- 19 Şubat 2022
- 1.899
- 2.169
- 83
- 35
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #8.041
Kız beni de yazınMart ayı hatim listesine
"Bizimki sosyetik" mi diyordu şimdiye kadarYaaa nerde o günler yaaa.. her allahın günü avokado yememin sebebini 5 ay sonra bugün farketti
Kesin bilgi miŞimdi isminde mavi olan herkesin hamile kaldığını fark ettik bir de onu deneyelim dedikben de maviseli yapcam
Canım elmayla birlikte karanlık bi yere koy mesela dolabın içine ama buzdolabına koyma geç olgunlaşır normal dolapta elmayla aynı poşete koy 3 güne olgunlaşırCanım olgunlaştırmayı nasıl yapıyoruz ben de aldım bugün avokado taş gibi ya kağıda sardim elma koydum poşeti bağladım sıkıca doğru yapmış mıyım ay 10 tl verdim bi de ziyan olmasınlar sen yetkili birine benziyorsun
Bilmez miyim bazen bi kısmı yumuşuyor bi kısmı sert kalıyor ya o şekilde bile aci geliyor bana, boyle dursun ara ara kontrol edeyim o zaman canım sağ olEvet evet doğru öyle de olgunlaşır canım tam yumuşamadan doğrama çünkü çok acı oluyor
UmuyoruzKesin bilgi mi
Kızz seniii yiriiimmm topiğimizin anasııHoşgeldin canım, sen ne zamandır istiyorsun, ekleyeyim mibak tininin misafirsin diye soruyorum, yoksa listeye eklemem kolay kolay haha
Benim kocam da ayda sadece 2-3 gün gebe kalma şansının yüksek olduğuna inanmıyor hala 13 ay olduYaaa nerde o günler yaaa.. her allahın günü avokado yememin sebebini 5 ay sonra bugün farketti
Nişantaşı kızı diye de dalga geçiyordu, saçım sarı diye heralde diye düşünüyodum"Bizimki sosyetik" mi diyordu şimdiye kadar
Yaptım ama acıydı ya bı tane alıp öyle deneyeyim bideYumuşak olması lazım, sert alırsan 3-4 gün elmayla falan yanyana koy yumuşar olgunlaşır. Olgunlaştıktan sonra limon ve tuzla çok güzel oluyor tadı
Yaa canım benimNişantaşı kızı diye de dalga geçiyordu, saçım sarı diye heralde diye düşünüyodumniye dediğini de ben bugün anladım
Elmayla beraber koydum da karanlıkta değildi, hemen mutfak dolabina koyuyorumCanım elmayla birlikte karanlık bi yere koy mesela dolabın içine ama buzdolabına koyma geç olgunlaşır normal dolapta elmayla aynı poşete koy 3 güne olgunlaşır
Kızz çok üzülmeyinnn paket dolu değildiAman Allah'ım senden korkuyorum, nasıl yaparsın bunu haa nasıl?
Kaç taneydi çok merak ettimKızz çok üzülmeyinnn paket dolu değildi
Değişik bişi yaa bende bi yiyorum hoşuma gidiyo bi yiyorum acı . Yumuşamasını iyi ayarlamak lazımNasıl yiyosunuz bunu yaa çok acı
Geçen yediğimde kusacaktım zorla yedim, araştırdım çok olgunlaşırmışım. İçi hafif kahve olmuştu, öyle kötü olurmuş. Ayarını iyi tutturmak gerekiyor. Bugünkü tam olmuştu, güzeldi meselaDeğişik bişi yaa bende bi yiyorum hoşuma gidiyo bi yiyorum acı . Yumuşamasını iyi ayarlamak lazım
Hahhahaha ölücemmmm walla bende bilmiyorum küçük kartona koymuştum stoktaydı direk kartonla attımKaç taneydi çok merak ettim
Kız yine iyisin, 11 den önce gözümü açamıyorum. Allahtan öğlenciyim. Bata kaç gün varKızlar son zamanlarda erken kalkamıyorum ya önceden kocama 6.50 gibi uyanıp kahvaltı hazırlayıp öyle gönderiyordum. Şimdi kalkamıyorum, uykum çok ağır gibi... O da bu durumdan çok şikayetçi
Saat 9.30-10.00 gibi anca uyanıyorum.
Benim eşim 6.40 ta servise biniyor, o saatte kahvaltı yapmıyor zaten.Bende gece uyuyamayıp sabaha karşı yatıp 12 gibi uyanıyorum. Düzene girmem lazımKızlar son zamanlarda erken kalkamıyorum ya önceden kocama 6.50 gibi uyanıp kahvaltı hazırlayıp öyle gönderiyordum. Şimdi kalkamıyorum, uykum çok ağır gibi... O da bu durumdan çok şikayetçi
Saat 9.30-10.00 gibi anca uyanıyorum. Sizler kocanıza kahvaltı veriyor musunuz? Nasıl kalkıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?