2024 Ağustos Ayı Burç Yorumları

Screenshot_20240729-121814_Instagram.jpg
Screenshot_20240729-121821_Instagram.jpg
Screenshot_20240729-121826_Instagram.jpg
Screenshot_20240729-121829_Instagram.jpg
Screenshot_20240729-121833_Instagram.jpg
Screenshot_20240729-121843_Instagram.jpg
Screenshot_20240729-121850_Instagram - Kopya.jpg
Screenshot_20240729-121850_Instagram.jpg
Screenshot_20240729-121900_Instagram.jpg
Screenshot_20240729-121902_Instagram.jpg
 

Ağustosta bu konulara dikkat!​

agustos (2).jpg

Fikirler, inançlar, iletişim ve hareket açısından gerginleşen koşulları daha aklı selim yönetelim.​

Sevgili okurlar, Merkür astrolojide hızı, hareketi, zekayı ve oyunculuğu açıklar. Tanrıların habercisi olarak adlandırılması da bu nedenledir. Ancak Merkür her yıl en az 3 kez astronomik nedenlerle Dünya’dan bakıldığında geri gidiyormuş gibi gözükür. İşte böyle zamanlarda olayların gidişatında, kararlarımızda, düşüncelerimizde dikkat çekici dönüşler ve kırılmalar gündeme gelir. Çoğu zaman fikir değiştiririz, bazen de eksik olan bir şeyin farkına vararak yeniden başlamak, süregelen işleri düzeltmek zorunda kalabiliriz.

Merkür 5 Ağustos’tan itibaren Başak burcunda geri dönecek ve 15 Ağustos’ta ise Aslan burcuna yeniden geri dönmüş olacak. Bu süreçte 19 Ağustos’taki iç kavuşuma ve aynı gün gerçekleşen dolunaya da dikkat etmek gerekiyor. Söz konusu dolunayda Uranüs öne çıkarken, belirli konularda daha uyanık olmamız gerektiğini gösteriyor. Bunların ilki ne kadar objektif olduğumuz ile ilgili. Çoğu zaman belirli düşünceleri sahiplenir ve sanki bu düşüncelerin bizim kişiliğimizin bir parçası olduğunu düşünürüz. 19 Ağustos’taki dolunay bu yönde bize önemli bir ders getirebilir. Özellikle planlar, kişisel açıdan çok önemsediğimiz ve oldukça rijid davrandığımız durumlar içinde önemli gerginlikler, sürtüşmeler ya da kilitlenmeler gündeme gelebilir. Dolunaylar kutuplaşma ve farkındalık yaratan zamanlar olduğu için, özellikle 19 Ağustos civarında düşünce düzeyinde daha gergin ve farklı bir tavır sergileyebiliriz. Böyle zamanlarda görüşmeler, belgeler ya da karar verme düzeyinde aksilikler gündeme gelebilir.

Diğer yandan Merkür yolculukları, hareketi anlatan güç olduğu için, 19 Ağustos civarında trafikte, yolda ve iletişim alanında daha dikkatli ve sakin olmaya çalışalım. Kimi zaman belgeler ya da belirli kararlar anlaşmazlık kaynağı olabilir. Benzer şekilde teknolojiyi, haberleşmeyi ve medyayı ilgilendiren konularda ani durumlar, aksamalar gündeme gelebilir.

14 Ağustos’ta yüksek enerjiler, gerginlikler

Ağustos ayında içinde fikirlerimizin, görüşlerin ve iletişimin olduğu konularda yüksek enerjiler ama aynı zamanda engelleyici ya da geciktirici durumlar da gündeme geliyor. Mars ve Jüpiter’in İkizler burcunda yan yana gelmesi sözlerde, görüşmelerde, iletişim ve hareket ile ilgili konularda yüksek enerjilere, kimi zaman inançlarımız, fikir ve görüşlerimiz doğrultusunda da daha ateşli, kavgacı ya da iddialı olma durumlarına işaret etmekte. Özellikle 14 Ağustos civarında gerek yolculuklarda, hareket halinde gerekse düşünce boyutunda yüksek gerilimler ve aynı zamanda bazı şanssızlıklar, daha planlı ve gerçekçi olmamızı gerektiren gelişmeler gündeme geliyor. Böyle zamanlarda inandığımız ya da aşırı kişiselleştirdiğimiz düşüncelerimizde sakin ve dengeli davranmamız gereken durumlarla karşılaşabiliriz. Özellikle değişken burçlar olan İkizler, Başak, Yay ve Balık burçları (astrolojik haritalarında bu burçları güçlü olan kişiler) daha fazla enerji ama aynı zamanda yüksek bir stres ve huzursuzluklarla karşılaşabilir. Bu yüksek ve gergin enerjinin iyi yönetilemediği durumlarda kazalar, tartışmalar ve zihinsel açıdan tüketici olabilecek durumlarla daha çok karşılaşabiliriz.

Çok hareketli, fazla hızlı ve enerjik bir döneme girmekteyiz. Böyle bir dönemde iletişim ve hareket gezegeni Merkür’ün de 29 Ağustos’a kadar geri harekette olması pek çok kararda, görüşme içeren konuda, özellikle fikirlerimizin ve inançlarımızın öne çıktığı konularda daha aklı selim bir tutum içinde olmamızı salık vermekte.

R.Hakan Kırkoğlu​

 

ağ11w.jpg


Koç & Yükselen Koç:


Bu ayın en önemli etkisi Merkür’ün 4 Ağustosta Başak burcunda gerilemeye başlaması olacak, bu etki daha sonra Aslan burcunda devam edecek ve gerileme 29 Ağustos’a kadar devam edecek! Sizin için bu etki özellikle iş, çalışma, üretme ve sağlık alanında olacak dikkatli olun bu konularda!

4 Ağustos’ta Aslan burcunda bir yeni ay yaşayacağız, Mars kontaklı bu yeni ay aslında “Ben” diyerek birşeylere başlamak için iyi bir etki iken Merkür gerilemesi daha çok içe dön, özüne bak, ne yapıyorsun neden yapıyorsun anla sonra ilerle diyor! Yükselen Koç’lar için bu yeni ay eğlence, çocuklar ve aşk konularını gündeme getirecek ve bazı eski konular gündemde olabilecek. Önemli kararlar verip adımlar atmayın ama birşeyleri izleyip sorgulayın!

5 Ağustosta Venüs’te Başak burcuna geçecek ve aşkta, parada daha hesap – kitap modunda olacağız ve birşeylere takılma modumuz yüksek olacak! İş ve sağlık alanınız için iyi bir etki olacak bu geçiş!

13 – 14 Ağustos günleri enteresan etkiler içerecek Mars – Jüpiter kavuşumu aslında hem birşeylerin abartılmasını – hızla yayılmasını verebilecek hem de şanslı güzel girişimler yapılmasını sağlayabilecek. Eski ve ilerlemeyen işlerde ilerlemek için iyi bir dönem olacak!

19 Ağustosta geri giden Merkür katkılı bir dolunay yaşayacağız Kova burcunda, hayatımızda yolunda gitmeyen şeyler daha belirgin olurken içimizdeki gücü – yaratıcılığımızı fark etmek için güzel bir dolunay olacak! Sizin için sosyal çevreniz ile ilgili bazı gelişmeler olabilir, yine bazı eski arkadaşlarla buluşmalar veya hep hayal edip ertelediğiniz şeyleri yapmakta mümkün olabilir!

22 Ağustos akşamında Güneş Başak burcuna geçecek ve artık Başak burcu vakti başlayacak, henüz daha ilerleme vakti değil ama Eylül ayında Başak burcunda yaşanacak yeni ay ile yeni düzenlerimize geçiş yapacağız!

29 Ağustosta Venüs çok sevdiği Terazi burcuna geçecek ve tam bir sevgi, paylaşım, denge ve ilişkiler – sanat konularında güzel gelişmeler elde etme zamanı! Sizin tam karşıt alanınıza olacak bu geçiş ile ikili ilişkiler alanınız aydınlanacak hem iş hem de özel hayatınızda ikili ilişkiler alanınızda güzel gelişmeler sizinle olacak….


Boğa & Yükselen Boğa:


Bu ayın en önemli etkisi Merkür’ün 4 Ağustosta Başak burcunda gerilemeye başlaması olacak, bu etki daha sonra Aslan burcunda devam edecek ve gerileme 29 Ağustos’a kadar devam edecek! Sizin için bu etki özellikle aşk, çocuklar, projeler alanında olacak ve ilerlemek biraz zor olabilecek. Daha sonraki etkisi ise ev, aile ve hane alanında olacak, eski konular gündeme gelebilir!

4 Ağustos’ta Aslan burcunda bir yeni ay yaşayacağız, Mars kontaklı bu yeni ay aslında “Ben” diyerek birşeylere başlamak için iyi bir etki iken Merkür gerilemesi daha çok içe dön, özüne bak, ne yapıyorsun neden yapıyorsun anla sonra ilerle diyor! Yükselen Boğa’lar için bu yeni ay ev, aile, hane alanında olacak, eskilerden arınıp bir yenilenme olması için iyi iken bir alım – satım veya taşınma için iyi bir dönem olmayacak dikkat edin!

5 Ağustosta Venüs’te Başak burcuna geçecek ve aşkta, parada daha hesap – kitap modunda olacağız ve birşeylere takılma modumuz yüksek olacak! Venüs Başak geçişi hem çocuklar hem aşk hem de eğlence alanınızı hareketlendirecek!

13 – 14 Ağustos günleri enteresan etkiler içerecek Mars – Jüpiter kavuşumu aslında hem birşeylerin abartılmasını – hızla yayılmasını verebilecek hem de şanslı güzel girişimler yapılmasını sağlayabilecek. Eski ve ilerlemeyen işlerde ilerlemek için iyi bir dönem olacak!

19 Ağustosta geri giden Merkür katkılı bir dolunay yaşayacağız Kova burcunda, hayatımızda yolunda gitmeyen şeyler daha belirgin olurken içimizdeki gücü – yaratıcılığımızı fark etmek için güzel bir dolunay olacak! Sizin için kariyer konularında gelişmeler olabilecek, ilerlemeyen işlerin ilerleyebileceği bir dönem olacak! Hayatta gittiğiniz yol ve yönü gözden geçirmek için iyi bir dönem olacak!

22 Ağustos akşamında Güneş Başak burcuna geçecek ve artık Başak burcu vakti başlayacak, henüz daha ilerleme vakti değil ama Eylül ayında Başak burcunda yaşanacak yeni ay ile yeni düzenlerimize geçiş yapacağız!

29 Ağustosta Venüs çok sevdiği Terazi burcuna geçecek ve tam bir sevgi, paylaşım, denge ve ilişkiler – sanat konularında güzel gelişmeler elde etme zamanı! Sizin iş, çalışma, üretme ve sağlık alanınıza olacak bu geçiş ile bu alanda güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz!



İkizler & Yükselen İkizler:


Bu ayın en önemli etkisi Merkür’ün 4 Ağustosta Başak burcunda gerilemeye başlaması olacak, bu etki daha sonra Aslan burcunda devam edecek ve gerileme 29 Ağustos’a kadar devam edecek! Sizin için bu etki ev, aile ve hane alanında başlayacak, bazı eski konular gündeme gelebilir, sonra ise iletişim alanınızda devam edecek. İletişime dikkat edin, eski işler, müşteriler gündeme gelebilir!

4 Ağustos’ta Aslan burcunda bir yeni ay yaşayacağız, Mars kontaklı bu yeni ay aslında “Ben” diyerek birşeylere başlamak için iyi bir etki iken Merkür gerilemesi daha çok içe dön, özüne bak, ne yapıyorsun neden yapıyorsun anla sonra ilerle diyor! Yükselen İkizler için bu yeni ay iletişim, işbirlikleri, seyahatler ve kardeşler – kuzenler alanını etkileyecek ve bu konularda eski bazı konuları, durumları hem gündeme getirebilecek hem de bir gözden geçirme gerektirecek!

5 Ağustosta Venüs’te Başak burcuna geçecek ve aşkta, parada daha hesap – kitap modunda olacağız ve birşeylere takılma modumuz yüksek olacak! Venüs Başak geçişi sizin ev, aile, alım – satım alanınızı hareketlendirecek bu konularda ilerlemesini istediğiniz ama olmayan durumlar varsa şimdi ilerleyebilir!

13 – 14 Ağustos günleri enteresan etkiler içerecek Mars – Jüpiter kavuşumu aslında hem birşeylerin abartılmasını – hızla yayılmasını verebilecek hem de şanslı güzel girişimler yapılmasını sağlayabilecek. Eski ve ilerlemeyen işlerde ilerlemek için iyi bir dönem olacak!

19 Ağustosta geri giden Merkür katkılı bir dolunay yaşayacağız Kova burcunda, hayatımızda yolunda gitmeyen şeyler daha belirgin olurken içimizdeki gücü – yaratıcılığımızı fark etmek için güzel bir dolunay olacak! Sizin için uzaklar, başvuru sonuçları, seyahatler gündeme gelebilir bu dolunay ile…

22 Ağustos akşamında Güneş Başak burcuna geçecek ve artık Başak burcu vakti başlayacak, henüz daha ilerleme vakti değil ama Eylül ayında Başak burcunda yaşanacak yeni ay ile yeni düzenlerimize geçiş yapacağız!

29 Ağustosta Venüs çok sevdiği Terazi burcuna geçecek ve tam bir sevgi, paylaşım, denge ve ilişkiler – sanat konularında güzel gelişmeler elde etme zamanı! Sizin aşk, çocuklar, projeler, yaratıcılık alanınıza olacak bu geçiş ile bu alanda güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz! Çok üretken, aşklı ve güzel bir dönem başlayacak!



Yengeç & Yükselen Yengeç:


Bu ayın en önemli etkisi Merkür’ün 4 Ağustosta Başak burcunda gerilemeye başlaması olacak, bu etki daha sonra Aslan burcunda devam edecek ve gerileme 29 Ağustos’a kadar devam edecek! Sizin için bu etki iletişim alanınızda başlayacak ve parasal konuları anlatan alanda devam edecek. Bu konularda eski kişiler, işler veya parasal konular gündeme gelebilir!

4 Ağustos’ta Aslan burcunda bir yeni ay yaşayacağız, Mars kontaklı bu yeni ay aslında “Ben” diyerek birşeylere başlamak için iyi bir etki iken Merkür gerilemesi daha çok içe dön, özüne bak, ne yapıyorsun neden yapıyorsun anla sonra ilerle diyor! Yükselen Yengeçler için bu yeni ay parasal konularda eski ve erteledikleri konulara başlama veya adım atma getirebilir!

5 Ağustosta Venüs’te Başak burcuna geçecek ve aşkta, parada daha hesap – kitap modunda olacağız ve birşeylere takılma modumuz yüksek olacak! Venüs Başak geçişi sizin iletişim, görüşmeler, işbirlikleri ve seyahat alanınızı hareketlendirecek bu konularda ilerlemesini istediğiniz ama olmayan durumlar varsa şimdi ilerleyebilir!

13 – 14 Ağustos günleri enteresan etkiler içerecek Mars – Jüpiter kavuşumu aslında hem birşeylerin abartılmasını – hızla yayılmasını verebilecek hem de şanslı güzel girişimler yapılmasını sağlayabilecek. Eski ve ilerlemeyen işlerde ilerlemek için iyi bir dönem olacak!

19 Ağustosta geri giden Merkür katkılı bir dolunay yaşayacağız Kova burcunda, hayatımızda yolunda gitmeyen şeyler daha belirgin olurken içimizdeki gücü – yaratıcılığımızı fark etmek için güzel bir dolunay olacak! Sizin için ortak para, yatırımlar, finans konuları, miraslarla ilgili konularda gelişmeler olabilir. Özellikle uzun süredir ilerlemeyen konular varsa bu konularda ilerleme, gelişme kaydedebilirsiniz!

22 Ağustos akşamında Güneş Başak burcuna geçecek ve artık Başak burcu vakti başlayacak, henüz daha ilerleme vakti değil ama Eylül ayında Başak burcunda yaşanacak yeni ay ile yeni düzenlerimize geçiş yapacağız!

29 Ağustosta Venüs çok sevdiği Terazi burcuna geçecek ve tam bir sevgi, paylaşım, denge ve ilişkiler – sanat konularında güzel gelişmeler elde etme zamanı! Sizin ev, aile, alım – satım alanınıza olacak bu geçiş ile bu alanda güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz! Yeni bir ev alma, daha iyi bir yere taşınma veya evinizde güzelleştirme çalışmaları yapma için iyi bir dönem olacak!



Aslan & Yükselen Aslan:


Bu ayın en önemli etkisi Merkür’ün 4 Ağustosta Başak burcunda gerilemeye başlaması olacak, bu etki daha sonra burcunuzda devam edecek ve gerileme 29 Ağustos’a kadar devam edecek! Sizin için bu etki parasal alanınızda başlayacak ve burcunuzda devam edecek, bu gerileme ile tam bir durup hayatınıza bakma ve kararlar alma zamanı olacak! #ağustos ayı burç yorumları

4 Ağustos’ta burcunuzda bir yeni ay yaşayacağız, Mars kontaklı bu yeni ay aslında “Ben” diyerek birşeylere başlamak için iyi bir etki iken Merkür gerilemesi daha çok içe dön, özüne bak, ne yapıyorsun neden yapıyorsun anla sonra ilerle diyor! Sizin burcunuzda olacak bu yeni ay aslında yılın sizin için en iyi dönemini getiriyor ama bu yıl Merkür gerilemesi biraz bu yeni ayın etkisini düşürecek. Yepyeni işlere başlamak veya karar vermek yerine, içsel kararlar alın, düşünün, planlayın ve Eylül ayında harekete geçin!

5 Ağustosta Venüs’te Başak burcuna geçecek ve aşkta, parada daha hesap – kitap modunda olacağız ve birşeylere takılma modumuz yüksek olacak! Venüs Başak geçişi sizin parasal alanınızı hareketlendirecek bu konularda ilerlemesini istediğiniz ama olmayan durumlar varsa şimdi ilerleyebilir! Yine güzel şeyler ve keyfiniz için para harcama durumu da olabilir ve işin ucu kaçabilir dikkat edin!

13 – 14 Ağustos günleri enteresan etkiler içerecek Mars – Jüpiter kavuşumu aslında hem birşeylerin abartılmasını – hızla yayılmasını verebilecek hem de şanslı güzel girişimler yapılmasını sağlayabilecek. Eski ve ilerlemeyen işlerde ilerlemek için iyi bir dönem olacak!

19 Ağustosta geri giden Merkür katkılı bir dolunay yaşayacağız Kova burcunda, hayatımızda yolunda gitmeyen şeyler daha belirgin olurken içimizdeki gücü – yaratıcılığımızı fark etmek için güzel bir dolunay olacak! Sizin karşıt alanınızda olacak bu dolunay ile ikili ilişkiler, birebir iş yaptığınız kişilerle ilgili konularda gelişmeler olabilir. Özellikle uzun süredir ilerlemeyen konular varsa bu konularda ilerleme, gelişme kaydedebilirsiniz!

22 Ağustos akşamında Güneş Başak burcuna geçecek ve artık Başak burcu vakti başlayacak, henüz daha ilerleme vakti değil ama Eylül ayında Başak burcunda yaşanacak yeni ay ile yeni düzenlerimize geçiş yapacağız!

29 Ağustosta Venüs çok sevdiği Terazi burcuna geçecek ve tam bir sevgi, paylaşım, denge ve ilişkiler – sanat konularında güzel gelişmeler elde etme zamanı! Sizin ev, aile, alım – satım alanınıza olacak bu geçiş ile bu alanda güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz! Yeni bir ev alma, daha iyi bir yere taşınma veya evinizde güzelleştirme çalışmaları yapma için iyi bir dönem olacak!



Başak & Yükselen Başak:


Bu ayın en önemli etkisi Merkür’ün 4 Ağustosta burcunuzda gerilemeye başlaması olacak, bu etki daha sonra Aslan burcunda devam edecek ve gerileme 29 Ağustos’a kadar devam edecek! Sizin için bu etki önce burcunuzda başlayacak sonra bilinçaltı alanınıza devam edecek bu yüzden de daha içe dönme, yavaşlama ve durumları zorlamama dönemi olacak, sağlık konularına da dikkat!

4 Ağustos’ta Aslan burcunda bir yeni ay yaşayacağız, Mars kontaklı bu yeni ay aslında “Ben” diyerek birşeylere başlamak için iyi bir etki iken Merkür gerilemesi daha çok içe dön, özüne bak, ne yapıyorsun neden yapıyorsun anla sonra ilerle diyor! Sizden bir önceki burçta olacak bu yeni ay aslında içsel bir alanda olacak, kendi gücünüzü görmediğiniz, kendinizi azımsadığınız alanları fark edebilirsiniz. Yeni kararlar alacaksınız ama uygulamaya geçmek için 2 Eylül ve sonrasını beklemek daha iyi olacak!

5 Ağustosta Venüs’te burcunuza geçecek ve aşkta, parada daha hesap – kitap modunda olacağız ve birşeylere takılma modumuz yüksek olacak! Venüs’ün burcunuza gelmesi sizin için iyi olacak keyif, ilişkiler ve sevgi modu yüksek bir dönem olacak. Kaçtı sandığınız işler veya bittiği dediğiniz ilişkiler yeniden başlayabilir ve alevlenebilir!

13 – 14 Ağustos günleri enteresan etkiler içerecek Mars – Jüpiter kavuşumu aslında hem birşeylerin abartılmasını – hızla yayılmasını verebilecek hem de şanslı güzel girişimler yapılmasını sağlayabilecek. Eski ve ilerlemeyen işlerde ilerlemek için iyi bir dönem olacak!

19 Ağustosta geri giden Merkür katkılı bir dolunay yaşayacağız Kova burcunda, hayatımızda yolunda gitmeyen şeyler daha belirgin olurken içimizdeki gücü – yaratıcılığımızı fark etmek için güzel bir dolunay olacak! Sizin iş, çalışma, üretme alanınızda olacak bu dolunay ile bu konularda gelişmeler olabilir. Geciken işler veya olmayacak diyerek umudu kestiğiniz şeyler tekrar gündeme gelebilir!

22 Ağustos akşamında Güneş burcunuza geçecek ve artık sizin vaktiniz başlayacak, henüz daha ilerleme vakti değil ama Eylül ayında burcunuzda yaşanacak yeni ay ile yeni düzenlerimize geçiş yapacağız!

29 Ağustosta Venüs çok sevdiği Terazi burcuna geçecek ve tam bir sevgi, paylaşım, denge ve ilişkiler – sanat konularında güzel gelişmeler elde etme zamanı! Sizin parasal alanınıza olacak bu geçiş hem bu konularda güzel gelişmeler getirebilir hem de güzel şeyler uğruna para harcama verebilir!



Terazi & Yükselen Terazi:


Bu ayın en önemli etkisi Merkür’ün 4 Ağustosta Başak burcunda gerilemeye başlaması olacak, bu etki daha sonra Aslan burcunda devam edecek ve gerileme 29 Ağustos’a kadar devam edecek! Sizin için bu etki önce bilinçaltı, korkular ve sağlık alanında olacak sonra sosyal çevre – hayaller alanına devam edecek. Eski arkadaşlarla buluşmalar ve hatta bu buluşmalardan eski bir arkadaşın sevgili konumuna geçmesi mümkün olabilir!

4 Ağustos’ta Aslan burcunda bir yeni ay yaşayacağız, Mars kontaklı bu yeni ay aslında “Ben” diyerek birşeylere başlamak için iyi bir etki iken Merkür gerilemesi daha çok içe dön, özüne bak, ne yapıyorsun neden yapıyorsun anla sonra ilerle diyor! Sizin sosyal çevre – hayaller alanınızda olacak bu yeni ay ile ertelediğiniz hayallerinize adım atmak isteyebilirsiniz ve bu size güzel sonuçlar getirebilir!

5 Ağustosta Venüs’te Başak burcuna geçecek ve aşkta, parada daha hesap – kitap modunda olacağız ve birşeylere takılma modumuz yüksek olacak! Venüs’ün sizden bir önceki burçta ilerlemesi , Merkür gerilemesi ile de birleşince ilişkiler konularında dikkatli adım atmak ve ağır ilerlemek gerektiğini anlatıyor!

13 – 14 Ağustos günleri enteresan etkiler içerecek Mars – Jüpiter kavuşumu aslında hem birşeylerin abartılmasını – hızla yayılmasını verebilecek hem de şanslı güzel girişimler yapılmasını sağlayabilecek. Eski ve ilerlemeyen işlerde ilerlemek için iyi bir dönem olacak!

19 Ağustosta geri giden Merkür katkılı bir dolunay yaşayacağız Kova burcunda, hayatımızda yolunda gitmeyen şeyler daha belirgin olurken içimizdeki gücü – yaratıcılığımızı fark etmek için güzel bir dolunay olacak! Sizin aşk, çocuklar, projeler, hobiler ve eğlence alanınızda olacak bu dolunay ile bu konularda gelişmeler olabilir. Eski bir işe tekrar başlama, yarım kalan bir projeyi tamamlama veya bir bebek haberi için güzel bir dolunay olacak. Yine aşk konularında gelişmeler de bekar Teraziler için mümkün!

22 Ağustos akşamında Güneş Başak burcuna geçecek ve artık hasat vakti başlayacak, henüz daha ilerleme vakti değil ama Eylül ayında Başak burcunda yaşanacak yeni ay ile yeni düzenlerimize geçiş yapacağız!

29 Ağustosta burç yöneticiniz Venüs burcunuza geçecek ve tam bir sevgi, paylaşım, denge ve ilişkiler – sanat konularında güzel gelişmeler elde etme zamanı! Sizin için yılın en iyi dönemini başlatacak diyebilirim. Hayatınıza aşk, sevgi güzellik ve yeni – güzel kararlar gelebilecek bu geçiş ile…



Akrep & Yükselen Akrep:


Bu ayın en önemli etkisi Merkür’ün 4 Ağustosta Başak burcunda gerilemeye başlaması olacak, bu etki daha sonra Aslan burcunda devam edecek ve gerileme 29 Ağustos’a kadar devam edecek! Sizin için bu etki önce sosyal çevre – hayaller alanında başlayacak ve sonra kariyer alanına doğru devam edecek. Eski arkadaşlarla buluşmalar ve hatta bu buluşmalar bu etki ile mümkün iken, yine kariyer alanında ilerlemek zor olabilecek eski bazı konular da tekrar gündeme gelebilecek!

4 Ağustos’ta Aslan burcunda bir yeni ay yaşayacağız, Mars kontaklı bu yeni ay aslında “Ben” diyerek birşeylere başlamak için iyi bir etki iken Merkür gerilemesi daha çok içe dön, özüne bak, ne yapıyorsun neden yapıyorsun anla sonra ilerle diyor! Sizin kariyer alanınızda olacak bu yeni ay yepyeni işler yerine eski işler, kişiler, iş yerleri ve pozisyonları gündeme getirebilecek. Yine hayatınızda ertelediğiniz bazı şeyleri yapabilir ve kararları alabilirsiniz!

5 Ağustosta Venüs’te Başak burcuna geçecek ve aşkta, parada daha hesap – kitap modunda olacağız ve birşeylere takılma modumuz yüksek olacak! Venüs’ün sosyal çevre alanınızda ilerlemesi eski bir aşkın gündeme gelebileceğini gösterir, yine eski arkadaşlarla güzel bir buluşma olabilir veya eski bir arkadaş ile yeni aşk başlangıcı da olabilir!

13 – 14 Ağustos günleri enteresan etkiler içerecek Mars – Jüpiter kavuşumu aslında hem birşeylerin abartılmasını – hızla yayılmasını verebilecek hem de şanslı güzel girişimler yapılmasını sağlayabilecek. Eski ve ilerlemeyen işlerde ilerlemek için iyi bir dönem olacak!

19 Ağustosta geri giden Merkür katkılı bir dolunay yaşayacağız Kova burcunda, hayatımızda yolunda gitmeyen şeyler daha belirgin olurken içimizdeki gücü – yaratıcılığımızı fark etmek için güzel bir dolunay olacak! Sizin ev, aile, alım –satım alanınızda olacak bu dolunay ile bu konularda gelişmeler olabilir. Eviniz ve ailenizle ilgili konularda bazı gelişmeler ve ertelenen konuların ilerlemesi gündemde olabilir!

22 Ağustos akşamında Güneş Başak burcuna geçecek ve artık hasat vakti başlayacak, henüz daha ilerleme vakti değil ama Eylül ayında Başak burcunda yaşanacak yeni ay ile yeni düzenlerimize geçiş yapacağız!

29 Ağustosta Venüs Terazi burcunuza geçecek ve tam bir sevgi, paylaşım, denge ve ilişkiler – sanat konularında güzel gelişmeler elde etme zamanı! Sizden bir önceki burçta olacak bu geçiş gizli saklı yaşanacak bir ilişkiyi gündeme getirebilir…



Yay & Yükselen Yay:


Bu ayın en önemli etkisi Merkür’ün 4 Ağustosta Başak burcunda gerilemeye başlaması olacak, bu etki daha sonra Aslan burcunda devam edecek ve gerileme 29 Ağustos’a kadar devam edecek! Sizin için bu etki önce kariyer alanında başlayacak sonra seyahatler, başvurular alanına doğru devam edecek. Eski bir kariyer, iş yeri veya işveren konusu tekrar gündeme gelebilir. Yine eski bazı sağlık bağlantılı konularda devrede olabilir. Bu dönemde eskiden gittiğiniz bir yere gidebilirsiniz ve bu size çok iyi gelebilir!

4 Ağustos’ta Aslan burcunda bir yeni ay yaşayacağız, Mars kontaklı bu yeni ay aslında “Ben” diyerek birşeylere başlamak için iyi bir etki iken Merkür gerilemesi daha çok içe dön, özüne bak, ne yapıyorsun neden yapıyorsun anla sonra ilerle diyor! Sizin uzaklar, seyahatler, yurtdışı ve yabancılar alanınızda olacak bu yeni ay yepyeni şeyler yerine eski işler, kişiler ve görüşmeleri gündeme getirebilecek. Yine hayatınızda ertelediğiniz bazı şeyleri yapabilir ve kararları alabilirsiniz!

5 Ağustosta Venüs’te Başak burcuna geçecek ve aşkta, parada daha hesap – kitap modunda olacağız ve birşeylere takılma modumuz yüksek olacak! Venüs’ün kariyer alanınızda hareket etmesi bu alana güzellikler getirecek. Hayatınızda ve gittiğiniz yönde bazı güzel gelişmeler olabilir!

13 – 14 Ağustos günleri enteresan etkiler içerecek Mars – Jüpiter kavuşumu aslında hem birşeylerin abartılmasını – hızla yayılmasını verebilecek hem de şanslı güzel girişimler yapılmasını sağlayabilecek. Eski ve ilerlemeyen işlerde ilerlemek için iyi bir dönem olacak, sizin ikili ilişkiler ve evlilik alanınız da aktif olacak!

19 Ağustosta geri giden Merkür katkılı bir dolunay yaşayacağız Kova burcunda, hayatımızda yolunda gitmeyen şeyler daha belirgin olurken içimizdeki gücü – yaratıcılığımızı fark etmek için güzel bir dolunay olacak! Sizin iletişim alanınızda olacak bu dolunay ile beklediğiniz bir haber gelebilir, bazı önemli kararlar alınabilir ve kısa seyahatler yapılabilir!

22 Ağustos akşamında Güneş Başak burcuna geçecek ve artık hasat vakti başlayacak, henüz daha ilerleme vakti değil ama Eylül ayında Başak burcunda yaşanacak yeni ay ile yeni düzenlerimize geçiş yapacağız!

29 Ağustosta Venüs Terazi burcunuza geçecek ve tam bir sevgi, paylaşım, denge ve ilişkiler – sanat konularında güzel gelişmeler elde etme zamanı! Sizin sosyal çevre, arkadaşlar ve hayaller alanınızda olacak bu geçiş güzel gelişmeler, keyifli aktivitelere katılım, sosyalliği bol bir dönemi başlatacak!



Oğlak & Yükselen Oğlak:


Bu ayın en önemli etkisi Merkür’ün 4 Ağustosta Başak burcunda gerilemeye başlaması olacak, bu etki daha sonra Aslan burcunda devam edecek ve gerileme 29 Ağustos’a kadar devam edecek! Sizin için bu etki yurtdışı, uzaklar, seyahatler ve adalet alanında başlayacak sonra ortak para, yatırımlar alanına doğru devam edecek. Eski bir yatırım konusu veya parasal konular gündeme gelebilir bu dönemde!

4 Ağustos’ta Aslan burcunda bir yeni ay yaşayacağız, Mars kontaklı bu yeni ay aslında “Ben” diyerek birşeylere başlamak için iyi bir etki iken Merkür gerilemesi daha çok içe dön, özüne bak, ne yapıyorsun neden yapıyorsun anla sonra ilerle diyor! Sizin ortak para, yatırımlar, dönüşüm alanınızda olacak bu yeni ay yepyeni şeyler yerine eski işler, yatırımlar ve görüşmeleri gündeme getirebilecek. Yine hayatınızda ertelediğiniz bazı şeyleri yapabilir ve kararları alabilirsiniz!

5 Ağustosta Venüs’te Başak burcuna geçecek ve aşkta, parada daha hesap – kitap modunda olacağız ve birşeylere takılma modumuz yüksek olacak! Venüs’ün uzaklar, seyahatler, yabancılar alanınızda hareket etmesi bu alana güzellikler getirecek. Bir seyahat size çok iyi gelebilir bu dönemde!

13 – 14 Ağustos günleri enteresan etkiler içerecek Mars – Jüpiter kavuşumu aslında hem birşeylerin abartılmasını – hızla yayılmasını verebilecek hem de şanslı güzel girişimler yapılmasını sağlayabilecek. Eski ve ilerlemeyen işlerde ilerlemek için iyi bir dönem olacak! #ağustos ayı burç yorumları

19 Ağustosta geri giden Merkür katkılı bir dolunay yaşayacağız Kova burcunda, hayatımızda yolunda gitmeyen şeyler daha belirgin olurken içimizdeki gücü – yaratıcılığımızı fark etmek için güzel bir dolunay olacak! Sizin parasal konuları anlatan alanınızda olacak bu dolunay ile beklediğiniz bir haber gelebilir, bazı önemli kararlar alınabilir ve para konularında gelişmeler yaşanabilir!

22 Ağustos akşamında Güneş Başak burcuna geçecek ve artık hasat vakti başlayacak, henüz daha ilerleme vakti değil ama Eylül ayında Başak burcunda yaşanacak yeni ay ile yeni düzenlerimize geçiş yapacağız!

29 Ağustosta Venüs Terazi burcunuza geçecek ve tam bir sevgi, paylaşım, denge ve ilişkiler – sanat konularında güzel gelişmeler elde etme zamanı! Sizin kariyer, hayatta gittiğiniz yön ile ilgili alanınızda olacak bu geçiş ile hayatınızda aşk, sevgi ve güzellikler dolu bir dönem başlıyor olacak!



Kova & Yükselen Kova:


Bu ayın en önemli etkisi Merkür’ün 4 Ağustosta Başak burcunda gerilemeye başlaması olacak, bu etki daha sonra Aslan burcunda devam edecek ve gerileme 29 Ağustos’a kadar devam edecek! Sizin için bu etki ortak para, yatırımlar, dönüşüm ve miraslar alanınızda başlayacak sonra ikili ilişkiler, evlilik alanına doğru devam edecek. Eski bir ilişki, evlilik konusu gündemde olabilir veya bazı haberler gelebilir!

4 Ağustos’ta Aslan burcunda bir yeni ay yaşayacağız, Mars kontaklı bu yeni ay aslında “Ben” diyerek birşeylere başlamak için iyi bir etki iken Merkür gerilemesi daha çok içe dön, özüne bak, ne yapıyorsun neden yapıyorsun anla sonra ilerle diyor! Sizin karşoıt alanınızda olacak bu yeni ay ile ikili ilişkiler, ortak iş yaptığınız kişilerle ilgili yeni başlangıçlar mümkün olacak ama daha çok eski kişilerle yeni başlangıçlar anlamına gelebilecek!

5 Ağustosta Venüs’te Başak burcuna geçecek ve aşkta, parada daha hesap – kitap modunda olacağız ve birşeylere takılma modumuz yüksek olacak! Venüs ortak para, yatırımlar, bankalar ve miraslar alanınızda hareket etmesi bu alana güzellikler getirecek. Bir eski yatırımdan güzel bir dönüş gelebilir!

13 – 14 Ağustos günleri enteresan etkiler içerecek Mars – Jüpiter kavuşumu aslında hem birşeylerin abartılmasını – hızla yayılmasını verebilecek hem de şanslı güzel girişimler yapılmasını sağlayabilecek. Eski ve ilerlemeyen işlerde ilerlemek için iyi bir dönem olacak!

19 Ağustosta geri giden Merkür katkılı bir dolunay yaşayacağız Kova burcunda, hayatımızda yolunda gitmeyen şeyler daha belirgin olurken içimizdeki gücü – yaratıcılığımızı fark etmek için güzel bir dolunay olacak! Sizin burcunuzda olacak bu dolunay ile hayatınız ile ilgili önemli kararlar ve gelişmeler olabilir! Eski bazı konular çözümlenebilir ve ertelediğiniz konuları yapabilirsiniz!

22 Ağustos akşamında Güneş Başak burcuna geçecek ve artık hasat vakti başlayacak, henüz daha ilerleme vakti değil ama Eylül ayında Başak burcunda yaşanacak yeni ay ile yeni düzenlerimize geçiş yapacağız!

29 Ağustosta Venüs Terazi burcunuza geçecek ve tam bir sevgi, paylaşım, denge ve ilişkiler – sanat konularında güzel gelişmeler elde etme zamanı! Sizin kariyer, uzaklar, seyahatler alanınızda olacak bu geçiş ile yapacağınız bir seyahat size çok iyi gelecek ve bu seyahatte aşkı bulabileceksiniz!




Balık & Yükselen Balık:

Bu ayın en önemli etkisi Merkür’ün 4 Ağustosta Başak burcunda gerilemeye başlaması olacak, bu etki daha sonra Aslan burcunda devam edecek ve gerileme 29 Ağustos’a kadar devam edecek! Sizin için bu etki karşıt alanınızda olacak, ikili ilişkiler, evlilik alanınızda başlayacak ve iş, çalışma, üretme sağlık alanınıza doğru devam edecek. Eski bir ilişki, evlilik veya iş – sağlık konusu gündemde olabilir veya bazı haberler gelebilir!

4 Ağustos’ta Aslan burcunda bir yeni ay yaşayacağız, Mars kontaklı bu yeni ay aslında “Ben” diyerek birşeylere başlamak için iyi bir etki iken Merkür gerilemesi daha çok içe dön, özüne bak, ne yapıyorsun neden yapıyorsun anla sonra ilerle diyor! Sizin iş, çalışma, üretme alanınızda olacak bu yeni ay ile iş ve sağlık alanında yeni başlangıçlar mümkün olacak ama daha çok eski kişilerle yeni başlangıçlar anlamına gelebilecek!

5 Ağustosta Venüs’te Başak burcuna geçecek ve aşkta, parada daha hesap – kitap modunda olacağız ve birşeylere takılma modumuz yüksek olacak! Venüs karşıt alanınızda olacak, ikili ilişkiler açısından oldukça güzel bir dönem olacak. Eski bir özel veya iş ilişkisi tekrar gündeme gelebilir!

13 – 14 Ağustos günleri enteresan etkiler içerecek Mars – Jüpiter kavuşumu aslında hem birşeylerin abartılmasını – hızla yayılmasını verebilecek hem de şanslı güzel girişimler yapılmasını sağlayabilecek. Eski ve ilerlemeyen işlerde ilerlemek için iyi bir dönem olacak!

19 Ağustosta geri giden Merkür katkılı bir dolunay yaşayacağız Kova burcunda, hayatımızda yolunda gitmeyen şeyler daha belirgin olurken içimizdeki gücü – yaratıcılığımızı fark etmek için güzel bir dolunay olacak! Sizden bir önceki burçta olacak bu dolunay ile hayatınızda beklenmedik gelişmeler olabilir. Bazı korkularınızla yüzleşmeniz, sizden saklanan bir konunun olması veya bir sağlık – ameliyat konusunun gündeme gelmesi mümkün!

22 Ağustos akşamında Güneş Başak burcuna geçecek ve artık hasat vakti başlayacak, henüz daha ilerleme vakti değil ama Eylül ayında Başak burcunda yaşanacak yeni ay ile yeni düzenlerimize geçiş yapacağız! İkili ilişkiler alanınız bu geçiş ile iyice hareketlenecek, birçok görüşme yapabileceksiniz!

29 Ağustosta Venüs Terazi burcunuza geçecek ve tam bir sevgi, paylaşım, denge ve ilişkiler – sanat konularında güzel gelişmeler elde etme zamanı! Sizin ortak para, yatırımlar, bankalar alanınızda olacak bu geçiş ile bu konularda güzel gelişmeler olabilir. Eski bir yatırımdan güzel bir dönüş alabilirsiniz!



Güliz Kına
 
Sıcak bir Temmuz ayını geride bıraktık. Gökyüzü hem fiziksel olarak hem de astrolojik olarak oldukça sıcaktı. Özellikle birçok burç bu ay ilişkiler konusunda oldukça zorlayıcı etkiler altında kaldı. Ağustos ayı aldığımız kararlarla ilgili bizleri bir nevi testten geçirmek üzere geliyor. Zira iletişim gezegeni Merkür, 5 Ağustos tarihinde Başak burcunda geri hareketine başlayacak ve geri hareketi 15 Ağustos itibariyle Aslan burcunda devam edecek. Tam olarak gerilemesi 28 Ağustos tarihinde Aslan burcunda bitecek. Dolayısıyla bu ay yine iletişim kazalarının yüksek olacak gibi duruyor. Tüm burçlara en önemli mesajım; bu ay yeni başlangıçlar yapmamaları olacaktır. En çok etkilenecekler dijital-elektronik aletler olacak. Özellikle 5 Ağustos öncesi bilgisayar dosyalarınızı, telefonlarınızı yedeklemeniz şahane bir fikir olacaktır

ağ11.jpg

Gökyüzünde 2024 yılı Ağustos ayında neler oluyor?​

  • Yaşam enerjimizi ve benlik duygumuzu ifade eden Güneş, 22 Ağustos’a kadar Aslan burcunda seyahat edecek ve sonrasında 22 Ağustos ayı itibariyle Başak burcu seyahatine başlayacak. Özellikle 22 Ağustos’a kadar çok fazla çalışacak ve bu tarih sonrasında gerek özel, gerekse iş hayatımızda benliğimizi ortaya koymak için elimizden geleni yapacağız
  • İletişim kanallarımızı ve nasıl iletişim kurduğumuzu anlatan Merkür, 5 Ağustos itibariyle Başak burcunda geri hareketine başlayacak. Geri hareketi 15 Ağustos itibariyle Aslan burcunda devam edecek ve geri hareketi 28 Ağustos’ta sonlanacak.
  • Maddi ve manevi değerlerimizi anlatan Venüs, Aslan burcunda hareket ediyor ve 5 Ağustos itibariyle Başak burcuna geçiş yapacak. Dolayısıyla Ağustos, özellikle çalışmalarımızın maddi olarak karşılığını alacağımız bir ay olacak gibi duruyor.
  • Mücadele gezegenim Mars, halen İkizler burcunda ve İkizler burcu seyahati 4 Eylül’e kadar devam edecek. Dolayısıyla iletişim anlamında oldukça hızlı bir ay bizleri bekliyor.
  • Bolluk enerjimizi anlatan Jüpiter, halen İkizler burcundaki seyahatine devam ediyor.
  • Hayatımızı yeniden yapılandırmamızı isteyen Satürn, halen Balık burcundaki geri hareketine devam ediyor. Dolayısıyla bireysel doğum haritalarımızda Balık burcunun konumlandığı alanlarda bazı sıkışma, erteleme ya da aksaklıklara şahit olabiliriz.
  • Hayatımıza ani beklenmedik değişiklikleri, sürprizleri getiren Uranüs, Boğa burcunda.
  • Hayallerimizi, ideallerimizi ve kayıplarımızı anlatan Neptün gezegeni yine bu ay Balık burcu seyahatine devam ediyor ve geri hareketinde.
  • Büyük değişim, dönüşümü anlatan, sistemleri yıkıp yeniden inşa eden Plüton ise Kova burcu seyahatine retro olarak devam ediyor. Dolayısıyla bireysel haritalarımızda Kova burcunun yerleştiği alanlarda büyük değişimler, dönüşümler olası.
  • Yine her ay olduğu gibi gökte bir tane Yeni Ay ve bir tane de Dolunay deneyimleyeceğiz. 4 Ağustos’ta saat 14.11’de 04 derece Aslan burcunda Yeni Ay, 19 Ağustos’ta saat 21:26’da 27 derece Kova burcunda Dolunay gerçekleşecek.


Astrolog Burcu Özen
 
agustos (7).jpg

Koç ve yükselen Koç​

Sevgili Koçlar,
İletişim anlamında oldukça yoğun bir aya giriyorsunuz. Özellikle Ağustos ayının ilk haftası ev, aile ve yerleşim konularına dair bazı konular gündeminizi oluşturacaktır. Evinizde uzun zamandan beri yapmak istediğiniz tadilatı bu ay yapabilir, hatta evinizi taşıyabilirsiniz de. Yine bu ay aşk, ilişkiler ve çocuklarla ilgili alanlarınıza dair bazı gündem maddeleri de oluşabilir. Bir çocuk yapma fikri oluşabileceği gibi, yeni bir hobiye de başlayabilirsiniz ancak 5 Ağustos’ta Merkür’ün bu alanda geri hareketinde olduğunu hatırlatmamda fayda olacaktır. Bahsettiğim konulara dair bazı aksilikler, ertelemeler ya da fikir ayrılıkları da söz konusu olabilir; sakin kalmanızı tavsiye ederim. Yine bu ay kardeşler, yakın çevre ve akrabalarınızla ilgili bazı konular gündeminizde olacak gibi duruyor sevgili Koçlar. Bazı nahoş konuşmalar ya da gelişmeler olası. Sizden gelecek destek kendileri için önemli. Bunun yanı sıra özellikle 5 Ağustos sonrası birçok Koç burcu iş değişikliğine gidebilir ya da mevcut iş yerlerinde birtakım organizasyon değişiklikleri de oluşabilir.
4 Ağustos’ta Aslan burcunda gerçekleşecek Yeni Ay ile önümüzdeki dönemde aşk, ilişkiler ve çocuklarla ilgili konulara dair yeni gelişmeler yaşamanız olası, hatta uzun zamandan beri bebek haberi bekleyen Koç burçları bu dönemde bu güzel haberi sevdikleriyle paylaşabilirler ya da uzun zamandan beri bekledikleri aşk bu ay kapılarını çalabilir. 19 Ağustos’ta Kova burcunda gerçekleşecek olan Dolunay ile önümüzdeki dönemde sosyal çevrenizle ilgili bazı yeni kararlar alabilirsiniz ya da sosyal çevrenizi değiştirebilirsiniz. Bugüne kadar içinde olduğunuz fakat artık size hizmet etmediğine inandığınız ilişkilerde bazı sonlanmalar da olası. Şansınız bol olsun, güzel bir ay geçirmenizi dilerim sevgili Koçlar.

Boğa ve yükselen Boğa​

Sevgili Boğalar,
Bu ay özellikle aşk, ilişkiler, ev, yerleşim ve maddi değerlerinize ait konular dikkat çekiyor. Uzun zamandan beri yapmak istediğiniz ev değişikliğini bu ay gerçekleştirme şansınız var sevgili Boğalar. Özellikle 15 Ağustos sonrası bazı yeni fırsatlar kapınızı çalabilir, ancak Merkür’ün geri hareketinde olduğunu unutmamanızda fayda var. Bir yatırım yapılacaksa, bir ev değiştirilecekse ya da bir imza atılacaksa, 28 Ağustos sonrası Merkür gerilemesinin bitmesini beklemekte fayda olacaktır. Yine bu ay özellikle 5 Ağustos sonrası çocuklarınıza dair bazı yeni gelişmeler de olası. Örneğin okul hayatlarıyla ilgili bazı yeni kararlar almak durumunda kalabilirsiniz. Yine uzun zamandan beri bebek haberi bekleyen Boğalar, bu güzel haberi bu ay sevdikleriyle paylaşabilirler. Aşk ve ilişkiler adına da 22 Ağustos sonrası çok daha güzel etkiler sizleri bekliyoruz sevgili Boğalar. Bu aya dair en önemli uyarım maddi değerlerinizle ilgili olacaktır. Zira bazı hesapta olmayan harcamalar söz konusu olabilir; dikkat edin derim.
4 Ağustos’ta Aslan burcunda gerçekleşecek Yeni Ay ile önümüzdeki dönemde ev, yerleşim ve aile büyüklerinize dair yeni gündem maddeleri oluşacaktır. Uzun zamandan beri yapmak istediğiniz ev değişikliğini bu ay gerçekleştirebilirsiniz mesela, ancak Merkür’ün geri hareketinde olduğunu unutmamanızı tavsiye ederim. 19 Ağustos’ta Kova burcunda gerçekleşecek olan Dolunay ile önümüzdeki dönemde kariyerinize ve hedeflerinize dair yeni kararlar alma olasılığınız yüksek. Uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediğiniz iş değişikliğini bu ay gerçekleştirebilirsiniz mesela. Ancak bir imza atacaksanız 28 Ağustos tarihini beklemenizi tavsiye ederim zira Merkür’ün geri hareketi o tarihte sonlanacak. Şansınız bol olsun, güzel bir ay geçirmenizi dilerim sevgili Boğalar.

İkizler ve yükselen İkizler​

Sevgili İkizler,
Bu ay özellikle ticari hayatınız, kardeşleriniz, yakın çevreniz, ev ve yerleşime dair alanlarınıza dikkat çekiyor. Özellikle 5 Ağustos sonrası beklenmedik bir şekilde ev ve yerleşim konuları gündeminize düşebilir ve bir ev değişikliğine gitmek durumunda kalabilirsiniz. Uyarım şu ki yönetici gezegeniniz Merkür’ün 28 Ağustos’a kadar geri hareketinde olduğunu aklınızdan çıkarmayın ve eğer ki bir imza atılacaksa, özellikle bu tarihe kadar mümkünse bekleyin derim. Eğer bir ticari hayatınız varsa ya da sosyal medya veya internet üzerinden işler yapıyorsanız, yine 5 Ağustos’ta başlayacak Merkür gerilemesini aklınızdan çıkarmamanız önemli. 29 Ağustos’a kadar yeni bir şeye başlamamanız, sadece olan projelerin üzerinden geçmeniz daha sağlıklı olacaktır. Bunun yanında yakın çevre, akraba ya da kardeşleriniz ile bu ay bir miktar daha fazla ilgilenmeniz gerekebilir. Özellikle evlilik, ikili ilişkilerle ilgili konularda da sakin kalmanız gereken bir zaman dilimi sevgili İkizler. Gerginlik hissiyatınızın geçici olduğunu unutmayın.
4 Ağustos’ta Aslan burcunda gerçekleşecek Yeni Ay ile önümüzdeki dönemde kardeş, kuzen ya da akrabalarınızın hayatlarına dair yeni gelişmelere şahit olabilirsiniz. 19 Ağustos’ta Kova burcunda gerçekleşecek olan Dolunay ile önümüzdeki dönemde uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediğiniz yurt dışı seyahatine çıkabilirsiniz sevgili İkizler ya da mesela çözemediğiniz bir sorun ile ilgili hukuki yollara başvurma durumu da söz konusu olabilir. Şansınız bol olsun, güzel bir ay geçirmenizi dilerim sevgili İkizler.

Yengeç ve yükselen Yengeç​

Sevgili Yengeçler,
Hedeflerinizi tekrar gözden geçirmeye başlayacağınız bir ay sizleri bekliyor. Özellikle uzun zamandır bilinçaltınızda verdiğiniz bazı savaşlar olabilir ve bunlarla ilgili artık bir çözüm bulma zamanın geldiğini anlayacaksınız. Özellikle sağlığınız açısından, eğer yorulacağınızı düşünüyorsanız destek almak iyi bir fikir olabilir. Ayrıca kişisel gelişim konularına eğilmek için yine bu ay önünüze yeni fırsatlar düşebilir. Maddi değerleriniz ile ilgili olarak, özellikle 5 Ağustos sonrası oldukça yeni fırsatları beraberinde getirecek. Uzun zamandan beri beklediğiniz bir terfi sonucu özlük haklarınızdaki büyümeyi bu ay görebilirsiniz mesela. Yine bir iş değişikliği nedeniyle para kaynaklarınızda büyümeye gidebilirsiniz. Ancak eğer bir imza söz konusu olacaksa, 5 Ağustos’ta başlayacak olan Merkür gerilemesini unutmamanızı tavsiye ederim. Bunun yanında bu ay ayrıca kardeş, kuzen, akraba ve yakın çevrenize dair konulara da dikkat çekiyor. Onların hayatlarına dair beklenmedik güzel haberlere şahit olabilirsiniz.
4 Ağustos’ta Aslan burcunda gerçekleşecek Yeni Ay ile önümüzdeki dönemde maddi değerlerinizle ilgili yeni fırsatlar gündeminizi oluşturacak ve belki de yeni bir yatırım yapma fırsatı doğacak. 19 Ağustos’ta Kova burcunda gerçekleşecek olan Dolunay ile önümüzdeki dönemde sağlığınızı önemsemenizi tavsiye ederim; eğer gecikmiş kontrolleriniz varsa bu ay gerçekleştirmeniz iyi bir fikir olacaktır. Ayrıca yine beklenmedik bir harcama ya da ani bir yatırım yapma nedeniyle bir miktar kredi kullanımı da gündeminize gelebilir. Şansınız bol olsun, güzel bir ay geçirmenizi dilerim sevgili Yengeçler.

Aslan ve yükselen Aslan​

Sevgili Aslanlar,
Bu ay özellikle kişisel hedefleriniz ve maddi değerleriniz ile ilgili konulara dikkat çekiyor. 5 Ağustos sonrası itibariyle para kaynaklarınızla ilgili oldukça şanslı zamanlar sizleri bekliyor sevgili Aslanlar. Bunun yanında yine 22 Ağustos sonrası maddi olarak istediğiniz seviyeye ulaşmış olacaksınız diye düşünüyorum. Bu ay sizleri en çok uyarmam gereken alan, sosyal çevreniz ve arkadaşlarınızla ilgili konular olacak. Özellikle gruplar içerisinde bazı çatışmalara ve hatta dedikodulara şahit olabilirsiniz. Bunun yanında eğer bir dernek ya da bir STK’da çalışıyorsanız, yine bu ay artık daha fazla devam etmeme kararı alabilirsiniz. Malum Aslan burçları kendi kişisel bakımlarına oldukça önem verirler. Eğer bir estetik yaptırma arzunuz varsa, bu ay çok tavsiye etmem zira Merkür 28 Ağustos’a kadar ve özellikle 15 Ağustos itibariyle sizin burcunuzu da kapsayacak bir alanda geri hareketinde olacak. Dolayısıyla dış görünüşünüz ile ilgili yapacağınız değişimler için Eylül ayını tercih etmeniz daha sağlıklı olacaktır.
4 Ağustos’ta Aslan burcunda gerçekleşecek Yeni Ay ile önümüzdeki dönemde hayatınızdaki hedefler ile ilgili yepyeni kararlar alabilir, ilişkilerinizi başka bir zemine taşıyabilirsiniz. 19 Ağustos’ta Kova burcunda gerçekleşecek olan Dolunay ile önümüzdeki dönemde evlilik, ikili ilişkiler ve ortaklarınızla ilgili bir form değişikliğine gidebilir, hayatınıza yeni bir yön çizmek isteyebilirsiniz. Şansınız bol olsun, güzel bir ay geçirmenizi dilerim sevgili Aslanlar.

Başak ve yükselen Başak​

Sevgili Başaklar,
Ağustos yepyeni farkındalıklar geliştireceğiniz bir ay olacak. Bugüne kadar hiç fark etmediğiniz konular ile ilgile bazı yüzleşmeler yaşayabilirsiniz. Ayın en önemli olayı sizler için Merkür gerilemesinin 5 Ağustos itibariyle başlıyor olması zira Merkür sizin gezegeniniz. Dolayısıyla bu ay özellikle 5-28 Ağustos tarihleri arasında yeni bir şeylere başlamamanızı, mümkünse bir imza atmamanızı ve çevrenizde olan bitene ekstra dikkat kesilmenizi tavsiye ederim. Ağustos ayına dair uyarım kariyeriniz ile ilgili olacaktır. Bulunduğunuz iş ortamında arkadaşlarınızla ya da yöneticilerinizle bazı fikir ayrılıklarına şahit olabilirsiniz; sakin kalmanızda fayda var. Yine bu ay bir iş değişikliğine gitme fikri de gündeminize gelebilir ancak Merkür’ün geri hareketinde olduğunu unutmamanızı tavsiye ederim. İş değişikliği için Eylül ayı çok daha doğru bir zaman olacaktır. Ancak mevcut işinde uzun zamandır bir terfi bekleyen Başak burçları da bu fırsatı yine bu ay yakalayabilirler.
4 Ağustos’ta Aslan burcunda gerçekleşecek Yeni Ay ile önümüzdeki dönemde, eğer ertelemiş olduğunuz bir sağlık kontrol programınız varsa gerçekleştirmeniz iyi olacaktır. 19 Ağustos’ta Kova burcunda gerçekleşecek olan Dolunay ile önümüzdeki dönemde çalıştığınız ortamda bir organizasyon değişikliği nedeniyle sorumluluklarınızda artış olabilir. Şansınız bol olsun, güzel bir ay geçirmenizi dilerim sevgili Başaklar.

Terazi ve yükselen Terazi​

Sevgili Teraziler,
Bu ayı oldukça sosyal geçirecek gibi duruyorsunuz. Hatta birtakım organizasyonlarda liderlik edebilir ya da bir STK’da görev almaya başlayabilirsiniz. 5 Ağustos itibariyle Merkür gezegeni geri hareketine başlayacak ve bu dönemde bulunacağınız ortam ve gruplarda, çok sık iletişim içinde olduğunuz kişiler ile bazı yanlış anlaşılmalar ya da söz düelloları olabilir, dikkat! Bu ay sağlığınıza ekstra önem vermeniz gereken bir dönem gibi duruyor, dolayısıyla eğer bugüne kadar aksatmış olduğunuz birtakım sağlık kontrolleriniz varsa, özellikle 5 Ağustos itibariyle gerçekleştirmeniz iyi olacaktır sevgili Teraziler. Bunun yanı sıra daha önceden planlanmış olan, özellikle yurt dışı seyahatleriniz varsa bazı aksaklıklar ya da karışıklıkların olma durumu da yüksek; dolayısıyla seyahat planınızı birkaç kez kontrol etmenizi tavsiye ederim. Ayrıca uzun zamandan beri uğraştığınız ve artık nihayete ermeyen özel veya iş hayatınızla ilgili bazı konular için birtakım hukuki konular da gündeminize gelebilir.
4 Ağustos’ta Aslan burcunda gerçekleşecek Yeni Ay ile önümüzdeki dönemde sosyal çevre ve arkadaşlıklarınızda bazı yenilenmeler olacak gibi duruyor. 19 Ağustos’ta Kova burcunda gerçekleşecek olan Dolunay ile, özellikle evli ve çocuk haberi bekleyen Teraziler bu güzel haberi bu ay sevdikleriyle paylaşabilirler. Fakat bunun yanında bir ilişkiniz varsa ve artık size hizmet etmediğini düşünüyorsanız, bazı sonlanmalar ya da form değişiklikleri de olası. Sansınız bol olsun, güzel bir ay geçirmenizi dilerim sevgili Teraziler.

Akrep ve yükselen Akrep​

Sevgili Akrepler,
Bu ay özellikle kariyer, sosyal çevre ve yatırımlar alanlarınıza dikkat çekiyor. Eğer bir iş değişikliği yapma arzumuz varsa ya da bir imza atacaksınız, 5 Ağustos’a kadar gerçekleştirmenizi tavsiye ederim zira iletişim gezegeni Merkür, 5 Ağustos itibariyle 28 Ağustos’a kadar devam edecek olan geri hareketine başlayacak. 22 Ağustos ve sonrası oldukça eğlenceli ve sosyal zamanlar sizleri bekliyor sevgili Akrepler. Hatta bekar bir Akrep burcuysanız bu ay özellikle yine 5 Ağustos sonrası katılacağınız organizasyonlarda tanışacağınız kişilerle yeni bir aşka yelken açabilirsiniz. Bu ay ayrıca özellikle sağlık kontrollerinizi aksatmamanızı tavsiye ederim sevgili Akrepler. Bazı plan dışı olası maddi harcamalar bir miktar canınızı sıkacak olsa da bir kredi kullanımıyla rahatlama olasılığınız da yüksek. Ayrıca bu kredi kullanımı planda olmayan bir yatırımı gerçekleştirmek adına da olabilir.
4 Ağustos’ta Aslan burcunda gerçekleşecek Yeni Ay ile önümüzdeki dönemde kariyerinizle ilgili yeni konular gündeme gelebilir ve uzun zamandan beri beklediğiniz terfiyi alabilirsiniz. Hatta bazı Akrepler bir iş değişikliğine de gidebilirler 19 Ağustos’ta Kova burcunda gerçekleşecek olan Dolunay ile önümüzdeki dönemde ev ve yerleşim konularına dair bazı yeni kararlar alabilirsiniz. Bu bir tadilat ya da daha önce planlanmamış ani bir taşınma da olabilir. Şansınız bol olsun, güzel bir ay geçirmenizi dilerim sevgili Akrepler.

Yay ve yükselen Yay​

Sevgili Yaylar,
Ağustos ayı kariyer, iş hayatınız, evlilik, ikili ilişkiler ve seyahatlerle ilgili alanlarınıza dikkat çekiyor. Özellikle 6 Ağustos sonrası uzun zamandan beri beklediğiniz terfiyi alabilir ya da bu tarih itibariyle iş değişikliği yapma konusunda yüksek bir motivasyona
sahip olabilirsiniz. Ancak 5-28 Ağustos tarihleri arasında geri hareketinde olacak olan Merkür, bu dönemde bir iş değişikliği yapmanızı tavsiye etmiyor. Eylül ayı kariyer değişikliği için çok daha sağlıklı bir dönem olacaktır. Yine bu ay planlı ya da plansız bazı yurt dışı seyahatleri gündeminize gelebilir sevgili Yaylar. Seyahat öncesi Merkür gerilemesinin olması nedeniyle özellikle otel ve uçak rezervasyonlarının doğru olup olmadığından iki kere emin olun derim. Ağustos ayı boyunca ikili ilişkiler, evlilik ve ortaklık alanlarınız en çok mücadele edeceğiniz konuları beraberinde getirecek gibi duruyor. Eğer evliyseniz bazı yeni kararlar alabilir ve bir form değişikliğine gidebilirsiniz. Bu yine varsa bir iş ortaklığınız ile ilgili de olabilir. Bunun yanında bekar Yay burçları ani bir şekilde evlilik kararı da alabilirler.
4 Ağustos’ta Aslan burcunda gerçekleşecek Yeni Ay ile önümüzdeki dönemde bir yurt dışı seyahati gündeminize gelebilir ya da yeni bir eğitime başlama fikri de doğabilir. 19 Ağustos’ta Kova burcunda gerçekleşecek olan Dolunay ile önümüzdeki dönemde kardeş, kuzen ve yakın çevrenizle daha çok ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Onların hayatlarına dair bazı değişimler olası. Şansınız bol olsun, güzel bir ay geçirmenizi dilerim sevgili Yaylar.

Oğlak ve yükselen Oğlak​

Sevgili Oğlaklar,
Ağustos ayı özellikle maddi değerleriniz, yatırımlar, bazı hukuki konular ve seyahat alanlarınıza dikkat çekiyor. Özellikle 5 Ağustos sonrası hesapta olmayan bazı harcamalar sebebiyle bir kredi kullanımı gündeminizde gelebilir ya da yine bir yatırım yapma fikri nedeniyle bu krediyi kullanabilirsiniz. Ancak bir imza ya da sözleşme söz konusu olacaksa, 5 Ağustos ve 28 Ağustos arası Merkür’ün geri hareketinde olduğunu unutmayın. Bu ay yine uzunca zamandan beri ilginizi çeken bir konu ile ilgili yeni bir eğitime başlama fikri de olası sevgili Oğlaklar. Yine size ya da ailenize dair çözülmeyen bazı resmi konular ile ilgili bir mahkeme de gündeme gelebilir. Bir avukat ile görüşecek ya da yazılı bazı beyanlarda bulunacaksanız en doğru zaman 28 Ağustos sonrası olacaktır. Bu ay için en büyük uyarım günlük iş akışınızın olduğu alanlara dair olacak sevgili Oğlaklar. Özellikle iş yerinizde ast ve üstlerinizle olan ilişkilerde sakin tavırlar sergilemenizi tavsiye ederim.
4 Ağustos’ta Aslan burcunda gerçekleşecek Yeni Ay ile önümüzdeki dönemde bazı yatırımlar ya da ekstra oluşacak harcamalar nedeniyle bir kredi kullanımı gündeminize gelebilir. Yine bu dönemde ertelemiş olduğunuz sağlık kontrollerinizi yaptırmanız iyi bir fikir olacaktır. 19 Ağustos’ta Kova burcunda gerçekleşecek olan Dolunay ile önümüzdeki dönemde bazı yeni para girişlerine şahit olabilirsiniz sevgili Oğlaklar. Şansınız bol olsun, güzel bir ay geçirmenizi dilerim.

Kova ve yükselen Kova​

Sevgili Kovalar,
Ağustos ayı özellikle aşk, ilişkiler, çocuklar ve evlilik alanlarınıza dikkat çekiyor. Özellikle 5 Ağustos sonrası yatırımlarımızla ilgili konular da gündeminizi oluşturabilir. Bu sebeple bir kredi kullanımı da olası. Özel hayatınızla ilgili oldukça sakin kalmanız bir döneme giriş yapıyorsunuz sevgili Kovalar. Özellikle 5 ve 28 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşecek olan Merkür gerilemesi döneminde bazı yanlış anlaşılmalar, tartışmalar olası. Yine bekar Kovalar eğer bir söz, nişan ya da evlilik kararı alacaklarsa, 28 Ağustos sonrasını beklemelerini tavsiye ederim. Özellikle evli Kova burçları için bu ay, çocuk konularına çok daha fazla konsantre olacakları bir dönem gibi duruyor. Çocuklarınızın eğitim, okul hayatlarıyla ilgili bazı değişimlere gidebilirsiniz. Ya da uzun zamandır bebek haberi almak isteyen Kova burçları, bu ay bu güzel haberi sevdikleriyle paylaşabilirler. Yalnız çocuklarınıza dair bazı kararlar verecekseniz, partnerinizle çok mücadele içine girmemenizi tavsiye ederim zira bazı fikir ayrılıkları nedeniyle tartışmalar olası.
4 Ağustos’ta Aslan burcunda gerçekleşecek Yeni Ay ile önümüzdeki dönemde evlilik ve ikili ilişkilerinize dair bazı yeni kararlar alma olasılığınız yüksek. Bunun yanında bekar Kova burçları da ani bir şekilde evlilik kararı alabilirler. 19 Ağustos’ta Kova burcunda gerçekleşecek olan Dolunay ile önümüzdeki dönemde hayatınıza dair birçok konuda yeni kararlar alabilir ve yönünüzü değiştirebilirsiniz. Şansınız bol olsun, güzel bir ay geçirmenizi dilerim sevgili Kovalar.

Balık ve yükselen Balık​

Sevgili Balıklar,
Ağustos ayı ev, yerleşim, evlilik ve günlük iş akışınızın olduğu alanlara dikkat çekiyor. Evli Balık burçları özellikle 5 Ağustos itibariyle bazı form değişikliklerine gitmek isteyebilirler ya da evlilikleriyle ilgili yeni kararlar alma ihtiyacı duyabilirler. Bu dönemde özellikle 28 Ağustos’a kadar Merkür gerilemesini unutmamanızı tavsiye ederim; Eylül ayı bazı konuları gözden geçirmek için daha doğru bir zaman dilimi olacaktır. Bunun yanında yine 5 Ağustos sonrası iş ortamınızda bazı organizasyon değişiklikleri nedeniyle sorumluluklarınızda artış olabilir sevgili Balıklar. Eğer bir çocuğunuz varsa, 22 Ağustos sonrası onların hayatlarına dair bazı güzel gelişmeler yaşamanız olası. Bunun yanında yine bebek haberi bekleyen Balık burçları bu güzel haberi bu ay sevdikleriyle paylaşabilirler. Bu ay ev ve yerleşim konularına dair bazı beklenmedik yeni gelişmeler de yaşayabilirsiniz. Bu bir ani taşınma olabileceği gibi bir anda yeni bir yatırım yapma konusu da olabilir sevgili Balıklar.
4 Ağustos’ta Aslan burcunda gerçekleşecek Yeni Ay ile önümüzdeki dönemde iş ortamınızda bazı yeni gelişmeler olası. Mesela bir organizasyon değişikliği nedeniyle mevcut pozisyonunuzda iyicil anlamda başlangıçlar yaşayabilirsiniz. 19 Ağustos’ta Kova burcunda gerçekleşecek olan Dolunay ile önümüzdeki dönemde hayatınıza dair birçok konuyla ilgili yepyeni farkındalıklar geliştirebilir, bugüne kadar bilmediğiniz konular olduğundan haberdar olabilirsiniz. Ayrıca eğer aksatmış olduğunuz sağlık kontrollerinizi varsa, bu dönem bunları gerçekleştirmek iyi bir fikir olacaktır. Şansınız bol olsun, güzel bir ay geçirmenizi dilerim sevgili Balıklar.



Astrolog Burcu Özen
 

Ağustos 2024 Astroloji Takvimi: Gökyüzü Neler Söylüyor?​

Ay boyunca Merkür retrosunun etkisini hissedeceğimiz ezber bozan ve Sonbahar tutulmalar dönemi öncesi son derece çarpıcı bir ay bizleri bekliyor. Durağan konumu ile 4-30 Ağustos 2024 arasında neredeyse tüm ay boyunca Merkür önce Başak sonra Aslan burcunda retro hareketini gerçekleştirecek. Geçmişin defterlerini açıp didik didik edeceğimiz bu süreçte gerçek ve hayal arasındaki farkı net bir şekilde görebileceğiz. Ayın başında 4 Ağustos 2024’te Aslan burcunda yeniay yarım kalan işleri tamamlamak adına bize güç verecek. 5 Ağustos 2024’te Venüs Başak burcuna geçerken sevgi, emek ve somutluk temalarına odaklanıp pembe gözlükleri çıkaracağız. Ağustos ortası itibariyle ise gökyüzü tam anlamıyla karışıyor. 19 Ağustos 2024’te Kova burcundaki dolunaya birçok sert açı kalıbı eşlik edecek. Ezberlerin bozulduğu, kimsenin “olmaz” dediği olaylara tanık olabiliriz. Bireysel ve toplumsal düzlemde ezilen ve bastırılan kişilerin çok sert tepkilerini görmemiz mümkün. İsyan ve değişim isteği ayyuka çıkacaktır. Tutulmalar öncesi safraları atıp gerçek, yalın ve net bir düzleme adım atmak adına biraz sarsıcı olsa da gökyüzü yolu gösteriyor. Çok önemli ve tüm denklemleri değiştirebilecek bir ay bizleri bekliyor, rastgele

augm24fb.jpg


Ağustos ayını neredeyse tamamını kaplayacak olan en önemli konu şüphesiz ki Merkür retrosu. Merkür ay boyunca iki farklı burçta bu hareketini gerçekleştirirken Temmuz ayının sonundaki sert ve yoğun tempoyu özellikle ayın ilk yarısında düşürecek. Aslında bu etkiyi Eylül 2024 tutulmalar dönemi öncesi bir dinlenme, eksikleri tamamlama ve yeni döneme hazırlanma süreci olarak görebiliriz. Merkür retrosu durağan konumlarla birlikte 4-30 Ağustos 2024 tarihleri arasında gerçekleşecek. Öncelikle Merkür retrosu takvimini inceleyelim:

Merkür Retro Takvimi:

4 Ağustos 2024 07:56 – 6 Ağustos 2024 07:56 Merkür Durağan Konumda (4° Başak)
6 Ağustos 2024 07:56 – 15 Ağustos 2024 03:14 Merkür Başak burcunda retro (4°-0° Başak)
15 Ağustos 2024 03:14 – 28 Ağustos 2024 00:13 Merkür Aslan burcunda retro (29°-21° Aslan)
28 Ağustos 2024 00:13 – 30 Ağustos 2024 00:13 Merkür Durağan konumda (21° Aslan)
30 Ağustos 2024 00:14 Merkür İleri harekette (21° Aslan)

Merkür 4-15 Ağustos 2024 tarihleri arasında Başak burcunda retrosunu gerçekleştirirken eksikleri, halı altına süpürülmüş problemleri en önemlisi gerçekleri daha net görme şansına erişeceğiz. Bu evre özellikle sıfır kilometre bir işe başlamaktan ziyade hali hazırda başladığınız; belki tıkandığınız, üşendiğiniz veya yarım bıraktığınız bir konuyu ele almak ve en kusursuz hale getirmek adına destekleyici bir tesirdir. Yeni ve önemli konuları başlatma sürecini mümkünse Eylül 2024’e almakta fayda var. Gölge yönüyle her şeyde bir kusur bulma, kişinin kendisini ve çevresini sürekli didikleme, eleştirme ve memnuniyetsizlik hali görülebilir.

Merkür retrosunun ikinci bölümü 15-28 Ağustos 2024 aralığında Aslan burcunda gerçekleşecek ve daha olaylı tesirlere sahip. Zira bu evrede Merkür’e sert açı kalıplarıyla birçok gezegen eşlik edecek. Normalde insanlarda Merkür retrolarında barışma, geri dönüş ve uzlaşma beklentileri daha yüksek oluyor. Açıkçası bu evre diğerlerinden daha farklı. Tam tersi uzun süredir susup sineye çektiğiniz konuları gözlemleyip en sonunda iç muhasebenizi yaparak geçmişin toksik bağ ve çevresinden kurtulmanız adına adım atabilir, uzun süredir söyleyemediğiniz ancak söylemeniz gerekenleri dile getirebilirsiniz. Gölge yönüyle bu retroda egolar da oldukça şişkin olacak, bu bağlamda iddialı demeçler, köprüleri yakmalar, atarlar giderler gırla görülebilir; ancak sonuçlarını düşünmek lazım. Açısal toplamın sertliği sebebiyle geri dönüş ve barışma süreçleri de uzun vadeli iyice düşünülmeli pembe gözlüklü beklentilerden kaçınılmalıdır.

Gelelim ayın ilk günlerinde gerçekleşecek son derece önemli bir gökyüzü olayına. Ağustos 2024 özellikle ikinci yarısında oldukça sert tesirler içerse de özellikle ilk bölümü daha destekleyici tesirlere sahip.

4 Ağustos 2024’te 12 derece Aslan burcunda bir yeniay gerçekleşecek. Bu yeniay Ağustos ayının ilk haftalarına canlandırıcı bir enerji getiriyor. Özellikle Merkür retrosu sebebiyle yavaşlayan, durağanlık veya hevessizlik hisseden bünyelere enerji getirebilir. Özellikle Merkür retrosu bölümünde belirttiğim gibi yarım bırakılmış veya üşenilen bir konuyu ele alıp son ve en iyi haline getirmek adına bize cesaret ve motivasyon getiren bir yeniay yaşayacağız. Bu konuları ele almak adına yeniaydan sonraki ilk hilal dönemini yani 8-12 Ağustos 2024 arasını kullanabiliriz.
Yeniay anında Güneş ve Ay, Mars ve Jüpiter’den olumlu açı alacaklar. Hareket, motivasyon ve inanç enerjisi yüksek. Aslan burcu sembolizmi gereği gerçekten kendimizi ilgilendiren ve çok istediğimiz konulara odaklanmamızda fayda vardır. Duygusal krizler, elalemin dertleri, başkalarının dikteleri yerine hayat ve diğer dış faktörlerden engellenen veya duran konuları ele alıp gerçekten -kendimiz için bir şey yapmak- ruhumuza da çok iyi gelecektir.

İkili ilişkilerde ay boyunca patlayıcı tesirler olduğu için duygusal konularda hemen küsmek, hemen barışmak gibi dürtüsel eylemlere odaklanmak yerine kişisel istek ve ana odaklanmak önemlidir. Ben, keyfim ve kahyası üçlüsü bu süreçte iyi bir yol arkadaşı olabilir. :) Gölge yönüyle ilk sorunda hemen pes etmek, geçmişin gölgelerine takılıp anı bloke etmek veya kesin yargılarda bulunmak potansiyeli düşürebilir. Yeniay anında Venüs ile Regulus yıldızı etkileşimde olduğu için geçmişte üzeri örtülmüş bolca skandal, rezalet, ifşa gibi konular gündeme gelebilir, ilgi çekmek ve şöhret olmak için rezil olan insanları, çirkin laf dalaşlarını ve yaldızlı görünen kişilerin kof yüzlerini görebiliriz. Yeniay +-7 gün etkili olacak.
Ayın ilk günleri itibariyle ilişkilerin deneyimlenme şeklinde de değişimler görmeye başlayacağız. Venüs’ün burç değişimleri insan ilişkilerindeki beklenti ve odakları doğrudan etkiler. Bu ay daha somut ve gerçekçi bir odakta olacağız.

5 Ağustos 2024’te Venüs Başak burcuna geçiş yapacak.

Venüs Başak burcunda en mütevazi formundadır. Aslan burcundaki konumunun aksine gösteriş, hediyeler, iddialı davranışlar önemli olmaz. Burada emek, somut gerçeklik ve sadelik ön plandadır. Venüs Başak döneminin zorlu kısmı aşırı detaylara odaklanmak, bir çürük ağaç için tüm ormanı yakmaktır.

Merkür retrosunun da etkisiyle ilişkilerde olumlu veya olumsuz duygusal koşullanmalar içindeysek gerçekleri daha net değerlendirmeye başlayacağız. Kaşı gözü güzeldi, iltifat etti, sabah günaydın mesajı attı gibi konulara odaklanmak yerine “Bu insan benim için neler yapıyor?”, “Kötü günde de yanımda mı, bana faydası var mıdır?”, “Verdiğim emeklerin karşılılığını görüyor muyum?” gibi sorular ön planda olacağı için insanlar ve hayatımızdaki konumlarını çok daha net ve gerçekçi bir şekilde tanımlayabiliriz. Kişisel bakımımızla ilgilenmek, yarıda bırakılan diyet ve egzersiz süreçlerine tekrar başlamak adına iyi bir zamandır. Venüs 29 Ağustos 2024’e kadar bu burçta kalacak.

Bir diğer önemli ilişki göstergesi olan Juno’nun da tam bu evrede burç değiştirmesi Venüs Başak motifini daha anlamlı kılıyor.

9 Ağustos 2024’te Juno Terazi burcuna geçiş yapacak. Juno uzun soluklu ilişkiler, en önemlisi de evlilik yani resmi ilişkileri temsil eder. Juno bir aşk asteroidi değildir, insanların birlikte hayat kuracağı düzlemleri, tüm evlilik kurumunu (kına, nişan tepsisi, ailelerin beklentisi, kayınvalide-gelin atışmaları dahil) temsil eder. Juno Terazi burcunda uyumlu, anlayışlı, zarif ve empati kurabilen bir eş figürünü temsil eder. Demek ki bu evrede gel-gitleri yüksek, tutkulu ancak dengesiz tiplerden ziyade anlayışlı, bir hayat boyu huzur ve denge verebilecek figürler daha cazip gelecektir. Dominant, hırslı, toksik ve baskıcı tiplerden ziyade bu tür figürlerin değeri artar. İkili ilişkilerde sorunları kavga ve baskıyla çözmek yerine konuşmak, iki taraf için orta yolu bulmak ve birbirini dinlemek çok iyi gelecektir. Özellikle Merkür retro döneminde sakin ve mantıklı bir şekilde geçmiş ilişki sorunlarını çözmek adına bu süreç bir fırsat olabilir. Juno 3 Kasım 2024’e kadar bu burçta kalacak.
Ve gelelim bu ay zurnanın zırt dediği yere… Ağustos 2024’ün tartışmasız en önemli dönemecine adım atıyoruz. Ayın özellikle üçüncü ve dördüncü haftaları tutulmalar dönemi öncesi çok belirleyici ve kritik tesirlere sahip.

19 Ağustos 2024’te 27 derece Kova burcunda bir dolunay meydana gelecek. Ayın hatta yazın tartışmasız en sert gökyüzü olaylarından biri. Dolunay günü çok fazla sayıda sert açı da kesinleşiyor. Açıkçası bu dolunay çok kritik, yüzleştirici ve tüm denklemleri değiştiren bir doğaya sahip.

Dolunaydaki Kova burcu bireysel özgürlük, kişisel alan ve haklar ve adaleti temsil ediyor. En önemlisi de benmerkezci bakış açısından ziyade çoğul düşünme vurgusu baskın. Bu bağlamda kendini dünyanın merkezinde gören, sürekli bir şeyler talep eden bencil, narsist ve egosu şişkin kişilerin (zıt burç Aslan’ın gölgesi) yaptıklarıyla çok sert bir şekilde yüzleşmesi söz konusu olabilir. Merkür retrosu etkisiyle geçmişte dolaba kaldırılmış, nasılsa unutuldu diye düşünülen konular bu tür kişilerin önüne gelebilir, acımasız gerçeklerle yüzleşebilirler.

Toplumsal düzlemde eşitsizlik, duyarsızlık ve acımasızlık gibi motiflere karşı kitlelerin giderek daha keskin ve isyankâr durumda olacağını göreceğiz. Bu dolunay bireysel ve kolektif düzlemde çok ciddi bir patlama ve isyanı sembolize ediyor. Haksızlıklara karşı sesler yükselecektir. Kolektif eylem ve protestolar ciddi şekilde artabilir. Plüton Kova evresine girdiğimiz şu yıllarda birçok konuda “Nasılsa seslerini çıkarmıyorlar” dediğimiz insanların gerçek ve gür sesini duyabiliriz.
Ancak kabul edelim ki dolunayın açıları çok sert. Venüs, Mars, Satürn birçok gezegen hep gerilimli açılarla birbirlerine bağlanıyor. Bu dolunay birikmiş bir enerjiyi patlatabilir, ancak patlamanın kendimize zarar vermeyeceğinden emin olmalıyız. Dürtüsel ve hata yapmaya açık enerjiler çok yüksek zira… Çok hayati kararlar hemen alınılmamalı, biraz daha detaylı ve uzun vadeli şekilde düşünülmelidir. Mümkünse hayati kararları Eylül 2024 Merkür direkt ve tutulmalar döneminde almakta fayda vardır.

Makro düzlemde sismik aktiviteler, gelir adaletsizliğine tepkiler, toplumsal patlamalar ve makro politikada giderek çok sertleşen düzlemler, tiranlar ve halk arasındaki gerilimin patlama noktasına gelmesi gibi temaları daha da yoğun bir şekilde gözlemleyebiliriz.

22 Ağustos 2024’te Güneş Başak burcuna geçiş yapacak. Artık yaz mevsiminin de sonuna geliyoruz. Başak dönemi esasen Eylül itibariyle başlar. Bu yıl 3 Eylül 2024 Başak yeniayı ve akabinde Balık burcundaki Ay tutulması ile asıl önümüzdeki ay bu evreyi yaşamaya başlayacağız. Yazın rehaveti biterken amaçlarımıza ve detaylara daha net odaklanmamız mümkün olacak. Güneş Başak dönemleri kişisel bakım, sağlığa özen ve kişinin kendisinin en iyi versiyonuna ulaşması adına ideal zamanlardır. Diğer gökyüzü etkilerinde anlattığım gibi her şeyi eleştirmek, sürekli detaylara takılmak ve mükemmelliyetçilik saplantısından kaçınmak önemlidir, bu odaklar gelişim ve verimi azaltabilir. Tüm Başakların doğum günleri kutlu olsun, yeni Güneş dönüşünüz güzellikler getirsin. Güneş 22 Eylül 2024’e kadar bu burçta kalacak.
Bu kadar hareketten sonra Merkür retrosunu bitirirken Venüs de burç değiştirerek tansiyonu düşürmeye başlayacak. Tabii bu dengeleyici durumun tesiri zamana yayılacaktır.

29 Ağustos 2024’te Venüs Terazi burcuna geçiş yapacak. Bu transit esasen bir sonraki ayın konusu. Bu transitin iyicil tesirlerini Merkür gölge etkileri kalktıktan sonra daha net hissedebileceğiz. Öncelikle Venüs bu burçta yönetici ve kuvvetli durumdadır. Estetik, güzellik, kişisel bakım, çevreyi güzelleştirme sembolüdür. İkili ilişkilerde sertlik, gerilim, iniş çıkışlar pek hoş karşılanmaz, atar gider nispet ve agresyon ters teper. İnsanların içindeki huzur ve uyum ihtiyacı daha baskın bir şekilde ortaya çıkar. Venüs Terazi dönemleri ilişkilerdeki sorunları çözmek adına ideal zamanlardır. Kişisel bakım, estetik, imaj değişikliği gibi konular için de çok ideal bir transittir.

Venüs Terazi uyum ve barış demektir, ancak unutmamak lazım ki uyumlu olmak demek her şeyi sineye çekmek demek değildir. Venüs Terazi transitinin gölgesi de sürekli kötü polis olmaktan korkmak, huzursuzluk çıkacak korkusu ile her şeye uyumlanmak, kişinin o şekilde düşünmese dahi sırf ağzının tadı kaçmasın diye onaylamadığı bir görüşü kabul edip susması gibi yan etkiler de görülebilir. Bu tür bastırılmış davranışlardan sonradan daha yoğun patlayabilir veya ileride daha sıkıntı yaratacak olaylar zincirlerini oluşturabilir. Bu yüzden uyumlu olalım derken dilsiz olmaktan kaçınmak önemlidir. Zira Terazi burcu uyum ve barış anlamına gelse de en çok “denge” demektir. Venüs bu burçta 23 Eylül 2024’e kadar kalacak.








Merve Çubuktepe
 

agustos (3).jpg



Ağustos ayının öne çıkan astrolojik gelişmeleri:

2 Ağustos / Venüs-Uranüs Karesi: Bu açı kalıbı artan gerilimli tesirler sebebiyle ilişkilerde ani kopmalar getirebilir. Bıçak kemiğe dayandıysa eğer ani ayrılık ve boşanmalar söz konusu olabilir. Diğer yandan ilk başta çok alakasız bulduğumuz sürpriz aşk haberleri de görebiliriz. Finansal konular adına çok dalgalı bir etki, her an her şey olabileceğinden büyük finansal risklerden kaçınmakta fayda var. Açı kalıbı +- 5 gün etkili

4 Ağustos 2024 / Merkür Durağan Konumda
4 Ağustos 2024 / Aslan Burcunda Yeniay
5 Ağustos 2024 / Venüs Başak Burcunda
6 Ağustos 2024 / Merkür Retrosu Başlıyor
7 Ağustos 2024 / Güneş-Jüpiter Altmışlığı:
Kendi potansiyelimizi daha iyi görebilir, hedeflerimize odaklanabilir ve başarıya doğru ilerlemek için gerekli adımları atabiliriz. İnançlarımızı güçlendirebilir, yeni fırsatlarla karşılaşabilir ve başkalarına yardım etme arzumuz artabilir. Bu dönemde kendimizi ifade etmek, risk almak ve büyük düşünmek için cesaret bulabiliriz. Kendimizi geniş bir perspektiften görmek, başarıya olan inancımızı artırırken, aynı zamanda başkalarına da ilham verme potansiyelimiz vardır. Açı kalıbı +-5 gün etkili.
8 Ağustos 2024 /Merkür-Venüs Kavuşumu: Açının etkisiyle iletişim becerilerimiz ve sosyal etkileşimlerimiz artar. İnsanlarla daha kolay bir şekilde bağlantı kurabilir, duygusal olarak anlaşılabiliriz. İlişkilerimizde daha yumuşak bir dil kullanarak sevdiklerimize duygusal destek verebiliriz. Bu dönemde, sevdiklerimizle daha samimi ve içten bir iletişim kurmamız mümkündür. Bu enerjiyi kullanarak ilişkilerimizi derinleştirebilir ve keyif aldığımız şeylere odaklanabiliriz. Açı kalıbı +-3 gün etkili.

9 Ağustos 2024 / Juno Terazi Burcunda
14 Ağustos 2024 / Mars-Jüpiter Kavuşumu:
Başarma azmi ve hırs artar. Ölçülü rekabet bizi arzuladığımız noktaya taşıyabilir. Girişimler bolluk getirebilir ve hızlı para akışı sağlayabiliriz, ancak aynı hızla harcamamaya dikkat etmeliyiz. Eylemleri abartmamaya dikkat etmeli, vücudumuzu aşırı zorlamaktan kaçınmalıyız. Açı kalıbı +-7 gün etkili.

15 Ağustos 2024 / Merkür Aslan Burcunda
15 Ağustos 2024 / Güneş-Chiron Üçgeni:
Açı kalıbı ruhsal ve bedensel iyileşmeyi destekleyen bir tesire sahip. Yaralandığımız konularda iyileşme, rahatsızlıkların hafiflemesi gibi konular söz konusu olabilir. Her türlü tıbbi tedavi ve ruhsal çalışma için idea bir etkidir. Açı kalıbı +-3 gün etkili.


16 Ağustos 2024 / Mars-Satürn Karesi: İki malefik(kötücül) gezegenin birleşik etkisi stresi yüksek, zaman zaman eyleme geçmekte zorlandığımız veya kısıtlanabileceğimiz durumları işaret etmekte. Bu anlarda belirttiğim gibi bir şeyleri hiç alışık olmadığımız şekilde gerçekleştirmek en iyi çözüm olabilir. Yerimizde sayıp kalmak veya karanlığa küfretmek yerine bir mum yakmayı tercih edebiliriz. Maalesef terör olayları, askeri hareketlilik ve sert yaptırımlar da gündeme gelebilir. Açı kalıbı +-7 gün etkili.

18 Ağustos 2024 / Merkür-Uranüs Karesi: Bu çatışmalı açı kalıbı gereksiz inat, uç fikirlerin çatışması, “ben haklıyım” inadını temsil ediyor. Herkesin kendine has fikirleri olabilir ve diğer fikri kabul etmeyebilir. Açı kalıbı ani öfke patlaması ve fevri hatalı hareketler getirebilir. Yıkıcı bir isyanı simgeler. Açı kalıbı +-3 gün etkili.

19 Ağustos 2024 / Kova Burcunda Dolunay
19 Ağustos 2024 / Güneş-Merkür Kavuşumu:
Fikirlerimizi, düşüncelerimizi ve bilgimizi daha fazla ortaya çıkarmak, fark edilmek, saygı duyulmak isteyebiliriz. Hayatımıza yön verecek güçte önemli haberleri duyabiliriz. İnisiyatif alanın kazanacağı, ilham ve başarıyla ödüllendirilebileceği bir etki. Kararsızlıklar görülebilir, akıl ve mantık odağıyla karar vermek bu süreçte önemlidir. Merkür retro döneminde yarım kalan bir işi tamamlayabiliriz. Açı kalıbı +-3 gün etkili.

19 Ağustos 2024 / Venüs-Jüpiter Karesi: Bu açı kalıbı aşırı harcama, israf, hatalı yatırım kararlarına açıktır. Har vurup harman savurmaktan kaçınmalıyız. Ani dolduruşa gelmemeli ve bütçemizin durumu ile çelişmemeliyiz. Finansal risklerden kaçınmak kritik önem taşıyor. Aşırı yeme içme ve illüzyon boyutunda olumlama hali görülebilir, dikkat. Açı kalıbı +-5 gün etkili.

19 Ağustos 2024 / Venüs-Satürn Karşıtı: Duyguları ifade etmekte zorlanabilir, çevremize mesafe koymak isteyebiliriz. Aynı durum karşımızdaki kişiler için de söz konusu olabilir. İstediğimiz ilgi ve şefkati göremiyorsak ısrar etmek daha da ters tepebilir. Bu sebeple neden istediğimiz ilgiyi göremediğimizin sebebine odaklanmak daha doğru bir eylem olabilir. Açı kalıbı +-5 gün etkili.

19 Ağustos 2024 / Güneş-Satürn Karesi: Otorite figürleri ve yaşça büyük kişilerle çatışmaya açıklık görülebilir ve reddedilmiş gibi hissedebiliriz. Özgüven dalgalanmaları olabilir ve onay ihtiyacımız artabilir. Sınırları çok zorlamamak ve ısrarcılıktan kaçınmakta fayda vardır. Kendimize duyduğumuz güven ve sevgide azalma olabilir, bu duyguya odaklanmamak ve sorunun kök kaynağına inmekte fayda var. Açı kalıbı +-5 gün etkili.

20 Ağustos 2024 / Jüpiter-Satürn Karesi: Ayın en zorlu açı kalıplarından biri. İçsel çatışma oluşturabilen bu açı gaz-fren, eylem-durma, optimizm-pesimizm gibi fonksiyonlarda karışıklık yaratabilir. Nerede durup nerede hareket etmemiz gerektiğini iyi yönetemeyebiliriz. Aşırı sorumluluk altında boğulma, engellenme hissi ya da çok aşırı bir konuya yüklenme, en sonunda sıkılıp tamamen boş verme gibi uç davranışlar görülebilir. Finansal piyasalarda dalgalanma, alım gücü ve refahın düşmesi, gelir adaletsizliğinin belirginleşmesi gibi temalar yoğunlaşabilir. Açı kalıbı +-15 gün etkili.

22 Ağustos 2024 / Güneş Başak Burcunda
23 Ağustos 2024 / Mars-Venüs Karesi:
Bu açı kalıbı ikili ilişkilerde türbülanslı etkilere işaret etmekte. Mental farklılıklar büyük problemler oluşturabiliriz. “Ben bilirim tavrı” ve gereksiz inat tüm insan ilişkilerine zarar verebilir, dikkatli olunmalı. Eril-dişil dengesinin korunması bu süreçte çok önemli. Duygusal konularda ani heves ve bırakmalar görülebilir. Nerede savaşıp nerede uzlaşacağımızı iyi bilmek önemlidir. Açı kalıbı +-5 gün etkili.

23 Ağustos 2024 / Merkür-Chiron Üçgeni: Bu dönemde, zihinsel olarak kendinizi daha iyi anlayabilir, eski yaraları iyileştirmek için içsel çalışmalara yönelebilirsiniz. İletişim becerilerinizi kullanarak, duygusal zorlukları ifade etmek ve başkalarıyla daha derin bir anlayış ve bağlantı kurmak da mümkün olabilir. Retro dönemde travma ve geçmiş tortularına iyileştirme, şifa temalarında destekleyicidir. Açı kalıbı +-3 gün etkili.

24 Ağustos 2024 / Merkür-Mars Altmışlığı: Öğrenme ve öğretme isteği, kişisel gelişime yönelme, ufku genişletme, sosyalleşme arzusu ve ticarette başarı getirecek fikirlere sahip olmayı gösteren bir açı kalıbı. Tek yapmamız gereken biraz çaba göstermek. Retro dönemin son bölümünde harekete geçecek konular varsa ele almak için destekleyici bir tesir. Açı kalıbı +-3 gün etkili.

24 Ağustos 2024 / Mars-Chiron Üçgeni: Hareket enerjisini kullanarak kendimizi iyileştirebiliriz. Spora başlamak, ilk seferde olumlu sonuçlanmamış bir cerrahi müdahaleyi tekrar etmek gibi durumlar adına açı kalıbı değerlendirilebilir. Ruhsal yaralarımızı ancak cesaret ve eylemle iyileştirebiliriz. Açı kalıbı +-3 gün etkili.

27 Ağustos 2024 / Venüs-Uranüs Üçgeni: Bu açı kalıbı dinamik ve ruhen canlandırıcı. Zor yaşanmışlıklardan sonra açı kalıbı bizi tekrar motive edebilir. Özellikle yaratıcılık adına harika bir tesirdir. Duygusal anlamda tatlı sürpriz gelişmeleri gündeme getirebilir. Aşk ve duygularda beklenmedik güzel gelişmeler, ilham ve estetik duygusu canlanabilir. Açı kalıbı +-5 gün etkili.

28 Ağustos 2024 / Venüs-Neptün Karşıtı: Bu açı özellikle düş kırıklıkları ve beklentilerin karşılanmaması ile ilgilidir. İlişkiler konusunda ani ve net kararlar vermemekte fayda vardır. Aşırı ve temeli olmayan beklentiler düş kırıklığı ile sonuçlanabileceği için gerçekçi olmak önemlidir. Açı kalıbı +-5 gün etkili.

29 Ağustos 2024 / Venüs Terazi Burcunda
29 Ağustos 2024 / Venüs-Plüton Üçgeni:
Bu olumlu açı kalıbı duyguları güçlendiren, tutkuyu ve bağlılığı arttıran nitelikte bir yapı. Sevdiklerimize sahip çıkabilir, daha fazla kenetlenebiliriz. Tutku duyduğumuz bir işe kendimizi adamamız ve bu konuya tüm gücümüzle odaklanmamız da mümkündür. Yeni aşklar doğabilir, var olan ilişkilerde alevlenme ve güçlenme görülebilir. Açı kalıbı +-5 gün etkili.





Merve Çubuktepe
 

agustos (4).jpg

KOÇ BURCU AĞUSTOS 2024 AYLIK BURÇ YORUMLARI

Ağustos ayının ilk yarısında aşk, tatil, hobi, sanat ve çocuk konularında yeni başlangıçlar söz konusu olabilir. Bol bol seyahat edebilirsiniz. Eğitim ve kardeşlerden yana şanslı olacaksınız. Ayrıca gizli düşmanlarınızı fark edebileceksiniz. Merkür Retrosu'nun etkisinden dolayı 5-29 Ağustos tarihlerinde çalışma hayatı, sağlık, evcil hayvanlar ve yanınızda çalışanlarla ilgili iletişim konularında aksilikler, sorunlar gerçekleşebilir. Kararlarınıza dikkat etmeniz tavsiyemdir. Özellikle estetik, sağlık, anlaşma ve sözleşme imzalama konularında tedbirli olmanızı öneriyorum.

Ağustos ayının ikinci yarısında sosyal çevre ve arkadaşlarınızla ilgili bazı belirsiz süreçler sonlanabilir, ancak maddi gelirlerinizle ilgili bir sorun gündeme gelebilir. Ayrıca sağlık, seyahatlerde veya trafikte bazı aksilikler gerçekleşebilir. Önemli sözleşme ve anlaşmalarda gecikmelere dikkat edilmesi gerekebilir.


BOĞA BURCU AĞUSTOS 2024 AYLIK BURÇ YORUMLARI

Ağustos ayının ilk yarısında ev, aile ve gayrimenkul alanlarında yeni başlangıçlar söz konusu olabilir ancak sosyal çevrenizle ilgili bazı aksilikler gerçekleşebilir. Maddi kaynaklarınızla ilgili sorunlarınıza dikkat etmek ve tedbir almanız gerekebilir. Ev ve arsa gibi yatırım fırsatlarıyla karşılaşabilirsiniz. Merkür Retrosu'nun etkisinden dolayı 5-29 Ağustos tarihlerinde aşk, tatil, çocuk ve hobi konularında bazı aksilikler, gecikmeler ve iletişim sorunları gerçekleşebilir. Eski konular ve aşklar gündeme gelebilir. Aslında retro dönemi size iyi gelecektir.

Ağustos ayının ikinci yarısında kariyer ve iş hayatınızda belirsizlikler aniden sonlanabilir. Ani gelişmeler bazı sorunlara sebep olabilir, bu yüzden dikkatli olmanız gerekebilir. Sosyal çevrenizdeki otoriteler veya arkadaşlarınızdan dolayı harcamalarınıza dikkat etmeniz tavsiyemdir.


İKİZLER BURCU AĞUSTOS 2024 AYLIK BURÇ YORUMLARI


Ağustos ayının ilk yarısında yakın çevre, kardeşler, seyahat ve eğitimlerle ilgili yeni başlangıçlar söz konusu olabilir, ancak kariyer hayatınızdaki otoriteler bu dönemde bazı engeller yaşamanıza neden olabilir. Kendi kararlarınızın peşinden gitmenizi tavsiye ediyorum. Sağlığınıza dikkat etmeniz gereken bir dönemde olacaksınız. İletişim yetenekleriniz ön plana çıkabilir.

Merkür Retrosu'nun etkisinden dolayı 5-29 Ağustos tarihlerinde ev, aile ve gayrimenkul konularında iletişim, sözleşme ve imza gibi konularda sorunlar gerçekleşebilir. Ev alım satım alanlarında gecikmeler gündeme gelebilir. Tedbirli olmanız gerekebilir.

Ağustos ayının ikinci yarısında yurt dışı, eğitim, seyahat, hukuk ve uzak çevrenizle ilgili alanlarda sonlanmalar ve bitişler söz konusu olabilir. Ayrıca ani sağlık sorunları ve hastane gibi durumlar gündeme gelebilir. Trafikte dikkatli olmanız gerekebilir. Otoritelerle sürtüşme yaşanabilir.



YENGEÇ BURCU AĞUSTOS 2024 AYLIK BURÇ YORUMLARI

Ağustos ayının ilk yarısında para, kazançlar ve maddi gelirlerinizle ilgili konularda yenilikler söz konusu olabilir. Bu dönemde beklemediğiniz kişilerin desteğini alabilirsiniz. Ancak seyahat, hukuksal konular ve yurt dışı alanlarda bazı aksilikler gündeme gelebilir. Bu dönemde çok çalışabilirsiniz ve manevi konular ön plana çıkabilir.

Merkür Retrosu'nun etkisinden dolayı 5-29 Ağustos tarihlerinde yakın çevre, kardeşler, seyahat veya eğitim alanlarında eski konular gündeme gelebilir. Yarım kalmış konuları tamamlayabilirsiniz. İletişim, eğitim, seyahatlerde ve imzalarda aksiliklere dikkat etmeniz gerekebilir.

Ağustos ayının ikinci yarısında finans, ödemeler, borçlar, ameliyat veya özel hayatınızda belirsizlikler aniden sonlanabilir. Sosyal çevre, dernek ve topluluklardan dolayı ani harcamalar söz konusu olabilir. Ayrıca uzak çevre, ailenizin büyükleri ve otoritelerle ilgili sorunlar, belki sağlık sorunları gündeme gelebilir. Sağlığınıza dikkat etmeniz gerekebilir.


ASLAN BURCU AĞUSTOS 2024 AYLIK BURÇ YORUMLARI

Ağustos ayının ilk yarısında imaj değişikliği ve yenilenme fırsatıyla karşılaşabilirsiniz, ancak ameliyat gibi konularda bazı aksilikler gerçekleşebilir. Sosyal çevrenizle ilgili şanslı olacaksınız ve bol bol sosyalleşebilirsiniz. Sosyal aktiviteleriniz artabilir.

Merkür Retrosu'nun etkisinden dolayı 5-29 Ağustos tarihlerinde para, kazançlar, alım-satımlar ve ticarette bazı aksilikler gerçekleşebilir. Yarım kalmış projelerinizi hayata geçirebilirsiniz. Yeni maddi kazançlar sorunlara yol açabilir.

Ağustos ayının ikinci yarısında partner, ortaklık, evlilik veya ilişkilerinizde bazı belirsizlikler ve sonlanmalar yaşanabilir. Ani gelişmeler sizi sarsabilir. Ayrıca sosyal çevrenizden dolayı harcamalarınız ve borçlanmalarınız artabilir, dikkat etmeniz gerekebilir.


BAŞAK BURCU AĞUSTOS 2024 AYLIK BURÇ YORUMLARI

Ağustos ayının ilk yarısında manevi değerleriniz, gizli düşmanlarınız, hastane ve sağlık konuları ön plana çıkabilir. Kariyerinizde veya hayatınızın genel akışında bazı iletişim sorunları gerçekleşebilir. Partner veya ortağınızla anlaşmakta zorlanabilirsiniz.

Merkür Retrosu'nun etkisinden dolayı 5-29 Ağustos tarihlerinde hayatınızın her alanında eski tanıdıklarınızla karşılaşabilirsiniz. Kendiniz için yapmak istediklerinizi hayata geçirebilirsiniz, ancak iletişimde dikkatli olmanız gerekebilir. Her söylenen söz karmik etkiye sebep olabilir.

Ağustos ayının ikinci yarısında sağlık, yanınızda çalışanlar ve gündelik işlerinizle ilgili belirsizlikler sonlanabilir. Ancak ani gelişmeler ve sorunlar gündeme gelebilir. Partnerinizle iletişimde ve tartışmalarda çatışmalar gerçekleşebilir. Özellikle kariyer hayatınızda bazı çatışmalar şanslarınızı tepmenize neden olabilir.


TERAZİ BURCU AĞUSTOS 2024 AYLIK BURÇ YORUMLARI

Ağustos ayının ilk yarısında sosyal çevre, arkadaşlar, topluluk ve derneklerle ilgili yenilenmeler söz konusu olabilir, ancak bu dönemde harcamalarınıza dikkat etmeniz gerekebilir. Yurt dışı, seyahat ve hukuksal konularda şanslı olacaksınız.

Merkür Retrosu'nun etkisinden dolayı 5-29 Ağustos tarihlerinde içsel konuşmalarınız artabilir. Sağlıkla ilgili alanlarda bazı iletişim sorunları gerçekleşebilir. Yazı yazmak ve kendinizi yazarak ifade etmek ruhunuzu besleyecektir.

Ağustos ayının ikinci yarısında çocuk, hobi, sanat ve tatil konularında ani gelişmeler gerçekleşebilir. Ayrıca sağlık ve gündelik hayat akışınızda bazı aksilikler yaşanabilir. Çalışma arkadaşlarınızla iletişime dikkat etmeniz gerekebilir.


AKREP BURCU AĞUSTOS 2024 AYLIK BURÇ YORUMLARI

Ağustos ayının ilk yarısında kariyer ve iş hayatınızda yenilikler söz konusu olabilir. Bu dönemde finansal yapılanma ve sağlıkla ilgili alanlarda düzenleme, yenilenme ve şifalanma gerçekleşecektir. Ancak çocuk, hobi, tatil ve aşk konularındaki sorumluluklarınız harcamalarınızı artırabilir.

Merkür Retrosu'nun etkisinden dolayı 5-29 Ağustos tarihlerinde sosyal çevre ve arkadaşlarınızla ilgili iletişim sorunlarına dikkat etmeniz gerekebilir. Eski arkadaşlarınız ve dostlarınızla tekrar iletişime geçebilirsiniz. Yarım kalmış işlerinizi tamamlayabilirsiniz.

Ağustos ayının ikinci yarısında ev, aile ve gayrimenkul alanlarında ani sorunlar ve belirsizliklerin sonlanması gerçekleşebilir. Bu dönemde partnerinizle ilgili bazı gelişmeler sizi şaşırtabilir. Ayrıca sağlığınıza, çocuklarınıza ve finansal kaynaklarınıza dikkat etmeniz gerekebilir.


YAY BURCU AĞUSTOS 2024 AYLIK BURÇ YORUMLARI

Ağustos ayının ilk yarısında yurt dışı, eğitim, seyahat ve hukuksal konularda yenilikler ve başlangıçlar söz konusu olabilir. Partnerinizle, ortağınızla veya ikili ilişkilerinizde güzel gelişmeler gerçekleşebilir.

Merkür Retrosu'nun etkisinden dolayı 5-29 Ağustos tarihlerinde iş, kariyer hayatınızda ve hayatınızın genel akışında iletişim sorunları yaşanabilir. Dikkat etmeniz tavsiyemdir. Aile içinde otoritelerle sürtüşmeler gerçekleşebilir. Aile içi sorumluluklarınız ön plana çıkabilir. Yeni anlaşma ve sözleşme yapmaktansa yarım kalmış işlerinizi tamamlamanız tavsiye edilir.

Ağustos ayının ikinci yarısında yakın çevre, kardeşler, eğitim ve seyahatlerle ilgili ani sorunlar gerçekleşebilir, özellikle de çalışma hayatınızda bazı değişimler söz konusu olabilir. Beklenmedik değişimler sizi zorlayabilir. Sağlığınıza dikkat etmeniz gerekebilir. Ayrıca partner ve ortaklıkla ilgili konularda bazı anlaşmazlıklar yaşanabilir.


OĞLAK BURCU AĞUSTOS 2024 AYLIK BURÇ YORUMLARI

Ağustos ayının ilk yarısında finans, özel hayat ve ameliyat konularında yenilikler gündeme gelebilir. Sağlığınız ve çalışma arkadaşlarınızla ilgili konularda sorunlar gerçekleşebilir. Tartışmalar büyüyebilir, dikkat edilmesi gerekebilir.

Merkür Retrosu'nun etkisinden dolayı 5-29 Ağustos tarihlerinde yurt dışı, eğitim, seyahat ve hukuksal alanlarda geçmiş konular gündeme gelebilir. İletişimde bazı sorunlar gerçekleşebilir. Ancak eski ve yarım kalmış işlerinizi tamamlama fırsatıyla karşılaşabilirsiniz.

Ağustos ayının ikinci yarısında maddi kaynaklar, para ve kazançlarla ilgili ani sorunlar ve sonlanmalar gerçekleşebilir. Para kayıplarına dikkat etmeniz gerekebilir. Özellikle borsada, şans oyunlarında, tatilde ve eğlencede maddi krizlere dikkat etmeniz tavsiye edilir. Ayrıca iletişim, gündelik hayat, sağlık, evcil hayvan ve çalışma arkadaşlarınızla ilgili konularda bazı sonlanmalar ve bitişler gerçekleşebilir.

KOVA BURCU AĞUSTOS 2024 AYLIK BURÇ YORUMLARI

Ağustos ayının ilk yarısında evlilik, ortaklık ve ilişkilerinizde yeni bir sürece adım atabilirsiniz, ancak maddi kazançlarınızla ilgili dikkat etmeniz gerekebilir. Aşk, tatil, eğlence ve çocuklardan yana şans sizinle olacaktır.

Merkür Retrosu'nun etkisinden dolayı 5-29 Ağustos tarihlerinde finans, özel hayat ve sağlıkla ilgili alanlarda iletişim sorunları ve bazı aksilikler gündeme gelebilir. Sakince kararlar almanızı tavsiye ediyorum.

Ağustos ayının ikinci yarısında imaj değişikliği ve ilişkilerinizde değişimler gerçekleşebilir. Ancak ev, aile ve gayrimenkul alanlarında ani sorunlar sizi sarsabilir. Bu döneme hazırlıklı olmanızı ve yeni düzene ayak uydurmanızı tavsiye ediyorum. Ayrıca çocuk, aşk, sanat, hobi ve tatilden dolayı harcamalarınız çok artabilir.


BALIK BURCU AĞUSTOS 2024 AYLIK BURÇ YORUMLARI

Ağustos ayının ilk yarısında çalışma hayatı, yanınızda çalışanlar, sağlık veya evcil hayvanınızla ilgili yeni başlangıçlar söz konusu olabilir. Bu dönemde ev ve aileden yana şanslı bir süreç içinde olabilirsiniz. Ancak sorumluluklarınız sizi kararsızlığa itebilir, dikkat etmeniz gerekebilir.

Merkür Retrosu'nun etkisinden dolayı 5-29 Ağustos tarihlerinde eski aşklar ve yakın arkadaşlarla iletişim kurabilirsiniz. Bu dönemde partner veya ortaklarınızla iletişim sorunlarına dikkat etmeniz gerekebilir. Ayrıca yeni anlaşma, sözleşme, evlilik ve nişan gibi konularda dikkat etmeniz gerekebilir.

Ağustos ayının ikinci yarısında hastane, sağlık, kapalı alanlar veya manevi konular ön plana çıkabilir ve belirsizlikler sonlanabilir. Kardeşleriniz ve yakınlarınızla ilgili şaşırtıcı durumlar söz konusu olabilir. Partnerinizle iletişiminize dikkat etmeniz gerekebilir.




Dilara Yıldızhan
 
İşte Ağustos ayının en önemli astrolojik olayları

  • 1 Ağustos: Mars Jüpiter Üçgeni
  • 4 Ağustos: Başak burcunda Merkür gerilemesi
  • 6 Ağustos: Venüs Jüpiter Üçgeni
  • 9 Ağustos: Merkür Satürn Üçgeni
  • 11 Ağustos: Mars Plüton Üçgeni
  • 13 Ağustos: Venüs Mars Kavuşumu
  • 16 Ağustos: Aslan burcunda Yeni Ay
  • 16 Ağustos: Aslan burcunda Merkür gerilemesi
  • 20 Ağustos: Güneş Neptün Karşıtlığı
  • 22 Ağustos: Merkür Mars Kavuşumu
  • 24 Ağustos: Balık burcunda Dolunay
  • 25 Ağustos: Güneş Plüton Üçgeni
  • 27 Ağustos: Mars Neptün Karşıtlığı
  • 28 Ağustos: Merkür Uranüs Üçgeni
  • 31 Ağustos: Boğa burcunda Uranüs Retrosu


astroirem
 
Ağustos Ayının En Şanslı Burçları

Boğa, İkizler, Aslan, Yay ve Kova
ayın en şanslı burçları olacak. Elbette gezegenlerin hareketiyle meydana gelen astrolojik olaylar her burca, doğum haritasına göre farklı etki edecek. Mesela, Boğa burçları geçmiş hatalarını telafi ederken, Aslan burçları parayı bulacak.


astroirem
 
ağ2go.jpg


Koç Burçlarının Ağustos Ayındaki Şanslı Günleri

Koç burçları için Ağustos ayının 3, 10, 15, 18 ve 21. günü şanslı olacak. Sabrınız ve cesaretinizle ödüllendirileceksiniz. Özellikle iş hayatınızda adınızı zirveye yazdırabilirsiniz!

Ağustos ayının kariyer konusunda en şanslı burcu Koçlar olacak!



Boğa Burçlarının Ağustos Ayındaki Şanslı Günleri

Boğa burçları için Ağustos ayının 4, 9, 12, 26, 31. günü şanslı olacak. Geçmişi telafi etme şansı bulacaksınız. Retroda değişimi kabul etmeniz şart.




İkizler Burçlarının Ağustos Ayındaki Şanslı Günleri

İkizler burçları için Ağustos ayının 6, 7, 13, 17 ve 22. günü şanslı olacak. Yılın en dengesiz ve zorlu dönemlerinden biri olan Ağustos ayında iç huzur ve dengeye kavuşabilirsiniz.




Yengeç Burçlarının Ağustos Ayındaki Şanslı Günleri

Yengeç burçları için Ağustos ayının 5, 11, 14, 24 ve 27. günü şanslı olacak. Kötü günler sona eriyor. Yengeç burçları, bu ayın sonunda mutluluğa kavuşacak.




Aslan Burçlarının Ağustos Ayındaki Şanslı Günleri

Aslan burçları için Ağustos ayının 2, 15, 16, 28 ve 30. günü şanslı olacak. Bildiğinizi yapmaya hazırsınız. Retronun Aslan burcunda ilerleyişiyle hayatınız daha da stabil ve konforlu olacak. Cebiniz para dolacak.

Ağustos ayının maddi anlamda en kârlı burcu Aslan olacak.




Başak Burçlarının Ağustos Ayındaki Şanslı Günleri

Başak burçları için Ağustos ayının 3, 9, 16, 25 ve 29. günü şanslı olacak. Başak burcundaki Merkür'ün geri hareketi sizi biraz yoracak. Zira, yönetici gezegeniniz olan Merkür, tüm gerçeklikle tanışmanıza ve dönüşmenize neden olacak.




Terazi Burçlarının Ağustos Ayındaki Şanslı Günleri

Terazi burçları için Ağustos ayının 1, 8, 14, 19 ve 23. günü şanslı olacak. Umutlarınızı yeşerten gelişmeler ve tatlı telaşlar sizi bekliyor. Bekarsanız yeni bir aşkın hayalini kurmayın, deriz. Ancak geçmiş aşklara geri dönmek mümkün!




Akrep Burçlarının Ağustos Ayındaki Şanslı Günleri

Akrep burçları için Ağustos ayının 6, 10, 18, 21 ve 27. günü şanslı olacak. Güçlenmek, iyileşmek ve yeniden ayağa kalkmanız için bir şansınız var. Bu fırsatı iyi değerlendirin ve Ağustos ayının getirdiklerini dikkatle kucaklayın.




Yay Burçlarının Ağustos Ayındaki Şanslı Günleri

Yay burçları için Ağustos ayının 2, 9, 12, 17 ve 26. günü şanslı olacak. Biraz heyecan ve mutluluğa odaklanın. Ciddi konular, büyük sorumluluklar ve sorunlardan biraz uzaklaşın.

Hayal kurun Ağustos ayında Yay burçları hayalperest, hayaller gerçek olabilir.




Oğlak Burçlarının Ağustos Ayındaki Şanslı Günleri

Oğlak burçları için Ağustos ayının 5, 8, 22, 23 ve 30. günü şanslı olacak. Bu ayın kazananı siz olacaksınız. Bol bol başarılarınızdan söz edeceğiz. Ancak önemli kararlar için bugünleri bekleseniz iyi edersiniz.




Kova Burçlarının Ağustos Ayındaki Şanslı Günleri

Kova burçları için Ağustos ayının 1, 7, 13, 19 ve 29. günü şanslı olacak. Huzur arayışınız Ağustos'un kaosunda saklı olabilir. Estetik kaygılar ve değişim arzusu da su yüzüne çıkabilir.




Balık Burçlarının Ağustos Ayındaki Şanslı Günleri

Balık burçları için Ağustos ayının 2, 4, 11, 24 ve 31. günü şanslı olacak. Sevgi sizi bulacak. Dinlendiğiniz bir ay olacak. Ancak stresten uzak durmaya odaklanın, yoksa kaosa kapılabilirsiniz.



astroirem
 

Ağustos ayı genel değerlendirme;​


Koç, ağustos senin için aşk, eğlence ve hayat. Özellikle yeni keşifler.

Boğa, en çok para harcayanı olacaksın Ağustos'un.

İkizler, seyahat senin için çok önemli. Yenilik dedik.

Yengeç, para

Oğlak, yine para dedik.

Aslan, kral ve kraliçe. Çok keskin kararlar ve sahneler.

Başak, inzivaya çekil dedik.

Terazi, düğün davet gezgini olacak. Sosyal kelebek.

Akrep, kariyer anlamında en şanslısı olacak.

Yay, yol gezgini, gezecek, duracak sevgili yay.

Kova, en çok konuşulan olacak. En çok konuşulan ve en kararlı.

Balık, en çalışkan diyelim.

Mine Ölmez​

 
X