- 19 Ekim 2021
- 7.301
- 31.018
- 478
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #8.081
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tekmik atHorlamaaaaa bezdim
Bugün isimleri sorguluyorum. Neden 10 yıl sonra koydun ismini?En sevdiğim renk mavi yeterli olur mu acep![]()
Dondurdum arkasına sustuTekmik at![]()
Bende mavi don giycem bundan sonraEn sevdiğim renk mavi yeterli olur mu acep![]()
Çünkü çocuğumuz olursa 10. Yildonumumuzde olmuş olcak canım 9 senedir evliyiz ve ilk tedavimiz üye olurken ilk bu geldi aklımaBugün isimleri sorguluyorum. Neden 10 yıl sonra koydun ismini?
Bak bu iyiymiş hıc mavi donim yokBende mavi don giycem bundan sonra![]()
Benim var mı sankiBak bu iyiymiş hıc mavi donim yok![]()
Mavi boncuklar koyalımGrubun adını 2022 mavileri mi koysak![]()
Bu daha yaratıcı şapka çıkarırım bu fikreMavi boncuklar koyalım![]()
10 yıl boyunca tedavi falan olmadı mı hiç? Neler yaptın bu süreçte?Çünkü çocuğumuz olursa 10. Yildonumumuzde olmuş olcak canım 9 senedir evliyiz ve ilk tedavimiz üye olurken ilk bu geldi aklıma![]()
Her sabah 07:30da uyanıp kahvaltı hazırlıyorum şuan ücretsiz izindeyim diye normalde çalıştığım zaman vermiyodum birde vitamin içiyo ya mecbur canımmKızlar son zamanlarda erken kalkamıyorum ya önceden kocama 6.50 gibi uyanıp kahvaltı hazırlayıp öyle gönderiyordum. Şimdi kalkamıyorum, uykum çok ağır gibi... O da bu durumdan çok şikayetçi
Saat 9.30-10.00 gibi anca uyanıyorum. Sizler kocanıza kahvaltı veriyor musunuz? Nasıl kalkıyorsunuz?
Bu bennnHazırlamazsam yemeden gidiyor dışarda poğaça falan yiyor o da içime sinmiyor. Gözümün önüne güçsüz spermler geliyor![]()
Evet erkekler için sıcak iyi değil üreme organlarını etkiliyor hatta bı ara makalede okumuştum diz üstü bilgisayar kullanan erkekler de sperm azlığı oluyrÖncelikle kaybınız için üzgünüm başınız sağolsun. Sıcak su erkekler için iyi değil bizim sperm değerlerimizi etkilemişti maalesef. Orada kafa dagitip termal suya girmemek daha iyi benim fikrimce tabi.
İsim değişmiyor
Ya sadece Miraç kandili nde mi geçerli bu ilk kez duydumŞu güzel gecenin hürmetine de öncelikle bu topikte, kk de bekleyen, isteyen tüm anne aday adaylarına önce anne adayı daha sonra da sağlıkla anne olmayı nasip etsin inşallah RabbimMiraç kandilinde süt içmek peygamberimizin sünneti imiş. Bu gece süte 1 yasin 3 ameneresulu 3 Fatiha 21 ettehiyatu okuyup üfledim hayırlı bir evlat istemi ile nasipse gece üçte içeceğim yapmak isteyen olursa belki diye yazmak istedim hanımlar
![]()