Popüler Konu 2024 -2025 El ele, baş başa, omuz omuza birlikte KPSS haydi kızlar 🤝

Çok saçma.
Çok klasik sorulardi, her kitapta olan. Ondan her yayın sorabilir onları.
Ne yapsın bu ÖSYM, yeniden tarih yazıp onu mu sorsun, coğrafi koordinatları mi degistirsin
Aman ortalığı karıştırmaya çalışıyorlar sorular aynı diye bence fotoshapta yapmış olabilirler yalnız sabah sinav bilgileri guncelle butonu aktifmis ne alakaysa
 
Sizin gibi bende mühendisim.Bu yıl formasyon aldım.Sınava bir ay kalmıştı bitti formasyonum.Yetişmez dedim ama çalıştım bir yıl boyunca çalışmamıştım ama son ay sayılı gün çalışayım dedim oturdum masaya.sınav iptal olunca (benim için çok iyi oldu)1,5 ay daha çalıştım.Sadece eğitim bilimleri çalışmıştım.Gy 35 Gk 42 net fena değildi öğleden sonraki sınav 80 soru ordan da 65 doğrum çıktı.P10 puanım 84 e yakın geliyor ki bizim bölüm bu yıl 73 le kapattı.inşallah ilk atama teknik öğretmen olarak atanacağım
Çevre illerden birinde aldım formasyonu 1 çocuğum var benimde .Formasyon zaten haftasonu oluyor dersleri bu sebeple derse gitme şansın oluyor yani eşinin desteği ile tabi.öyle böyle geçti formasyon süreci sonrasında 2,5 aylık çalışmayla atanacak puanı da alacağım hayırlısıyla.
Size tavsiyem bu netlere burda bırakmayın alın formasyonu bu netlerle ilk atamada atanırsınız.Eğitim dersleri çok daha kolay Gy Gk derslerine göre.zaten çok güzel anlatan YouTube hocaları var.Ama lütfen bırakma yazık etme bu güzel netlere.Eğer istersen özelden yazabilirsin süreci daha detaylı konuşuruz.
 
Bide gelecek yıllardaki arkadaşlara yol göstermek adına YouTube’da aşağıya linkini bırakacağım bir hoca var.Tüm MEB kitaplarını özetini çıkarmış her sayfayı soruya çevirmiş.
Konu çalışmaya zamanım yoktu Allah karşıma bu hocayı çıkardı
27 soruda 24 doğrum çıktı.size tavsiyem tarihin içinde boğulmayın bu 74 video listesini izleseniz yeterli olur.Zaten eski bilgilerinizi hatırlamış oluyorsunuz.
Hiç güncel soru işaretleyemedim çoğrafyadan bilmediğim 3 soru vardı anayasadan da bir soru vardı çözemediğim.(10 soru hiç işaretlemedim Gk den)
Ama tarih sayesinde 42 net çıktı.
Link aşağıda

 
İki sene sonraya inşallah
 
formasyonu seneye alacagım için bu puan gecerli olmaz diye düşünüyorum .
formasyonu 2020 de alsaydım . suan bende ilk atamada atanırdım bu puan ile egitim zaten cok zor degil. alan gibi degil biliyorum .
1 sene kendime müsade vericem . 2023 de alırım formasyon artık nere acarsa. sansınıza iyi hocalar denk gelmiş. hafta içi ders olursa şehir dısına gidemem . aynı zaman da çalışıyorum zaten .
hayırlısı olsun bakalım
 
bu arada bransımız aynı . :) atama puanlarımızı biliyorsundur mühendis olarak
 
hangi üni aldınız formasyonu her üni de yok cunkü ?
 
Yaa uzak kalmakla çok iyi etmişsin bu süreçte.
Ben anı anına takip ettim, çok stres sıkıntı yaşadım tekrar iptale gidiyor diye
Ben de aynı şeyi düşündüm taşınma iyi oldu kafam dağıldı sınavla ilgili hiçbir şey düşünmedim düşünmeye fırsat bulamadım.

Twitterda hala gündemde yalnız niyeyse. Ama ösym açıklama yapmış zaten. Ayy ne olursa olsun zaten hislerim alınmış gibiym artık o kadar hirpalandkki biz 2022 kpssye girenler.
 
merhaba tuğçe 9192
hiç başka şehirden formasyon alamam diye düşünme
benim de kardeşim almanca öğretmeni.
o dönemde 1 çocuğu vardı 2 yaşlarında
annem gitti yanına kardeşimin.
ankara da oturuyordu .
konya ya formasyon almaya gitti.
hızlı tren kullandı.
1 gece kalıyordu orada.
2 gün ders alıyordu
annem o ara çocukla ilgileniyordu.
uzun süre bu şekilde idare ettiler .
sonra aldı formasyonunu
atandı almanca öğretmeni olarak ki zor oluyor onların atanması .
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…