Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
şimdi bizim burda gece olduğundan uyku meditasyonu yapıp uyuyum dedim güzel taktım kulaklığı pozisyon aldım gözlerim kapalı. sonra demesin mi mavi ışığı yakalayın diyor bedenini mavi ışıkla doldur diyor bu mavide bir keramet var galiba 🤣🤣🤣🤣 Selizay Selizay Hali Hali

şimdi bizim burda gece olduğundan uyku meditasyonu yapıp uyuyum dedim güzel taktım kulaklığı pozisyon aldım gözlerim kapalı. sonra demesin mi mavi ışığı yakalayın diyor bedenini mavi ışıkla doldur diyor bu mavide bir keramet var galiba 🤣🤣🤣🤣 Selizay Selizay Hali Hali
Tiniminimm totem yapalım bence bende inanıyorum artık maviye 😂😂 arka planı mavi yaptım başlangıç olarak 😂😂😂

Margee Margee bence git bi görüş ben şubatta hemen başlar diye gittim şu an en erken nisanda yapcak değerler iyi çıkarsa. Ha hemen yaparım derse o zaman düşünürsün en azından bilgi almak için ve bir doktor seçip bir kez muayne edilmek için o doktorda acele edebilirsin bence
Margee Margee görüş kısmına katılıyorum canım.
Senin aşılamalar var medikal i düşünürsen raporunu çıkart orda. Sonra akışta zaten beklemen gerekebilir 🍃
Umarım en doğru ve hayırlı kararı verirsin 🥰🎈

Hahahhaha yaaa olaya bak

Margee Margee görüş kısmına katılıyorum canım.
Senin aşılamalar var medikal i düşünürsen raporunu çıkart orda. Sonra akışta zaten beklemen gerekebilir 🍃
Umarım en doğru ve hayırlı kararı verirsin 🥰🎈
Ben özel muayeneye gidiyorum iyi birini buldum etraftan duyarak olursa onla olur insallah hepimizin hakkında hayrlisi 🥰

Kızlar aylar sonra hepinize tekrardan merhaba 😃 ilk düştüğümden tam 4 ay sonra gemde umutların tamamen tükendiği anda hamile olduğumu öğrendim ve bu sevinci sizlerle paylaşmak istedim. Elbette bu hamilelikte kolay olmadı ve hala değil. Resmen bhcg sürünmesi yaşıyorum. 😌 son on günde 5 defa kan sonucunun ikiye katlayarak gitmesinin takibi için kollarım delik deşik oldu. Benim gibi düşük bhcg değeriyle bu yola çıkan arkadaşlar için özellikle yazmak istedim.

öncelikle bat 25 Şubat
21 Şubat erken gebelik testi pozitif hafif silik çizgi aynı gün kan verdim değer 21 çıktı doktor 2 gün sonra tekrar kan ver dedi
23 Şubat kan testi bhcg 17 😒 doktor kimyasal olma durumu var ancak takip şart 3 gün sonra tekrar kan ver dedi ve önceki düşük sebebiyle coraspirin verdi bu sırada omepa vm multi vitamin kullanıyorum
26 şubat kan testi bhcg 56.86 doktor gelişme mevcut takip edelim
28 Şubat kan testi bhcg 159.1 doktor takibe devam son kez kan istiyorum 300’leri görürsek sağlıklı diyebiliriz
2 Mart kan testi bhcg 345.5 🥰 doktor keseyi görebilmek için değerin 1500’lere çıkmasını beklicez 5 gün sonra tekrar kan ve ultrason da gebelik kesesini göreceğimizi umuyorum dedi.

şimdi 7 martta son kez kan vereceğim ve değerler bu şekilde katlanarak arttıysa gebelik kesesini göreceğiz.
bunu yazdım çünkü forum da çok fazla bhcg takibi yapan önce yükselen sonra düşen anne adaylarının umutsuzluğunu gördüm. Bende aynı umutsuzluğa çok kapıldım ama yaşayarak öğreniyor insan. Tek amacım size umut olmak, asla vazgeçmeyin kuzular. Bebeğiniz bir şekilde size gelecektir. Bu süreçte sufi nefesi meditasyonunun çok faydasını gördüm. Sadece 15dk yapıyorsunuz YouTube da bir çok video var. Mutlaka yapın. Ve lütfen bana da dua edin. Benim dualarımda tüm anne olmak isteyenler var. Rabbim hiç birinizin karnını da kucağını da boş bırakmasın. Sağlıklı,sıhhatli gebelik süreci ve sağlıklı mutlu bebekler nasip etsin. 🥰🥰🥰

Kızlar doktor randevumdan çıktım adetimin 9.günü sol tarafta 17-15mm olan iki yumurta var yarın tekrar kontrol ve iğne olacak herşey çok güzel ilerliyor inşallah sonucuda güzel olacak 🙏🙏🤗
harıkaaaa, hadı ınsallaaahhh cok guzel olsun sonucu

Kızlar doktor randevumdan çıktım adetimin 9.günü sol tarafta 17-15mm olan iki yumurta var yarın tekrar kontrol ve iğne olacak herşey çok güzel ilerliyor inşallah sonucuda güzel olacak 🙏🙏🤗
benımde bır yumurta takıbı yaptırasım var :) nısan gıbı tup bebek oncesı son cırpınıs olarak bakalım nasıp kısmet.

toplamda kac kere gıttın yumurta kontrolune canım ?

benımde bır yumurta takıbı yaptırasım var :) nısan gıbı tup bebek oncesı son cırpınıs olarak bakalım nasıp kısmet.

toplamda kac kere gıttın yumurta kontrolune canım ?
Benim bu 3 oluyor canım 1 klomen 2 femara femarayı ilk kullandığımda kimyasal oldu şimdi tekrar deniyorum ☺️ 1 tanede olumsuz sonuçlanan aşılamam var

Benim bu 3 oluyor canım 1 klomen 2 femara femarayı ilk kullandığımda kimyasal oldu şimdi tekrar deniyorum ☺️ 1 tanede olumsuz sonuçlanan aşılamam var
benımde bır kımyasal bır negatıf asılamam var ,hıc yumurta takıbı denemedım deneyeyım dıyorum nasıp bakalaım
toplamda kac kere gıttın yumurta kontrolune takıpte ?

Ya nolur şuraya baksan dün kan verdim sonuç böyle ve dün gece den beri göğüslerim ağrıyor yumurtlama ma az mı kalmış Bugün olabilir mi
Canım benim doktorum lh testte pik gördüğüm gün progesteron istemişti 1 küsür çıkmıştı."Çok güzel ovülasyon olmuş." demişti. Tüp bebek tedavisinde de bildiğim kadarıyla 1 üstüne işlem yapılmıyor

Back