• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende iğne yok kuzucum, ovulasyon testi yapmıştım 23 şubat pikti. Pazar günü 6 mart test yaptım erken gebelik testi negatif çıktı. 11. Gündü
Anladım Can. Ben ilaç kullandın iğne vurdurdun diye aklımda kalmış. Benimde iğneden sonraki 12. Günüm bugün. Test yapamdim korkuyorum. Gittim direk kan verdim sabah sağlık ocağında yarın çıkacakmış sonuç. Bugün iğne günü ile 13. Gün varsa çıkar herhalde. Iğne etkisi geçmiştir diye düşünüyorum.

Kzilar şimdi çıktım doktordan persembe günü raporum çıkıyor iğneli asikama olcak yine ama geçen haftaki hemşire solemediginden o kağıdı şimdi verdim meğerse aşılama raporu içinmis
Bakalm ne olcak yani klomenle değilmiş tedavi oh rahatladım 😅persembe USG ve ilaçlari yazicaklar
Perşembe adetli mi oluyorsun canım kaçıncı günü çağırdılar adetin? Birde iğne ismini hatırlıyormusun

Mide ile bağlantıyı çözemedim o zaman😂
Kasıkta ağrı varsa yumurta geliyorum diyor😄
Hazırlıklara başla o zaman..
Aramızda en rahat olan sessin.. Rahim tüpler 2 gebelik geçirdi.. 2 ay düzenli ilişki ile rahat bebiş gelir😌
Ayy içimi açtın insallah insallahh bana da size de nasip olsun en kısa zamanda 🥰
6. Ay dusukten sonra 3 ay denedik olmadı gerisi denemeden gecti yine de umut bitip bitip yeniden doluyor ..
Bugun yarin değerlendirme yapayım ozaman ☺

Kızlar bi yarım saat önce koşar adım yürüdüm, biraz da koştum sol kasığım çok ağrıyor. Niye böyle oldu acaba 🤦🏻‍♀️

😁😁😁😁

Eklentiler

• cd17d669d8b53000ee2ff733787dfaac.jpg
    cd17d669d8b53000ee2ff733787dfaac.jpg
    93,2 KB · Görüntüleme: 23
Kuzular merhabalar, bugün kadın doğuma gittim çatlama iğnesi ile birlikte 9. Gün bugün. Progesteron 6.84 çıktı diye acaba çatlamadı mı demiştim soldaki çatlamış ama sağdaki kist olmuş iğne günü 25 mmdi zaten☺️Herşey güzel progestan fitil vereyim bişey varsa korusun, tutunsun dedi ☺️ 14 15 16 martta doktor randevusu olanlar boşuna gitmeyin grev varmış kesinleşmiş.İnşallah bu ay pozitif sonucu görürüm, görürüz 🤲😍🙈

Kuzular merhabalar, bugün kadın doğuma gittim çatlama iğnesi ile birlikte 9. Gün bugün. Progesteron 6.84 çıktı diye acaba çatlamadı mı demiştim soldaki çatlamış ama sağdaki kist olmuş iğne günü 25 mmdi zaten☺️Herşey güzel progestan fitil vereyim bişey varsa korusun, tutunsun dedi ☺️ 14 15 16 martta doktor randevusu olanlar boşuna gitmeyin grev varmış kesinleşmiş.İnşallah bu ay pozitif sonucu görürüm, görürüz 🤲😍🙈
yaaaa hadı ınsallaahhh sonucunda yavruna kavusursun ınsallaahh canım,
hap ne kullanmıstın ?
bende 12sıne randevu aldım regl beklıyorum yumurta takıbı ıstıycem

Ya bu grevi her hastane mi yapiuor 14 Mart'ta randevum var cildiricam iptal de etmek istemiyorum zor bulunuyor gene de gitmeyi düşünüyorum yoksa artık kendi doktoruma geçiş yaparım. Konu bı yana inşallah güzel sonuçlar alırsın canim😍😍

Kızlar kaynana terörü hamile kalınca da bitmiyor o yüzden hiç sallamayın.. eşim annesine bebek haberini verdi kaynanam bana dönüp benim torunlarım var annenler sevinir dedi 😁 eşim annenlerin ilk torunu olacak onu demek istemiştir diye yorumladı ama bilemiyorum.. biz bu bebe leri kimse için yapmıyoruz kendimize yapıyoruz 🎈

Back