklar ve terfi, zam gibi haberler alabilirsiniz. Beklentilerinizin karşınıza çıkması, kendinizi ispatlamanızı ve bir otorite oluşturmanızı mümkün kılacaktır. Özellikle yüksek pozisyonlar, bireysel girişimciler, daha iyi standartlar konusunda önemli adımlar atabilirsiniz. İmzalı süreçleriniz için düğmeye basabilir, beklettiğiniz işleri uygulamaya koyabilirsiniz. Önceki görüşmelerinizden ve taleplerinizden yana olumlu dönüşler almanız da mümkün olabilir. Belirsizliğin içinde kalan durumların toparlanmasıyla beraber kendinize ve hayatınıza yenilikler katmaya devam edebilirsiniz. İş ortamında doğan arkadaşlıkların ilerlemesi, duygularınızın netleşmesi ve karşılık bulması sizi heyecanlandırabilir. Ailenize açacağınız kararlardan emin olabilirsiniz.

29 Ağustos'ta Venüs'ün Terazi burcuna geçişiyle beraber adını koyamadığınız ama sizi rahatsız eden durumlara karşı yeni tutumlar sergileyebilirsiniz. Fedakarlıklarınızın ve iyi niyetinizin daha fazla suistimal edilmemesi için bunu yapmak durumundasınız. Huzurunuzu ve kafa rahatlığınızı öncelikli hale getirmek için bu dönemi iyi değerlendirmelisiniz. Duygusal ve sosyal ilişkilerinizle ilgili rahatsızlıklarınız gözünüze daha çok batabilir. Bir karar almanız gereken durumlarda bundan kaçınmamalısınız. Kendi halinizde kalacağınız zamanlar ve ortamlar, etkilenmenizin önüne geçerek daha sağlıklı düşünmenizi sağlayacaktır. Bu durum aynı zamanda dedikoduların, parasal oyunların, çıkar ilişkilerinin sizin kapsamınıza girmesini de engelleyebilir. Ruhsal ve bedensel sağlığınız için "hayır" demeyi öğreneceğiniz bir süreçtesiniz.

Motivasyon Sözü: "Batan güneş için ağlamayın; yeniden doğduğunda ne yapacağınıza karar verin.”









Sevgili Yaylar ve yükselen burcu Yay olanlar, 4 Ağustos'ta Aslan burcunda gerçekleşecek yeni ay ile beraber deneyim kazanma, bunlara göre hareket etme noktasında yeni planlar yapabilirsiniz. Eğitici/öğretici faaliyetler gündeminizde yer bulabilir. İlgi alanlarınıza göre hareket edebileceğiniz gibi yeni alanlar, konular, sektörler de tercih sebebiniz olabilir. Çok yönlülüğünüzü ortaya koyabileceğiniz tutumlar sergilemeniz bu tercihleri daha kolay uygulanabilir hale getirebilir. Özgüven, olgunluk ve netlikle birleştiğinde yapacaklarınızdan daha çok verim alabilirsiniz. İletişim ve seyahat trafiği artabilir, hem sosyal hem de ticari amaçlı görüşmeler düzenleyebilir ya da bunlara katılabilirsiniz. Hayatın memnun etmeyen yönlerini düşünmek yerine bunların karşısına nelerle çıkacağınızı düşünmek isteyebilirsiniz. Bu anlamda bir elemeye gidebilir, bazı konulardan ve insanlardan uzaklaşabilirsiniz. Haksız ve gereksiz mesafenin, soğukluğun oluşmasına dikkat etmenizde fayda var. Özellikle işbirliği yaptığınız, sosyal olarak görüştüğünüz ya da ailenizden olan kişilerle ilişkiniz daha çok gündemde olabilir. Sorunların ortadan kalkabileceği bu dönemde farklı bir sorun doğmasının önünü kapatmalı, herkesi de buna teşvik etmelisiniz. Öğrendikçe neşenizin artacağı bir süreçtesiniz.

5 Ağustos'ta Venüs'ün Başak burcuna geçişiyle beraber kariyerinizle ilgili önemli planlar ve gelişmeler netlik kazanabilir. Sürüncemede kalan, belirsizlikle boğuşmanıza neden olan durumlar karşısında eliniz güçleniyor. Ne istediğinizi, ne yapacağınızı, nerede duracağınızı daha iyi anlayabilirsiniz. Yeni iş arayışları, mevcut işinizle ilgili güncellemeler, maaş, terfi, sorumluluk değişimi gibi konularda şanslı bir süreç yaşayabilirsiniz. Çok çalışmakla beraber dikkatli ve profesyonel çalışmanızı gerektiren gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bu özen, otoritelerle, çalışma arkadaşlarınızla yaşanacak pürüzlerin de önüne geçebilir. Yeni çalışma arkadaşları ve ortamları edinebilirsiniz. Paylaşmayı, ortaklı çalışmayı, işbirliği yapmayı deneyimlemek adına yorucu ama keyifli bir süreç olabilir. Yeni bir hayat düzenine geçebilir, gelir gider dengenizi kontrol ederek ev ve iş hayatınızda bazı değişiklikler yapabilirsiniz. Zaman ayıracağınız konuyu, duyguyu ve ortamı iyi belirlemelisiniz. Stres yerine çözümüne, huzursuzluk yerine yapıcı olmaya ağırlık verdiğinizde iş yoğunluğunuzun evde yaşatacağı sorunları engellemiş olacaksınız. Anne ya da kadın figürlerin baskısından ziyade etkisine odaklanmaya çalışın. kendinizi olmadığınız bir yerde, yapamayacağınız sorumluluklar altında bulduğunuzda sınırları çizmek için iyi bir iletişim kurmanız gerekecektir.

5 Ağustos'ta Merkür'ün Başak burcunda geri hareketine başlamasıyla beraber iş yoğunluğunuz artsa da bunun nedenleri ve çözümlerini daha iyi düşünebilirsiniz. Hem önceki işlerinizin geldiği nokta hem de yeni sorumluluklar size zamanınızı daha iyi yönetme açısından bazı mesajlar verebilir. Emeklerinizin görülmesi ve değerlendirilmesi için neyin eksik neyin fazla olduğunu daha iyi anlayabilir, kendinize buna göre yön verebilirsiniz. Özellikle önceki dönemlerde yaptıklarınızın sonuçları ve geri dönüşleri, beklentileriniz bu anlamda önemli olacaktır. Ertelediğiniz, yarım bıraktığınız işlerle beraber kariyeriniz, yaşam tarzınız konusunda da ihmalkar olduğunuz konularda düğmeye basabilirsiniz. Bazı görüşmeleriniz netleşebilir, destek aldığınız ve alacağınız kişiler değişebilir. İnsanların sizi ne yönde etkilediklerini daha iyi görmeniz, psikolojik açıdan yorgun ve üzgün olmanıza neden olabilir. Bunun getireceği agresif, depresif ve stresli duruşu yansıtmak farklı ve kötü sonuçlar görebilir, mobbing ve iş kazasına açık hale gelebilirsiniz. Kendinize hakim olun, yapabileceklerinize odaklanın ve profesyonel olduğunuzda işlerin sizin lehinizde kaldığını hatırlayarak sorumluluklarınızı en iyi şekilde yerine getirin.

15 Ağustos'ta Merkür'ün gerileyerek Aslan burcuna geçişiyle beraber bazı planlamalar ve değişiklikler üzerinde çalışabilirsiniz. Kendiniz için seçtiğiniz yolların size gösterdiği manzaralara iyi bakın. Memnun olmadığınız ama emek verdiğiniz için de devam ettirdiğiniz her şey için bir son yaşayabilirsiniz. Bundan canınızın acımaması için bırakmayı öğrenmek ve hayatınızdaki konuları daha iyi ve işe yarar şekilde ele almak önemlidir. Sosyal hayatınızda dengelerin değişmesi, bazı arkadaşlarınızla aranıza mesafeler girmesi, bazılarının tamamen bitmesi, hukuki alana taşınacak konuların çıkması canınızı sıkabilir. İşlerin bu raddeye gelmesinde çevresel faktörlerin etkisi muhakkaktır. Ancak bu aşamada kendi payınıza düşeni de almalısınız. Savunma mekanizması geliştirdiğiniz konularda daha sakin düşünmeyi, fikir alabilmeyi alışkanlık haline getirmek için iyi bir dönemdesiniz. Yer değişikliği, taşınma, ziyaret ve seyahatler, akrabalarınız ya da uzaktaki tanıdıklarınızla olan ilişkilerinizle ilgilenebilirsiniz. Kesin bir karara varmadan önce son hazırlıkları yapabilirsiniz. Üzerinde yeterince düşündüğünüz her konu sizin için tamamlanmış demektir. Bu yüzde özellikle eğitim hayatınız, mesleki gelişiminiz, hukuksal ve imzalı süreçlerde geçmiş hatalarınızı tekrarlamamalısınız. 2018 yılından bu yana uğraştığınız, dönem dönem önünüze çıkan konuları tamamlamak için bu zaman dilimini kullanın.

19 Ağustos'ta Kova burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber iyi niyetinizden zarar gördüğünüz konular gün yüzüne çıkabilir. Yüzde yüz güvenerek, elinizdeki her şeyi paylaşarak başlattığınız ve sürdürdüğünüz arkadaşlıkların gerçek olmadığını görebilirsiniz. Bu anlamda önemli yüzleşmeler yaşayabilir, şok edici gelişmelere tanık olabilirsiniz. Aceleci, fazla iyimser ve abartılı bazı tutumlarınızın sizi sürüklediği yanlışları artık daha net anlayacaksınız. Bu da ikili ilişkilere ve ortaklı işlere dair düşüncelerinizde bir kırılma noktası oluşturabilir. Düşüncelerinize sahip çıkarken aynı zamanda bunları geliştireceğiniz, üzerine koyacağınız, değerlendirip bir alana dönüştüreceğiniz seçenekler bulabilirsiniz. Yakaladığınız enerjiyi ve farkındalığı değerlendirmek için araştırmalar yapabilir, sosyal mecralardan destek alabilir ve farklı kişilerle görüşebilirsiniz. Eskiden bir arada olduğunuz, iş yaptığınız, paylaşımlarda bulunduğunuz bazı güvenilir kişilerle iletişime geçebilirsiniz. Şayet bu kişilerin daha öncesinde yaptığı uyarı ya da öneriler varsa bunları yeniden gündeme getirmenizde fayda var. Dil ve iletişim becerisi, internet kullanımı, eğitim hayatı gibi konulara daha fazla öncelik vermelisiniz. Sizi olumsuz etkileyen, alıkoyan durumları daha fazla boşvermemeli, hayatı bir yerinden yakalamalısınız. İmzalı işler ve resmi kurumlarla ilgili süreçleriniz için dolunay etkisinin geçmesini beklemenizde, bu esnada biraz daha düşünmenizde fayda var.

22 Ağustos'ta Güneş'in Başak burcuna geçişiyle beraber iş hayatınızın tıkanık ve belirsiz konularının önü açılabilir. Ne yapmanız gerektiği, ne olacağına dair merakınız giderilebilir. Beklediğinize değen sonuçlar alabilirsiniz. Bu durum bazı yoğunluklar ve sorumluluklar getirecektir. Kendinizi hazır hissettiğinizi düşündüğünüz durumlar karşısında planlarınızı gözden geçirmelisiniz. Zamanın getirileri, üstlerinizin beklentisi, işinizin gerekliliğine göre güncellenmek size avantaj sağlayacaktır. Bu anlamda daha esnek, daha pratik olmanız gereken bir süreçtesiniz. Otorite figürleriyle yeni görüşmeler yapabilir ya da yeni otoritelerle tanışabilirsiniz. İş değişikliği, terfi gibi talepleriniz ya da gündemlerinizle ilgilenmek adına iyi bir dönem olabilir. Yasal süreçler ve işlemler hızlanabilir. Özellikle ailenizle ortak olduğunuz işler ya da başvurular varsa bunlarla ilgili olumlu neticeler alabilirsiniz. Sizin için taşlar yerine oturuyor ve tam da bu alanda fark ediliyorsunuz.

29 Ağustos'ta Merkür'ün Aslan burcunda ileri hareketine başlaması hayatınızın akışını ve yönünü değiştirebilir. Kendinizi daha cesur, daha özgüvenli, daha kararlı hissedebilirsiniz. Esnediğinizde karşınıza bambaşka fırsatların çıktığını gördünüz. Şimdi bu fırsatları kullanma zamanındasınız. Ekonomik açıdan kendinizi güçlendireceğiniz yeni görüşmeler ve girişimler gündeme gelebilir. Önceki başvurularınız, işleriniz konusunda olumlu geri dönüşler alabilirsiniz. Özellikle resmi kurumlardaki işlemleriniz konusunda şanslısınız. Eğitim vermek ve almak, danışmanlık hizmetleri, rehberlik ve turizmle ilgili konular, sosyal mecralarda başarılı olabilirsiniz. Seyahat planlarınızı devreye koyabilir, yarım kalan ziyaretleri tamamlayabilirsiniz. Uçuş işlemlerinizde tedbirli olmanız, paranızı ve eşyalarınızı korumanız önemlidir. Zira hız kayıplara, heyecan gözden kaçırmalara neden olabilir. Daha önceki tecrübelerinizi hatırlayın. Neden kaybettiğinizi, başaramadığınızı unutmadığınızda bunların önüne geçmek daha kolay olacaktır.

29 Ağustos'ta Venüs'ün Terazi burcuna geçişiyle beraber hayatınıza yeni insanlar dahil olabilir. Birçok alandan yeni kişilerle tanışmak vizyonunuzu değiştirebilir, geliştirebilir. Dünyanın o kadar da küçük olmadığına tanıklık edebilir, bir yerde verdiğiniz emeğin karşılığını ummadığınız anda bulabilirsiniz. Dayanışma ve sosyal desteklerle ilgilenebilirsiniz. İkna kabiliyetiniz ve birleştirici gücünüzü kullanarak dezavantajlı gruplar için farkındalık oluşturabilirsiniz. Bu anlamda maddi ve manevi yönden güçlü olacağınız, bu gücü paylaşacağınız bir dönemdesiniz. Yatırımlarınızın ödemeleri, borsa ve temettü işlemleri, ortaklıklardan gelen gelirler, sendikal faaliyetler ve toplu ödemeler gündeminizde yer bulabilir. İstemenin, çalışmanın, hayata dahil etmenin her anlamda sizi beslediğini görebilirsiniz. Bunların dışında kalan konulara ve insanlara olan itimadınız azalabilir. Güvenilir, esnek, şeffaf, adil ve huzurlu arkadaşlıklar önceliğiniz oluyor.

Motivasyon Sözü: “Sana ışık tutanlara sırtını dönersen, göreceğin tek şey kendi karanlığın olur.”






Aygül Aydın
 

Sevgili Oğlaklar ve yükselen burcu Oğlak olanlar,
4 Ağustos'ta Aslan burcundaki yeni ay size ruhunuzu ve kalbinizi yoran konular hakkında çözümler, öneriler getirebilir. Manipülasyon, kıskançlık, parasal hususlar gibi konular yüzünden yıpranmış olmanızın karşılığını alabilirsiniz. Sorunları çözmenin, yerine yeni ve keyifli anılar koymanın fırsatlarını bulabilirsiniz. Fırsat ve kazanç açısından şanslı bir dönemdesiniz. Bunu iyi değerlendirmek için aklınızın ve fiziksel gücünüzün sınırlarını bilmek önemli olacaktır. Bu sizin ani kararlar almanızı, maddi olarak fazla açılmanızı önleyebilir. Rutin işleriniz ve kazancınızın dışında yatırım, sağlık, yaratıcılık gerektiren konularda kendinizi öne çıkarabilirsiniz. Bu yöndeki becerilerinizi kullanmak, geliştirmek adına eğitimler almak isteyebilirsiniz. Bazı kalıpların dışında kalmanın sizi özgürleştirdiğini, özgüveninizi yükselttiğinizi, ruhsal ve fiziksel olarak daha iyi hissettirdiğini göreceksiniz. Kendinizle ilgili bir değişime gitmek için estetik işlemler, operasyonlar gibi konular yerine önceliği içsel motivasyona vermenin daha geçerli ve yeterli olduğuna ikna olabilirsiniz.

5 Ağustos'ta Venüs'ün Başak burcuna geçişiyle beraber kendinize yatırım yapacağınız bir sürece giriyorsunuz. Hem kazancınızı hem motivasyonunuzu koruyacağınız, geliştireceğiniz gelişmeler yaşayabilirsiniz. Ufkunuzu genişletmelisiniz. Bunun artık önemli bir ihtiyaç olduğunu, farklı deneyimlere girmeniz gerektiğini net bir şekilde görebilirsiniz. Duygusal ve sosyal arkadaşlıklar, iş gereği yapılan seyahatler ve bunların size getireceği yeni heyecanlarla hayatınızı farklı bir evreye, farklı bir ortama taşıyabilirsiniz. Size uzak gibi gelen konuların yakınlaşmasının yolu açılabilir. Kendinizi sınırlamak yerine bir sıralama ve planlama yaparak görmek istediğiniz yerleri, üzerinde düşünmek istediğiniz fırsatları bu listeye dahil edebilirsiniz. Yurtdışı ya da yurt içinde taşınma, iş değişikliği, görüşmediğiniz kişilerle bunlar için yapacağınız araştırmalar size sosyal mecraların gücünü de ispat edebilir. Aklınızdan geçen konularda çevrenizin ya da sosyal medyada isim yapmış insanların yaptıklarını, bunların somut sonuçlarını gördüğünüzde cesaretiniz artacaktır. Hukuksal konular gündeminize gelebilir. Haksızlıklar, netleşmeyen konular, devletle ilgili resmi süreçler yaşayabilirsiniz. Sağduyulu ve mantıklı hareket etmeli, süreci profesyonellerle yönetmelisiniz.

Merkür'ün 5 Ağustos'ta Başak burcunda geri harekete başlamasıyla birlikte özellikle mental açıdan kendinizi korumanız ve yükseltmeniz gereken bir döneme giriyorsunuz. Karşılaşacağınız insanlar ve durumların sizi tahrik etmemesi için, ne yaptığınızı ve ne istediğinizi unutmamalısınız. Gerekli ve önemli olmayan konularla ilgilenmeyi bırakabilir, sorumluluklarınızı azaltabilir, kendinize daha fazla zaman ayırabilirsiniz. Üzerinize alındığınız, görev addettiğiniz her şeyin sizi ağırlaştırdığını fark etmek muhataplarınıza olan bakış açınızı olumsuz yönde değiştirebilir. Hem ilişkilerinizin hem de çaba gösterdiğiniz konuların sekteye uğramaması için konuştuklarınıza, beklentilerinize ve size yönelik davranışlara karşı daha hassas olmalısınız. Gerçekliğiniz, değerleriniz, uğraşlarınız sonucunda elde ettiklerinizi riske atmamak adına dikkatli davranmalısınız. Hukuksal, sosyal ve psikolojik olarak imkan bulmak ve kullanmak kolay gibi görünse de kaynak bulmanız, güvenilir kişilerle ilerlemeniz gereken durumlar olabilir. Pratik olmak isterken gözünüzden bazı detayları kaçırabilir, yanlışlıklara mahal verebilirsiniz. Hızın felakete dönüşmemesi için bir işi yapmış olmak kadar onu nasıl yaptığınızla da yakından ilgili olmalısınız. Evraklı ve imzalı işler, başvurular, seyahat planları, uçuş hazırlıkları gibi konularda tedbirli ve zamanlı hareket etmenizde fayda var.

15 Ağustos'ta Merkür'ün gerileyerek Aslan burcuna geçişiyle beraber ekonomik beklentilerinizin sizi getirdiği noktayı daha iyi görebilirsiniz. Kendinizi toparlamanıza ve daha rahat hissetmenize yarayacak girişimlerinizin neticelerini görebilirsiniz. Özellikle hukuksal alanlara intikal eden işlemleriniz, başvurularınız veya hak sahipliğiniz olan konular sizin için öncelikli hale gelebilir. Bu aşamada haklıyken haksız duruma düşmemek için tepkilerinizi kontrol edebilmelisiniz. Aile içi konularda, iş ortaklıklarında ani bitişler sonrasında sizi üzebilir. Sesinizi duyurmak, kendinizi ispat etmek isterken süreçleri zorlaştırabilirsiniz. Davranışlarınızın sonucunu hesaplamadan karar almamanız gereken bir zaman dilimindesiniz. Kazancın sadece maddi olanı değil manevi olanı da önemlidir. Bunu anlayabilmek için sakin ve kontrollü olmalısınız. Kendinizi bir rekabetin ya da savaşın ortasında görebilirsiniz. Ancak etrafınıza baktığınızda sizi destekleyen, yanınızda olan kişilerin gerçek niyetlerini anladığınızda aslında ortada böyle bir durumun olmadığını fark edeceksiniz. Kendinizi zorlamanın ya da gereksiz bir şekilde yormanın faydasının olmadığını kabulleniyorsunuz. Fiziksel açıdan iyi hissetmeniz için tedavinin sizden başladığını, içinizi ferah tutmanız gerektiğini unutmayın. Önceden belli olan, gündeme gelen operasyon ve işlemler haricinde acil gelişen sağlık durumları için güvenilir kurumlar ve kişilerle süreci ele almanızda fayda var.

19 Ağustos'ta Kova burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber maddi konularda yeni planlar yapmanız gerekebilir. Ödemeler, yatırımlar, borç alışverişi, gelir gider dengesi gibi konularda önlem almanız, tasarruflu olmanız önemli olacaktır. Riskli yatırımlar ya da işler gündeme geldiğinde, tecrübeli kişilerle görüşerek hareket etmenizde fayda var. Bu görüşmeler, zor durumda kalmışlık hissinin önüne geçmenize de yardımcı olabilir. Kendinizi çevrenize kapatmamalısınız. İşlerinizin geri dönüşü, yeni ortaklıklar, beklentilerinizin gerçekleşmemesi gibi hem iyi hem de kötü gelişmeler yaşayabilirsiniz. Hepsinin ortak noktası, bundan sonrasını daha iyi, farklı ve yenilikçi bir şekilde düşünmenizdir. Birikimleriniz ve banka hesaplarınız, internet üzerinden yapacağınız alışverişler, şifre işlemleri, borsa ve döviz gibi konularda risk almak yerine daha küçük adımlarla ilerlemeyi tercih etmelisiniz. Harcama dengenizi korumanız sürpriz para giriş çıkışlarına karşı sizi koruyabilir.

22 Ağustos'ta Güneş'in Başak burcuna geçişiyle beraber kendinize yeni dinlenme alanları oluşturabilirsiniz. Hayatın mecburi süreçleri, sorumlulukları dışında kendinize ne kattığınızla daha ilgili olabilirsiniz. "Uyu uyan, çalış, devam et" döngüsüne yenilikler eklemek adına önemli bir dönemdesiniz. Yeni rutinler ve çevreler edinebilir, ertelediğiniz kitaplarla ilgilenebilir, dil becerilerinizi geliştirebilirsiniz. Mesleki yeterlilikleriniz kadar kişisel gelişime de önem verdiğiniz dikkatlerden kaçmayacaktır. Vizyonunuz, bilginiz bunları kullanacağınız yeni alanlar ve kazançlar sunabilir. Bu anlamda tekliflere açık olmalı, önyargılı ya da endişeli davranmamalısınız. Paranızı seyahate, kitaplara, eğitimlere, yeni bir düzen kurmaya harcamayı öğrenmek adına iyi bir dönem olabilir. Yeni yerler görmenin, bazı duygularınızı tetiklediğini fark edebilirsiniz. Değişiklik yapma arzusunu takip edebilir, görüşmelere girebilirsiniz. Devletle ilgili işler, başvurular, vize veya pasaport işlemleri, yurtdışı planları, davaların sonuçlanması ve haklılığınızın kesinleşmesi gibi konular gündeminizde yer bulabilir. Bu döneme denk getireceğiniz işlerden istediğiniz sonuçları almanız daha kolay olabilir.

29 Ağustos'ta Merkür'ün Aslan burcunda ileri hareketine başlamasıyla birlikte Ağustos ayını sizin için önemli kılan konularda bazı sonuçlar alabilirsiniz. Kontrollü bir cesaretin, gözü karalığa üstün geldiğini görebilirsiniz. Çabayla, mantıkla ve birikimle ilerlediğiniz işlerin olumlu geri dönüşleri olabilir. Alma verme dengesinin önemini görebilir, ailenizle ve çevrenizle olan ilişkilerinize farklı bir açıdan bakmayı öğrenebilirsiniz. Güveninizin test edilmesi başta sizi huzursuz etse de, aslında bunun kazananı yine siz olabilirsiniz. Kayıplara üzülmeyi, bunlara hırslanmayı bırakmak kendinize yaptığınız en iyi yatırımdır. Elde ettiğiniz ve edeceğiniz gelirlerle ödemelerinizi tamamlayabilir, sağlık sorunlarınızla ilgilenebilir, daha iyi hissetmenin ve daha sağlıklı yaşamanın yollarını arayabilirsiniz. Bu anlamda doğru kaynaklarda birikim yapmanın size avantajları olabilir. Bankalarla ilgili işlemler, imzalı işler, yazışma ve telefon trafiği, görüşmeler hızlanabilir. Özellikle ek iş ve yatırımlar konusunda şansınız yeniden dönüyor.

29 Ağustos'ta Venüs'ün Terazi burcuna geçişiyle beraber bulunduğunuz yeri güçlendirebilir veya değiştirecek imkanlar bulabilirsiniz. İnsanların sizi daha iyi tanıyıp gördüğü, emeklerinize saygı duyduğu, yaptıklarınızı takip ettiği bir dönem olabilir. Bu ilginin altını dolduracak yeni işler ve sorumluluklar alabilir, tekliflerle karşılaşabilirsiniz. Sizin hakkınız olan ancak elinizden alınan, geciktirilen konular için de şansınız artabilir. Tutumlarınızı dengelemek, iyi özelliklerinizi korumak, adalete sığınmak, çalışmaya devam etmek, iş ahlakına hizmet etmek sizin en büyük avantajlarınız olacaktır. Kadın figürlerle olan ilişkileriniz güçlenebilir, bu kişilerden destek alabilirsiniz. Özellikle duygusal kararlarınızda bu desteğin büyük etkisi olabilir.

Motivasyon Sözü: “Koşullar ve olaylar kim olduğumuzu etkilemiş olabilir. Ama ne olduğumuzdan kendimiz sorumluyuz!”







Sevgili Kovalar ve yükselen burcu Kova olanlar,
4 Ağustos'ta Aslan burcunda gerçekleşecek yeni ay ile beraber duygusal ve sosyal açıdan yeni bir perde aralayabilirsiniz. Konuşmak ve dinlemek, daha derin bir iletişim eylemine dönüşebilir. Rahat olmak ve rahat hissettirmek sizin için önemli olacaktır. Baskı olmadan, olduğunuz gibi davranabileceğiniz, alanınıza ve isteklerinize saygı duyacak insanlar isteyebilirsiniz. Bu düşüncelerinizi paylaşabilir, ilişkilerinizdeki mesafeleri yeniden düzenleyebilirsiniz. Duygusal etkileşimlere açık olduğunuz bu süreçte her yüzünüze güleni dost sanmak hatasına düşmemeye dikkat etmelisiniz. Samimiyet, neşe, gerçeklik ve dürüstlük arayışınız yoğun olabilir. Bunu hissedebileceğiniz ortamlar, insanlar ve işler kalbinizi çalacaktır. Yeni ilişki ve ortaklıklar adına olumlu bir süreçtesiniz. Planlarınızı gündeme getirebilir, işinizi değiştirebilir ya da büyütebilir, bu alanlarda yetkinliği olan kişilerden görüş alabilirsiniz. Fikir alışverişi, işbirliği, paylaşımlı hareket etmek vurgulanabilir. Bunların sizi gölgede bıraktığını ya da bırakacağını düşünmemelisiniz. Gardınızı indirdiğinize kendinize ve ilişkilerinize dair yeni detaylar görebilirsiniz.

5 Ağustos'ta Venüs'ün Başak burcuna geçişiyle beraber ekonomik konularda şanslı günler yaşayabilirsiniz. Hayatınızı idame ettirirken aynı zamanda üzerine koymanın, daha iyi koşullar sağlamanın arayışına girebilirsiniz. Ödemelerinizi tamamlamak, bankalarla ya da kişilerle aranızdaki anlaşmaları netleştirmek, yeni iş ve çalışmalar başlatmak size önünüzü görme konusunda büyük kolaylık sağlayabilir. Kazançlı çıkacağınız bir dönemdesiniz ancak bu kazancı korumak, değerlendirmek de önemli olacaktır. Kendinizi sağlama almalı, güvendiğiniz kişilerden de destek alarak planlamalar yapmalısınız. Statü ve alanı farketmeksizin çevrenizdeki insanlardan alacağınız destekler işinizi kolaylaştıracaktır. Özellikle çalışan kadın figürleri, eşiniz/ailenizdeki kadınlardan alacağınız fikirler bakış açınızı olumlu yönde etkileyebilir. Ortaklıklar, işbirlikleri gündeminize gelebilir. Bu yöndeki tekliflere, yapılanlamalara açık olmanızda fayda var. Ruhsal ve bedensel sağlığınıza, kişisel bakımınıza özen göstermelisiniz. Operasyonlar ve yaşam tarzınızı değiştirecek yenilikler, alışkanlıklar gündeme gelebilir. Özellikle beslenme ve sindirim sistemiyle ilgili rahatsızlıklarınız iyileşebilir, kendinize yeni programlar oluşturabilirsiniz. Hiçbir şeyin korktuğunuz gibi olmadığını gördüğünüzde, biraz emek ve doğru bir çabayla ilerlemek size elle tutulur sonuçlar getirecektir.

5 Ağustos'ta Merkür'ün Başak burcunda geri hareketine başlamasıyla birlikte işinizi ve emeklerinizi gündeme alabilirsiniz. Bu konuda iyi olmanızın, kazançlı çıkmanızın önündeki engelleri ya da eksiklikleri fark etmeniz kolaylaşabilir. Geçmiş borçlarınız, işlemleriniz, ailenizin ya da sizin ihtiyaçlarınız öncelikli hale gelebilir. Sağduyulu olmalısınız. Bazı sorunların çözümü, o sorunun içindedir fakat mental olarak sakinliği koruyamadığınızda onu görmeniz zorlaşır. Gelirinizi, yaşam standartlarınızı, alışkanlıklarınızı yükseltmeden önce mevcut durumu korumaya çalışmanızda fayda var. Ekonomik endişeler size yolun sonuna geldiğinizi hissettirebilir. Bunun böyle olmadığına dair bulgular size ipucu verebilir. Hislerinizin, düşüncelerinizin ve çalışmalarınızın somut bir karşılığı olmadıkça kendinizi yormamalısınız. Stresle başa çıkmak, sorumlulukları paylaşmak, bazı yüklerden kurtulmak adına bu dönemi iyi değerlendirin. Uzun vadeli olmayan çözümlerden uzak durmalısınız. Günü kurtarmak yerine ileriye dönük planlar yaparak ilerlemelisiniz. Hukuki konularla ilgili olabilirsiniz. Hakkınızın olanın size teslim edilmesiyle ilgili süreç uzayabilir, araç ya da işinizle ilgili sigorta, vergi vs. gibi işlemlerle bazı pürüzlerle karşılaşabilirsiniz. Duygularınızda ve harcamalarınızda tasarruflu olmak size avantaj getirecektir.

15 Ağustos'ta Merkür'ün gerileyerek Aslan burcuna geçişiyle ikili ilişkiler konusunda önemli ve radikal gelişmeler yaşayabilirsiniz. Sizin bitti gözüyle baktığınız konuların bitmediğini görebilirsiniz. Evlilik, iş kurma, ayrılışlar, ortaklıklardan ziyade bireysel çalışmalar gündeminizde yer bulabilir. Bunlarla ilgili ne düşüneceğinizi, nasıl yol alacağınızı bu süreçlerde yaşadıklarınızla netleştirebilirsiniz. Hayatınızı üzerine kurmaya çalıştığınız temellerin sağlamlığını test ediyorsunuz. Güvenilir olmayan, şüphe oluşturan, kişisel değerlerinize yer ayırmayan ilişkilerde daha fazla zaman kaybetmemeniz gerektiğini anlayabilirsiniz. Bu kararlarınızı dile getirmeden, resmiyete dökmeden önce tepkilerinizi ve sabrınızı gözden geçirmelisiniz. Yaşayabileceğiniz aksilikleri, zamansızlıkları da hesaba katarak ilerlemelisiniz. Bir şeylerin kararı netleşse de dibini görmediğiniz suya dalmamalısınız. Kaybettiklerinizin, kaçırdığınız fırsatların bir telafisinin olduğunu yaşayarak deneyimleyeceksiniz. Her zaman haklı olmayacaksınız ama her zaman bir çıkış yolu bulabileceksiniz. Kendinizi buna inandırdığınızda bakış açınız değişecektir. Temmuz ayında, son iki senede yahut 2018'de yaşadığınız anlaşmazlıklar ilgili konuları değerlendirebilir, hukuki destek alabilirsiniz.

19 Ağustos'ta burcunuzda gerçekleşecek dolunay ile bir şeylerin rövanşını alıp konuyu kapattığınızı görebilirsiniz. Geçmişten bugüne, hayatınızda bir şekilde yer edinen ve sizi etkileyen koşulların farkına varıyorsunuz. Bitmesi gerekeni bitirmek, yenilere yer açmak sizin için daha kolay olabilir. Bu anlamda kendi isteklerinizi daha net göreceğiniz bir dolunay yaşayabilirsiniz. Her zaman farklı, radikal ve keskin görünen tavırlarınızın ve uğraşlarınızın yönü süreci değiştirebilir. Yine farklı olacaksınız ancak bu sefer sırf farklı olduğu için yanlışa sürüklenmeyi bırakıyorsunuz. İşiniz, tarzınız, giyiminiz, alışkanlıklarınız büyük ölçüde değişiyor. Rahatsız olduğunuz konularda düşüncelerinizi dile getirebilir, ilişkilerdeki sorunları kesin bir şekilde çözebilirsiniz. Dinlemeyi öğrenmenin ve doğru frekansı yakalamanın önemli olduğunu göreceğiniz etkiler altındasınız. Kalp ve damarlarınızla ilgili sorunlar son bulabilir. Ancak iyileşmenizi fırsat bularak bu rahatsızlıklara zemin oluşturan alışkanlıklarınızı sürdürmemelisiniz. Sizi iyi eden ne ise onu hayatınızda kalıcılaştırmanız önemlidir. Bacak yapınız, kas kütleniz konusunda daha bilinçli, uzman eşliğinde egzersizler yapmanızda fayda var.

22 Ağustos'ta Güneş'in Başak burcuna geçişiyle beraber maddi kaynaklarınızı kullanma açısından önemli bir döneme başlıyorsunuz. Sıkı çalışmanız, yaptıklarınızın sonuçları bilerek ilerlemeniz önemli olacaktır. Bu konudaki eksiklerinizi hem bireysel çabalarınızla hem de ailenizin/ortaklarınızın desteğiyle tamamlayabilirsiniz. Artık daha dikkatli, bilinçli bir harcama sisteminiz olmalıdır. Bunu size fark ettiren borç trafiği ve ödemelerinizi tamamlamak için yeni sorumluluklar alabilirsiniz. Özellikle vergi, kredi işlemleri gibi resmi süreçleri daha titiz bir şekilde yönetmenizde fayda var. Duygusal ve psikolojik olarak kendinizi toparlamaya, hayatınızı iyileştirmeye odaklanabilirsiniz. Bunu reddetmenin size bir getirisinin olmadığını daha iyi anlayacaksınız. İnsan bedeni ve aklı üzerine araştırmalar yapabilir, uzman görüşleri alarak kendi potansiyelinizi fark etmeye çalışabilirsiniz. Çabalarınız karşılıksız kalmayacaktır. Çevrenizin, ailenizin, sizin yanınızda olan insanların göreceği gibi başkalarının da sizi en iyi şekilde göreceği bir resim oluşturuyorsunuz.

29 Ağustos'ta Merkür'ün Aslan burcunda ileri hareketine geçmesiyle beraber toksik, zorlayıcı ve baskı altında hissettiren ilişkilere olan bakış açınız değişebilir. Bunların neden oluştuğunu daha iyi görüp anladığınız bir retro döneminin ardından yeni kararlarla hayatınıza devam ediyorsunuz. Düzen yakalamak, devamlılık sağlamak, herkesin açık ve net olduğu ilişkilere çekilebilirsiniz. Bu yöndeki beklentileriniz, çabalarınız karşılık bulabilir. Flörtler ilişkiye dönüşebilir, ilişkilerle ilgili ciddi kararlar alınabilir. Bitiş ve başlangıçlar açısından hareketli bir dönemdesiniz. Tecrübe ettiklerinizi, fark ettiklerinizi unutmamaya özen gösterdiğinizde mutlu olmanız kaçınılmazdır. Ticari faaliyetleri resmiyete kavuşturabilir, görüşmelerinizi hızlandırabilir, imza ve yazışmaları gündeme getirebilirsiniz. Görev tanımınız, iş koşullarınız, gelirinizle ilgili değişimlere açık olmalısınız. Stresin sizi ele geçirmesine izin vermediğinizde açığınızı bekleyen insanlara prim vermemiş olacaksınız.

29 Ağustos'ta Venüs'ün Terazi burcuna geçişiyle yeni deneyimlere daha açık hale gelebilirsiniz. Hem mesleğinize hem kişisel gelişiminize destek olacak alanlara çekilebilir, araştırmalar yapabilir, eğitim alabilir ya da eğitim verebilirsiniz. Teknolojik işler, sanatsal faaliyetler, adalet ve hukuk, editöryel işlemler, dekorasyon ve moda gibi alanlarda yetkin kişileri takip edebilirsiniz. İlgilendiğiniz ya da eğitim aldığınız alanların yoğunlukta olduğu yerleri ziyaret edebilirsiniz. Yeni insanlarla tanışma motivasyonunuzu yeniden kazanabilirsiniz. Bu motivasyon size mesafeli olduğunuz kişilere yaklaşma, küslükleri sonlandırma, uzaktaki akraba ve arkadaşlarınızla görüşme imkanı da verecektir. Seyahatler, yolda olma hali size yaşam koşullarınızla ilgili değişiklik fikirleri de verebilir. İş ya da evlilik nedeniyle şehir/ülke değişikliği yapabilir, bunlarla ilgili araştırmalara başlayabilirsiniz.

Motivasyon Sözü: "Bir ağaç boy atmayı ne kadar özlerse, kendini o kadar yüksek bir atmosferde bulur.”





Sevgili Balıklar ve yükselen burcu Balık olanlar,
4 Ağustos'ta Aslan burcunda gerçekleşecek yeni ay size ekonomik ve mental açıdan yenilenmenin müjdesini verebilir. Yorulduğunuz, bu yüzden stres ya da sağlık sorunu yaşadığınız konularla ilgili iyileşmeler yaşayabilirsiniz. Motivasyonu ve fiziksel zindeliği yeniden yakalayabileceksiniz. Stresten uzak durmak mümkün olmayabilir ama bunun sizi daha az etkilemesi için hedefinizi, isteklerinizi iyi bilmeniz ve bundan şaşmamanız önemlidir. Değişimin mümkün olduğu durumlarda şartları zorlamak yerine bu değişimin önünü açmalısınız. Farklı sorumluluk ve iş ortamları, hem yeni beceriler, deneyimler kazanmanızı hem de dengeyi korumanızı sağlayabilir. Teklif ve fırsatları değerlendirmek, üstlerinizle yapıcı bir şekilde görüşmek adına olumlu bir dönemdesiniz. Kendinize güvenin, hakkınız olanın peşinde durduğunuzdan eminseniz bu sizin yolunuzu zaten açacaktır. Kalp sağlığı, kan değerleri, saçlar, kişisel bakım gündeminizde olabilir. Bu konularla ilgili takviye, tedbir ve ürün kullanımına daha fazla özen gösterebilirsiniz. Kaliteli bir yaşam için kaliteli alışkanlıklarınızın olması önemlidir.

5 Ağustos'ta Venüs'ün Başak burcuna geçişiyle duygusal ve ekonomik ilişkilerde bazı iyileşmeler görebilirsiniz. Verdiğiniz değerin ve emeğin karşılığını bulmak sizi motive edecektir. Hayatınızda belirleyici olan, sizi bir noktaya taşıyabilecek olan kişilerle daha sıkı bir bağ kurabilirsiniz. Bu bağ size önemli ortaklıklar, tanışmalar ve evlilik gibi hayati kararlar getirebilir. Eylemin geçerliliğine tanıklık edeceksiniz. Baskı altında hissetmediğiniz, olduğunuz gibi davranabildiğiniz, bir kısıtlamanın ya da suistimalin yaşanmadığı durumlar bu anlamda belirleyici olacaktır. Kriterlerinizi yenilemenin önemli olduğunu fark edebilirsiniz. İş ortaklıklarınız, görüşmeleriniz, yeni alanlarda deneyim kazanma isteğiniz artabilir. Yoğun bir iletişim trafiği, sosyal hayatın olumlu ve olumsuz tüm yanlarını size gösterebilir. Şüphe uyandıran, belirsizlik doğuran, samimi hissettirmeyen insanlarla mesafenizi korumalısınız. Seçici, yapıcı ve iş bitirici olma yolundasınız; aynı yolda olmadığınız kişilere kafa yormamanızda fayda var. Bu durum sizi hukuki ya da sosyal bazı anlaşmazlıklardan koruyabilir. Borç alışverişi, iş görüşmeleri, bireysel düşünceler gibi konularda paylaşımlarınızı sınırlı tutmanız, tepkilerinizi kontrol etmeniz önemli olacaktır.

5 Ağustos'ta Merkür'ün Başak burcunda geri hareketine başlamasıyla beraber bu maddeler sizin için daha önemli hale gelebilir. Uzun süredir hayatınızda olan insanlar ve konular hakkında yeni fikirleriniz olduğunu fark edebilirsiniz. Belki bilmediğiniz belki görmezden geldiğiniz konuların görünür hale gelmesiyle beraber ilişkilerde dengeler değişebilir. İnsanların sizinle ilgili fikirlerini anlamakta güçlük çekebilirsiniz. Bu yüzden acele karar vermemekte, her duyduğunuzla hamle yapmamakta fayda var. Olayların nedenini, bağlantılarını ve arka planını iyi araştırmalısınız. Yanlış anlaşılmaların, emin olunmayan konuların, teyit edilmeyen bilgilerin ve olumsuz kaynakların sizi hukuki zorluklarla karşılaştırma ihtimalini unutmayın. Geçmişte yaşananların, yaptıklarınızın ya da yapmadıklarınızın önünüze gelmesiyle bu ihtimaller daha da güçlenebilir. Bu yüzden kimseye prim vermeden, kendi doğru çizginizi bozmadan ilerlemelisiniz. Avukatlarınız, danışmanlarınızla birlikte yol almak sizin için daha avantajlı olabilir. Zaman istemeyi, düşünmeyi, kontrol edebilme yetinizi normalleştirin; buna fazlasıyla ihtiyacınız olacaktır. İmzalı işleriniz, başvurularınız ve farklı işlemleriniz -şayet retro öncesinde gündeminizde değilse- için Eylül ayını beklemenizde, bu hafta planlarınızı buna göre düzenlemenizde fayda var.

Merkür'ün gerileyerek 15 Ağustos'ta Aslan burcuna geçişiyle yaşam tarzınızla ilgili kararlarınızı değiştirebilirsiniz. Kendinizi nerede ve hangi koşulda iyi hissediyorsanız onu yeniden kazanmalısınız. Enerjiniz yüksek gibi hissetseniz de tahammülünüz, inancınız, fiziksel gücünüz düşük olabilir. Bu yüzden kendinizi yormak, üzerine gitmek ve zorlamak yerine hayatın getirdiği mesajı anlamaya çalışmalısınız. Son zamanlarda yaşadığınız sağlık sorunlarıyla ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. İyileşmeye başladıktan sonra tedaviyi bırakmak, eski rutinlere dönüş yapmak yerine sizi iyileştiren alışkanlıkları kalıcı hale getirmelisiniz. Sürekli tekrara düşmenin değil, yaşadıklarınızdan ders çıkararak ilerlemeniz gerektiğini unutmayın. Kalp sağlığınız, kan değerleriniz, sinir sisteminiz konusunda yeni kontroller ve tahliller yaptırmanız gerekebilir. Sağlığın ihmale gelmeyeceğini olumsuz bir şekilde deneyimlemek yerine size tanınan bu zamanı doğru değerlendirmelisiniz. İş koşullarınız, arayışlarınız ve maddi beklentileriniz konusunda bazı iyi haberler alabilirsiniz. Yeni bir gündem oluşturmak yerine mevcut durumu korumaya ve geliştirmeye odaklanmalısınız. Elinizdeki değerlerin ve imkanların farkında olduğunuzda ilerisi için plan yapmanız kolaylaşır. Bu yüzden kesinleşmeyen, aslı olmayan konu ya da tekliflere karşı kesin kararlı olmamaya çalışın.

19 Ağustos'ta Kova burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber artık bazı hesapları kapatıyorsunuz. Bilinçaltınızda yer edinen ve sizi durduğunuz yerde rahat hissettirmeyen duygularınızdan sıyrılmak adına bu dönemi iyi anlamalısınız. Dost gördüğünüz kişilerin sizinle aynı frekansta olmadığını görebilir, bilmediklerinizi öğrenebilir, beklenmedik itiraflar duyabilirsiniz. Karmaşık hissedebilir, ne yapacağınızı şaşırabilirsiniz ama bunun artık son kez olması gerektiğini de reddedemeyecek bir duyguda olabilirsiniz. Hislerinizi, rüyalarınızı, çıkarımlarınızı boşvermeyin. Buradan alacağınız mesajlar, hayatınızda bir eleme yapmak adına size yardımcı olacaktır. İnternet arkadaşlıkları, buradaki paylaşımların arka planı gündeme gelebilir. Kendinize ait bir alan olarak düşünseniz de, burası herkese açık bir platformdur. Ne yayınladığınız, ne takip ettiğiniz konusunda bir düzenlemeye gidebilirsiniz. Rehberinizi temizlemek, görüşmediğiniz kişilere ait sakladıklarınızdan kurtulmak, gündelik yaşantınıza katkısı olmayan uğraşlardan sıyrılmak sizi hafifletecektir. 2019 yılını baz alın, hem duygusal hem de sosyal açıdan yaşadığınız yıkımlar ya da bu dönemde başlayıp hala sürüncemede kalan konuları hayatınızdan çıkarın ve kapıyı kapatın. Şimdi yeni kapılar açma zamanındasınız.

22 Ağustos'ta Güneş'in Başak burcuna geçişiyle ikili ilişkilerle ilgili süreçleri daha sağlıklı bir şekilde yürütebilirsiniz. Duygularınızla beraber mantığınızı daha rahat devreye sokabilir, daha analitik düşünebilir ve garantici olmak isteyebilirsiniz. Standartlarınızın, koşullarınızın olumsuz etkilenmeyeceği bir düzen kurmak isteyebilirsiniz. Bu açıdan, evlilik ve ortaklıklarla ilgili kriterleriniz netleşebilir, taşlar yerine oturabilir. Birbirinizin beklentilerine, birbiriniz için gereken fedakarlıklara olan bakış açınızı sorgulayabilir ve kararınızı bu şekilde verebilir. Eleştirinin yapıcı olmasına, bir adım ötesini göstermesine ve şüphelerin ortadan kalkmasına yardımcı olan tutumlar ilginizi çekecektir. Siz bu tutumlara sahip olduğunuzu gösterdiğinizde ise, çevrenizin bakış açısını da olumlu yönde etkileyebilirsiniz. Uzlaşma, iş bölümü, eskiyi geri bırakma sizin anahtarınız olabilir. Anlaşmakta güçlük çektiğiniz kişilerle aranızda hukuksal sorunlar oluşturmamalısınız. Yüz ifadeniz, hisleriniz, kelimelerinize dikkat etmenizde fayda var. Devam eden davalar için adli tatil olmasını fırsat bilerek kendinizi korumaya, karşı tarafın sizi etkilemesini önlemeye ve kendi tutumlarınızı da düzenlemeye imkan bulabilirsiniz.

29 Ağustos'ta Merkür'ün Aslan burcunda ileri hareketine başlamasıyla işlerinizi daha rahat ve hızlı bir şekilde tamamlayabilirsiniz. Sizi ertelemeye, atalete iten durumların üstesinden gelmek daha kolay olabilir. Fiziksel bir rahatsızlığınız olmasa da, ruhsal olarak iyileştiğinizi ve enerjinizin yenilendiğini görebilirsiniz. Sizi mutlu etmeyen, işinize yaramayan, sizin bir potansiyel ortaya koyamadığınız, engellendiğiniz, kazancınıza gölge düşüren işlerin dışında kalmayı seçebilirsiniz. Bu anlamda yeni iş görüşmeleri yapmak, araştırıp beklettiğiniz işlerle ilgilenmek, yeni kişilerle bir araya gelmek isteyebilirsiniz. Özellikle Temmuz ayındaki girişimlerinizin neticelenmesi, sizin ödüllendirilmeniz ve emeklerinizin statü, terfi, zam gibi konularla desteklenmesi mümkün olabilir. Zaman aşımının olmadığını bilmek sizi daha da cesaretlendirecektir.

29 Ağustos'ta Venüs'ün Terazi burcuna geçişiyle birlikte sağlığınızı ve yaşantınızı olumlu etkileyecek haberler alabilir, işler yapabilirsiniz. Kendi mutluluğunuza zaman ayırmayı ihmal etmemelisiniz. İlişkilerdeki sorumluluklarınızın, çevrenizde gördüklerinizin sizin için bir imrenme hali oluşturmaması için hayatınıza neler katabileceğinizi ve kendi hikayenize nasıl sahip çıkmanız gerektiğini öğrenmelisiniz. Ek işleriniz, kazanca dönüşen hobileriniz bu dönemde elinizi rahatlatabilir. Ödemelerinizi tamamlamanın, sicilinizi temizlemenin yanısıra yatırım ve birikimlerle de ilgilenmeye başlayabilirsiniz. Eşinizden/ailenizden destek göreceğiniz durumlar doğabilir. Özellikle eşinizin gelirinin artması, miras işlemlerinin tamamlanması ya da bekarsanız ekonomik açıdan güçlü biriyle evlilik yoluna girmeniz söz konusu olabilir.

Motivasyon Sözü: "Gelişmeyi siz kendi içinizde istemelisiniz, gerçeği bilenler size ancak yol gösterebilirler."



Aygül Aydın
 
agustos (6).jpg

Koçlaaar!🔥

Bu ay en önemli gündeminiz 'aşk' olacak Sevgili Koç burçları!

Ağustos ayının ilk günlerinde ailevi bazı meselelerle ilgilenmeniz gerekebilir. Bu dönemde aile içindeki bazı çatışmalarda yol gösterici olmanız beklenebilir. Ya da çatışmanın başrolünde siz olabilirsiniz. Aman alttan alın, olayları büyütmeyin çünkü bu etki Merkür retrosu ile birlikte geçmişten gelen hastalıklarınızı tetikleyebilir.

Özellikle psikolojik olarak başlayan ve fiziksel boyutlara ulaşan bazı geçmiş rahatsızlıklarınız nüksedebilir. Örneğin, geçmişi bırakamadığınız ve affedemediğiniz için cilt hastalıklarıyla uğraşabilirsiniz. Ya da tedavisi bitmemiş bir hastalığınız varsa yeniden muayene olmanız gerekebilir.

Yeni ay size coşku getirecek. Aşk hayatınız ve çocuklarla ilgili bazı konular gündeme gelebilir. Hayatınızda eğlenceli ve keyifli alanlara odaklanın. Kaygıyı ve sorunları biraz daha ağırdan alabilirsiniz. Unutmayın, korkularınız tamamen bir illüzyondan ibaret. Kendi kendinizi galeyana getirmeyin.

Diğer yandan 18 ve 10 Ağustos tarihlerine dikkat etmekte fayda var. Bu tarihler ani gelişmeler açısından tetikleyici olabilir.

İş hayatınızla ilgili krizlerle de uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Özel hayatınız ve iş hayatınız arasındaki dengeyi sağlamalısınız.







Boğalarrr!🌺

Sevgili Boğa burçları bu ayın gündemi para olacak. Ağustos başlarında ailevi meselelerle ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Özellikle baba ve baba tarafı ile ilgili konular gündeme gelebilir.

Ayrıca taşınma veya yer değiştirme gibi durumlar söz konusuysa eski planlarınız üzerinden gidin. Merkür retrosu yeni başlangıçlar yapmak için ideal bir dönem değildir. Ve bu ay retro sizin için önemli çünkü parasal konular gündeminizdeyken risk almak gibi bir hata yapabilirsiniz. Kazançlarınız ve birikimleriniz açısından garanti olabilecek adımlar atın.

Ay sonu iş hayatınız dikkat çekiyor. Venüs'ün Terazi burcuna geçmesi ile birlikte uyumlu iş arkadaşları ile birlikte olabilir ve kazançlı işler yapabilirsiniz. Ancak hala özel hayat ve iş hayatı dengesine dikkat etmeniz gerekiyor. Unutmayın!







İkizlerrr!🌈

İkizler burçları bu ay kararsızlık sancıları çekeceksiniz. Neyse ki adım atmak için uygun bir dönem değil. Size tavsiyem yeni şeyler almak ve satmak ile ilgili aksiyon almayın. İlla yapacaksanız da güvenilir kişilere danışarak ilerleyin.

Aklınız biraz havada olacak çünkü bu ay yenilikler ve şanslar getirirken retro etkisi sizi iki arada bir derede bırakabilir. Gerekmedikçe yeni kararlar almayın.

Ay başında iletişim konuları ön plana çıkacak. Kendinizi doğru ifade ettiğiniz ve dikkat çektiğiniz bir dönemde olacaksınız. Ancak ay sonu iş hayatında bazı krizler var. Kendiniz göstermekte zorlanabilirsiniz ve iş yerinde üzerinizde bir baskı hissedebilirsiniz. İş arkadaşlarınızla da bir sınır çekmek gerekebilir.

Ay sonu alacağınız bir haberle hayata bakışınız değişecek. Bunu olumsuz almayın çünkü retro etkisi geçince ne kadar iyi olabileceğini anlayacaksınız. Ayrıca seyahatler hızlanıyor. Haydi tatile!







Yengeçlerrr!🌹

Yengeçler için bu ay parasal krizler ayı! Kazançlarınız artarken ödemeleriniz de artacak. Ailevi konularda ay başında stresli olabilir. Ancak ay sonu iş hayatında fırsatlar yüzünüzü güldürebilir. Yurt dışından gelebilecek iş teklifleri ya da farklı bir alanda önemli bir fırsat karşınıza çıkabilir. Değerlendirirken retroyu unutmayın. Retro etkisi geçtikten sonra adım atmanızda yarar var. Diğer yandan ay sonu ani bir ödeme ile başınız derde girebilir. Borç almadan önce kendi şartlarınızı zorlamaya çalışın. Çünkü bu dönemde iletişimsel krizlere de açıksınız.

Aşk hayatınızda fedakar olduğunuz ancak bundan bıktığınız bir süreçtesiniz. Artık almak istiyor ve vermekten kaçınıyorsunuz. Bu durum ilişkinizde alma-verme dengesini bozar. Partnerinizle iddialı konuşmalar yapmadan önce kendinizi anlamaya çalışın. Duygularınızı aktarmak zor olabilir.

Çok beklediğiniz bir gelişme için ertelenme durumu söz konusu olabilir. Hayırlı olacağını umuyorum!







Aslanlarrr!🦁

Aslanlar bu ay sizin ayınız ama Merkür işleri bozdu! Bu ay güzelleşmek ve yenilenmek için, sağlıksal anlamda iyileşmek için harika bir ay. Ancak daha önceden başlatmış olduğunuz bir eylem varsa oradan devam edin. Yepyeni bir girişim ne yazık ki hüsranla sonuçlanabilir. Örneğin spora yazılıp gitmediyseniz bu ay devam edin. Ancak yeni bir arzunuz için adım atmayın.

Diğer yandan parasal anlamda gelir gider dengesi sıkıntılar yaşatacak. Bu ay ani seyahatler yaşanabilir ya da bir ödeme belinizi bükebilir. Kazanç anlamında memnunsunuz ancak denge kurmakta zorlanabilirsiniz.

Arkadaşlarınızla ilgili sorgulamalar ay sonu kafanızı bulandıracak. Kim iyi kim düşman ayırt etmek zorunda kalacaksınız. Çünkü hayatınızdaki bazı kişiler size iki yüzlü davranıyor. Siz de onlara iyi görünüyor olabilirsiniz. Ancak foyaları ortaya çıkacak.

Aşk ve ilişki anlamında sınırlarınızı gerçekten zorluyorsunuz. İlişkinizde alme-verme dengesi bozulmuş olabilir. Artık oraya da bir el atma zamanı geldi! Ayın 20'si civarına dikkat! Sağlık problemlerine dikkat!








Başaklarrrrr!🍀

Başak burçları bu ay siz yoksunuz!😂

Bu ay sizin için plan, program yapma ve çalışma ayı. Bu ay özel hayatınızda ve iş çevrenizde dengeler o kadar bozulacak ki gökyüzü size biraz uzak kalmanızı tavsiye ediyor. Çalışmaya ve kendinizi işe güce vermeye çok müsaitsiniz; şans ve kazançlar da söz konusu ama değerlendirmek için olumsuz etki altındasınız.

Diğer yandan ilişkiler açısından da zorlayıcı olacak. Bu ay içinde aile içinde ve çok yakınlarınızla kavgaya falan gireyim, demeyin. Asabiyetiniz yüksek. Sert sözlerle dönülmez ayrılıklara neden olabilirsiniz.

Hiç mi güzel bir şey yok?

Ay ortasında güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Ancak eşinizden ya da ortağınızdan destek alamadığınızı görünce sinirleriniz iyiden iyiye bozulabilir. Güzelliklere odaklanın









Terazilerr!💫

Ağustos ayında seyahatler ve yeni planlamalar gündeminizde olacak. Ancak olumsuz etkiyi de bunlardan alacaksanız. Gerçekleşmesini beklediğiniz bir seyahat ile ilgili ertelemeler, eğitim konusunda gecikmeler olabilir.

Ağustos başında Yeni ay etkisi ile arkadaşlık ilişkileriniz ve çevre değiştirmek ile ilgili konular söz konusu olabilir. Retro etkisi ile birlikte arkadaşlarınızdan beklemediğiniz dönüşler alabilirsiniz ve iletişimsel anlamda zorluklar çıkabilir. Biraz çatışmalı görünen bu durumlarda karma yaratmamaya özen gösterin.

Ayrıca bu dönemde geçmiş arkadaşlıklarınızla ilgili, biten dostluklarla ilgili daha çok düşünebilirsiniz. Ancak bu romantik bir düşünce değil aksine ders çıkaracağınız analitik düşünce olmalı. Bu kişilerin içsel yolculuğunuza ne kadar fayda sağladığını düşünün, geçmiş yaralarınızı iyileştirin.

Ay sonunda aşk ilişkilerinde güzel gelişmeler yaşanabilir. Karşı tarafı anlamaya çalışın. Empati yeteneğinizi kullanın ve orta yol bulucu olun.








Akreplerr!

Akrepler bu ay kariyer alanında değişimler yaşayabilir. Yeni bir iş başvurusu için retro tarihlerini unutmayın, yeni bir başlangıç için tehlikeli zamanlar.

Kazançlar anlamında da bu ay gecikmeler söz konusu olabilir. O nedenle ödemelerinize dikkat edin. Bu ay aynı zamanda seyahatler açısından da güzel fırsatlarla dolu. Tatile çıkabilir, sevdiğiniz insanla vakit geçirebilirsiniz.

Ağustos ortası parasal anlamda güzel haberler var. Ancak ailede krizler söz konusu olabilir. Asabiyetiniz yüksek olacağından orta yol bulmaya özen gösterin. Arkadaşlıklarınızda da yanlış anlaşılmalar olabilir.

20 Ağustos'a dikkat edin. Çünkü bu tarihlerde alacağınız bir ödeme ve yeni bir gelir için gecikmeler söz konusu olabilir.










Yaylarr!💛

Yay burçları için yeni bir seyahat ve yeni bir gelişme söz konusu. Bu plan geçmişten gelen bir düşünce ya da fırsatsa değerlendirilebilir ancak retro tarihlerini unutmayın.

Annenizle iletişiminizde sıkıntılar olabilir. Dolunay dönemi iletişimsel krizler söz konusu. Sevdiğiniz kişinin hayatında bazı sorunlar olabilir ve onunla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz.

Ay sonunda arkadaş çevrenizle ve sevdiğiniz insanla planlarınızı gerçekleştirebilir. Ve güzel vakit geçirebilirsiniz.

Harcamalarınızda da kontrollü olmakta fayda var. Gelirinizden çok gideriniz olabilir. Dengeyi oturtmak ve Eylül'de sıkıntı yaşamamak önemli.








Oğlaklarr!♑

Oğlak burçları için bu ay sevdiğiniz kişiyle ortaklaşa planlar yaptığınız bir dönem. Onun parasal kazancı ve sizin geliriniz gibi konuları masaya yatırabilirsiniz. Birlikte bir şeyler yapma fırsatınız olacak. Daha önce gittiğiniz bir yere gidebilirsiniz. Ve duygusal açıdan karşı tarafı anlamak ve yanında olmak önemli olacaktır.

Çalışma hayatınızda daha disiplinli olma ihtiyacınız olacak çünkü bu ay biraz atalet duygusu ön planda olacak. İş hayatınızda daha çok sorumluluk almak zorunda kalabilirsiniz. Daha çok kazanç odaklı olacaksınız.

Ay sonu cebinize para girebilir. Ancak bu ay sevdiğiniz insana ve seyahatlere para çok gidecek.

Ay sonu sağlık sorunlarına da dikkat etmelisiniz. İş hayatındaki sorunlar da son bulacak.






Kovalarrr!

Kova burçları bu ay çalışıyor ve sağlık konularına odaklanıyor. Bu dönem kimseden borç almayın ve kartlarınızı borçla kapamayın. Para alanlarınızda gerileyen retro etkisi sizi çok zorlayacak. Gelmesini beklediğiniz paralar bu ay da gelmiyor. O nedenle ayağınızı yorganınıza göre uzatın.

Aşk ve arkadaşlık alanında güzel etkiler altındasınız. Birlikte yapılacak planlar ve programlar oldukça keyifli olabilir. Siz de aile hayatında yaşadığınız sıkıntıları böylelikle biraz unutabilirsiniz.

Yeni başlayan bir ilişkiniz varsa bu ilişki köklü olacak, diyebiliriz. Çünkü tam da ihtiyacınız olan zamanda hayatınıza giren bu kişi bu ay sizin gülen yüzünüz olacak.










Balıklarr!♀️

Balık burçları bu ay aşk dolusunuz! Hareketli bir ay olacağı için şimdiden tembellik etmemeniz için uyaralım. Çünkü retro etkisi sizi biraz depresif yapabilir. Aşk hayatınızda güzel planlar ve programlar varken partnerinizle anlaşmak zor olabilir. Ay sonuna kadar birbirinize anlayışlı olmakta fayda var.

Ya da yaptığınız planlar partnerinizin bir işi nedeniyle ertelenebilir.

Ailevi konularda stresli konuşmalar olacaktır. Burada da çok fazla sorumluluk almak işe yaramayacak. Ancak yardımcı olmak istiyorsanız tartışmaya girmeyin.

Diğer yandan gelecek planlarına odaklanmanız iyi olabilir. Bu ay parasal anlamda sıkıntılı gibi görünüyor o nedenle biraz harcamaları kısabilirsiniz. İleriki planlar için para ve vakit ayırmalısınız.




Astrolog Gizem
Onedio
 
agu (3).jpg


2024 Ağustos biraz sert ve gerilimli bir ay.
Aslan-Boğa-Kova-Akrep burçlarının son haftasında doğanlar.
20-29 ° Aslan-Kova-Boğa ve Akrep burçlarında yerleşimleri olanlar,
15-25 İkizler-Yay-Başak ve Balık burçlarında yerleşimleri olanlar,
0-15 ° Koç ve Terazi burçlarında yerleşimleri olanlar için Ağustos ayı biraz gerilimli ve sert etkiler barındırmakta.
Ağustos ayı boyunca önemli kararlar alınmamalı ve uygulanmamalıdır.
Büyük alımlar ( araba-ev-araç vb) yapılmamalıdır.
İlişki başlangıçları için uygun değildir.
Ayrılıklar olur , ayrılmamak için kişileri zorlamamalısınız.
Riski yatırımlardan uzak durulmalıdır.
Zamanlama hataları, yanlış kararlar alma ve uygulama söz konusu olacağı için Ağustos ayı boyunca özellikle 5-22 Ağustos arasında harekete geçilmemelidir.

Bu süreçte hırsızlık-iftira/asparagas haberler artacaktır.
Memurlarla ilgili ( sağlık ve eğitim memurları) önemli kararlar alınabilir ve açıklanabilir.
Adi suçlardan cezaevinde bulunanlara af çıkabilir.


Astrolog Güzide
 
ağ1.jpg

Ağustos ayı genel etkileri:​

4 Ağustos‘ta gerçekleşecek Aslan Yeni Ayı; size neşe ve ilham vermeyen her alışkanlıktan artık vazgeçme zamanı olduğunu gösteriyor. Sizi çürüten ve sadece alışkanlık olan şeyleri elemeye başlayacaksınız. Bazı şeyler sizin neşenizi kaçırıyor ama siz sırf alışkanlıktan mı bunu yapıyorsunuz? Bu sorularla ilgili uyanışlarınız veya kavrayışlarınız ne olursa olsun, bu Yeni Ay sizin tarafınızda olacak. Kaçırdığınız tüm fırsatları önünüze getirecek.

Aslan Yeni Ayı kendisiyle birlikte çevresini, toplumu geliştirmek, değiştirmek, dönüştürmek isteyenleri destekliyor olacak. Kariyer, aşk, para, sağlık, evlilik, ortaklık, ev, aile, eğitim, seyahat vb. herhangi bir alanda adım atmak, ilerlemek isteyenlerin ellerinden tutmaya gayret ediniz. Özellikle geleceğe dair yatırımlar ve yaratımlar içinde olanları destekleyen, yüreklendiren kazanacaktır.

Yapmak istediğiniz herhangi bir değişiklik veya denemek istediğiniz yeni fikirler, girişimler konusunda sizi destekleyecek. Aslan, kimlik demektir. Kim olduğumuz konusunda gururlu, kendinden emin ve öfkeli olabileceğimiz mesajını veriyor. Yüzeysel olandan kurtulduğumuzda bizim ışığımızı söndüren yüklerden kurtulduğumuzda, gerçek benliğimiz olmamızı engelleyen şeyleri reddetmeyi öğrendiğimizde gerçekten parlayabileceğiz.

5 Ağustos‘ta Venüs Başak burcunda transit yapıyor. Venüs, değer kaybettiği bir pozisyonda olacak. Değer kaybetmesi demek, Venüs’ün temsil ettiği konular olması gerektiği kadar keyifli çalışmayacağına işaret etmekte. Venüs Başak burcunda iken çapkınlıkların bir kenara kaldırıldığı, ilişkilerde kendini adamanın ve hizmet etmenin keyif verdiği bir dönem başlıyor diyebiliriz. Karşımızdaki kişiyi mutlu etmek için onun hoşuna gideceği ayrıntılara önem ve değer vereceğiz bu süreçte. Bazen abartıp aşkın kölesi durumuna da düşebiliriz.

5 Ağustos‘ta Merkür, Başak burcunda retro hareketine başlıyor. Bu dönemde daha dikkatli ve pratik olmanız gerekecektir. Merkür retrosu, iletişimde sorunlara, yanlış anlamalara ve gecikmelere neden olabilir. Ancak endişelenmeyin; bu süreci başarıyla yönetebilirsiniz. İletişimde dikkatli olmaya özen gösterin. Sözcüklerinizi seçerken daha özenli olun, mesajlarınızı daha açık ve net bir şekilde ifade etmeye çalışın. Yanlış anlaşılmaları önlemek için önemli konularda yazılı iletişimi tercih edin. Planlarınızı gözden geçirin. Bu dönem, var olan projeleri ve planları gözden geçirmek için harika bir fırsattır, bu fırsatı iyi değerlendirin. Detaylara odaklanarak eksikliklerinizi gidermeye çalışın. Bu Merkür gerilemesi 2018 Ağustos aylarında yaşadıklarımıza benzer sorunları karşımıza çıkartabilir. Özellikle finansal yönden dikkatli olmakta fayda var.

19 Ağustos‘ta Kova burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Dolunaylar tamamlanmaları, bitişleri, vazgeçtiğimiz konuları anlatır. Bu Dolunayda ise ana tema Kova burcunda. Hayatınızda beklenmeyeni beklemeye hazırlıklı olun. Kova burcunun temsil ettiği konular olan reform, sosyal haklar ve özgürlükler, başkaldırı, bilim ve teknoloji konuları oldukça ön plana çıkıyor. Uzun zamandır kendinizi bazı konularda sınanıyor hissediyor olabilirsiniz. Son günlerde ise artık bir şeyin sonuna gelmiş, bir şeyi netleştirme aşamasına geçmiş ya da aklınızda ve yüreğinizde bir yol çiziliyormuş hissi duyuyor olabilirsiniz. Böyle bir hissiyatla karşı karşıyaysanız eğer bilin ki Kova dolunayı bu belirsizlikleri ve hayatınızdaki keyifsiz şeyleri süpürüp kaldıracaktır.





İndigo dergisi
 
agu (2).jpg


Koç burç yorumları: Bu ay sosyal çevrenizin geliştiği ve görünürlüğünüzün arttığı bir döneme giriş yapıyorsunuz. Çevrenizdekiler tarafından oldukça ilgi odağı olacağınız bir zaman dilimi. Sürpriz bir şekilde çok güçlü bir şekilde âşık olup evlilik kararı alabilirsiniz. Ya da evlat sahibi olma fikri size sıcak gelebilir. Çocuklarınız var ise onlarla ilgili gurur duyabileceğiniz bir dönem. Bu yeni ay sürecinde gerçekleşen olaylar geleceğinize dair kadersel bazı değişimlerinde ayak sesleri olacaktır. Şansınızın döndüğü bir yeniay olabileceğini söyleyebiliriz.

4 Ağustos’ta gerçekleşecek Yeni Ay’ın etkisiyle keyifli bir ruh hali içinde olacağız. Sosyal hayatımız renkleniyor. İlişkimiz yoksa aşktan yana şansımız son derece açık. Bir yolculukta, bir aktivitede, bir eğlencede hayatımıza yeni biri girebilir. İlişkimiz varsa, mevcut partnerimizle çok eğlenceli ve hareketli bir dönem geçirebiliriz. Bol bol hobilerimiz ve keyif aldığımız alanlara vakit ayırabiliriz. Hatta hobilerimizi para kazanabileceğimiz bir uğraşa çevirebiliriz.

Yaşamdan daha fazla keyif alacağın bir dönem seni bekliyor. Tatile çıkmak, yeni bir hobi edinmek için oldukça uygun bir zaman. Kendini daha neşeli, enerjik ve şanslı hissedebilirsin. Çocuk sahibi olabilirsin veya çocuklarınla ilgili güzel gelişmeler olabilir. Bu dönemde fazlasıyla cesursun, bu nedenle risk alırken dikkatli olmanda ve adımlarını iyi düşünmende yarar var.

5 Ağustos’ta Venüs Başak transiti gerçekleşiyor. Venüs 6.evinize geliyor. Maddi şanslar, maddi tarafta açılımlar getirebilir size. Başak burcu işimizi, üretimlerimizi, emeğimizi, çabamızı anlatır. Venüs ise bir toprak elementi gezegeni. Paranın gezegeni. Emeklerinizin karşılıklarını getirebilir size. Son zamanlarda işinizde yaptığınız yeni uygulamalar varsa, ürünlerinizi/hizmetlerinizi çeşitlendirdiyseniz, içeriklerinizi yenilediyseniz, bunların dönüşlerini almaya başlayabilirsiniz. Daha çok kazanabileceğiniz bir dönem.

5 Ağustos’ta Merkür, Başak burcunda retro hareketine başlıyor. Merkür, sağlıkla ilgili altıncı evinizde geri hareketinde olacak. Bu dönem özellikle enerjinizi düzgün bir şekilde dengeleyemeyebilirsiniz. Yüzde yüzünüzü vererek konsantre olamıyorsunuz ve işler yolunda gitmiyor gibi hissediyorsanız içinize dönmeyi deneyin. Planlayın, planlayın, planlayın! Sadece pratik ve disiplinli olmak dışında bir harekette olmayın. Bu gerileme döneminde işler karmaşık hale gelebilir, bu yüzden günlük hayatınızı önceden organize etmek sizi rahatlatabilir. Geçmiş projeleri veya ilişkileri tekrar gözden geçirme zamanı! Belki de atladığınız bir ayrıntıyı fark edersiniz bir anda işler boyut değiştirir.

19 Ağustos’ta Kova Dolunayı gerçekleşiyor. Arkadaşlar, ortak bir ideali paylaştığınız gruplar, dernekler ve kariyerden elde ettiğiniz gelirlerle ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağınız bir dönem sizi bekliyor. Maddi konular, finansal kaynaklarınız ve arkadaşlarınız bağlantısı bu dönem üzerinizde gerginlik yaratabilir.



Boğa burç yorumları: Sorumluluklarınızı izlemeye ve gözlem altına alacağınız bir süreç. Rekabetlerinizi bu dönem biraz daha yumuşatmanız gerekebilir. Aile içerisinde bazı konularda fikir ayrılıkları oluşabilir. Alım satım gayrimenkuller konularda gerginlikler yaşamanız aile bağlarınızı zedelememeli. Bazı tamamlanmalar yaşayabilirsiniz. Uzun zamandır beklediğiniz bir ev-alım satım işlemleri ya da anneniz babanız ile alakalı önemli konuların gündeme gelmesi söz konusu olabilir.

4 Ağustos’ta gerçekleşecek Yeni Ay’ın etkisiyle taşınma konuları da gündeme gelebilir. Yeni bir ev satın alabiliriz. Miras, mal, mülk paylaşımları konusunda ailemiz ile bir araya gelmemiz söz konusu olabilir. Ancak çok ani kararlar almaktan kaçınmalı, ailemize karşı da daha yapıcı ve yumuşak bir dil kullanmaya dikkat etmeliyiz. Taşınma ya da evde bazı tadilat ile ilgili konular gündeme gelebilir. Ailenizdeki bireylerin sağlık durumları ile ilgilenebilirsiniz.

Yeni Ay, aile ilişkilerin ve evinle ilgili olumlu gelişmeler getirebilir. Bu konularda yeni bir döneme girebilirsin. Evini yenilemek, gayrimenkulle ilgili yatırımlarda bulunmak için uygun bir dönemdesin. Ani bir şekilde taşınma durumu söz konusu olabilir, ev veya şehir değiştirebilirsin. Hayatını hareketlendirmek isteyebilirsin. Kariyerinle ilgili değişiklikler yapabilirsin.

5 Ağustos’ta Venüs Başak transiti gerçekleşiyor. Günlük hayatınıza işiniz, rutinleriniz, sorumluluk alanlarınız dışında size iyi gelecek, günlerinizi düzenleyecek, enerjinizi temizleyecek, yükseltecek, ruh halinizi iyi tutacak bir hobi, bir aktivite katmak isteyebilirsiniz. Farklı bir spor denemek isteyebilirsiniz. Bir el sanatı da olabilir. Yeni bir alan, yeni bir sosyal ortam, yeni bir meşguliyet olası. Bir hobinizi profesyonel anlamda işe dönüştürmek istiyorsanız, bu yönde hazırlıklarınız, girişimleriniz de olabilir. Bunun için çabalamak, özenmek gerekiyor. Hayat hareket istiyor. Bereket, hareket olunca geliyor.

5 Ağustos’ta Merkür, Başak burcunda retro hareketine başlıyor. 5. evinizdeki Merkür retrosu hayattan keyif aldığınız tüm konularda biraz sorumluluk almanızı gerektirecek ve işleri sıkıcı hale sokacak. Bu dönem yakın arkadaşlarınız, flörtler ve kardeşleriniz ile ilgili ilişkilerinize özen gösterin. Geçmişte kalan ve tamamlanmayan işleri tamamlama zamanı. Bu süre zarfında yeni projelere girişmek yerine, mevcut projelerini yeniden değerlendir ve planlarını gözden geçir. Gerçekleştirmek için ihtiyaç duyduğun adımları netleştir. Parasal koşullarında olumlu değişimler yaşayabilirsin.

19 Ağustos’ta Kova Dolunayı gerçekleşiyor. Kariyeriniz, toplum içerisindeki görünürlüğünüz ve başarınız bu dönemin şanslı konularından. Fakat hedeflerinize giderken çok fazla yol değiştirmemeye ve hırslarınıza kapılmamaya özen göstermelisiniz.



İkizler burç yorumları: Yakın çevreniz, arkadaşlarınız ve kardeşlerinizin hayatıyla ilgili gündeme gelen yeni konulara alışkanlık sağlamak durumunda kalabilirsiniz. Taşınma ve yer değiştirme konuları gündeminizde olabilir. Bazı tamamlanmalar yaşayabilirsiniz. Şüphelendiğiniz konularda önemli haberler duyabilirsiniz. Gerçek haberler daha net ortaya dökülecektir. Uzun zamandır beklediğiniz örneğin; araç-alım satım işlemleri ya da kardeşleriniz ile alakalı önemli konuların gündeme gelmesi söz konusu olabilir.

4 Ağustos’ta gerçekleşecek Yeni Ay’ın etkisiyle yakın çevre ve kardeşlerimiz, iletişim, yolculuklar, eğitim ile ilgili konulara odaklanıyoruz. Zihnimiz adete ışık hızında çalışmaya başlayacak. İletişim trafiğimiz bizim için bile çok yüksek hızlara ulaşabilir. Kardeşlerimizden, kuzenlerimizden veya yakın çevremizden sürpriz haberler alabiliriz. Eğitim ve seyahat faaliyetleriniz hız kazanabilir. Çevrenizle iletişim kurduğunuz her türlü konuda farkındalıklar kazanacaksınız. İlişkiniz adına önemli bir konuşma yapabileceksiniz.

İletişim becerileriniz sayesinde ticarette, ilişkilerde istediğiniz ölçüde parlayabilirsiniz. Seyahat, eğitim veya ticarette programlarınızı öne çekmenizi gerektirecek durumlar gelişebilir. Yeni ve daha enerjik bir planlama ile istediğiniz sonuçları elde edebilirsiniz. Tuzak eski hayatınıza aşırı özlem duymak ve geçmişi geleceğe taşımak için çabalamak olabilir. Geçmiş güzel olabilir ama eskide kalmalı. Hedeflerinize giden yolda sorumluluk ve tevazudan ödün vermeyin.

5 Ağustos’ta Venüs Başak transiti gerçekleşiyor. ‘Güven’ bu transitin ana konusu olacaktır sizin için. Güven ve köklenme. Güven duygunuz. Toprağını bulmak. Ruhsal tarafta bunlar var. Bir yansıma olarak somut tarafta ev, aile, yerleşim, yaşam düzeni konuları. Belki ev içinde, ev düzeni içinde, belki yaşadığınız mahallede sizinle uyumlu olmayan, seçme olanağınız olsa seçmeyeceğiniz durumlar var. Çünkü belki iç dünyanızda huzursuzluklar var. Somutta olan her şey, içimizin, zihnimizin, duygu dünyamızın, iç dünyamızın bir yansıması.

Yaşam alanınız içinde neleri değiştirirseniz daha huzurlu, daha konforlu bir düzeniniz olur? Evi ailenizle ya da başkaları ile paylaşıyorsanız hangi noktalarda düzen oluşturmanız iyi olur? Bu konularda değişimler olabilir Venüs transitiyle birlikte. Venüs alışverişleri de simgeler. Başak burcu ise pratikliği, işlevselliği. Evinizde bazı şeyleri daha pratik, daha kullanışlı hale getirmek için yapacağınız alışverişler de olabilir. Alet, aparat alışverişleriniz olabilir.

5 Ağustos’ta yönetici gezegeniniz Merkür, Başak burcunda retro hareketine başlıyor. Merkür retrosu size önemli bir avantaj sağlayabilir. İkizler burcu insanları, bu süreçte yaratıcılıklarını keşfedecek, iletişimini güçlendirecek ve parlak fikirlerini daha kolay ifade edebilecek. Karanlıkta kalan her yer aydınlanacak! 4. evinizde, yani aile evinize geri hareketinde olacak Merkür, sizin için çok daha yoğun bir deneyime işaret ediyor. Dördüncü ev, kapalı kapılar ardında olan her şeyi yönettiği için – özellikle de yetiştirilme tarzınız ve ev yaşamınız söz konusu olduğunda – bu gerileme sizi köklerinizle olan ilişkinizi yeniden düşünmeye zorlayabilir. Bu süreçte onlardan miras aldığınız bazı kötü alışkanlıkların farkına varırken, bunları dönüştürmenin tam zamanı.

19 Ağustos’ta Kova Dolunayı gerçekleşiyor. Eğitim, uzaklar, yabancılarla ilgili konular, yayıncılık ve yolculuklar bu dönemde vurgu kazanan şanslı konular arasında. Fakat bu konuları negatif etkileyebilecek ufak tefek bilinçaltı kaynaklı endişeleriniz ve gerginlikleriniz olabilir, onlara kulak asmayın.



Yengeç burç yorumları: Maddi manevi kazanımlarınızı ve borçlarınızı ilgilendiren alanlarda oluşum gelişecek. Uzun zamandır beklediğiniz maddi kazanımlarınızı tahsil edebilirsiniz. Maaşınıza zam alabilirsiniz. Borçlarınızı önemli ölçüde eritebilirsiniz. Borçlanacak fırsatlarla karşılaşabilir, maddi dengelerinizi düzene koyabilirsiniz. Önemli maddi getirileri olan projelere başlayabilirsiniz. Ödemelerinizi gözden geçirip yeni bir düzende kendinize kurabilirsiniz. Aşk ve ilişkilerden yana ise yeni başlangıçlar sizi heyecanlandırabilir.

4 Ağustos’ta gerçekleşecek Yeni Ay’ın etkisiyle finansal konular ve kendi öz değeriniz ön planda olacak. Parayla ilgili her konuda güven arayışı içinde olacağımız bir süreç başlıyor. Kendimiz ve ailemiz için çok fazla harcama yapmak, sevdiklerimizi şımartmak isteyebiliriz. Fakat kontrolümüzü kaybetmememizde fayda var. Bu dönemde beklenmedik bir zam veya terfiler söz konusu olabilir. Yapabileceklerimize olan özgüvenimiz biraz daha artacak ve kendimizi daha çok gösterme fırsatı bulacağız.

Kazançlarında bir artış söz konusu olabilir. Yeteneklerini kullanarak yeni kazanç yolları yaratabilirsin. Paranı daha iyi bir şekilde kontrol edebilir, yeni yatırımlarda bulunabilir, konforun için harcamalar yapabilirsin. Ancak bu dönemde yatırımlarında alacağın riskleri iki kez gözden geçirmende yarar var. Bir de savurganlıktan kaçınmalı, paranı har vurup harman savurmamalısın.

5 Ağustos’ta Venüs Başak transiti gerçekleşiyor. Yakın muhitlerde bir yere gidip gelebilirsiniz birkaç kez. Bir yerde bir işiniz olabilir. Bir prosedür, bir işlem, bir kayıt konusu, bir başvuru, bir evrak teslim ya da başak geçişi olduğu için belki bir tahlil, bir muayene konusu, belki bir yakınınıza eşlik etmek, yardımcı olmak için gideceğiniz yerler olabilir bu dönemde. Birine katkı olmak, yardımcı olmak amacıyla yapacağınız bir şey olabilir.

5 Ağustos’ta Merkür, Başak burcunda retro hareketine başlıyor. 3. evinizdeki Merkür retrosu iletişim konusunda sizi zorlayabilir. Kendinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz, anlaşmazlıklar ve tartışmalar çok olabilir. Bu dönem hayatınıza kafa yapısı olarak zır kişiler girebilir. İletişimde açık olun! Bu süreç sizin için çok önemli. Zamanında yanlış anlamalar ve iletişim kopuklukları olan konuları tamamlayın. Kendinizi net bir şekilde ifade ederken karşı tarafı da doğru şekilde anladığınızdan emin olun.

19 Ağustos’ta Kova Dolunayı gerçekleşiyor. Borçlar, sigortalar, krediler, miras gibi konularda oldukça şanslı bir dönem içerisindesiniz. İleriye dönük yatırımlar için oldukça elverişli bir dönem fakat yatırım yaparken gelecek endişesine kapılıyor olabilirsiniz, bu da üzerinizde bir gerginlik yaratıyor olabilir. Adımlarınızı dikkatli attığınız sürece şanslı bir dönem.



Aslan burç yorumları: Hayatınızı tamamıyla dönüştürmeye ve değiştirmeye gelen bir ay. Hayatınızla ilgili önemli farkındalıklar yakalayabileceksiniz. Bazı gerçeklerle yüzleşmek zorunda kalmak artık hayatınızı farklı bir yönde gelişime kaydırabilir. Yürümeyen ilişkileriniz varsa ayrılabilirsiniz, İlişkinizde artık ciddi kararlar almak isteyebilirsiniz, sonuç beklediğiniz hayatınızı duraklatan bazı konularda önemli sonuçlanmalar yaşayabilirsiniz. Kadınlarla olan ilişkilerinizde krizli gelişmeleri iyi yönetmelisiniz.

4 Ağustos’ta sizin burcunuzda gerçekleşecek Yeni Ay’ın etkisiyle yaşam kalitenizi düşüren maddi-manevi tüm alanlarda değişim gerçekleşecektir. Kararsızlık yaşadığınız adım atmaktan tereddüt ettiğiniz çok konuda harekete geçmek için doğru zaman. Dış görünüşünüz, sağlık ve beslenme alışkanlıklarınızla ilgili planlamalar yapmak isteyebilirsiniz. Yaşamınızda köklü değişiklikler yapma gücüne ve motivasyonuna sahipsiniz.

Güneş’in de aynı zamanda burcumuzda olması büyük bir değişim ve dönüşüm döneminden geçeceğimize işaret ediyor. Fiziksel olarak bir imaj değişikliğine gidebiliriz. Yeni bir ilişki, yeni bir iş fırsatı söz konusu olabilir. Ancak iyice düşünüp taşınıp harekete geçmemizde fayda var. Yeni Ay, hayatını birçok açıdan etkileyebilir. Kendini her zamankinden daha özgüvenli, cesur ve enerjik hissedebilirsin. Dikkatleri üzerine toplayabilirsin. Hayatınla ilgili önemli değişiklikler yapmak, önemli kararlar almak için bir dönem.

5 Ağustos’ta Venüs Başak transiti gerçekleşiyor. Odağınızı keyiflerden, eğlencelerden işe, güce, kazanmaya, daha düzenli bir yaşama taşıyacaktır bu transit. Genel olarak günlerinizi, günlük akışlarınızı düzenleyebileceğiniz bir zaman. Özellikle de işinizde bazı şeyleri daha sistemli, daha sistematik bir hale dönüştürmek isteyebilirsiniz. Yeni üretimleriniz de olabilir. Maddi anlamda güzel karşılıkları gelebilir yaptığınız işlerin. Parasal anlamda şanslı bir dönem.

5 Ağustos’ta Merkür, Başak burcunda retro hareketine başlıyor. 2. evinizdeki Merkür retrosu sizi parasal konularda sınava tabi tutabilir. Çok harcama yapabilirsiniz ancak bu tamamen mecburiyetten olabilir. Ya da tam paraya sıkıştığınız an parasız kalabilirsiniz. Önemli mesajlarınızı göndermeden önce bir kez daha düşünmek faydalı olabilir. Gurur yapmak Merkür gerilemesinde işlerinizi yorar. İnternetten, sosyal medyadan para kazanacağınız işlere giriş yapmak isteyebilirsiniz mümkün oldukça makul ve acele etmeden ilerleyin.

19 Ağustos’ta karşıt burcunuz Kova’da Dolunay gerçekleşiyor. İkili ilişkiler ve evlilik konuları bu dönem oldukça şanslı. Bir süredir Satürn ve Uranüs zorlayıcı etkileşimleri gergin durumlar ve sorumluluklar getiriyor olsa da bu dönem bu gerginlikleri temizlemek adına oldukça güzel bir Ağustos ikinci yarısı olacak. Kariyer konusundaki gerginliklere dikkat.



Başak burç yorumları: Gizli saklı oluşumların gün yüzüne çıkmasıyla hayatınızı farklı bir yolda düzenlemeye gitmek isteyebilirsiniz. Bilinçaltınıza ait olan bazı bilgileri deşifre edebilirsiniz. Kötü diye adlandırdığımız olayların ve neden benim başıma geliyor kısırdöngülerinin arkasında önemli bir farkındalık yaşayabileceksiniz. Hayata dair bakış açınız büyük ölçüde değişim gösterecektir.

4 Ağustos’ta gerçekleşecek Yeni Ay’ın etkisiyle kaygılarınla yüzleşebilir, içsel olarak kendine daha fazla güvenmeye başlayabilirsin. Rakiplerini saf dışı bırakmak için incelemeye alabilir, düşmanlarını tanıyabilirsin. Düşmanlarınla yüzleşebilir, onları yenmek için cesur hamleler yapabilirsin. Kontrolün dışında gelişecek konular seni kaygılandırabilir ama bu konuların olumlu bir şekilde sonuçlandığını görebilirsin.

Emeklerinizin, iyi niyetinizin, yeteneklerinizin karşılıksız kalacağına inanmış olamazsınız. Büyük bir değişimin başladığının, yeni yolların açıldığının sezgisel olarak farkındasınız. Işıl ışıl parladığınız bir Yeni Ay oluyor. Günlük hayatın sorumluluklarını es geçerken iç dünyanızdaki sorunları geride bırakamazsınız. Farkında bile olmadığınız korkularınızla, bağımlılıklarınızla vedalaşma zamanı. Bir türlü geçmişe gömemediğiniz o başarısızlık (aşk, iş, sahne, para, aile vb.) öyküleriyle yollarınız ayrılıyor. Aşkta mı, işte mi, ailede mi, dostlukta mı, sağlıkta mı hayal kırıklığına uğradınız? Hepsi geride kaldı, korkusuzca yeni hayatınızın güzel günleri için ayağa kalkın.

5 Ağustos’ta Venüs sizin burcunuzda seyahatine başlıyor. Venüs ay sonuna kadar 1.evinizde olacak. İşte burada daha çok huzur var. Daha çok keyif var. Emin olmak var. Güvende hissetmek var. İhtiyaçları karşılayabilmek var. İlişkiler, iletişimler, sohbetler, muhabbetler var. Kalabalıklar, sofralar var. Geziler, alışverişler var. Güzel bir Venüs dönemi sizin için. Kişisel bakımınızla daha çok ilgilenebileceğiniz, kendinize daha çok vakit ayırabileceğiniz bir zaman. Dinlenmek, enerjiyi toplamak, işe güce daha iyi odaklanmak, dengeyi bulmak, günleri düzenlemek mümkün toprağın temsilcisi Venüs ile. Kutlamalar da olabilir. Ailenizle, arkadaşlarınızla, sevdiklerinizle kutlayacağınız şeyler var.

5 Ağustos’ta Merkür sizin burcunuzda retro hareketine başlıyor. Sizin için güçlü bir Merkür gerilemesi dönemi olabilir. Kafa karışıklığınız artabilir. Teknolojik aletlerle ilgili sorunlar yaşamanız muhtemeldir. Merkür, benliğinizin ilk evinde olduğu için kendinizi etkili bir şekilde ifade etmekte zorluk çekiyormuş gibi hissedebilirsiniz. Özellikle büyümek ve ilerlemek için çok fazla iş yaptıysanız, geçmişte yaptığınız şeylerden rahatsız olduğunuzu bile hissedebilirsiniz! Neyse ki, bu gerileme yalnızca geçmişi daha da fazla bırakmanıza yardımcı oluyor, bu yüzden akışta kalmayı Başak. Her şeyi atlamadan anlamak için kendinize çok fazla baskı uygulamayın. Kendinize zaman ayırın ve stresle başa çıkın! Gerileme dönemleri genellikle stresli bir atmosfer yaratabilir. Meditasyon yapmak, yoga yapmak veya hoşunuza giden herhangi bir aktiviteyle rahatlamanız önemlidir.

19 Ağustos’ta Kova Dolunayı gerçekleşiyor. İş hayatınız, günlük işleriniz ve sağlığınız bu dönemde oldukça önem kazanmış durumda. Akademik konular, eğitim, yolculuklar ile ilgili konularda birtakım gerginlikler mevcut olabilir, bu da işlerinizi negatif yönde etkileyebilir.

22 Ağustos’ta Güneş sizin burcunuza geçiyor. Bu sizler çok güzel bir gelişme! Güneş transitleri 1 ay sürer. Yıl içinde Güneş’in 1.evimizden geçtiği dönem, bizim için bir güçlenme, başlama, başlatma zamanıdır. Bir yükseliş dönemidir. 12.evin bir tık depresif diyebileceğimiz enerjisinin ardından üzerimizdeki tozları atma, canlanma zamanıdır. İşimizde, insan ilişkilerimizde, sosyal hayatımızda bir hareketlenme zamanıdır.

Pek çok konuda yeni niyetlerinizin doğabileceği, yeni şeylere başlayabileceğiniz, ertelediğiniz konularda harekete geçebileceğiniz, dış görünüşünüzde, giyim tarzınızda, seçimlerinizde yenilikler yapabileceğiniz, bedensel sağlığınız, enerjiniz ve yaşam düzeniniz için fayda getirecek başlangıçlar yapabileceğiniz, spora başlayabileceğiniz, beslenme düzeninizi değiştirebileceğiniz, kendinizle, kimliğinizle, duruşunuzla ilgili konularda yenilenmeler yaşayabileceğiniz, güçlü bir zaman. Bir ayağa kalkma zamanı. Yeniden başlama zamanı. Hareket ve değişim zamanı bu sizin için.







İndigo dergisi
 
Terazi burç yorumları: Sosyal çevreniz değişebilir. Arkadaşlık ilişkilerinizde sınanabilirsiniz. Bazı arkadaşlıklarınızı bitirme kararı alabilirsiniz. Önemli bir dileğiniz ve niyetinizin oluşması için gelişmeler ve sonuçlanmalar meydana gelebilir. Araç alım, satımı ile ilgili önemli sürpriz bazı fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. İstediğiniz evi uygun fiyata satın alabilirsiniz. Eşinizden kaynaklı finansal destek görmeniz söz konusu. Elinize geçen parasal durumları hemen yatırıma dönüştürmenizi tavsiye edebiliriz.

4 Ağustos’ta gerçekleşecek Yeni Ay’ın etkisiyle etrafımız her zamankinden daha da kalabalık olacak. Hayatımıza kariyerimizle ilgili bize destek verecek yeni insanlar girebilir. Bu dönemde yakın arkadaşlarımız ile keyifli organizasyonlar yapabilir, seyahatlere çıkabiliriz. Sosyal ortamlarda veya işimizle ilgili bir etkinlikte tanışacağımız biriyle bir aşk yaşamamız söz konusu olabilir.

Geçmişte kaçırdığınız fırsatlara üzülmek yerine gelecekten beklentilerinize odaklanın. Siz toplumsal faaliyetler gösterdiğiniz, başkalarının hayrına işler yaptığınız oranda parlayacaksınız. Bireysel alanınızı korumaya dikkat etmelisiniz ancak sevgilinize, çocuklarınıza karşı sorumluluklarınızı ertelemeden ilerlemelisiniz.

5 Ağustos’ta Venüs Başak transiti gerçekleşiyor. Venüs başak transitinde 12.evinizde olacak. Bir öz eleştiri dönemi. Başak burcu hataları, kusurları görmekle ilgilidir. Burada bir içe dönüş var. Su elementinin yoğun olduğu bir ev burası. Öze dönüş var. Hayatın nerelerinde, hangi iletişimlerde ne sebeple sorun yaşadınız? İşinizde mi örneğin? Arkadaşlık ilişkilerinizde mi? Gücendirdiğiniz ya da kızdırdığınız kişiler oldu mu? Kimlerle bağlantınızı ne sebeple kaybettiniz? Böyle şeyler olduysa, durumların sizinle ilgili olan kısmına daha objektif şekilde bakacağınız, yaptıklarınızın sorumluluğunu alarak öz eleştirilerinizi yapacağınız bir dönem. Bundan sonra ne nasıl olmalı, nasıl olursa daha iyi olur, buralara bakın. Buraları güncelleyin. Transiti değerlendirmenin yolu bu.

5 Ağustos’ta Merkür, Başak burcunda retro hareketine başlıyor. Merkür retrosu, maneviyatla ilgili 12. evinizde gerginlik yaratmaya başlayabilir ve bu da bastırılmış duygularınızın serbest kalmasına neden olabilir. Kendinizi geçmiş hakkında düşünürken veya size ağır gelen duygular tarafından boğulmuş hissediyorsanız, bir ara vermenin zamanı geldi. Merkür 12. görünmeyen enerji evinizden geriye doğru hareket ettiğinde, şifa ve ruh arayışı için güçlü bir hale gelir. Kendinize izin verin, her şey biraz kusurlu ve bozuk kalsa da olur!

Merkür gerilemesi arka planda gözden kaçan şeyleri önüne getirecek. İş ortamınızda bazı zorlanmalara dikkat! Dedikodulardan uzak dur. Belki de bu gerileme sana biraz dinlenme ve içsel yolculuk yapma fırsatı sunacak. Kafanı biraz boşalt, iç sesini dinle ve hayatın sana neler anlatmak istediğini keşfet. Sonunda her şey yoluna girecek, emin ol!

19 Ağustos’ta Kova Dolunayı gerçekleşiyor. Flörtler, varsa çocuklar, yaratıcılık ile ilgili konular, eğlence konuları bu dönemde ön plana çıkacak. Yeni başlangıçlar söz konusu fakat bu konularla ilgili birtakım engeller ve gerginlikler de yaşanabilir. Özellikle borçlar ve para konuları ile ilgili bu dönemde gerginlikler mevcut.



Akrep burç yorumları: Dönüştürücü ve özel bir yeniay olacak sizler için. Kariyer hayatınızda üstlerinizle olan ilişkileriniz ne kadar iyiyse bu yeniaydan o kadar kazançlı çıkacaksınız. Aksi halde kendinizi ifade etmeniz gereken zor durumlar oluşabilir. Yeni kariyer projeleri ve teklifleri ile karşılaşabilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınıza yönelik olumsuz arka plan işler yürütmekten uzak durun. Aşk hayatınızda yaşadığınız olumsuzluklara karşın hırsınızın kurbanı olmayın. Her zamanki sakin ve umursamaz duruşunuzu kullanın. Kazanan siz olacaksınız.

4 Ağustos’ta gerçekleşecek Yeni Ay’ın etkisiyle sahip olduğunuz değerleri dönemin ihtiyaçlarıyla harmanlamanız gerekir. Kariyer hayatınızda köklü değişiklikler olmasını bekleyebiliriz. Yeni bir kimlik, iş, meslek, yaşam biçimi, eğitim, sosyal hayat yaratmak için koşullar elverişli. Bilinirliğinizin artması, yaptığınız işte büyük bir marka olmanız Yeni Ayın armağanı olabilir.

Bu Yeni Ay, özellikle kariyerinle ilgili gelişmeleri gündeme getirebilir. Yeni bir bulabilirsin, mevcut işinde bir terfi alabilirsin. İş ortamında iyi bir yönetici olduğunu gösterme imkanın olabilir. Annenle ilgili önemli gelişmeler de söz konusu olabilir. Evlilik kararı verebilirsin. Genel olarak hayatınla ilgili önemli başlangıçlar yapacağın bir dönemdesin ama kararlarını uygulamak için acele etmemeli, aldığın riskleri çok iyi hesaplamalısın.

5 Ağustos’ta Venüs Başak transiti gerçekleşiyor. Venüs 11.evinizde olacak bu transitte. 11.ev arkadaşları temsil ediyor. Hem sosyal hayatınızı, hem iş arkadaşlarınızı, içinde olduğunuz takım ve ekipleri simgeliyor. Başak burcunun gölgesinde kurnazlıklar var. Kişisel menfaate fazla odaklanma hali var. Adil olmakta zorlanabiliyor kimi zaman başak. Venüs özellikle burada iken diğer gezegenlerden uyumsuz açı aldığı zamanlarda gölge yönler ortaya çıkabilir. Arkadaşlıklar içinde birilerini daha iyi tanıyabilirsiniz. Fark ettiğiniz şeyler de sizi doğru seçimlere, doğru mesafelere, doğru davranışlara taşır tabii. Bunlar dışında dostlarınızdan güzel destekler de gelebilir. Siz de dostlarınıza, yakın arkadaşlarınıza yardımcı olabilirsiniz. Sofra, birlik, muhabbet, kutlama demektir Venüs. Güzel vesilelerle bir araya gelebilirsiniz.

5 Ağustos’ta Merkür, Başak burcunda retro hareketine başlıyor. Merkür retrosu topluluk ilişkileri, arkadaşlık grupları ve bireysel özgürlükle ilgili 11. evinizde gerçekleşecek. Bu gökyüzü hareketi size arkadaşlarınız arasında devam eden yanlış anlamaları çözmekten ve sosyal çevrelerinizdeki boşluğu doldurmaktan başka seçenek bırakmayacak. Sosyal medyadaki güvenlik ayarlarınızı iki kez kontrol edin ve bu riskli mesajı göndermeden önce iki kez düşünün!

Merkür gerilemesi ile beraber sosyal etkileşim tarzını, arkadaşlık ilişkilerini, toplumsal bağlarını ve sosyal çevre ilişkilerini yeniden gözden geçireceğin anlamı taşır. Özellikle üzerinde baskı hissettiğin sorumluluklardan kurtulmak isteyebilirsin. Görünmez kazalara ya da iftiralara dikkat et. Haksız suçlamalar ile karşılaşabilirsin. Açıklayıcı olmak sana kazandıracak. Akraba ilişkilerinde yanlış ve öfkeli konuşmalar yapma. 16 Eylül sonrası çok rahatlayacaksın.

19 Ağustos’ta Kova Dolunayı gerçekleşiyor. Ev, aile ve gayrimenkul konularının ön planda olduğu bir Ağustos ikinci yarısı yaşayacaksınız. Evde yaptığınız yenilemeler, gayrimenkul yatırımları bu dönemde ön plana çıkabilir. İkili ilişkiler veya ortaklarınızla ilgili birtakım gerginlikler de yaşayabilirsiniz.



Yay burç yorumları: Süregelen bazı hatalarınızla yüzleşebilir veya yeni bir anlayış şekli kazanabilirsiniz. Sorumluluklarınızın farkına varmanız gereken bir süreç olabilir. Yükseköğrenim ve eğitimsel faaliyetlerin hız kazanması mümkün. Sosyal statünüzde yetkinlik kazanmak için, önemli bazı tamamlamanız gereken bir eğitime başlamanız gerekebilir. Seyahat fırsatları karşınıza çıkabilir. Ticari ve yurtdışı bağlantılı projelerde hızlı gelişmeler meydana gelebilir. Orijinal ve sıra dışı olmanız bu süreçte size daha da şans getirecektir. Önemli bir hayat fırsatı ile karşılaşabilirsiniz ama risk almanız gerekebilir.

4 Ağustos’ta gerçekleşecek Yeni Ay’ın etkisiyle kişisel gelişim konuları bizim için çok fazla önem kazanacak. Kendimizi geliştirmek için harekete geçebilir, hayatımızla ve geleceğimiz ile ilgili yeni kararlar alabiliriz. Bu dönemde hem iş hem de keyif amaçlı bol bol seyahat edebilir, hatta yurt dışına yerleşme kararı alabilir veya yerleşebiliriz. Yeni bir eğitime başlamamız da mümkün.

Aklından geçenleri, tüm düşüncelerini dürüstlükle dile getirebilir, inandığın şeyleri büyük bir cesaretle savunabilirsin. Yurt dışı seyahatleri gündeme gelebilir. Mahkemeyle ilgili süreçler sonuçlanabilir. Yeni bir eğitime başlamak için uygun bir dönemdesin, özellikle yüksek öğrenimle ilgili güzel başlangıçlar yapabilirsin. Eşinin kardeşleri ile bir araya gelmen mümkün. Devam eden bir hukuki sürecimiz varsa, nihayet sonuçlandığına tanık olabiliriz.

5 Ağustos’ta Venüs Başak transiti gerçekleşiyor. İşinizle ilgili konularda pozitif bir etki bu. Yeni çalışmalar yapabilirsiniz. Kendi işiniz ise yapmak istediklerinizi yapabilir, aklınızda olanları hayata geçirebilir, yeni üretimlerle, yeni ürün ve hizmetlerle daha güzel bir çerçeve kurabilirsiniz kendinize. Bir yenilenme süreci. Çalıştığınız yerde severek yapacağınız yeni görevler verilebilir size. Keyifle, hevesle çalışacağınız, bir parçası olmaktan memnuniyet duyacağınız iyi projelerde yer alabilirsiniz. Yöneticilerinizle ilgili güzel şeyler olabilir. Güzel destekler gelebilir. Daha köklenmiş hissedebilirsiniz işinizde, ilişkiler içinde. Memnuniyet, keyif, üretim, başarı. Böyle özetleyebilirim bu dönemi sizin için.

5 Ağustos’ta Merkür, Başak burcunda retro hareketine başlıyor. Merkür retrosu sizi kariyer hayatında takıntılı birisi yapabilir. İşleriniz karışabilir ya da iş hayatındaki rutininiz bozulabilir. Tüm bunlar için sakinliğinizi korumaya özen göstermelisiniz.

19 Ağustos’ta Kova Dolunayı gerçekleşiyor. Yolculuklar, eğitim, anlaşmalar, yakın akrabalar ve kardeşler bu dönemin odak noktasındaki konuları olacak. Bu konularla ilgili birtakım engellerle karşılaşmanız veya sorumluluklar yaşamanız da sözkonusu. Günlük işler ile ilgili konular biraz tartışmalı gözüküyor. İletişimde bulunduğunuz kişiler ve iş ile bağlantılı konularda beklenmedik tartışmalar yaşayabilirsiniz.

Güneş’in 23 Ağustos itibariyle Başak burcuna geçmesiyle beraber kariyerinizle ilgili önemli, belirleyici ve yoğun günlere giriyorsunuz. Görev tanımınız, konumunuz ve sorumluluklarınızın değişmesi gündeminize gelebilir. Fark edilmek ihtiyacınızın karşılanacağı bir dönemdesiniz, dolayısıyla bugüne kadar verdiğiniz emeği istikrarlı ve somut halde sürdürmeye devam etmelisiniz. Üstlerinizle görüşmeler yapabilir, yeni iş arayışlarına gidebilir, destek için bulunduğunuz bir konumda kalıcı işler yapmaya başlayabilirsiniz. Bir şeylerin sizin için daha net ve somut hale geldiğini görmek kırılan hevesinizi onaracaktır. Böylece bir sonraki ve daha iyi olan adım için daha iyi bir çaba ortaya koyabilirsiniz.



Oğlak burç yorumları: Finansal hayatınızla ilgili bazı taşları yerine oturtma zamanı gelmiştir. Bu zamana kadar maddi kaygılarınızı hep daha fazla kazanarak, kendi lükslerinizden ödün vererek çözmek istediniz. Bundan sonraki süreç kazanımlarınızı paylaşma yoluna gidebilirsiniz. Paylaştıklarınız finansal yatırımlar sizleri daha ileriye götürecek nitelikte olacaktır. Tabi bu kararları alırken eski tecrübelerinizden yararlanmayı ihmal etmeyin. Paylaşma ve üretme yönüne gittiğiniz takdirde hayatınız maddi manevi zenginleşecektir. Aşk ve ilişkiler adına ise güzel sürprizler sizi bekliyor olacak.

4 Ağustos’ta gerçekleşecek Yeni Ay’ın etkisiyle alacak verecek dengelerinin değişmesi, paylaşımlı gelirlerin artması söz konusu olabilir. Müşterek hayaller kurduğunuz kişilerle ilişkilerinizdeki samimiyeti koruyun. Şimdiye kadar görmezden geldiğiniz tutkularınızın ertelenmesi artık imkansızdır. Yaşamın pek çok alanında derinleşmenize vesile olacak gelişmeler yaşanabilir.

Yeni Ay, özellikle parasal konuları gündemine taşıyabilir. Eşinin kazancında artış olabilir. Komisyon, prim, miras gibi gelirlerle ilgili olumlu gelişmeler olabilir. Kredi için başvuruda bulunabilirsin. Finansal konularda yönetimi ele alabilir ve bu alandaki mevcut krizleri soğukkanlılıkla yönetebilirsin. Ancak aldığın riskleri dikkatlice hesaplaman ve harekete geçmek için doğru zamanı beklemen yararına olacaktır. Öte yandan bu dönemde libidomuzda da artış olabilir. Sevdiğimiz kişi ile güzel ve keyifli zamanlar geçirebiliriz.

5 Ağustos’ta Venüs Başak transiti gerçekleşiyor. Venüs 9.evinize denk geliyor. Bir seyahat planınız varsa, belki başka bir şehre, belki başka bir ülkeye bir yolculuk planınız varsa, bu Venüs döneminde gerçekleşebilir bu seyahat. Uzaklaşma isteği getirir 9.ev geçişleri. Biraz uzaklaşmak iyi gelebilir. Olduğunuz yerin ötesini görmek, keşfetmek, yeni şeyler deneyimlemek. Böyle isteklerimiz olur 9.evden geçen bir Venüs ile.

Bulunduğunuz şehirde gezmek, keşfetmek, tarihi dokusunu yaşamak, kültürel anlamda beslenmek istediğiniz semtler, yapılar, mekanlar varsa kendinize buralardan da güzel bir liste yapabilirsiniz. Bir keşif hevesiniz var. Ayrıca sanatsal, kültürel anlamda vizyonunuzu besleyecek kaynaklar keşfedebilirsiniz. Ufkunuzu büyütecek yeni bir şeylerin kapısından içeri giriyorsunuz. Eğitim hayatı olanlar, akademik konuları olanlar, akademisyenler için güzel bir dönem. Şanslarınız var. Çalışmalarınızı tamamlayabilirsiniz. Sunabilirsiniz. Jürilerden güzel kabuller gelebilir. Bir makaleniz yayınlanabilir.

5 Ağustos’ta Merkür, Başak burcunda retro hareketine başlıyor. Merkür retrosu inançlarınızı temelden yıkacak ve yerine yenilerini getirecek gibi duruyor. Bu dönem hayattan beklediklerinizi bulamıyor gibi hissediyorsanız, hayat sizi değişmeye itiyor olabilir.

19 Ağustos’ta Kova Dolunayı gerçekleşiyor. Finansal konular, yeni finans kaynakları veya yatırımlarla ilgili konulara odaklı bir dolunay yaşayacaksınız. Bu dönem yeni kaynaklara yönelmek veya kaynak artışı konularında birtakım engeller mevcut. Çocuklarınızla veya bekarsanız flörtlerinizle birtakım gerginlikler yaşayabilirsiniz. Finansal konularda iyi fakat spekülatif hareketler, borsa gibi konular için riskli bir dönem.

Güneş’in 22 Ağustos’ta Başak burcuna geçişi ile birlikte hem fiziksel hem de mental seyahatlere açık olacağınız bir dönemdesiniz. Hayatın içinde yer alarak sizin için gerekli ve önemli olan her şeyi bulabilir, bir özeti genele dönüştürebilirsiniz. Eğitimle ilgili konular, akademik başvurular, yazılı ve hukuksal işler gibi gündemleriniz olabilir. Kendinizi gösterebilirsiniz.

Vizyonunuzu, hedeflerinizi ve becerilerinizi somut halde ortaya koyacağınız imkanlar bulabilir ya da bizzat bu imkanları ortaya çıkaran olabilirsiniz. Daha çok okuyabilir, daha çok araştırabilir ve bunları değerlendirmek isteyebilirsiniz. Tatil planları yerine iş seyahatleri daha fazla yer bulabilir ancak her şey iyi giderken bunu sürdürmek için kendinize de zaman ayırmanız gerektiğini unutmamalısınız.



Kova burç yorumları: İlişkilerinizde kişiliğinizi ön plana çıkartacağınız durumlarla karşılaşabilirsiniz. Evliliğiniz ve ortaklığınız ile alakalı bazı kararlar almanız gerekebilir. İlişkiniz hakkında önemli başlangıçlar ya da bitişler yapmak zorunda olabilirsiniz. Artık alışkanlıklarınız ile ilgili ciddi bir düzenlemeye gitme kararı alarak bugüne kadar canavarlaştırdığınız konularla yüzleşip özgürlük alanınızı kendiniz oluşturacaksınız.

4 Ağustos’ta karşıt burcunuz Aslan’da gerçekleşecek bu Yeni Ay’dan en çok etkilenecek burçlardan birisiniz. Sana destek verecek ve cesaretlendirecek kişilerle tanışman, yeni iş birlikleri ve ortaklıklar kurman mümkün. Hayatına sana yol gösterecek insanlar girebilir, bu kişilerden fikir alabilirsin. İkili ilişkiler ve ortaklıklar odak noktamız haline geliyor. İlişkimiz yoksa, şanslı bir döneme giriyoruz. Hayatımıza uzun zamandır beklediğimiz yeni biri girebilir.

Eğer ilişkimiz varsa, ciddi kararlar alabilir, evlilik yolunda ilerleyebiliriz. Evliysek, eşimizden hem maddi hem de manevi açıdan büyük destek alabiliriz. Eğer ilişkimizde veya evliliğimizde sorun yaşanıyorsa, bunları geçmişte bırakmak için uygun bir dönemdeyiz. Bu arada yeni ortaklıklar ve iş birlikleri açısından da güzel bir zaman. Yani yeni iş anlaşmalarına imza atmamız da mümkün.

5 Ağustos’ta Venüs Başak transiti gerçekleşiyor. Venüs ay sonuna kadar 8.evinizde olacak. Korkular, kendini tekrar eden, ruhunuzu yoran duygular, fazla odaklandığınız konular var bu evde. Venüs ise iyilik, kolaylık, güzellik, şans, keyif, huzur demektir. 8.evden geçerken ruhsal anlamda kendinizi iyi etmenin, iyi tutmanın yollarını bulabilirsiniz. Daha çok geliştirebilirsiniz bu yönlerinizi. İlmi alanların, ruhani alanların bilgisinden yararlanabilirsiniz. Parasal konularda bütçeyi korumak önemli. Büyük alışverişler için biraz beklemek, koşulları oluşturmak, elinizi biraz daha kuvvetlendirmek daha iyi olabilir. Harcamak yerine tutmak, biriktirmek, daha iyi olabilir.

5 Ağustos’ta Merkür, Başak burcunda retro hareketine başlıyor. Merkür retrosu sekizinci evinizde; ortak varlıklar ve mali ikilemler hakkında tartışmalar ortaya çıkarabilir. Özellikle borcunuzu kapatmak ve kenara para koymak istiyorsanız bu dönem, geçmişteki para harcamalarınızı değerlendirebilirsiniz.

19 Ağustos’ta sizin burcunuzda Dolunay gerçekleşiyor. Şüphesiz bu dolunay sizin için oldukça önemli. Hayatınızın geneli ile ilgili önemli kararlar alabilirsiniz. Kendiniz olmak ve isteklerinizin peşinden koşma dürtünüz fazla. Bu kararlar uzun vadede olumlu sonuçlar getirebilir. Görünüşünüzü değiştirmek adına da güzel bir dönem. Ailevi konularda birtakım gerginlikler yaşanabilir.

Güneş’in 22 Ağustos’ta Başak burcunda ilerlemeye başlamasıyla sorunlar ve çözümlerle ilgilenmeniz gerekebilir. Her bir sorun beraberinde bir çözümü ve sizin için iyi bir sonucu getirecektir. Bakış açınızı bu şekilde değiştirdiğinizde her şey yerli yerine oturacaktır. Psikolojik, ekonomik ve fiziksel açıdan daha sağlıklı ve dingin olmak isteyebilirsiniz. Bu konuda şanslı etkiler altındasınız ancak şans kapınızı çalmak yerine sizin gelmenizi bekleyebilir.

Özellikle parasal konularda gelirinizi artıracak faaliyetler peşine düşebilir, mevcut işinizi geliştirebilir, elinizdeki imkanları daha kalıcı sonuçlara dönüştürebilirsiniz. Yolunuzun tıkandığını düşündüğünüzde buna neyin sebep olduğunu anlamanız kolaylaşacaktır. Endişe etmeyi bıraktığınızda, detayları sadece büyük resmi görmek için kullandığınızda her şey hızlanır. Aileniz, eşiniz ya da kendinizle ilgili bazı sağlık konuları, küçük cerrahi müdahaleler ya da riskli hastalıkların iyileşmesi gibi durumlar gündeminize gelebilir.



Balık burç yorumları: Bugüne kadar çok çalışıp bir türlü emeğinizin karşılığını alamadığınızı düşündüğünüz konularda tamda karşılık bulabileceğiniz bir tutulma etkisi diyebiliriz. Çalışanlarınız ile ilgili konularda bazı netlikler yaşayacaksınız. Kendinize öncelik vermekten vazgeçip sürekli çevrenize hizmet etme ve kendinizi artık kurban rolü içine koymaktan vazgeçmeniz gereken mesajları da veriyor. Kişisel ihtiyaçlarınıza daha fazla önem vermeniz gereken eski yaptığınız hataları yapmadığınız, sorumluluklarınızı belli bir düzene koyabileceğiniz fırsatlarla dolu bir yeniay yaşayabilirsiniz. Kurallarınızı çizin.

4 Ağustos’ta gerçekleşecek Yeni Ay’ın etkisiyle iş, sağlık, günlük hayat rutinlerimiz ön plana çıkıyor. İş ortamında ve günlük yaşamamızda iletişim trafiğimiz ve tempomuz artıyor. Çok çalışacağımız, çok emek sarf edeceğimiz bir sürece giriyoruz. İş arkadaşlarımız veya işimiz değişebilir. Çalışmıyorsak, günlük yaşamamızda yenilikler yapabilir, yeni rutinler oluşturabiliriz.

Bu Yeni Ay, çalışma ortamınla ilgili konuları da gündeme getirebilir. İş ortamında kendini göstereceği gelişmeler olabilir, cesaretinle dikkatlerin üzerine toplayabilirsin. Bir pozisyon değişikliği veya terfi söz konusu olabilir. İş arkadaşların değişebilir, çalışma tempon artabilir. Sağlıkla ilgili konulara eğilmek için uygun bir zaman, günlük rutinlerini değiştirerek daha sağlıklı bir yaşama yönelebilirsin. Sağlık sorunların varsa teşhis konabilir. Bir süredir çözülmeyen, bizi sıkan, endişelendiren bir sağlık sorunumuz varsa bu dönemde tekrar sağlığımıza kavuşmamız da mümkün.

5 Ağustos’ta Venüs Başak transiti gerçekleşiyor. İş hayatınızda yeni bağlantılar olası. Belki tecrübelerinden fayda bulabileceğiniz meslektaşlar, belki iş birlikleri, belki daha çok müşteri, daha fazla insan, daha fazla talep. İş konusunda şanslı bir dönem. Başak burcu hizmet almakla ilgilidir. Evinizde bir çalışanınız olsun, size yemek, temizlik, çocuk bakımı, vb konularda yardımcı olsun istiyorsanız, biriyle anlaşabilirsiniz. İşinizde çalışanlarınız varsa artabilirler. Yeni insanlar katabilirsiniz ekibinize. Başak burcu sağlığı simgeliyor ayrıca. 7.ev ise bize yol gösteren insanları. Bir sağlık konunuz varsa (büyük şeyler olmasına gerek yok, zaten öyle düşünmeyelim) iyi bir hekimle irtibat kurabilirsiniz. Çok güzel yol gösterebilir size. Doğru tanıyı koyabilir. Doğru güzergahla şifanıza, konunun çözümüne götürebilir sizi.

5 Ağustos’ta Merkür, Başak burcunda retro hareketine başlıyor. Merkür retrosu anlaşmalar, uzlaşma ve diğer önemli ve ele alınması gereken herhangi bir ilişki sorununu gözden geçirmenizi ve/veya yeniden düşünmenizi teşvik edecek. Eski aşklar ve arkadaşlıklar da karşınıza çıkabilir. Hesaplaşmalar yaşanabilir.

19 Ağustos’ta Kova Dolunayı gerçekleşiyor. Kova burcundaki kümeleşme sizin için daha az görünür bir alanda gerçekleşecek. Belki olay bazında ortaya çıkmayacak ama psikolojiniz üzerinde olumlu etkileri olacak bir dolunay. Sizi olumsuza götürdüğünü düşündüğünüz davranışlarınızı değiştirmek, muhtaç olan insanlara yardım etmek gibi faaliyetler size fayda sağlayacaktır. Kardeşleriniz veya akrabalarınızla tartışmalara dikkat.

22 Ağustos’ta Güneş’in Başak burcuna geçmesiyle birlikte hem iş hayatınız hem özel hayatınız oldukça hareketlenebilir. Üzerinize birçok sorumluluğun binmesi sizi bir anda hayatın gerçekleriyle karşılaştırabilir. Bundan kaçınmamalısınız. Kendinizi gösterebilmek, mutlu edebilmek ve değişikliklerde rol oynayabilmek sizin için önemli olmalıdır. Bu farkındalığı dolu dolu yaşayacağınız ve bunun için çalışacağınız bir dönemdesiniz. Hayatınızın ve ilişkilerinizin gidişatının değişeceği, bunu bizzat kendi çabanızla oluşturacağınız gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Tecrübelerinizi paylaşabilir, çevrenizdeki kişilerle daha çok iletişime geçebilir, hayatınıza yeni insanlar ve bağlantılar getirebilirsiniz. Anlaşmalar ve işbirlikleri kapınızı sıkça çalabilir. Duygusal konularda da kendinizi daha iyi ifade edeceğiniz için şansınız yüksek olacaktır. Sadece hislerinizle değil karşınızdaki insanın tutumlarıyla da ilerlemeniz gerektiğini fark ediyorsunuz. Duygu-mantık savaşını kenara bırakıp ikisini dengelemeyi öğreniyorsunuz.




İndigo dergisi
 
X