Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Işıkla arama bunu hepimiz yapıyor muyuz bir tek ben yapıyorum sanıyordum
Geçen ay başıma ne geldi anlatayım da az gül test yaptım arkasından ışık tuttum t çizgisi kırmızı elim ayağım titredi hemen Selizay a danışayım dedim, o kadar ışık tuttum hiç böyle bişey görmedim dedi aha dedim hamileyim! İçini açıp bakayım dedim açtım test kağıdına baktım bu defa çizgi yok
Meğer kaset testi öyle bir yapmışlar ki testin plastiğinin tam t kısmına denk gelecek yerinde çizginin kalınlığında bir çubuk var resmen bilinçli yapılmış hiçbir testte böyle bişey görmedim çizgiyi gördün mü? Çizginin üstünde test çubuğu var, ben arkadan ışık tutunca kopkoyu bir t çizgisi tabi

Eklentiler

• _20220302_185430.JPG
    43,7 KB · Görüntüleme: 42
Hocaya telefonda gösterdim sonuçlari normal dedi cevap yazdı az önce bakalm yarın ne dicek B12 için orda daha detaylı şekilde konuşuruz zaten

Ayyyy hadi hayırlısı olsun, artık tarihini yazmak nasip olsun kuzumm

İğne etkisi olduğunu sanmıyorum, hayırlı olsun
İnşallah canım baya bi tedirginim acaba oldu mı olmadı mı diye inşallah değerim artar inşallah bir an önce sizde hamilelik haberlerinizi verirsiniz

Amh nasıl düşmüş öyle yaaa aşılama iğnelerimi yüzünden mi canim gerçi şuan amh çok iyi 1 2 ay bekle sakim kalıp dengeli beslen ve tedaviye odaklan

Amh nasıl düşmüş öyle yaaa aşılama iğnelerimi yüzünden mi canim gerçi şuan amh çok iyi 1 2 ay bekle sakim kalıp dengeli beslen ve tedaviye odaklan
Kuzum naptın başladın mı tüp bebeğe girmiyorum uzun zamandır takip edemedim bide birşey sorcam.ovu testini ne kadara alıyorsunuz şimdi bir gebenin günlüğünden fiyat aldım 30lusu 120 TL fazla degilmi ya

Kuzum naptın başladın mı tüp bebeğe girmiyorum uzun zamandır takip edemedim bide birşey sorcam.ovu testini ne kadara alıyorsunuz şimdi bir gebenin günlüğünden fiyat aldım 30lusu 120 TL fazla degilmi ya
Nerelerdesin kız sen ben onlardan almıyorum ya, strip sevmiyorum. Laboquick 30 ovu, 3 gebelik, 1 ultra erken gebelik toplam 99 tlye aldım geçen ay

İnternette gebelik testleri dahil daha uygun azonce baktım indirime girmişler verme boşuna o kadar para yazık günah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…