- 14 Eylül 2021
- 2.305
- 1.434
- 63
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #8.141
Var akıntım yaklaşık iki üç gündürAkıntın var mı muhtemelen yumurtlama haftası gibi bence hemen ovülasyon testine başla canım kaçırma
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Var akıntım yaklaşık iki üç gündürAkıntın var mı muhtemelen yumurtlama haftası gibi bence hemen ovülasyon testine başla canım kaçırma
Mavi nin olayı ne kaçırdım orayı
İnşaAllah bi saate gidicem bakalım testeBenimde ilk öyle çıktı canım inşallah hamilesin :)
Tiniminimm totem yapalım bence bende inanıyorum artık maviye
Margee bence git bi görüş ben şubatta hemen başlar diye gittim şu an en erken nisanda yapcak değerler iyi çıkarsa. Ha hemen yaparım derse o zaman düşünürsün en azından bilgi almak için ve bir doktor seçip bir kez muayne edilmek için o doktorda acele edebilirsin bence
Ben progesteron takibi yapmadık hiç, öncesinde nasıl oluyor bilmiyorum. Lh takibi yap bugünden itibaren ovulasyon testiyleYa nolur şuraya baksan dün kan verdim sonuç böyle ve dün gece den beri göğüslerim ağrıyor yumurtlama ma az mı kalmış Bugün olabilir mi
Akım baslattimda bunu.yapan ben olunca artık orijinal maviler hamis kalmazHahahhaha yaaa olaya bak
Ben özel muayeneye gidiyorum iyi birini buldum etraftan duyarak olursa onla olur insallah hepimizin hakkında hayrlisiMargee görüş kısmına katılıyorum canım.
Senin aşılamalar var medikal i düşünürsen raporunu çıkart orda. Sonra akışta zaten beklemen gerekebilir
Umarım en doğru ve hayırlı kararı verirsin![]()
harıkaaaa, hadı ınsallaaahhh cok guzel olsun sonucuKızlar doktor randevumdan çıktım adetimin 9.günü sol tarafta 17-15mm olan iki yumurta var yarın tekrar kontrol ve iğne olacak herşey çok güzel ilerliyor inşallah sonucuda güzel olacak![]()
benımde bır yumurta takıbı yaptırasım var :) nısan gıbı tup bebek oncesı son cırpınıs olarak bakalım nasıp kısmet.Kızlar doktor randevumdan çıktım adetimin 9.günü sol tarafta 17-15mm olan iki yumurta var yarın tekrar kontrol ve iğne olacak herşey çok güzel ilerliyor inşallah sonucuda güzel olacak![]()
Amin canımmharıkaaaa, hadı ınsallaaahhh cok guzel olsun sonucu
Benim bu 3 oluyor canım 1 klomen 2 femara femarayı ilk kullandığımda kimyasal oldu şimdi tekrar deniyorumbenımde bır yumurta takıbı yaptırasım var :) nısan gıbı tup bebek oncesı son cırpınıs olarak bakalım nasıp kısmet.
toplamda kac kere gıttın yumurta kontrolune canım ?
benımde bır kımyasal bır negatıf asılamam var ,hıc yumurta takıbı denemedım deneyeyım dıyorum nasıp bakalaımBenim bu 3 oluyor canım 1 klomen 2 femara femarayı ilk kullandığımda kimyasal oldu şimdi tekrar deniyorum1 tanede olumsuz sonuçlanan aşılamam var
Canım benim doktorum lh testte pik gördüğüm gün progesteron istemişti 1 küsür çıkmıştı."Çok güzel ovülasyon olmuş." demişti. Tüp bebek tedavisinde de bildiğim kadarıyla 1 üstüne işlem yapılmıyorYa nolur şuraya baksan dün kan verdim sonuç böyle ve dün gece den beri göğüslerim ağrıyor yumurtlama ma az mı kalmış Bugün olabilir mi