- 25 Ağustos 2017
- 5.007
- 6.918
- 198
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #7.941
Kuzum ileri hız 0 ve morfoloji 0 ile ne kadar denersen dene olmuyor. Önce onu kabullenmek gerek.Kızlar kafam çok karışık sizlere bişey danışmak istiyorum.
Biz aralık ve şubat aylarında aşılama yaptık ama tutmadı. Bi sonraki regl ile tüp bebeğe başlamak istiyorum ama istemiyorum da .
Bi kaç ay dinlenip mi başlasam yoksa bu yola çıkmışken tedaviye devam mı etsem.
Amh geçen mayısta 3.70 iken 1.77 düştü bikaç ay beklersem iyice düşer diye de korkuyorum. Ama tekrar o iğneler ilaçlar gözümü korkutuyo.Eşiminde ileri hareket ve morfoloji 0.
Eşim kararı tamamen bana bıraktı iğneleri sen kullanıyosun kendini nasıl iyi hissedeceksen öyle yapalım diyo .
En iyi sizler anlarsınız beni siz olsanız ne yapardınız ?
Baktım ikisi bi arada aradığım kan bu saol kuzumOmega pa kullandım çok iyi..
Hergün yapınca kurur adamlar yaaDoktor diyor her gün olcak.Belki 1 gün arada boş olabilir.ama bu boşluğa asla sıcak bakmıyor.anam çok kolaydi
Rica ederim. Umarım işine yarar..Baktım ikisi bi arada aradığım kan bu saol kuzum
Tatlım çatlatma iğnesi olunca lh testleri hep pik çıkıyor.. beta hcg de hep pozitif çıkıyorKuzular çatlatma iğnesi sonrası lh test yaptınız mı, ne zaman çatladı? Ben 28 şubatta saat 13.00 da oldum, 53 54 saat oldu ama lh testim böyle hala çatlamayı göremedim
Sağol canım inşallah çatlamıştır, stresim azaldı birazTatlım çatlatma iğnesi olunca lh testleri hep pik çıkıyor.. beta hcg de hep pozitif çıkıyor10-12 gün sonra geçiyor etkisi.. 36-40saatvarası kesin çatlamıştır merak etmeee seenn
Hayırlısı olsun cnm bu daha güzelmiş test olarak anlaşılıyor enazindan çizgi aramıyorsun ilerde lazım olursa bende alayım nerden almistin adı ne bu markanınkizlarr sonunda pozitif sonuclari gordum 28 subatta (ovulasyondan 10 gun sonra )dunde kan testi verdim . 15 cikti bhcg seviyem. cuma randevum var . muhtemelen bir test daha isticek doktorum .
ilk resim 28 subattan . 1-2 haftalik hamile cikti.
Eki Görüntüle 3017639
ikinci resim bugunden . ovulasyondan 12 gun sonra oda pozitif cikti . fakat bu testi 10. gunde de yaptmistm negatif cikmisti. demek ki hcg seviyem artiyor giderek
Eki Görüntüle 3017637
İnsallah tutsunda hemen maviş olursunuz o kolay benden hediye mavili şeyler yeterli tutsunBekleyek tutarsa bizde mavişim maviselim
Aynen kuzum bakayım bı ne zamana erteledin tüp bebeğiSelam canim kovit oldum ertelendi ben n11 den 30 lu 50 tl aldım laboquic orda uygun oluyor bak istersen çok çok pahalı artık bir gebenin günlüğünden almıyorum yaaa
Kuzum sen ne durumdasın oldumu transferinRica ederim. Umarım işine yarar..
Bizim üst kat ve yan bina bina yalıtımı o kadar kötü ki tuvalet tarafında millet ne konuşuyor duyuyorsun yanda 2 küçük çocuk yukarda 4 ve daha fazla çocuk var sanırım çıldırıyorum şikayet falan ettik yine aynı söz dinlemiyor çocuklar tepemizde tepiniyorlarArkadaşlar bebeniz olunca lütfen binada oturuyorsanız tepinmemesi gerektiğini öğretin bu nedir ya essek kadarlar tertertepiniyorlar her gün.Hayir benim bebem olursa ben bilerek tepindirtcem ben çektim birazda başkası çeksin bezdimmmmm
Ben kanada da yasiyorum , burada her markette var .Hayırlısı olsun cnm bu daha güzelmiş test olarak anlaşılıyor enazindan çizgi aramıyorsun ilerde lazım olursa bende alayım nerden almistin adı ne bu markanın
Napcaz böyle ya hiç dinlenemiyorum=(Bizim üst kat ve yan bina bina yalıtımı o kadar kötü ki tuvalet tarafında millet ne konuşuyor duyuyorsun yanda 2 küçük çocuk yukarda 4 ve daha fazla çocuk var sanırım çıldırıyorum şikayet falan ettik yine aynı söz dinlemiyor çocuklar tepemizde tepiniyorlar
Kaçıncı ayında gebe kaldın hayırlı olsun canim =)Ben kanada da yasiyorum , burada her markette var .
Cuma günü inş..Kuzum sen ne durumdasın oldumu transferin
Maşallah inş sağlıkla artarkizlarr sonunda pozitif sonuclari gordum 28 subatta (ovulasyondan 10 gun sonra )dunde kan testi verdim . 15 cikti bhcg seviyem. cuma randevum var . muhtemelen bir test daha isticek doktorum .
Eki Görüntüle 3017639
ikinci resim bugunden . ovulasyondan 12 gun sonra oda pozitif cikti . fakat bu testi 10. gunde de yaptmistm negatif cikmisti. demek ki hcg seviyem artiyor giderek
Eki Görüntüle 3017637
Tebriklerrkizlarr sonunda pozitif sonuclari gordum 28 subatta (ovulasyondan 10 gun sonra )dunde kan testi verdim . 15 cikti bhcg seviyem. cuma randevum var . muhtemelen bir test daha isticek doktorum .
Eki Görüntüle 3017639
Eki Görüntüle 3017637
Evet bütün hormonlarım alt üst oldu. Eski neşeli hallerimi özledim sanırım ara vericemAmh fsh yumurta geliştirici ilaç sonrası bir süre düşüyormuş canım. Birkaç ay kafanı topla, psikolojik olarak. Vucudun da dinlensin, baya hormon ilaç aldın. Sonra tüp bebeğe geç
Bahar şans getirir belkiBir ay ara ver istersen sonra başlarsın baharla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?