AĞUSTOS 2024 KOÇ BURCU
Koçlar ve yükselen koçlar, Ağustos ayında sizi neler bekliyor canlarım benim.Bir kere ana konu aşk olacak, eğlence olacak, tatil olacak, keyif olacak. Nihayet koçlar tatil yüzü görebilirler.
Nihayet eğlenmeye başlayabilirler. Nihayet çoluk çocuğuyla, oh be sevdiklerimle bir aradayım diyebilirler.
Ana tema koçlarda eğlence, keyif, dostluklar, kutlamalar, nişanlar, nikahlar. Tatlı davetler üzerinden ilerliyor.
Tam olarak öyle. Koçların gerçekten eğlenebileceği bir ay.
Ha, ne zaman sıkıntı olabilir? İşte çocuklarla da ilgileneceği için belki çocukların sorumluluğu biraz olabilir.
İşin içinde bir düğün, nişan, daveti varsa bununla ilgili hazırlıklar yorucu olabilir.
Onun dışında gerçekten keyif alacağı, eğleneceği, çocuklarıyla, sevdikleriyle, sevgilisiyle, sevdiğiyle, eşiyle mutlu vakit geçirebileceği bir ağustos olabilir.
Ana çatı bunun üzerine kuruluyor.
Tabii ki arada sıkıntılı şeyler olacaktır.
Ne gibi? Oğlak dolunayından kalanları hala temizliyoruz.
Nedir o? İşte vergiler, borçlar, iş, kariyer, toplumdaki imajım, bunları düşünmeye devam edecek.
Bununla beraber yakın çevresi ve kardeşleriyle de çok yakın ilgilenmek durumunda kalabilir.
Kardeşleri gelir gider, o gider gelir. Veya onların hayatındaki bir karmaşaya el atması gerekebilir.
Yakın çevre, kardeş ilişkileri mücadele alanı olurken onlara tavsiyem kendilerini yoracak, uzun uzadıya konuşmalar yapmasınlar.
Gerçekten, ben işimi konuşarak yaptığım için herhalde derdini çok uzun anlatanları görünce bazen ben öyle yapınca da diyorum ki yüreğin nasıl tükenmiyor? Koçlar yüreğinizi tüketmeyin.
Gerçekten yüreğinizi tüketmeyin.
Çok kavga edebilir, çok çırpınabilir, yüreğini tüketebilir.
Yürek tüketme. Bir sakin ol. Bir cümle, yani on cümleyle değil de bir cümleyle anlatabiliyorsan bir cümleyi seçmeni, laftan anlamayanlara çok laf anlatmaya çalışmamanı, konuşmalarında, düşüncelerinde, söylemlerinde abartılı olmamanı, aşırıya kaçmamanı, kızgın konuşmalar yapmamanı tavsiye ederim.
Özellikle 14 Ağustos, artı eksi beş gün konuşmalarında çok kırıcı, çok aşırı ve abartılı olabilirsin.
Trafikte hız yapma, insanlarla, kardeşlerinle, akrabalarınla iletişiminde nazik olmaya çalış.
En azından öfkeni dengelemeye çalış. Yakınlarında birilerinin telaşına destek olman da gerekebilir.
Hukuki konular, iletişim konuları, yetişkin yardıma ihtiyacın var veya desteğe ihtiyacın var.
Onlar her şeyden kaynaklı olabiliyor.
Kardeşler evinde daha çok olaylar var. Ama kendisinin de seyahatiydi, tatiliydi, gitmesiydi, gezmesiydi, böyle bir yorulacağı bir süreç.
Özellikle bu tarihe dikkat ediyorsun.
19 Ağustos'tan sonra da hem özel hayatını, hem arkadaşlık ilişkilerini biraz daha gözden geçirmeye başlayacaksın gibi görünüyor.
İş hayatında seni bir değişim dönemi bekleyecek. Bunun adımlarını da Ağustos sonuyla beraber almaya başlayacaksın.
Sağlığını ve işini Ağustos sonuyla beraber ön plana almanı tavsiye ederim. Çok iyi dinlenmeni diliyorum.
Çok iyi dinlen. Eylüle zımba gibi gir. Eylülde sana bağışıklığın ve sağlığın çok lazım olacak. Çünkü yoğun bir tempo var.
Çalışacaklar, parayla ilgili garanti veremem.
Uranüs, Boğa'da çok para da kazanıyorlar, az parada kazanıyorlar. Çok da harcıyorlar. Ne zamandan beri? 2018'den beri.
Parayla ilgili her şeye açıklar. Bir anda çok para kazanmaya da açıklar.
Bir anda çok para kaybetmeye de açıklar. Deli gezegen Uranüs para alanlarını paraladı. O yüzden açıksınız her zaman.
Bir kere koçlar her zaman yıldızı yüksek ve şanslı insanlar. İşleyen demir her zaman ışıldar.
Yani ışıldaman dileğiyle ve çalışarak hem hakkını alman, .hem de parlaman dileğiyle sevgili koç. Eylül'de görüşelim.
AĞUSTOS 2024 BOĞA BURCU
Peki, ya sevgili boğalar, Ağustos ayı sizin için de aşk ayı olabilir mi?Aşkla ilgili güzellikler var. Bir kere aşkta ciddi ilişkilere açıklar bir kere Ağustos'ta.
Sadece Ağustos'ta değil esas onlar aşklarını nihayet kararlarını Eylül ayında verecekler. Ağustos biraz daha acaba mı falan diye geçebilir ama Eylül'de Ağustos sonuyla beraber aşk evlerine güneş gelecek işte Merkür orada bütün gezegenler tutulmaydı yeni aydı derken aşkın iyisi Ağustos'un sonunda saklı ama Ağustos ayında da bir ilişkileri varsa hali hazırda bu gayet ciddi güzel ilerleyecektir.
Bir ilişkileri yoksa Venüs'ün de desteğiyle aşka ve ilişkilere çok açık olacaklar bir kere onu söyleyeyim.
Ağustos ayının en çok para harcayanı boğa olabilir, parasına dikkat edecek. Bununla beraber dikkat etmezse ne yapar?
Ev alabilir, para çıkabilir elinden. İşte araba alabilir, para çıkabilir elinden. Paranın hem çok geldiği hem çok gittiği şey diyebilir yani.
Ne kadar çok kazanıyorum ama ne kadar da çok harcıyorum diyebilir. Parayla alakalı bir mücadelesi, bir koşturması, ek işler vs. Ağustos'ta bunlar da boğanın hayatında çok bariz bir şekilde görünüyor.
İki tane dolunayımız ve yeni ayımız var. Birisi aslan yeni ayı, birisi kova dolunayı. Aslan yeni ayı, boğaların hayatında evde bir düzenlemeyi beraberinde getirebilir.
Anneyle, babayla, aile içi ilişkilerle evde bir düzen değişikliğini getirebilir ya da taşınma ve ev değişikliği, ev alım satımı gibi konuları gündeme getirebilir.
Aynı şekilde kovadaki dolunay kariyerleriyle ilgili bir planlama sürecine götürebilir. Boğalara uyarım şu; ağustos'un 19'undan sonraki süreç, 15 günlük süreç siz de birazcık patronların sözünü verdi tutmadı.
Sana bir terfi söylediler, yapmadılar. Zam dediler, yapmadılar.
Patronların ve otorite figürlerle bir takım hesaplaşmalar ve yüzleşmelere girebilirsin.
Yani sen niye benim istediğim şeyi yapmadın veya niye beni oyaladın diyebilirsin.
Boğalar, Ağustos'un sonunda hayatlarında onları kandıran, oyalayan, bir yerde bekleten insanları keşfedecekler. Gözler öyle bir açılacak ki sen bana bunu söylemiştin, ya bunu yaparsın ya beni kaybedersin diyecekler.
Resti çekecekler. Bu ay boğalar hem sinirli hem kararlı, hem net.
Ona göre yaklaşın. Yani yalan söyleyecekseniz veya onu oyalayacaksanız asla tahammül etmeyecek. Tahammülleri çok az olacak ağustos boyunca.
Ve kariyerlerinde patronlarına da, ailelerine de ayar verebilirler. Yani yeter, beni oyalamayın. Benim bir planım var.
Benim bir iş düzenim var. Benim düzenimi bozmayın diyecek.
Tayin, atama, yükseliş, emeklilik gibi konularda veya iş değişikliği gibi konularda Ağustos sonuyla beraber bir hızlı değişim dönemine giriyor.
Ağustos'un sonu, Eylül-Ekim, iş değişikliği, kariyerde bir başa veya bir iş kurma planı içerisine girebilir boğa burçları.
Aşk hayatları da gayet güzel ilerleyecek. Gayet beğenildikleri ve çekiciliklerinin yüksek olduğu bir ay olacak. Ama birazcık sanki yerleşim ve kariyerle ilgili konular ön planda gibi görünüyor.
Benim onlara tavsiyem ailenizde huzurluysanız, yattığınız o yatakta, yuvada huzurluysanız bu en önemlisi.
Lütfen evinizi huzurlu hissedeceğiniz hale getirmenin bir yolunu bulun eğer değilseniz. Öyleyseniz de o huzuru arttırmanın bir yolunu bulun.
Çünkü eviniz sizin kaleniz, en güvenli alanınız. Dolayısıyla burada ne kadar mutluysanız, bu da dışarıya o kadar yansıyacak gibi.
Bir de boğa için huzur çok önemlidir. Para da önemlidir, ama o parayı da harcarsa hiç mutlu olmaz. Boşa para harcatmayın boğaya.
AĞUSTOS 2024 İKİZLER BURCU
Evet sevgili ikizler. Ağustos ayında seni ne bekler? Bir görelim bakalım Ağustos ayında tavsiyeler neler, uyarılar neler?Ağustos ayı, ikizler burcunun çok verimli olabileceği bir ay.
Çok güzel, bir kere her konuda verimli olabilir. İşinde, aşkında, hayatında.
Fakat şöyle bir durum var. Hani çok sağlam bir motor düşün.
Çok çalışırsa ne olur? Yanar. Değil mi? Hararet yapacak.
Bak şu an motordan hiç anlamam ama bir örnek vermeye çalıştım burada.
Şu an demek istiyorum. Hararet yapıyor işte.
Beyin motorlarınız diyelim, beyin motorlarınız hararet yapabilir.
Hakikaten söylüyorum şimdi.
Peki. Mars 8 dar boşuna geçti zaten biliyorsun ve Jüpiter'le de kavuşacak.
Jüpiter bu etkiyi arttıracağı için İkizler burcu inandığı fikirlerle ilgili, normalde hiç olmamakla beraber bu aralar çok fanatik olabilir.
Çok çalışabilir, çok takıntılı olabilir, çok mücadeleci olabilir.
Bu huyları da onun başına iş açabilir.
Ne yapar mesela? Evet, çok çalışıp, hararet yapıp hakikaten sigortaları atabilir.
Birazcık sinirlerine hakim olmalı. Spor yapıyorsanız aktif olarak spor yaralanmalarına dikkat etmelisiniz.
Hiçbir fikirde, hiçbir insan için, hiçbir konuyla alakalı aşırı fanatik olmamalısınız. Yani ben gerçekten şuna inanırım.
İnsanları çok müdafaa ediyoruz bazen. Müdafaa edersin adaleti gerektiren bir durum varsa.
Ama o müdafayı yaparken gözünle hep onun başındaymışsın gibi yapmamalısın.
Çünkü sen onun her dakikasına şahit değilsin. Belki de yanlış biliyorsun. Müdafanızı yapın, adaleti arayın.
Ama bunu yaparken çok fanatik, çok emin veya çok öfkeli tavırlar sergilemekten kaçının diye tavsiye etmek istiyorum.
Birazcık gerçekten hararet yapabilir.
Çok çalışabilir. Nereye yetişeceği belli olmayan bir şekilde .oraya, oraya, oraya herkes ederken kendini ihmal ettiğini fark edebilir.
İkizler birazcık dinlenmeli. Çok çalışıyorsa da mecburen dinlenmeyi de bilmeli.
Belki şöyle olabilir, spor salonunda saatlerini geçiriyor olabilir.
Ya bir çalışma var burada, bir azim var, bir emek var ama dikkatsiz hareketler, yanlış hamleler, sinir krizleri, çıldırmalar, bu modlara hiç girmemeye gayret edin.
Gerçekten birileri sizi çileden çıkarmak için özel çaba harcıyor gibi gelebilir. Bu da sizin çenenize, elinize, dilinize yansıyabilir.
Dolayısıyla sakin, sizin de sakin olmanız gerekiyor.
Bu konuda uyarmak isterim. Ama kardeşleriniz, akrabalarınız, sevdiğiniz insanlardan çok güzel destekler alacağınız, yurt dışı, yurt içi, bir sürü seyahatler yapabileceğiniz, eğitim, hukuk ve ticaret konularında başarı elde edebileceğiniz ve ayın sonuna doğru evde, yuvada, ailede, kariyerde huzuru yakalayabileceğiniz bir ağustos bekliyor size.
Sadece biraz sizi çileden çıkaranlara karşı temkinli olmanızı tavsiye ederim. Düşünmeden harekete geçmeyin, lütfen.
İkizler için bu ay seyahatler, eğitimler, ticaret ve iletişim çok önemli olacak. Bütün bu konu başlıkları altında harekete geçecekleri çok fazla konuşacakları, çok fazla iletişim kuracakları ve çok fazla gezecekleri bir ay olabilir.
Aslında çok başarılılar ama biraz sinirlerine hakim olmaları gerekiyor. Yeni yerler de görebilirler, yeni eğitimlerde alabilirler.
AĞUSTOS 2024 YENGEÇ BURCU
Yengeçler ne yapıyorlar bu ay?Yengeçler bu ay dertleri para, para kazanmak.
Gerçekten kazanacaklar maşallah. Gelirleri artmaya başlayabilir.
Para kazanmaya başlayabilirler.
Veya başlattıkları işleri ilerletip daha güzel bir noktaya getirebilirler.
Ama bir o kadar da harcamaları olabilir.
Şimdi şöyle söylemek istiyorum.
Gelirlerini dengeleyecekler. Bir para kazanma kaynağı, yolu bulacaklar.
Belki iş bulacaklar, iş kuracaklar.
Fakat bununla beraber resmi sorumluluklarını da yerlerine getirmen lazım.
Nedir o? Vergilerini ödemek, vergi ve borçlarla alakalı harekete geçmek, maddi konularla ilgili dikkatli davranmak.
Bunlar önemli olacak. Yani boylarından büyük işlere kalkışmamalarını tavsiye ederim.
Şöyle olabilir, gerçekten çok para kazanacaklar çünkü.
Evelallah, kısmetleri açık. Ama nasılsa kazanıyorum, hadi bir borca gireyim de bir şeyin altına gireyim derken biraz dikkat etmelerini tavsiye ederim.
Para kazanıyorum diye ayaklarını yorganına göre uzatma noktasında dikkatli gitmelerini tavsiye ederim, almayın demiyorum tabii ki bir mülk edinin, mal edinin, bu ay bir desteğiniz var.
Bir miras alabilirler. Ellerine bir para geçebilir.
Elinize para geçiyor. Konu bu parayı nasıl değerlendirdiğiniz.
Aynı zamanda bu ay enteresan bir şekilde ses kısılmaları, boğaz ağrıları, boyun ağrılarıyla karşılaşabilirler.
Birazcık bu bölgeleri desteklemelerinde fayda var.
Seslerini yormamalarını da tavsiye ediyorum.
Bekletilmiş bir ameliyat, bir sağlık sorunu, bir kriz çözülmesi gereken varsa bu ay bunu çözmeleri gerekebilir.
Özellikle 19 Ağustos'tan sonra. Eğer eğitim alacaksanız, başvuru yapacaksanız yurt dışına gidecekseniz, pasaport vize işleminiz varsa, hukuki bir işiniz varsa, herhangi bir konudan dolayı danışmanlık alacaksanız sakın dolandırılmayın.
Çünkü birileri seni şuraya götüreceğim, seni şu okula başlatacağım, sana şu hukuki desteği vereceğim deyip maddi olarak dolandırabilir.
Buna çok dikkat edin. İnanç sömürüsü ve maddi sömürülerle ilgili ayın 19'undan sonra özellikle biraz daha gözünüzü açmanız gerekiyor.
Biraz da yakınlarınızdan destek görmek isteyip sen hatalısın, sen yanlış yaptın sözleri duyarsanız kalbiniz daha çok kırılır.
O yüzden adımlarınızı dikkatli atın.
Peki bu ay aşkta şanslılar mı?
Evet. Parada şanslılar mı?
Evet. Sadece işte arada böyle bazı tuzak sorular var.
Onlara dikkat etsinler. Bir de genital bölge, cinsel organlar bu bölgeleri de biraz dikkatli korumalarında, havuz, deniz malum, mikrop kapmamanız da fayda olduğunu düşünüyorum sevgili yengeçler.
Bu ay ana konu sizin için parayla başlıyor.
Ve inançlarınızı sömürtmemek, inandığınız değerleri çiğnetmemek ya da birilerinin sizi kullanmasına müsaade etmemek üzerinden devam ediyor.
Mine Ölmez