Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım olgunlaştırmayı nasıl yapıyoruz ben de aldım bugün avokado taş gibi ya kağıda sardim elma koydum poşeti bağladım sıkıca doğru yapmış mıyım ay 10 tl verdim bi de ziyan olmasınlar sen yetkili birine benziyorsun 🤣
Canım elmayla birlikte karanlık bi yere koy mesela dolabın içine ama buzdolabına koyma geç olgunlaşır normal dolapta elmayla aynı poşete koy 3 güne olgunlaşır

Yaaa nerde o günler yaaa.. her allahın günü avokado yememin sebebini 5 ay sonra bugün farketti 😳😳
Benim kocam da ayda sadece 2-3 gün gebe kalma şansının yüksek olduğuna inanmıyor hala 13 ay oldu 😃 erkeklere laf anlatmak deveye hendek atlatmaktan daha zor valla bak kesin bilgi

Kızlar son zamanlarda erken kalkamıyorum ya önceden kocama 6.50 gibi uyanıp kahvaltı hazırlayıp öyle gönderiyordum. Şimdi kalkamıyorum, uykum çok ağır gibi... O da bu durumdan çok şikayetçi 😃🙈
Saat 9.30-10.00 gibi anca uyanıyorum. Sizler kocanıza kahvaltı veriyor musunuz? Nasıl kalkıyorsunuz?

Değişik bişi yaa bende bi yiyorum hoşuma gidiyo bi yiyorum acı . Yumuşamasını iyi ayarlamak lazım
Geçen yediğimde kusacaktım zorla yedim, araştırdım çok olgunlaşırmışım. İçi hafif kahve olmuştu, öyle kötü olurmuş. Ayarını iyi tutturmak gerekiyor. Bugünkü tam olmuştu, güzeldi mesela

Kızlar son zamanlarda erken kalkamıyorum ya önceden kocama 6.50 gibi uyanıp kahvaltı hazırlayıp öyle gönderiyordum. Şimdi kalkamıyorum, uykum çok ağır gibi... O da bu durumdan çok şikayetçi 😃🙈
Saat 9.30-10.00 gibi anca uyanıyorum.
Kız yine iyisin, 11 den önce gözümü açamıyorum. Allahtan öğlenciyim. Bata kaç gün var

Saat 9.30-10.00 gibi anca uyanıyorum. Sizler kocanıza kahvaltı veriyor musunuz? Nasıl kalkıyorsunuz?
Benim eşim 6.40 ta servise biniyor, o saatte kahvaltı yapmıyor zaten.Bende gece uyuyamayıp sabaha karşı yatıp 12 gibi uyanıyorum. Düzene girmem lazım🤦‍♀️

Back