Popüler Konu 2024 -2025 El ele, baş başa, omuz omuza birlikte KPSS haydi kızlar 🤝

Aynen canım çözdüğümden farklı bir çözüm çıkıyor kitapta. Oturup ağlayacağım neredeyse. Bakalım belki diğer kızlardan tavsiye gelir, ona göre ben de başka konuya geçerim bunu atlayıp. Başka zaman tekrar vakit ayırayım o zaman.
 
Akşam ben konu dinliyorum. Tabi bu kişiye göre değişir. Çünkü birkaç defa denedim test çözünce dikkatim çabuk dağılıyor. Ertesi gün bakıyorum aaa bu soruda bu detayı nasıl kaçırmışım diyorum. Oyumu 2 video izlemekten yana kullanıyorum.
 
Ben de genelde akşamları video izliyorum ama coğrafyadan da konular bitti soruları birikti o yüzden Bi kararsız kaldım
 
Ben mata başlamadım ama diğer derslerde zorladığım konuları bi iki tekrar ediyrm baktm olmuyor zaman kaybı olasın diye geçiyorm zaman var nası olsa dönüp tekrar bakabilirz tüm konuları bitirince daha net görüysun nerde kötüsn nerde iisin ben yazım kurallarında çok zorladm bir iki denedim baktm olmuyo bıraktm türkçeyi full halledince geri döncem yazıma yapamadığm konu yüzünden yapaabileceklerimden zaman kaybetmek istemiyorm
 
Evet çok haklısın hocam. Ben tam olarak bu durumdayım. Çözümlü video izleyeceğim şimdi, bakarım olmazsa atlayıp başka konuya geçiş yapacağım. Daha fazla zaman kaybetmeye gerek yok.
 
Ben de oyumu videodan yana kullaniyorum canim
Zaten o konudan max 2 soru geliyo diye biliyorum? O yüzden ben baktim ugrastim yapamiyorum atlicam o durumda.. çünkü kpss strateji sınavı malum ciddi zaman da aliyo çünkü o konu da..
 
Yaa ben de şimdi soru bankasını alıp oturdum
 
Aynen öyle hocam tekrar atmaya başlayınca bakarım diyorum , dediğiniz gibi şimdi atlayıp geçeceğim. Çünkü kendim de strese girdim bu durumda. Neden olmuyor diye kendimi yiyorum. Tarih konusu dinleyim bari.
 
Herkese iyi akşamlar, mutlu ve bol verimli bir hafta olur inşallah ben de birkaç gün mecburen ara verdikten sonra bugün tekrar başladım.
24 soru öğrenme genel tekrar testi
20 soru gelişim genel tekrar testi ve 10 paragraf çözdüm. Rehberlik Türleri ve Mesleki Danışma Kuramlarına çalıştım,testlerini çözdüm.
5 tane de alan videosu izledim.
 
Kızlar sadece lisans puanı ile nerelere atabiliriz düz memurluk için katiplik hariçi nereler var ve ortalama kaç puanla alım yapıyorlar
Kyk yurtları memurluğu var, üniversite memurluk alimi yapıyor, sgk var, belediyeler var benim bildiğim
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…