- 2 Nisan 2023
- 30
- 13
- 8
- 30
- Konu Sahibi simu_bzkrt
-
Kan vermeden hiç bişey bellı olmuyor kanı bekle bence umutsuz olma canım idrarda testlerde cıkmıyor net olarak aşılama yapıp iğne olduğumuzdan vücudumuzdan atamıyıruz işteBenim iğne etkisi 10. Günde geçti anca negatif verdi her gün takip ettim testler kafamı karıştırıyor bugün 12. Gün cuma kan verip öğreneceğim prodoctor bu o yüzden güvenemedim herkes yalancı pozitif veriyor yazmış
Aminnn çok zor imkansız şeyler istemiyoruz rabbimden sadece anne olmak bi cana can olmak eşimize o güzel haberi vermekKlavyenin azizliğine uğradım bebeklerimize kavuşuruz demek istedim
İnşallah bebiş vardir belirtilerin nelerdi
Benim 9 günüm Cok sabirsizim ya klomen kullandim 3 yumurta büyümüştü aşılama olduktan sonra sancılar çektim kasiklarimda bacaklarında da ağrı sancı ve kramplar oluyor hafif mide bulantilarim mide yanmasi iki gün sürdü sırtımda hafif sancılar oluşuyor en çok bacaklarım ve kasiklarimda sancılar meydana geliyor baska da birşey yok hafif gazım da var Surekli tuvalete gidiyorum ya inşallah hamileyimdir Allah isteyen herkese nasip eder inşallah❤Aşılamamın 10. Günü
Belrtilerimiz hemen hemen aynı mide bulantım yok sadece akıntınız varmı ve kasıkta ağrınız nasılBenim 9 günüm Cok sabirsizim ya klomen kullandim 3 yumurta büyümüştü aşılama olduktan sonra sancılar çektim kasiklarimda bacaklarında da ağrı sancı ve kramplar oluyor hafif mide bulantilarim mide yanmasi iki gün sürdü sırtımda hafif sancılar oluşuyor en çok bacaklarım ve kasiklarimda sancılar meydana geliyor baska da birşey yok hafif gazım da var Surekli tuvalete gidiyorum ya inşallah hamileyimdir Allah isteyen herkese nasip eder inşallah❤
Aynen öyle canım gerçekten de öyle… o güzel haberi vermek en kısa zamanda nasip olsun bizlere inşallahAminnn çok zor imkansız şeyler istemiyoruz rabbimden sadece anne olmak bi cana can olmak eşimize o güzel haberi vermekinşallah olucak duadan başka bsey gemiyor elimizden
Bende 6. Günümdeyim peş peşe alalım güzel haberleri insallah yürürken kasıgımda batma oluyor sizdede varmı ve sarı akıntı oluyor gögüs uçlarım inanılmaz acıyor gün içersinde sizdede varmı merak ediyorum tek bendemiSelam kizlar nasil gidiyor kacinci gündesiniz?
Ben bugün 8. günümdeyim.. rabbim hayirlisini versin
Hadi hayırlısı bugunle birlıkte 14 günün var günler zor geçiyorrr ama güzel olsunda sonuçu değerSelamlar benim de bugün aşılama oldu kasık ağrım var beklemek çok zor pozitifleri görürüz inşallah
Evet canim bendede kasik agrilari oluyor ve 6. günümde yani bundan 3 gün önce cok fenaydi kramp girmistik cok agrim vardi insallah tutunuyordurBende 6. Günümdeyim peş peşe alalım güzel haberleri insallah yürürken kasıgımda batma oluyor sizdede varmı ve sarı akıntı oluyor gögüs uçlarım inanılmaz acıyor gün içersinde sizdede varmı merak ediyorum tek bendemi
Kasikta ağrım çok bazen ortalarda oluyor akintim yok amaBelrtilerimiz hemen hemen aynı mide bulantım yok sadece akıntınız varmı ve kasıkta ağrınız nasıl
İnşallah hamilesindir canım ama buralardan okuduğum kadarıyla çatlatma iğnesinin etkisi 10 gün devam ediyormuş bence sen yarın tekrar bi test yaptır inşallah artmış olur değerin hamilesindirKızlarrr acill bsey sorucam insallah cevap veren cıkarr 31 mart çatlatma oldum1 nisan aşılama oldum 8 nisan yarım doz daha çatlatma vuruldu bugun kan verdım betam 17 çıktı sizce hamılemıyım ne dersiniz acil destek
Normalde test günüm cumartesi yarın versem yıne bir günde artma oluyormu kiİnşallah hamilesindir canım ama buralardan okuduğum kadarıyla çatlatma iğnesinin etkisi 10 gün devam ediyormuş bence sen yarın tekrar bi test yaptır inşallah artmış olur değerin hamilesindir
Bence olur iki katına çıkmasa bile bir artış olur illa kiNormalde test günüm cumartesi yarın versem yıne bir günde artma oluyormu ki
Merhaba netleştimi kan testi verdinizmi sonraMerhabalar hanımlar ilk aşılama yaptım adetim gecikti test yaptım çıkmadı kan testinde çıktı çok şükür tuttu ama düşük yaptım bu ikinci aşılamam 12. günüm evde test yaptım çift çizgi çıktı iğnelerin etkisindemi açaba yardımcı olun lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?