- Konu Sahibi simu_bzkrt
-
Benimde ilk aşılamam 5 günü İnşallah sonuç güzel olurMerhabalar hanımlar ilk aşılama yaptım adetim gecikti test yaptım çıkmadı kan testinde çıktı çok şükür tuttu ama düşük yaptım bu ikinci aşılamam 12. günüm evde test yaptım çift çizgi çıktı iğnelerin etkisindemi açaba yardımcı olun lütfen
Merhaba netleştimi kan testi verdinizmi sonra merak ettimBenim iğne etkisi 10. Günde geçti anca negatif verdi her gün takip ettim testler kafamı karıştırıyor bugün 12. Gün cuma kan verip öğreneceğim prodoctor bu o yüzden güvenemedim herkes yalancı pozitif veriyor yazmış
Benımde ilk aşılamam bugun 2. Günüm inşallah güzel sonuçlar alırızBenimde ilk aşılamam 5 günü İnşallah sonuç güzel olur
İnşallah canımBenımde ilk aşılamam bugun 2. Günüm inşallah güzel sonuçlar alırız
Evet çok şükür pozitif 4 haftalık hamileyim 7 yıldan sonraMerhaba netleştimi kan testi verdinizmi sonra
Darısı isteyen herkese rabbim bu duyguyu hepinize nasip etsinMerhaba netleştimi kan testi verdinizmi sonra
Oh ne güzel İnşallah bizimdi olurEvet çok şükür pozitif 4 haftalık hamileyim 7 yıldan sonra
Amin inşallah canımDarısı isteyen herkese rabbim bu duyguyu hepinize nasip etsin
Kaçıncı gününBen bugün dayanamadım test yaptım negatif ingne etkisi ile çift çizgi çıktı diyorlar bende bakim bendede öyle olacak mı dedim amma malaesef bende yalancı çiftide de göremedim ben çift çizgi gorecem acaba
5Kaçıncı günün
Belli olmazki 12 günden sonra yapabilirsin erken yapma hayal kırıklığı oluyor sabır gerekli cok zor biliyorum ama
Hade ins vardır bendede o ağrılar oluşmuştu halende varTek taraflı kasık ağrısı göğüs ağrısı 3 gününden veri var hemde aşırı bir ağrı
Eğilip kalkma ağır birşey yapma çok dikkat etmen lazımHade ins vardır bendede o ağrılar oluşmuştu halende var
İnşallah canım inşallah öyledirHade ins vardır bendede o ağrılar oluşmuştu halende var
Tamam canım sağol dikkat ederimEğilip kalkma ağır birşey yapma çok dikkat etmen lazım
Aşılamadan sonra neler yaptın canm ilişkiye girdinizmiEvet çok şükür pozitif 4 haftalık hamileyim 7 yıldan sonra
Evet girdik canm hergun 1 hafta tek ama hiç iş yapmadım hep uzandımAşılamadan sonra neler yaptın canm ilişkiye girdinizmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?