Popüler Konu 2024 -2025 El ele, baş başa, omuz omuza birlikte KPSS haydi kızlar 🤝

Kuzu ben hiç anlamam ama meb tercihini yapmadın mı?
Mebi yapmadım burası 5202 kişi alacakmış şansım daha fazla olsun diye sağlık bakanlığının kılavuzuna tercih vereyim dedim. Orada da kime sorsam deprem bölgesi düşer diyorlar. Sizin de fikrinizi almak istedim. İlk etaptaki alımda Ankara 76 küsür, İstanbul 74 küsürle kapatmış. Benim puan 72. 800 küsür kişi Hatay açmış. Deprem bölgesi de olsa gitmek istiyorum.
 
İçine siniyorsa yap canım. Malatya yok mu? Ankara var mı listede orası da daha da düşer mi?
 
Canim benim de hicbi bilgim yokki tercihle ilgili.
Ama şehir olarak soruyorsan Malatya'da yaşadım cok güzeldir seversin.
Deprem bölgesi de olsa yaz tabi ki şu an oralar memurlar için daha avantajlı oldu.

Hatta doğuda başlaman mesleğe çok daha güzel olacaktır emin ol. Babam memur eşim memur bu konularda artik fazlasıyla tecrübeli hissediyorum doğunun çoğu şehrinde çok güzel evler ve kiralar çok uygundur. Ama büyük şehirlerde ya da turistik şehirlerde bulamazsın bu konforu. İnsanlar da çok sicakkanlidir.

Ama ankarayla İstanbulu istiyorsan yine de yaz bence. Oynama oluyorya gelme ihtimali hep var ben olsam yazardım.
 
ASSOSyal sosyalim sahura kadar uyuyor musun hangi saatler çalışıyorsun napiyorsun?

Ben ramazan girdi gireli uyumuyorum sahura kadar. Normalde gece çalışmayı sevmem ama şimdi daha iyi oldu benim için. Aslında regl oldum su an niyetli değilim ama yine de uyumuyorum sürekli uyku duzenim değişmesin diye.

Gündüz biraz çalışıp gece sahura kadar ara vere vere calisiyorum.
Tabi dün hiç çalışamadım kuşum öldü ruh halim berbat yeni yeni toparlıyorum.
Şimdi oturcam masaya.
 
Oyy yerim seni kuzum yaa, ins üzüntün azalacak bende gece çalışma taraftarıyım ama daha başlayamadım. Bende gece verim alan kisimdayim . Bir plan yapıp hızlı geri dönüş yapmak lazım. Stresten yapmak istemiyorum. Bu yıli zaten çok önemseme sakin ol demeye çalışacağım kendime.stres bana hata yaptiriyo kuzu
 
Kızlar tercih yardımınıza ihtiyacım var. Bugün kılavuz açıldı. Çoğunluk deprem bölgesine verilmiş. Tercih yapmak istiyorum. Haziran sonuna bırakırsam 72 puanla hiç atanamayabilirim.
Canim deprem.bolgesi olacaksa araştırarak yap.
Bizim ise baslangicimiz deprem sonrasına denk geldi. Ben 2 ay önce ev tuttuğum için yerlesebildim. Diğer ev tutmayanlar ev bulamadı. Bir erkek memur camide yatıp kalkıyor, kızlar şanslı biraz yurda yerlestirebildiler.

Malatya'da mesela yıkılan + ağır hasarlı yıkılacak olan bina sayısı 45.000 tane. Yerli halk bile oturacak ev bulamıyor.
 
İşte canım bunları söylediler. Konteynerda 5-6 kişi kalıyormuş şimdiki çalışanlar. Öyle zor durumdayım ki. Deprem bölgesi ve İstanbul gelir diyor kime sorsam. Ankara çok istiyordum ama taliplisi de çok. Beklesem seneye belki Şubat Mart gibi olur bir sonraki alım. Onda da Haziran mezunları yetişiyor. 4. sınıflardan yüksek alan varsa önüme geçer bu seferde tekrar sınava girmek zorunda kalabilirim. Hatay 800 küsür Kahramanmaraş 400 küsür gibi böyle arslan payını deprem bölgesine yazmışlar. Bugün oturdum ağladım. Tabi orada yaşayanların canı yok mu dedim. Ama bilmiyorum ya nasıl olacak bilmiyorum. Sizce ne yapayım lütfen kızlar akıl verin bana. Çok kötü bir durumdayım.
 
Yokcanim sena geçen gün konu açmıştı. Meb hemsire alımı yapıyormuş.
Canım onda da her okulda işte hemşire yokmuş. Geçiş öyle ha deyince olmuyormuş. Ne zormuş şu süreç. Büro personeli düşmez zaten biliyorum onu. Mühendis mimar çok kişi varmış 80 üstü. Hemşire için başvuracaktım. Sağlık bakanlığını bekledim onda da böyle bir dağılım gördüm. Sabahtan beri başım ağrıyor.
 
Canım bu süreç her türlü çok zor yaa. Biz puan alamadik diye üzülüyoruz. Siz nasıl tercih yapicaz diye üzülüyorsunuz. Safran atandı farklı farklı sorunlar çıktı karşısına ne kadar stresli şeyler, bir türlü sevinmek yok ucunda. İnş bu günlerde biter eğer giderim dersen yaz . Yani deprem bölgesinde en iyi durumda olan yerler nereleri acaba allahim neleri düşünüyoruz, sen büyüksün
 
Aynen canım, yolda bakalım bende merak ediyorum sen nasılsın kuzu
İyiyim canim şükür.
Bugün 3 saatliğine ise gittim.
Haftaya 3 gün gideceğim.
Sonraki hafta full başlarım inşallah.

Bugün memur birşeyler anlattı, Fransızca geldi bana hicbirsey anlamadım. İnşallah kolay öğrenirim.
 
Aaaa ne güzel nasıl gidiyor canım, bilgisayar gelmiş mi illa ki öğreneceksin canım, zaman ver. İnsanlar nasıl? Heyecan var mı? Deprem olmasaydı ne giydin derdim ama şuan bi anlamı yoktur
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…