Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar şubatın son haftası itibari ile çatlatma iğnesi olanları konuma bekliyorum, bu heyecanlı süreci beraber takip edelim

Selizay canım nasılsın varmı hiç belirtiye dair bişeler benim yumurtlamadan sonraki 4. Günüm göğüs hassasiyeti dışında bişey yok o da zaten her yumurtlamadan sonra olurdu bende

Kızlar kafam çok karışık sizlere bişey danışmak istiyorum.
Biz aralık ve şubat aylarında aşılama yaptık ama tutmadı. Bi sonraki regl ile tüp bebeğe başlamak istiyorum ama istemiyorum da .

Bi kaç ay dinlenip mi başlasam yoksa bu yola çıkmışken tedaviye devam mı etsem.
Amh geçen mayısta 3.70 iken 1.77 düştü bikaç ay beklersem iyice düşer diye de korkuyorum. Ama tekrar o iğneler ilaçlar gözümü korkutuyo.Eşiminde ileri hareket ve morfoloji 0.

Eşim kararı tamamen bana bıraktı iğneleri sen kullanıyosun kendini nasıl iyi hissedeceksen öyle yapalım diyo .

En iyi sizler anlarsınız beni siz olsanız ne yapardınız ?

Amh fsh yumurta geliştirici ilaç sonrası bir süre düşüyormuş canım. Birkaç ay kafanı topla, psikolojik olarak. Vucudun da dinlensin, baya hormon ilaç aldın. Sonra tüp bebeğe geç

Kuzular çatlatma iğnesi sonrası lh test yaptınız mı, ne zaman çatladı? Ben 28 şubatta saat 13.00 da oldum, 53 54 saat oldu ama lh testim böyle hala çatlamayı göremedim

Eklentiler

• _20220302_181344.JPG
    80,4 KB · Görüntüleme: 44
Sana hormon verdiler pik çıkar sürekli. Test yapma boşuna, gebelik testi bilr yapsan pozitif çıkar
O cepte zaten çok güzel çıktı, bak attım teyzesi çok tatlı demi çatladı mı patladı mı bilemiycez mi yani

Eklentiler

• _20220302_151106.JPG
    50,8 KB · Görüntüleme: 46
Bir ay ara ver istersen sonra başlarsın baharla

Kuzular çatlatma iğnesi sonrası lh test yaptınız mı, ne zaman çatladı? Ben 28 şubatta saat 13.00 da oldum, 53 54 saat oldu ama lh testim böyle hala çatlamayı göremedim
Canım boşuna test yapma yanıltır, çatlamayı ağrından ve akıntından anlayabilirsin, çünkü bu yaptığın testler iğne etkisiyle hep yumurtlama göstericek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…