Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
şimdi bizim burda gece olduğundan uyku meditasyonu yapıp uyuyum dedim güzel taktım kulaklığı pozisyon aldım gözlerim kapalı. sonra demesin mi mavi ışığı yakalayın diyor bedenini mavi ışıkla doldur diyor bu mavide bir keramet var galiba 🤣🤣🤣🤣 @Selizay @Mavihali
Aynen bende yaptım o meditasyonu😂

Günaydın canlarım, hepinize mutlu günler diliyorum 😍

Maraşta fena bir yağmur var, bütün gece yağdı, şimdi az az duruldu.
Günaydın kuzucum😍yerine yerleşen bebişlerin sağlıkla geliştiği, yerleşmeyenlerin yerleştiği gün olsun bugün 🤲🙈
Nasıl dua edeceğimi şaşırır oldum😂

ıyıymıs yaa, asılamada ben cok gıtmıstım 4 kere sanırım, bırer gun arayla. ızın alma vs sıkıntı ya ıs yerınde.
bnde nısan gıbı denıyım bakalım
Bencede dene kuzum mümkünse doktorundan femara iste klomen genelde kist yapıyor diye biliyorum bende ilk kullanımda 2 tane kist oluşmuştu 🤦‍♀️

Canım benim doktorum lh testte pik gördüğüm gün progesteron istemişti 1 küsür çıkmıştı."Çok güzel ovülasyon olmuş." demişti. Tüp bebek tedavisinde de bildiğim kadarıyla 1 üstüne işlem yapılmıyor
Yani yumurtlama olacak yada olmuş mu ben evde kendi cabamla deniyor um şuan inşallah tüp bebeğe gerek kalmaz🙂

Diğer adetimin bitiminden 19 gün sonra adet oldum 😭gene acaba bende luteral faz yetmezliği mi var diye düşünmeye başladım 19 Şubat'ta yumurtlama gormustum

aynen 2klomen kullandım asılamada bu sefer femara ıstıycem, ınsallaahh nasıp olur ya
Ben bu doktoruma ilk gittiğimde direk femara istiyorum demiştim ve başlamıştık kimyasalda olsa hamile kaldığımı bilmek ile umut oldu 🙂 inşallah hepimiz güzel sonuçlar alıcaz canım ben inanıyorum 🤗🤗

Ben bu doktoruma ilk gittiğimde direk femara istiyorum demiştim ve başlamıştık kimyasalda olsa hamile kaldığımı bilmek ile umut oldu 🙂 inşallah hepimiz güzel sonuçlar alıcaz canım ben inanıyorum 🤗🤗
evet bnde ılk asılamamda kımysal olunca bır umutlandım demekkı olabılıyor dıye, ınsallaaahh artık zamanımız gelmıstır kavusalım saglıkla hayırla bebeklerımıze :KK200:

Kızlar lütfen yardımcı olun Bugün doktora gittim yumurtam 20mm olmuş bu günleri değerlendirmem mi gerekiyor adettin 18. Günü bugün ama yumurtam 20mm yardım edin nolur napmaliyim
canım nasıl ne yapmalıyım, kocana yapışacaksın :21::ukala::ukala::ukala::ukala:

Yani yumurtlama zamanım bu zamanmiymis çağlarda tutarmi kızlar çok cahilim yeni evliyim hiç bişey bilmiyorum 🤭🤪
canım yumurtlama ıcın her ay 12 13 15 de olacak dıye bır şart yok değişebiliyor , ztaen doktorun boyutu soylemıs Allah ne verdıyse degerlendırceksın, bol şans

Diğer adetimin bitiminden 19 gün sonra adet oldum 😭gene acaba bende luteral faz yetmezliği mi var diye düşünmeye başladım 19 Şubat'ta yumurtlama gormustum
Bu belli olur ama testlerle, bunun için üç ay düzenli Progesteron ölçümü yapın 📌
Yumurtlama tarihinizi yazın ve yedin gün sonra mutlaka değer baktırın.
5 civarlarında gelirse ve regl böyle 21. Günde gelirse belki…
Direk bu şekilde teşhis etmeyin ya da doktor ile takip etmek isterseniz endokrin doktoruna gidin şüphenizi anlatın o size direk söyler.

canım yumurtlama ıcın her ay 12 13 15 de olacak dıye bır şart yok değişebiliyor , ztaen doktorun boyutu soylemıs Allah ne verdıyse degerlendırceksın, bol şans
Çok teşekkür ederim canım bide 21. Günü progesteron ver dedi o kaç çıkmalı onu biliyor musun

Merhaba sizlere güzel haberlerle geldim Rabbim hepinize nasip etsin İnşaAllah 🥰

Eklentiler

• 2FE5CF05-379F-4E49-8D47-99C5B0FE9406.jpeg
    2FE5CF05-379F-4E49-8D47-99C5B0FE9406.jpeg
    22,2 KB · Görüntüleme: 62
Back