Popüler Konu 2024 -2025 El ele, baş başa, omuz omuza birlikte KPSS haydi kızlar 🤝

Ben direkt denemeye gecsem nasıl olur acabasaçmalıyor muyum
Ben öyle yaptım eğitim den çünkü çok konu eksiğim var imkansız yetişmesi deneme çözüyorum bilemedigim yerlere bakıyorum çok yorucu oluyor iyi mi oluyor bilmiyorum kaç gündür bir denemeyi bitiremedim çünkü çok bilemedigim yer var ..2. deneme çözerken hızlı olur ve netim artarsa iyi oluyor derim ancak :)
 
Kaç gündür eğitim bilimlerin 2011 denemesini çözmeye çalışıyorum 80. Soruya geldim ama mübarek 120 soru ...2 günde bile bitmeyecek galiba neyse en azından sınava kadar 2 deneme çözerim heralde

Bilemedigim yerlere bakıyorum ondan bu kadar yavaş ilerliyor ..çok koni eksigim var 3 derse hiç bakmadım
 
Rabbim hayırlı olanı nasip etsin inşallah canım benim
Amiin inşallah hepimize canım çok teşekkür ederim
Önceden öyleymiş değil mi ya .
Bence onlarada bakmaya çalış acıcık acıcık kıyısından ucundan . Bunun dışında sıkıntı yok maşallah güzel gidiyorsun canım
 
Aa bana destek oldun canım şuan bende deneyeceğim
 
ucukgenclik Beğenmedinde niye beğenmedin moralin mi bozuk yoksa seni kıracak bir şey mi söyledim which one cınım?
 
ucukgenclik Beğenmedinde niye beğenmedin moralin mi bozuk yoksa seni kıracak bir şey mi söyledim which one cınım?
Ben eski tecrübelerimden yola çıkarak diğer arkadaşlara yardımcı olmaya ve bu haftaki çalışma sistemi anlatarak hırslanmalarını sağlamak istedim. Onlara geometri sorusu yolladım. Çıkarsa sınavda başarılı olsunlar diye beğenmedim dedin ve ben buna çok kırıldım. Dün sen alay eder dalga geçer gibi yazana kadar ben çok mutlu bir şekilde mesajlar yazıyordum. Benim buradaki varlığım seni rahatsız eder gibi imada bulunursan tabiki beğenmem. Biz burada motive olalım birbirimize destek olalım diye uğraştığımızı sanıyordum ama dün senin alaycı mesajınla ben yerle bir oldum. Yardımcı olmam bu kadar rahatsız ediyorsa ben yazmam korkma. Size başarılar dilerim.
 
O neydi gııız . Daha neler görecek bu gözler
Bunda attığın soruya yorum yapmıştım.
Sınavda çıkarmış bir de.
İşte buna beğenmedim atmıştım.
Bu yüzden yorumunu beğenmedim yani sınavda çıkma ihtimalini
Beğenmedim atmamın sebebini açıklamışım.

Bütün bunlar 12-13. Sayfalarda olmuş. Sayfalarda geriye gidip tek tek birleştirdim mesajları. Öncelikle sana değer vermesem böyle uğraşmazdım zaten.

Ben zaten beğenmedim atmamın sebebini açıklamıştım hani ciddi anlamda gönderilerine gıcık oluyorum manada değilde sınavda çıkma ihtimalini beğenmedim anlamına geliyor diye. Aslında bir nevi ince espri. Bu durum seni kırdıysa ki kırmış o halde tabiki tekrarlamam bunu bir daha. Ayrıca özür dilerim seni kırdığım için. Şunuda bilmeni isterimki en ufacık kötü niyetim yok seni severim bilirsin.

Ayrıca son zamanlardaki motive etmen ve ders çalışmandaki artış beni çok çok mutlu etmişti. Gerçekten bazı motive mesajların o kadar detaylıki benim aklıma gelmez. Hani demişsin ya siz öğretmensiniz diye evet öyle ama inan belkide senin kadar işin detayına girip bu kadar psikolojik destek olamam. Senin daha hassas yaklaşabildiğini gördüm. Buda grubun amacını ortaya çıkarıyor zaten yani hepimizin birbirimize destek olması gerektiği ve bunu çok başarılı şekilde yapabildiği.

Herneyse sonuç olarak senin motive olmanı engelleyecek bir şey yapmışım farkında olmadan bu yüzden üzgünüm .
 
gönderilerine gıcık oluyorum manada değilde
Bana hissettirdiğin buydu ve huzursuz oldum.
seni kırdıysa ki kırmış
Beni gerçekten kırmıştı. O sırada karşılık vermedim ama dediğim gibi dalga geçer gibi bundan sonra tavsiyelerini bekliyoruz demen üzdü.
hassas yaklaşabildiğini gördüm
Hassasım emin ol çok hassasım. Çünkü hepimiz zamanımızı harcıyoruz. Senin başka bir topikte üniversite yıllarında verdiğin emeklerini okudum. Aynı anda kendin için bir çok şey yaptığını ama keşke birine yönelseymişim yazını okumuştum. Sonra burada mülakata gidicem dediğinde çağrıldım dediğinde verdiği emeğin karşılığını alacak deyip senin adına çok sevinmiştim. Kendi tecrübemden yola çıkarak benim yaptığım hatayı söyleyip senin yapmamanı istemiştim. Emin ol sende benim için değerliydin. Belki bu yüzden iğneleyici bir şekilde yazıldığını düşündüğüm mesajların beni üzdü.
Herneyse sonuç olarak senin motive olmanı engelleyecek bir şey yapmışım farkında olmadan bu yüzden üzgünüm .
Bu sabah uyandığımda bile hala dünü düşündüğümde hatta sabah yazdığım mesajı bile silsem hiç yorum yapmasam mı dedim. Çünkü hatırladıkça üzülmeye devam ettim. Sonuç olarak biz bunu yaşadık. Bende üzgünüm. Böyle olmasını istemezdim.
Sen şuan mülakatına yoğunlaş. İyi çalışmalar diliyorum.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…