- Konu Sahibi simu_bzkrt
-
Ay ben ilişkiye girdiğimde gerilyorum ya tutunuyorsada bunun zararı olursa falan diye pisiholojik olarak öyle oluyor mu bilmiyorum ilişki esnasında kaşığıma birşey batıyor gibi oluyorEvet girdik canm hergun 1 hafta tek ama hiç iş yapmadım hep uzandım
Hayır canm hiç zararı yok olsaydı doktor tavsiyesi etmezdiAy ben ilişkiye girdiğimde gerilyorum ya tutunuyorsada bunun zararı olursa falan diye pisiholojik olarak öyle oluyor mu bilmiyorum ilişki esnasında kaşığıma birşey batıyor gibi oluyor
7 günüm canmHayır canm hiç zararı yok olsaydı doktor tavsiyesi etmezdikaçıncı gunundu
Evet ben saydım nasıl hissediyorsun bir belirti varmiAşılama olduğun günde sayılyormu
Benim 3 günden kasık aşırrı çok agrımaya başladı göğüslerde şiş ağrı dokunmaya gerek yok yürüsemde ağrıyor bugün 7 günüm kasığımda hala ağrı var amma ilk gündekiden azaldı bide tek taraflı ağrı sol tarafta sadeceEvet ben saydım nasıl hissediyorsun bir belirti varmi
Canm test yaptınmi merak ettimBenim 3 günden kasık aşırrı çok agrımaya başladı göğüslerde şiş ağrı dokunmaya gerek yok yürüsemde ağrıyor bugün 7 günüm kasığımda hala ağrı var amma ilk gündekiden azaldı bide tek taraflı ağrı sol tarafta sadece
8 günü yapmıştım negatif sonrada yapmadım bekliyorum bugün 11 günü adet olucak gibi his ediyorum bakalım hayırlısı İnşallah tutarCanm test yaptınmi merak ettim
Normaldir adet sancıları hep oluyor8 günü yapmıştım negatif sonrada yapmadım bekliyorum bugün 11 günü adet olucak gibi his ediyorum bakalım hayırlısı İnşallah tutar
İns vardırNormaldir adet sancıları hep oluyor
İnşallah canım yarın sabahda bir test yapıcam bakalım 12 günüde belli oluyormuş bazenİns vardır
Bende gonal f aldım çatlatma iğnesi ile başgada ilaç vermedi şu an 11 günündeyim İnşallah güzel sonuçlar alırızKızlar bende bu ay başladım tedavi ye. Hangi ilaçları kullandınız. Bana gonal f yazdı bide çatlatma iğnesi ve tiroid yüksek çıktı onun için de ilaç yazdı
İnşallah ben daha yeni başladım ilaca haberleselim bu süreçte.. biraz kaşık ağrısı oluyor iki gündür kullanıyorumBende gonal f aldım çatlatma iğnesi ile başgada ilaç vermedi şu an 11 günündeyim İnşallah güzel sonuçlar alırız
Maalesef canım ben bugün regl oldumİnşallah ben daha yeni başladım ilaca haberleselim bu süreçte.. biraz kaşık ağrısı oluyor iki gündür kullanıyorum
Morelini bozma lütfen daha kısmetin varmış demmekki rabbim geciktirirse güzelleştirir bunada şükret asla isyana girme girmeki bu imtihanın güzel geçsin rabbim vericek zamanı bekleBenim 3 günden kasık aşırrı çok agrımaya başladı göğüslerde şiş ağrı dokunmaya gerek yok yürüsemde ağrıyordu 7 günüm kasığımda hala ağrı vardı amma ilk gündekiden azaldı bide tek taraflı ağrı sol tarafta sadece sonra iki gün birşey yoktu sonra gene akşamları ağrısı çoğaldı göğüslerdeki hiç gitmedi bugünde işde göya test yapacaktım idrarı kaba almıştım bir baktım regl oluyorum daha 1 hafta vardı olmasına ona rağmen regil oldum anlamadım birşey çok zorya bu işler insanı psikolojik olarak bitiriyor
Çok zor biliyorum 7 yıldır tadavi oluyordum kaç defa aşılama yaptım asla umudunu kaybetmeBenim 3 günden kasık aşırrı çok agrımaya başladı göğüslerde şiş ağrı dokunmaya gerek yok yürüsemde ağrıyordu 7 günüm kasığımda hala ağrı vardı amma ilk gündekiden azaldı bide tek taraflı ağrı sol tarafta sadece sonra iki gün birşey yoktu sonra gene akşamları ağrısı çoğaldı göğüslerdeki hiç gitmedi bugünde işde göya test yapacaktım idrarı kaba almıştım bir baktım regl oluyorum daha 1 hafta vardı olmasına ona rağmen regil oldum anlamadım birşey çok zorya bu işler insanı psikolojik olarak bitiriyor
Baktın mı teste belki yerleşme kanaması dirÇok zor biliyorum 7 yıldır tadavi oluyordum kaç defa aşılama yaptım asla umudunu kaybetme
Sağol canım İnşallahMorelini bozma lütfen daha kısmetin varmış demmekki rabbim geciktirirse güzelleştirir bunada şükret asla isyana girme girmeki bu imtihanın güzel geçsin rabbim vericek zamanı bekle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?