Popüler Konu 2025 -2026 El ele, baş başa, omuz omuza birlikte KPSS haydi kızlar 🤝

Kızlar hepiniz iyisinizdir umarım. Ben sizlerden bir konuda fikir almak istiyorum. Bugünkü kılavuzda yazabileceğim iki yer var. Bunlardan biri üniversitede memur/bilgisayar işletmeni. Ben aynı zamanda lisans öğrencisiyim, önceliğim okulu uzatmadan bitirmek.. Ama maddi açıdan ve birkaç şeyden ötürü de hem çalışıp hem okurum diye düşünmüştüm. Üniversitelerde memur/bilgisayar işletmeni olarak çalışma koşulları hakkında bilginiz var mı? Sınavlara girmek için izin konusunda sıkıntı yaşar mıyım sizce? Ne yapacağımı şaşırdım, yazın kpss ye bakarken hiç bu kadar zor olacağını düşünmemiştim:/
Canım ben bilmiyorum ama burada vir arkadaş var üniversitede çalışan. Ayrıca bu yıl dgs ile yeniden öğrenci oldu .sana yardımcı olur. adilemir adilemir

Hayırlı olsun, tebrik ederim 🌸🌸

Ayyyyy canım benim çok sevindim 😍🥰🍒🍒🍒😘 çok duygulandım 🥺🥺🥺 çoktan atanmıştın tebrik ederim yasasiiinnnn🤲🤤👏😍😍😍😍💜💜

Ayy nasıl oldu merkezi mi kuzuuuu, ne mutlu yaaa🥺 allahim bizde görür müyüz 🥺

Kuzuu yaaa hemen gelsende detay versen 🥳🥰🤩🍒😘 Safransari Safransari
Teşekkür ederim 🥰
Canim çevre ve şehircilik Bakanlığı'nın büro Personelligi alimiydi.
Merkezi değil sözleşmeli bir alimdi, ama puanla yapılan mulakatsiz bir alimdi.
Geleceğine çok ihtimal vermedim. 30 tercih vardı. Ve 5. Tercihine yerlesmissim şükürler olsun. Bugün öğleden sonra açıklandı.

Teşekkür ederim 🥰
Geleceğine çok ihtimal vermedim. 30 tercih vardı. Ve 5. Tercihine yerlesmissim şükürler olsun. Bugün öğleden sonra açıklandı.
Peki sen nasılsın 🥰🍒🍒🍒💜😘

Teşekkür ederim 🥰
Sen malatyadamiydin kuzum💜🥰 kaç puanla kapatmış 💜

Canim bekar olunca bu işler kolay da , evliyken çocuk, çocuğun okulunu, eşin tayin durumunu, ev satılabilecek mi, gittiğim ilçe küçük 16 bin nüfuslu ev bulabilecek miyim, kaloriferli ev yok diyorlar vs.

Yani kafa bir milyon su an 😁
Kuzum herşey hallolur inş, siteden nevos var malatyada yesilyurtta 💜 ona soralım istiyorsan

Canim bekar olunca bu işler kolay da , evliyken çocuk, çocuğun okulunu, eşin tayin durumunu, ev satılabilecek mi, gittiğim ilçe küçük 16 bin nüfuslu ev bulabilecek miyim, kaloriferli ev yok diyorlar vs.

Yani kafa bir milyon su an 😁
Canım belki tebligat gelene kadar merkezi açıklanır maraş gelir hiç belli olmaz 💕 Ama yine de tedbir de almak lazım tabii

Hayırlı uğurlu olsun tekrar canım 😍😍

X