Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kocaeli il sağlık müdürlugu sitesin de var tüm tahliller 🤟

Eklentiler

• Screenshot_2022-03-01-09-54-17-22_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
    Screenshot_2022-03-01-09-54-17-22_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
    69,5 KB · Görüntüleme: 42
Dün rastgele bakmıştım merak için şimdi baktım tak diye çıktı tüm tahlillerm rabbim hayirlsiini versin inşallah ♥️

Ya benm 6 ay olacak çocuk için doktor rahim filmi çekti sorun yok dedi bende ve eşinde sorun yokmuş istiyorsanız aşılama yapalım uğraşmayın falan dedi aklim karisti 1 sene olmadan asilama yapmak istemiyorum
Daha 1 sene olmamış ne gerek var bide sorun yok 8 ay öncesi normal canım hele bu dönemde, sen 1 sene bekle olmazsa yeniden kontrolleri yaptrir aşılama yaptırirsiniz..Bizim 1 buçuk sene oldu yinede gitmedim aşılamaya ertelettirdim

Sa
Kolay olmuyor bazı şeyler eminim ki burdaki kızların birçoğu yaşadı o yaşadığını buna bende dahil o sebeple içini rahat tut Rabbım en hayırlısını nasip etsin güzellikler seninle olsun 👼🥰
Aynen öyle ama hiç test yapmadım erteliyordum kendimce bunuda şimdi kimseye solemicem soranlar oldu eltim ablam falan ama ,3 martı beklicem dedim öyle de bilsinler sonuca göre eğer yine negatif çıkarsa 3 martı beklicem öyle solucem Rabbimden umut kesilmez
Sağol canım sende bebeğini sağlıkla al kucağına inşallah dua et ne olur 🥺

İşin garip kısmı benden. Kan almak kolaydı takk diye gelir ama zor aldı busefer damarı buldu ama kan gelmedi resmen aç kapa yaptım elimi öyle geldi vardr bı hayır kansayimi ure vs bı sürü tahlil yapmış umarım bhcg çok çıkar da umudum olur 🙈

Sa
Aynen öyle ama hiç test yapmadım erteliyordum kendimce bunuda şimdi kimseye solemicem soranlar oldu eltim ablam falan ama ,3 martı beklicem dedim öyle de bilsinler sonuca göre eğer yine negatif çıkarsa 3 martı beklicem öyle solucem Rabbimden umut kesilmez
Sağol canım sende bebeğini sağlıkla al kucağına inşallah dua et ne olur 🥺
Gönlün nasıl rahat edeceksen canim 😘 dualarım burda anne olmak isteyen bütün kızlarla Rabbim tez zaman da mutlu haberlerinizi almayı nasip etsin şahit olalım burda hep birlikte 🥰 Amin canim sagolasin ♥️

Nereden nasıl başlasam kızlar,bir kızım var 7 yaşında,bu zamana kadar da bir kardeşi olsun hiç düşünmedim, gecen ay eşimle ikimizin başınaa elma düşmüş gibi hadi kardeşsiz kalmasın dedik,7 sene sonra😅ağiriz baya,sonra önce bi rutin kan tahlili vereyim dedim,d,b12 vit.yerlerde,insülin direnci başlamış,dr ilaca başlattı,neyse bu hamileliği erteleyeyim, öncelik sağlığım dedim,kendimi toparlayıp öyle dedim,olmazsa olmaz,derken bugün test yaptım vee 2.cizgi çok ince cikti😳şimdi ne yapayım, ilacı kesip,dr a mi gideyim,şeker önemli eger varsa gebelik oluşuyorsa düşük olma ihtimali yüksek mi olur?dr randevusu aldim ama haftaya,biraz geçsin,belki olurum adet?
Ne güzel bekletmeden gelmiş zaman ilerleyince stres oluyor insan neden olmadı diye kardeşsiz kalmasın tabi ilerde destek olurlar birbirlerine ;)

Selam canım deniz hoca mı dedi bunu? Pgt ne oluyor tam olarak.? Bilgim yok benim

Oy kuzum gülsün inşallah, 8 marta yetişmez senin bat ama olsun 😅 bekleyenler olarak batı yetişenler 8 martta test yapalım ahah
Canim deniz hoca aşılama dedi. Semih hocaya gittim bende. Aşılama mantikli olmaz dedi o da ve bana da mantıklı geldi dediği şey. Pgt araştırdım maliyetli ama yapılabilecek son şey artık benim icin

İnternettende baktım kasik sisliklerine yazılmayan şey yoktu daha da ürktüm ama Rabbimden hayirlsii
Seni heveslendirmek istemem ama hamileligimi öğrenmeden önce benim de sağ kasık ağrım vardı ve şişmişti orası bastırıyordum taş gibiydi korkmuştum baya eşim de farketmisti hala var neyin nesi bilmiyorum ama gebelikle ilgili midir bilmem sen yazınca söyleyeyim dedim
Ya benm 6 ay olacak çocuk için doktor rahim filmi çekti sorun yok dedi bende ve eşinde sorun yokmuş istiyorsanız aşılama yapalım uğraşmayın falan dedi aklim karisti 1 sene olmadan asilama yapmak istemiyorum
Sorun yoksa bekleyin bize de aşılama ve tüp bebek yapın dediler ben en başından denemek istedim adetleri düzene sokup çatlatma iğnesi denedik ilk denemede oldu bence sizde bekleyin biraz 3 yıldır olmuyordu bizim bu yıl benim için düzgün bir doktor bulup tedaviye baslayabildik

Seni heveslendirmek istemem ama hamileligimi öğrenmeden önce benim de sağ kasık ağrım vardı ve şişmişti orası bastırıyordum taş gibiydi korkmuştum baya eşim de farketmisti hala var neyin nesi bilmiyorum ama gebelikle ilgili midir bilmem sen yazınca söyleyeyim dedim

Sorun yoksa bekleyin bize de aşılama ve tüp bebek yapın dediler ben en başından denemek istedim adetleri düzene sokup çatlatma iğnesi denedik ilk denemede oldu bence sizde bekleyin biraz 3 yıldır olmuyordu bizim bu yıl benim için düzgün bir doktor bulup tedaviye baslayabildik
Taş gibi de değil yumuşak anlamadım ki belki de ben şimdi gözümde büyütüyorum falan normlde kaşık sancısı bilmem sancı dedigimde anlık saniyelik sürüyor birazda alt karın vs psikolojik de olablr anlam veremedim şu iki gün kan sonuçlarına bakicaz artik 🥺

Taş gibi de değil yumuşak anlamadım ki belki de ben şimdi gözümde büyütüyorum falan normlde kaşık sancısı bilmem sancı dedigimde anlık saniyelik sürüyor birazda alt karın vs psikolojik de olablr anlam veremedim şu iki gün kan sonuçlarına bakicaz artik 🥺
Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin 🤲 yüzünü güldürsün inşallah 🥰

Back