- 19 Şubat 2022
- 1.899
- 2.169
- 83
- 35
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #8.161
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın kuzucumGünaydın canlarım, hepinize mutlu günler diliyorum
Maraşta fena bir yağmur var, bütün gece yağdı, şimdi az az duruldu.
2 kere gidiyorum canım ilaç 5 gün kullanılıyor 7. Ve 10. Gün son gidişte iğne veriyor geneldebenımde bır kımyasal bır negatıf asılamam var ,hıc yumurta takıbı denemedım deneyeyım dıyorum nasıp bakalaım
toplamda kac kere gıttın yumurta kontrolune takıpte ?
ıyıymıs yaa, asılamada ben cok gıtmıstım 4 kere sanırım, bırer gun arayla. ızın alma vs sıkıntı ya ıs yerınde.2 kere gidiyorum canım ilaç 5 gün kullanılıyor 7. Ve 10. Gün son gidişte iğne veriyor genelde
Bencede dene kuzum mümkünse doktorundan femara iste klomen genelde kist yapıyor diye biliyorum bende ilk kullanımda 2 tane kist oluşmuştuıyıymıs yaa, asılamada ben cok gıtmıstım 4 kere sanırım, bırer gun arayla. ızın alma vs sıkıntı ya ıs yerınde.
bnde nısan gıbı denıyım bakalım
aynen 2klomen kullandım asılamada bu sefer femara ıstıycem, ınsallaahh nasıp olur yaBencede dene kuzum mümkünse doktorundan femara iste klomen genelde kist yapıyor diye biliyorum bende ilk kullanımda 2 tane kist oluşmuştu![]()
Yani yumurtlama olacak yada olmuş mu ben evde kendi cabamla deniyor um şuan inşallah tüp bebeğe gerek kalmazCanım benim doktorum lh testte pik gördüğüm gün progesteron istemişti 1 küsür çıkmıştı."Çok güzel ovülasyon olmuş." demişti. Tüp bebek tedavisinde de bildiğim kadarıyla 1 üstüne işlem yapılmıyor
Ben bu doktoruma ilk gittiğimde direk femara istiyorum demiştim ve başlamıştık kimyasalda olsa hamile kaldığımı bilmek ile umut olduaynen 2klomen kullandım asılamada bu sefer femara ıstıycem, ınsallaahh nasıp olur ya
evet bnde ılk asılamamda kımysal olunca bır umutlandım demekkı olabılıyor dıye, ınsallaaahh artık zamanımız gelmıstır kavusalım saglıkla hayırla bebeklerımızeBen bu doktoruma ilk gittiğimde direk femara istiyorum demiştim ve başlamıştık kimyasalda olsa hamile kaldığımı bilmek ile umut olduinşallah hepimiz güzel sonuçlar alıcaz canım ben inanıyorum
![]()
İnşallah canım benimYani yumurtlama olacak yada olmuş mu ben evde kendi cabamla deniyor um şuan inşallah tüp bebeğe gerek kalmaz![]()
canım nasıl ne yapmalıyım, kocana yapışacaksınKızlar lütfen yardımcı olun Bugün doktora gittim yumurtam 20mm olmuş bu günleri değerlendirmem mi gerekiyor adettin 18. Günü bugün ama yumurtam 20mm yardım edin nolur napmaliyim
Yani yumurtlama zamanım bu zamanmiymis çağlarda tutarmi kızlar çok cahilim yeni evliyim hiç bişey bilmiyorumcanım nasıl ne yapmalıyım, kocana yapışacaksın![]()
canım yumurtlama ıcın her ay 12 13 15 de olacak dıye bır şart yok değişebiliyor , ztaen doktorun boyutu soylemıs Allah ne verdıyse degerlendırceksın, bol şansYani yumurtlama zamanım bu zamanmiymis çağlarda tutarmi kızlar çok cahilim yeni evliyim hiç bişey bilmiyorum![]()
Bu belli olur ama testlerle, bunun için üç ay düzenli Progesteron ölçümü yapınDiğer adetimin bitiminden 19 gün sonra adet oldumgene acaba bende luteral faz yetmezliği mi var diye düşünmeye başladım 19 Şubat'ta yumurtlama gormustum
Çok teşekkür ederim canım bide 21. Günü progesteron ver dedi o kaç çıkmalı onu biliyor musuncanım yumurtlama ıcın her ay 12 13 15 de olacak dıye bır şart yok değişebiliyor , ztaen doktorun boyutu soylemıs Allah ne verdıyse degerlendırceksın, bol şans
Döngün kaç gün normalde canım, birde iğne oldun mu?Kızlar lütfen yardımcı olun Bugün doktora gittim yumurtam 20mm olmuş bu günleri değerlendirmem mi gerekiyor adettin 18. Günü bugün ama yumurtam 20mm yardım edin nolur napmaliyim
Yok iğne olmadm döngun düzensiz oluyor canımDöngün kaç gün normalde canım, birde iğne oldun mu?