- 24 Nisan 2021
- 818
- 756
- 33
- 37
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #9.601
Canım yaptın mı sen test.Selam canlarım öncelikle günaydın.. Kadınlar günümüz kutlu olsun..![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım yaptın mı sen test.Selam canlarım öncelikle günaydın.. Kadınlar günümüz kutlu olsun..![]()
Yaptım canım negatifCanım yaptın mı sen test.
Kaçıncı gün kuzu bugün iğneden sonraYaptım canım negatif
Bende iğne yok kuzucum, ovulasyon testi yapmıştım 23 şubat pikti. Pazar günü 6 mart test yaptım erken gebelik testi negatif çıktı. 11. GündüKaçıncı gün kuzu bugün iğneden sonra
Anladım Can. Ben ilaç kullandın iğne vurdurdun diye aklımda kalmış. Benimde iğneden sonraki 12. Günüm bugün. Test yapamdim korkuyorum. Gittim direk kan verdim sabah sağlık ocağında yarın çıkacakmış sonuç. Bugün iğne günü ile 13. Gün varsa çıkar herhalde. Iğne etkisi geçmiştir diye düşünüyorum.Bende iğne yok kuzucum, ovulasyon testi yapmıştım 23 şubat pikti. Pazar günü 6 mart test yaptım erken gebelik testi negatif çıktı. 11. Gündü
Perşembe adetli mi oluyorsun canım kaçıncı günü çağırdılar adetin? Birde iğne ismini hatırlıyormusunKzilar şimdi çıktım doktordan persembe günü raporum çıkıyor iğneli asikama olcak yine ama geçen haftaki hemşire solemediginden o kağıdı şimdi verdim meğerse aşılama raporu içinmis
Bakalm ne olcak yani klomenle değilmiş tedavi oh rahatladımpersembe USG ve ilaçlari yazicaklar
Bugün tekrarlıcakmısın canım testi?Bende iğne yok kuzucum, ovulasyon testi yapmıştım 23 şubat pikti. Pazar günü 6 mart test yaptım erken gebelik testi negatif çıktı. 11. Gündü
Ayy içimi açtın insallah insallahh bana da size de nasip olsun en kısa zamandaMide ile bağlantıyı çözemedim o zaman
Kasıkta ağrı varsa yumurta geliyorum diyor
Hazırlıklara başla o zaman..
Aramızda en rahat olan sessin.. Rahim tüpler 2 gebelik geçirdi.. 2 ay düzenli ilişki ile rahat bebiş gelir![]()
Yok kuzucum yapmam, bat geçerse 1,2 gün yaparım ama geçmez gibi, hafif ağrılarım başladı. Yarın bat günümBugün tekrarlıcakmısın canım testi?
Hayırlısı Allahtan diyelim.. kırmızıları görmeden ümitsizlik yokYok kuzucum yapmam, bat geçerse 1,2 gün yaparım ama geçmez gibi, hafif ağrılarım başladı. Yarın bat günüm
Nasip kuzucumHayırlısı Allahtan diyelim.. kırmızıları görmeden ümitsizlik yok![]()
Soyledim bile bile demesi daha saçma ama işte cahil insan bise demiyorum kuzum napimSeninki de ayrı bir alem valla canımsizinki istediğinizi ama olmadığını biliyor mu?
TövbestağfurullahSoyledim bile bile demesi daha saçma ama işte cahil insan bise demiyorum kuzum napimukraynadan bebeklerden istiyorum dio
Tez zamanda rabbim sırf biz istedigimiz icin yükümüzu hafifletsin canimTövbestağfurullahbildiği halde böyle demesi çok ayıp
yaaaa hadı ınsallaahhh sonucunda yavruna kavusursun ınsallaahh canım,Kuzular merhabalar, bugün kadın doğuma gittim çatlama iğnesi ile birlikte 9. Gün bugün. Progesteron 6.84 çıktı diye acaba çatlamadı mı demiştim soldaki çatlamış ama sağdaki kist olmuş iğne günü 25 mmdi zatenHerşey güzel progestan fitil vereyim bişey varsa korusun, tutunsun dedi
14 15 16 martta doktor randevusu olanlar boşuna gitmeyin grev varmış kesinleşmiş.İnşallah bu ay pozitif sonucu görürüm, görürüz
![]()
Ya bu grevi her hastane mi yapiuor 14 Mart'ta randevum var cildiricam iptal de etmek istemiyorum zor bulunuyor gene de gitmeyi düşünüyorum yoksa artık kendi doktoruma geçiş yaparım. Konu bı yana inşallah güzel sonuçlar alırsın canimKuzular merhabalar, bugün kadın doğuma gittim çatlama iğnesi ile birlikte 9. Gün bugün. Progesteron 6.84 çıktı diye acaba çatlamadı mı demiştim soldaki çatlamış ama sağdaki kist olmuş iğne günü 25 mmdi zatenHerşey güzel progestan fitil vereyim bişey varsa korusun, tutunsun dedi
14 15 16 martta doktor randevusu olanlar boşuna gitmeyin grev varmış kesinleşmiş.İnşallah bu ay pozitif sonucu görürüm, görürüz
![]()