- 19 Şubat 2022
- 1.899
- 2.169
- 83
- 35
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #7.881
Çok iğne etkisi değil gibi, bir tane mi çatlatma iğnesi vuruldunuz ?.Kızlar acil bakar mısınız Eki Görüntüle 3017479
12. Gün iğnenin sizce iğne etkisi mi
Klavye bile karşı hahahahaTövbe tövbe mayıs grubuna hayal etmek bile yasak mı diyor evren
EvetÇok iğne etkisi değil gibi, bir tane mi çatlatma iğnesi vuruldunuz ?.
Canım benim 7 günüm, hafif kasık ağrıları oluyor ama normal gibi. BakalımSelizay canım nasılsın varmı hiç belirtiye dair bişeler benim yumurtlamadan sonraki 4. Günüm göğüs hassasiyeti dışında bişey yok o da zaten her yumurtlamadan sonra olurdu bende
Kasık ağrısı iyidir ya genelde belirti diyolarCanım benim 7 günüm, hafif kasık ağrıları oluyor ama normal gibi. Bakalım
Amh fsh yumurta geliştirici ilaç sonrası bir süre düşüyormuş canım. Birkaç ay kafanı topla, psikolojik olarak. Vucudun da dinlensin, baya hormon ilaç aldın. Sonra tüp bebeğe geçKızlar kafam çok karışık sizlere bişey danışmak istiyorum.
Biz aralık ve şubat aylarında aşılama yaptık ama tutmadı. Bi sonraki regl ile tüp bebeğe başlamak istiyorum ama istemiyorum da .
Bi kaç ay dinlenip mi başlasam yoksa bu yola çıkmışken tedaviye devam mı etsem.
Amh geçen mayısta 3.70 iken 1.77 düştü bikaç ay beklersem iyice düşer diye de korkuyorum. Ama tekrar o iğneler ilaçlar gözümü korkutuyo.Eşiminde ileri hareket ve morfoloji 0.
Eşim kararı tamamen bana bıraktı iğneleri sen kullanıyosun kendini nasıl iyi hissedeceksen öyle yapalım diyo .
En iyi sizler anlarsınız beni siz olsanız ne yapardınız ?
Sana hormon verdiler pik çıkar sürekli. Test yapma boşuna, gebelik testi bilr yapsan pozitif çıkarKuzular çatlatma iğnesi sonrası lh test yaptınız mı, ne zaman çatladı? Ben 28 şubatta saat 13.00 da oldum, 53 54 saat oldu ama lh testim böyle hala çatlamayı göremedim
O cepte zaten çok güzel çıktı, bak attım teyzesi çok tatlı demiSana hormon verdiler pik çıkar sürekli. Test yapma boşuna, gebelik testi bilr yapsan pozitif çıkar
Ayyyy hadi hayırlısı olsun, artık tarihini yazmak nasip olsun kuzummİntralipid tedavisi için hastanedeyim.. progestron da 40 çıktı.. cuma transfer kesinleşti.. baya baya 2. Transferi de olacağım
İğne etkisi olduğunu sanmıyorum, hayırlı olsunKızlar acil bakar mısınız Eki Görüntüle 3017479
12. Gün iğnenin sizce iğne etkisi mi
Işıkla arama bunu hepimiz yapıyor muyuz bir tek ben yapıyorum sanıyordumNasıl görünüyormuş bir bakayım dedimışıkla aramaya gerek olmadan böyle çıkıyor demek ki hamişken
yoktu canım öyle biliyorduk cumartesi yorumlanacak zatenKuzum eşinde enfeksiyon mu var lökozit onunla ilgiliydi diye biliyorum yanlışta olabilir
Bir ay ara ver istersen sonra başlarsın baharlaKızlar kafam çok karışık sizlere bişey danışmak istiyorum.
Biz aralık ve şubat aylarında aşılama yaptık ama tutmadı. Bi sonraki regl ile tüp bebeğe başlamak istiyorum ama istemiyorum da .
Bi kaç ay dinlenip mi başlasam yoksa bu yola çıkmışken tedaviye devam mı etsem.
Amh geçen mayısta 3.70 iken 1.77 düştü bikaç ay beklersem iyice düşer diye de korkuyorum. Ama tekrar o iğneler ilaçlar gözümü korkutuyo.Eşiminde ileri hareket ve morfoloji 0.
Eşim kararı tamamen bana bıraktı iğneleri sen kullanıyosun kendini nasıl iyi hissedeceksen öyle yapalım diyo .
En iyi sizler anlarsınız beni siz olsanız ne yapardınız ?
Canım boşuna test yapma yanıltır, çatlamayı ağrından ve akıntından anlayabilirsin, çünkü bu yaptığın testler iğne etkisiyle hep yumurtlama göstericekKuzular çatlatma iğnesi sonrası lh test yaptınız mı, ne zaman çatladı? Ben 28 şubatta saat 13.00 da oldum, 53 54 saat oldu ama lh testim böyle hala çatlamayı göremedim
bakalım doktor ne diyecekBilemiyorum ana %76 hıZ… 600 milyon üstü sperm 4 ten büyük morfoloji.. çoo normal değil.. tüpünüzde hidrosalpinksi değilse gene gebe kalırdınız ..
Ama merkez makinada ölçmüş gibi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?