Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Belki biliyorsunuz ama yine de eklemek istedim bende ilk defa kağıda yazdiginda uroloji doktoru internete bakmıştım

Eklentiler

• Screenshot_2022-03-03-00-04-15-60_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
    86,5 KB · Görüntüleme: 31
  • Screenshot_2022-03-03-00-03-45-77_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
    74,5 KB · Görüntüleme: 32
İnşallah en kısa zamanda hepimiz mutlu haberleri veririz canım, Allah yardımcımız olsun

Oldu ya valla büyüdü cok zaman hızlı geçiyor. 16 cm olmuş pazartesi gittigimizde ölçtü

Ahhshsjsjs evet bu dikkatimi çekmedi değil maviss_34 ne diyosun bu duruma
Yaaaa haykırarak okudum mesajları baya da birikmiş Allah hepinize ikiz üçüz bebeler versin emi maviler hava da ucusmus her birinize teker teker boncuk olsun sans getirsin maviler o maviş benim oğlum hahaha

Ayy sende mi Amerikadasın testi görünce dedim zaten hayrlı olsun canımm bu süreçte neler yaptın anlatır mısın
tesekkur ederim
ben ekim ayinda bir dusuk yasadim. ondan sonra kasim , aralik ve ocak aylarin da cok takip ettim herseyi. bu da beni cok strese sokmustu. artik salicam kendi haline birakicam dedim oncelikle.

bu ay ovulasyonu bile kaciriyordum az kalsin. 18 inde ovulasyon oldu. biz bi 14 unde , 18 inde ve 22 sinde iliski yasadik.

folik asit ve d vitamini kullaniyordum zaten. buna ocak ayin da c vitamini ve magnezyum da ekledim . ama doktorum smdi magnezyum kullanma dedi . ( ben kas agrilarm icin kullaniyordum )

bunlarin disinda , dusunmekten uyuyamiyordum , uyku sorum vardi. uyku meditasyonuna basladim. uyurken aciyorum , dinleyerek uyuyorum .

sanirim kafamin rahat olmasi en buyuk etken oldu . ultroson da gorene kadr endisem devam edicek ama kendimi yatistiryorum bir sekilde

Ya nolur şuraya baksan dün kan verdim sonuç böyle ve dün gece den beri göğüslerim ağrıyor yumurtlama ma az mı kalmış Bugün olabilir mi
Bildiğim kadarıyla 5 ve üstü yumurtlama olarak sayılıyor kuzum.Bunun en doğru yapılma zamanı yumurtlamadan 7 gün sonra verilen kan testidir.Ovülasyon testi yapıyor musun?

Bildiğim kadarıyla 5 ve üstü yumurtlama olarak sayılıyor kuzum.Bunun en doğru yapılma zamanı yumurtlamadan 7 gün sonra verilen kan testidir.Ovülasyon testi yapıyor musun?
Hayir yapmıyor um adet düzensizliği m var geçen hafta salı günü vermiştim 0.2 çıktı dün yine verdim bu defa böyle çıktı öğleden sonra goguslerimde hassasiyet hissettim ki öyle dolgun sis yani yumurtlama yani yaklaşıyor mu

Akıntın var mı muhtemelen yumurtlama haftası gibi bence hemen ovülasyon testine başla canım kaçırma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…