Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar selam reglim 1 gün gecikti 3 gün önce test yapmistim çıkmadı. 1 hafta önce adet sancım oldu geçti şeffaf akıntım var. 1 kere testim negatif çıktı diye uzun süre gecikmedem yapmak istemiyorum. Fikirleriniz var mı acaba her ne kdr negatif olsada test kafam karıştı .
Biraz geç yumurtlama olmuş olabilir. Ya kan testi ver net olsun, ya da idrar testi yap belki çıkar 💕
Kızlar günaydın. Epeydir bakamadım buralara.beni doktor klomen başlattı 5 gün sadece tek tablet kullandım. 17. Gündü bugün solda ki yumurtam hala 13 mm sağda 2. Kontrolde 10mm demişti bugün yok dedi. Cuma 20. Günüm olucak bi daha kontrole gidicem. Yumurta büyüyene kadar ne kadar bi süre geçiyo büyümüzse regl olup bi daha mı başlanıyo. Benim yumurtalara mı özel bu yavaşlık genelde mi böyle ağır anlamadım. İlacın kalanını neden kullandırmıyolar büyümüyorsa
Canım ikinci kontrolde yeterince büyümediğini görüp ilaç dozunu arttırabilirdi. Doktorun biraz acemi mi acaba

Kızlar günaydın. Epeydir bakamadım buralara.beni doktor klomen başlattı 5 gün sadece tek tablet kullandım. 17. Gündü bugün solda ki yumurtam hala 13 mm sağda 2. Kontrolde 10mm demişti bugün yok dedi. Cuma 20. Günüm olucak bi daha kontrole gidicem. Yumurta büyüyene kadar ne kadar bi süre geçiyo büyümüzse regl olup bi daha mı başlanıyo. Benim yumurtalara mı özel bu yavaşlık genelde mi böyle ağır anlamadım. İlacın kalanını neden kullandırmıyolar büyümüyorsa
Canım bende bu ay tek doz 5 gün klomen kullandım. 11 12. Günde çatlayan yumurtalar bir türlü büyümedi, hatta yumurtalar takip sırasında eridi 2 tane kaldı.17, gün iğne oldum sağda 25 solda 20 mmdi. Ovulasyon günüm 5 gün falan gecikti, ilaç çok geciktirdi

Kızlar selam reglim 1 gün gecikti 3 gün önce test yapmistim çıkmadı. 1 hafta önce adet sancım oldu geçti şeffaf akıntım var. 1 kere testim negatif çıktı diye uzun süre gecikmedem yapmak istemiyorum. Fikirleriniz var mı acaba her ne kdr negatif olsada test kafam karıştı .
Yumurtlamadan sonra 14-15 gün geçtiyse kana geçmiştir bat öncesi çıkmayabilir yaşadım daha önce ins. pozitife döner canım

Yaaaa 🙈🙈Maaşallah minik mercimeğimize, çok heyecanlandım Allah tamamına erdirsin, sağlıkla kucağına al inşallah bebeğim 🤲😘💕
Kuzum benim cok sağoll darısı bu ay size inşallah🧿💕🤲🏻
Dün 13.05 te acilde vuruldu 🙈dünden önceki gün birliktelik olmuştu, doktorda 3 gün üstüste birliktelik dedi.4 günde adamın iliğini kurutucam iyi mi 😂😂😂
20mm yumurtayı ne zaman görmüştünüz dün mü? Kurut bizde de 3 gün üst üste olmuştu birde iğneden önce olmuştu 😋

Back