Benim için o kadar ani oldu ki nasıl bir burun istediğimi bile bilmiyordum ama doktorumla ilk görüştüğümde çok güzel bir enerji aldım güvendim kendisine ve çok güzel bir burnum oldu artık
Tam iki hafta oldu burnum hala ödemli ama sürekli aynaya bakıyorum çok güzel oldu diye
Şişlikten de korkmayın bence bol bol buz uygulayacaksınız morluk içinde arnica krem mükemmel bir şekilde kısa sürede geçirdi morlukları. Bir de bana daha önce ameliyat olan arkadaşlarım ananas yememi ve bromelain takviyesi almamı önermişti ödemi hızlı atmak için bunlar da işe yaradı sanırım :) Tabi ki ağrı, şişlik ve morluk olabilir ama ilk haftanın sonunda hepsi hafifleyecek. Ben sadece ikinci günün akşamı çok kötü hissediyordum sonra hepsi yavaş yavaş geçti. Çevremdeki herkes çok ağrılı çok zor bir ameliyat olduğundan bahsediyordu ama ben hiç öyle düşünmüyorum benim sürecim rahat geçti. Bir de asistan hekime ameliyat olmama ve devlet hastanesinde ameliyat olmama karşı insanlar vardı çevremde ama kimseyi dinlemedim
çok çok memnun kaldım tüm süreçten hem de bence çok uygun bir fiyata yüzüme yakışan tatlı bir burnum oldu