2024 Ağustos Ayı Burç Yorumları

Nhessa

Nirvana
Pro Üye
13 Eylül 2013
54.472
2.713
a1 (1).jpg
a1 (2).jpg
 
ay.jpg

Bu ay gökyüzü zorlu açılarla dolu. En azından 3 aydır bu kadar çok ters açı yapan gezegenin bir arada olduğu bir gökyüzü görmedim. Özellikle 14-22 Ağustos arası gezegenler birbirine daha bir malefik gözlerle bakacaklar.



19 Ağustos Dolunayı 6 Şubat depremi 2023 açıları benzeri. 19 Ağustos Kova Dolunayı Uranüs kareli olacak 6 şubat 2023 te Aslan Dolunayında olduğu gibi. Yine Dünya’nın bir yerlerinde sarsıntılar olabilir. (Evlerden uzak)



2 Ağustos Venüs Uranüs karesi var ilişkiler ve para konuları engebeli.



4 Ağustos Merkür Retroya hazırlanıyor. 6 sında R olacak.



14-15 Ağustos Mars Jüpiter kavuşum yaparken Satürn’e kare yapacaklar. Mars’ın tartışmacı enerjisi artacak ve Satürn’ün sınırlarını zorlayacak. Hırsla kalkan zararla oturur.



18 Ağustos Merkür R Uranüs’e kare. Dilin kemiği olmayacak. Yollarda aman dikkat. Elektrikli ve elektronik aletler başa iş açabilir. Haberleşme ve iletişim gerilim yüklü olabilir.



18-19 Ağustos Venüs Jüpiter karesi , Jüpiter Satürn karesi ve Venüs Satürn karşıtlığı. Harcamalar yorucu olacak, maddi zorluk artacak, abartı ve skandal enerjisi loading. İlişkiler buz kesebilir. İlişkilerin ruh emici halleri ortaya çıkar.



22 Ağustos Venüs Mars karesi. Önce çekim sonra itim. İtilmiş kakılmış ilişkiler.



28 Ağustos Venüs Neptün karşıtlığı. Hayaller ve gerçekler arasında kaldığımız uyanma zilini duymakta zorlandığımız, belki de yalan söyle bana razıyım diyerek kendimizi kandırdığımız bir gündeyiz.



Naz Bayatlı
 
X