- 19 Şubat 2022
- 1.899
- 2.169
- 83
- 35
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #7.901
Geçen ay başıma ne geldi anlatayım da az gülIşıkla arama bunu hepimiz yapıyor muyuz bir tek ben yapıyorum sanıyordum
Ağrımda akıntımda olmadı yaCanım boşuna test yapma yanıltır, çatlamayı ağrından ve akıntından anlayabilirsin, çünkü bu yaptığın testler iğne etkisiyle hep yumurtlama göstericek
İnşallah canım baya bi tedirginim acaba oldu mı olmadı mı diye inşallah değerim artar inşallah bir an önce sizde hamilelik haberlerinizi verirsinizAyyyy hadi hayırlısı olsun, artık tarihini yazmak nasip olsun kuzumm
İğne etkisi olduğunu sanmıyorum, hayırlı olsun
Amh nasıl düşmüş öyle yaaa aşılama iğnelerimi yüzünden mi canim gerçi şuan amh çok iyi 1 2 ay bekle sakim kalıp dengeli beslen ve tedaviye odaklanKızlar kafam çok karışık sizlere bişey danışmak istiyorum.
Biz aralık ve şubat aylarında aşılama yaptık ama tutmadı. Bi sonraki regl ile tüp bebeğe başlamak istiyorum ama istemiyorum da .
Bi kaç ay dinlenip mi başlasam yoksa bu yola çıkmışken tedaviye devam mı etsem.
Amh geçen mayısta 3.70 iken 1.77 düştü bikaç ay beklersem iyice düşer diye de korkuyorum. Ama tekrar o iğneler ilaçlar gözümü korkutuyo.Eşiminde ileri hareket ve morfoloji 0.
Eşim kararı tamamen bana bıraktı iğneleri sen kullanıyosun kendini nasıl iyi hissedeceksen öyle yapalım diyo .
En iyi sizler anlarsınız beni siz olsanız ne yapardınız ?
Kuzum naptın başladın mı tüp bebeğe girmiyorum uzun zamandır takip edemedim bide birşey sorcam.ovu testini ne kadara alıyorsunuz şimdi bir gebenin günlüğünden fiyat aldım 30lusu 120 TL fazla degilmi yaAmh nasıl düşmüş öyle yaaa aşılama iğnelerimi yüzünden mi canim gerçi şuan amh çok iyi 1 2 ay bekle sakim kalıp dengeli beslen ve tedaviye odaklan
Nerelerdesin kız senKuzum naptın başladın mı tüp bebeğe girmiyorum uzun zamandır takip edemedim bide birşey sorcam.ovu testini ne kadara alıyorsunuz şimdi bir gebenin günlüğünden fiyat aldım 30lusu 120 TL fazla degilmi ya
Tinimmmm nasılsın minnoşum
İnternette gebelik testleri dahil daha uygun azonce baktım indirime girmişler verme boşuna o kadar para yazık günahKuzum naptın başladın mı tüp bebeğe girmiyorum uzun zamandır takip edemedim bide birşey sorcam.ovu testini ne kadara alıyorsunuz şimdi bir gebenin günlüğünden fiyat aldım 30lusu 120 TL fazla degilmi ya
Yaotim oldu
Profil resmine de mavi kalp koyYaotim oldu
Çiçeğimmm iyimm bugun geç uyandım bir zevkle topiğimizi okuyorumTinimmmm nasılsın minnoşum
Kaç gün var bataÇiçeğimmm iyimm bugun geç uyandım bir zevkle topiğimizi okuyorumbirden coşuyom aha bu ay gebe kalacam birden otur oturdugun yerde beklenti yok demedim mi diye kızıyorum
Hahaha süper olurMavilitini mi yapsam bende bibebeğim
AhahahahHahahahaha hahha offffff deliiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?