- 13 Ekim 2011
- 7.091
- 12.691
- 448
- 34
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #7.641
Tebrik ederim sağlıkla ilerlesin ins.Senin de pozitif testlerini gorucez bu ay inaniyorum ben, sen benden daha iyi çalıştın
Sana da bahar mujdesiyle gelecek inşallah sağlıkla kavuşacağız kuzum
Çok tesekkur ederim inşallahTebrik ederim sağlıkla ilerlesin ins.
Bize de artık doğal yollardan bekliyoruz demişti doktor. Benim tek tüp kapalı başka bir problem yok 4. Ay olduğu için biraz daha akışına bırakıp aşılamayla başlarız herhaldeBenim eşim ameliyat olalı 1 yılı geçti Aralık'ta, doktoru 6 ay içinde gebelik bekliyoruz değerler çok güzel demişti olmadı durumunuz varsa aşılama tüp bebek deneyin direk dedi bizde önce bı normal sıralamaya gidelim dedik pcos var bende adetleri düzene soktuk yumurta geliştirici hap ve ovitrelle iğne ile ilk denemede hamile kaldım çok şükür , amiin çok teşekkür ederim rabbim dileyen herkese nasip etsin
Hasret kaldık böylesi sonuçlaraa yaaKızlar geçen gün sipariş ettiğim size de söylediğim testler geldi 6-7 Mart gibi regl günüm, dedim zaten 25 tane var hadi yapayım sabahtan beri defalarca tuvalete çıkmıştım yine de zorladım kendimi su falan içtim testi yaptım. Sonuç şaşkınım
Çizgi belirmiş canımEki Görüntüle 3016577 Eki Görüntüle 3016578
Kızlar yardımcı olur musunuz boşuna mı hevesleniyorum sizce iğnemin 11. Günü ikili testin üstteki dün yaptım alttakini az önce yaptım adetime birkaç gün var daha
Hayırlı haberlerlr gel kuzumBunları istemiş bakalm ne olcakhem stres hem heyecan hepsi bı arada
Sanırım 15 dk filan görüyorsunuz değil mi ben kafamda mı görüyorum yoksaÇizgi belirmiş canımkaç dk içinde çıktı??
Var canım pozitif bence gördüm ben, hayırlı olsunEki Görüntüle 3016577 Eki Görüntüle 3016578
Kızlar yardımcı olur musunuz boşuna mı hevesleniyorum sizce iğnemin 11. Günü ikili testin üstteki dün yaptım alttakini az önce yaptım adetime birkaç gün var daha
Yok yok bariz görünüyor, sadece belli bir dakkadan sonra çıkanlar yanıltıcı oluyor onun için sordumSanırım 15 dk filan görüyorsunuz değil mi ben kafamda mı görüyorum yoksa
Şimdi heyecandan regl olurum sizce test yapmalı mıyım kan testiVar canım pozitif bence gördüm ben, hayırlı olsun
Kız durŞimdi heyecandan regl olurum sizce test yapmalı mıyım kan testi
Yaa kıyamam kız mı? Sana yardımcı olur annesiikinci çocuk mu senin ne güzel.. evde bir ergenimiz var bizim de 13 yaşında (eşimin ilk evliliğinden) içimizde en heycanlı o sürekli kardeşim diye söze başlıyor karnımı seviyor kuzum
Kızzz noldu bereketlendi grup pozitif gelen gelene
Tamamdır inşallah yanılmıyorumdurYok yok bariz görünüyor, sadece belli bir dakkadan sonra çıkanlar yanıltıcı oluyor onun için sordumyarın sabah ilk idrarla tekrar et bakalım
Sabah ver canımm inşAllah vardırŞimdi heyecandan regl olurum sizce test yapmalı mıyım kan testi
Ay hadi insallahGünaydın kızlar
Mutlu haberler alacağımız bi ay olsun Mart ayı
Şimdi bu ay hamile kalırsak Akrep burcu bebeler mi doğurucaz
Sıraya sizi yazmak nasip olsunn
Ver coşkuyu Seliztoşuummm
Öncee sen hatta beraber gidiyodunuz M MaviMabellee mm sonra ben peşinizde koşarak gelirim çiçeğimmSıraya sizi yazmak nasip olsunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?