- 18 Nisan 2021
- 14.885
- En iyi cevaplar
- 1
- 46.383
- 548
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #7.481
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bize 1 buçuk sene sonra dediAşılamayi çocuk denemeye başladığınzdan kac ay sonra yapma kararı verdi acaba doktor
Benim doktorum da saatliye gerek yok sperm vücutta belli bir süre canlı kalıyor dedi yumurta da öyle catlamadan önce ilişki olabilir dedi bizde 2 gün üst üste değerlendirdik eşim varikosel ameliyatı olduğu için fazla zorlanmadık sonra gün aşırı 1 hafta devam dediAsıl soracağımı sormayı unuttum
Dün değerlendirdik doktor sormadı benimde aklıma gelmedi söylemedim. Doktor; 3 gün üstüste değerlendir 36 saati bekleme dedi, tamam dedim ama bazı doktorlar öncesinde ilişki olmasın diyormuş. Eşimin testi iyiydi 4 gün üstüste olması sıkıntı yaratır mı ki?
Merhabalar benim eşimde varikosel ameliyatı olmuştu 4. Ayımız değerler de iyileşme var umutla bekliyoruz. Sizin acaba kaçıncı ayda oldu gebelik bir de aşılama ile mi gebelik elde ettiniz sağlıkla kucağınıza alın inşallahBenim doktorum da saatliye gerek yok sperm vücutta belli bir süre canlı kalıyor dedi yumurta da öyle catlamadan önce ilişki olabilir dedi bizde 2 gün üst üste değerlendirdik eşim varikosel ameliyatı olduğu için fazla zorlanmadık sonra gün aşırı 1 hafta devam dedi
Benim eşim ameliyat olalı 1 yılı geçti Aralık'ta, doktoru 6 ay içinde gebelik bekliyoruz değerler çok güzel demişti olmadı durumunuz varsa aşılama tüp bebek deneyin direk dedi bizde önce bı normal sıralamaya gidelim dedik pcos var bende adetleri düzene soktuk yumurta geliştirici hap ve ovitrelle iğne ile ilk denemede hamile kaldım çok şükür , amiin çok teşekkür ederim rabbim dileyen herkese nasip etsinMerhabalar benim eşimde varikosel ameliyatı olmuştu 4. Ayımız değerler de iyileşme var umutla bekliyoruz. Sizin acaba kaçıncı ayda oldu gebelik bir de aşılama ile mi gebelik elde ettiniz sağlıkla kucağınıza alın inşallah![]()
Bir işim düzgün gitse olmaz kuzumÖncelikle hayırlı olsun, en kısa zamanda doktora gidip kan verin tüm değerlerimize bakılsın. Müdehale edilecek bir şey varsa erkenden edilsin
Kızzzzz sormadım sana, ne dedi doktor? Çatlamış mı yumurtan? Ne durumdaydı
Yani bana da saçma gelmişti madem 3 gün canlı kalıyor neden tam 36 saat bekleniyor demiştimBenim doktorum da saatliye gerek yok sperm vücutta belli bir süre canlı kalıyor dedi yumurta da öyle catlamadan önce ilişki olabilir dedi bizde 2 gün üst üste değerlendirdik eşim varikosel ameliyatı olduğu için fazla zorlanmadık sonra gün aşırı 1 hafta devam dedi
22 Ocakta vuruldu iğneYani bana da saçma gelmişti madem 3 gün canlı kalıyor neden tam 36 saat bekleniyor demiştimiğne bu ay mı oldu peki?
Hadi bakalım tutsun inşallahBir işim düzgün gitse olmaz kuzumsağdaki yumuş 25 mm olmuş kistleşir büyük ihtimalle dedi, solda 20 mm vardı yaptık bakalım kafam karışık benimde
Ayyy inanamıyorum 8 haftalık hamişsin, dikkat etmemişim22 Ocakta vuruldu iğne![]()
İnşallah canım benimHadi bakalım tutsun inşallah
Bende bazen inanamıyorumAyyy inanamıyorum 8 haftalık hamişsin, dikkat etmemişimMaaşallah sanaa
![]()
Yaa inşallahBende bazen inanamıyorumteşekkür ederimm rabbim isteyen herkese nasip etsin en hayırlı zamanda
![]()
Ovulasyon sonrası beklemece kuzucum ne olsun. 8 gün kaldı bataİnşallah canım benimsen ne yapıyorsun bakalım?
Evet uygulamada da yaban mersini boyutunda diyorYaa inşallah
Açıklamada bebeğin ağırlığı ortalama 2 gr diyorminik noktacıkk, maaşallah ona
![]()
Ayyy hadi inşallah bu ay tutsunOvulasyon sonrası beklemece kuzucum ne olsun. 8 gün kaldı bata![]()
Valla artık belirti arama kısmını geçtik biz yaAyyy hadi inşallah bu ay tutsunBelirti var mı diye heyecanla sorardık eskiden hatırlıyorsun değil mi
şimdi sorasımız gelmiyor.Her ay belirti ürettiğimizi kabullendim galiba
![]()
Cnm ben devlette yaptırdım yumurtlama içinde iğneli göbekten iğneli olması lazımmış rapor çıkması için ben fostimon kullandım 14 adet bı ovittirelledevlette aşılama tecrübesi olan arkadaşlara bir sorum olcak şimdi tüp bebek raporu İçin 2 iğneli aşılama şartı var ya çatlatma iğnesi de iğne değil mi sonuçta illa gonalf felan mı kullanmış olmam lazım çünkü bn letu+çatlatma iğnesiyle tedavi oldum
O kadar saçma ki gerçekten aklım almıyor devletin sistemini sanki iğneyle gelişen yumurta döllenecek mantığa bak neyse saol cnm mecbur bir daha aşılama yaptrcmCnm ben devlette yaptırdım yumurtlama içinde iğneli göbekten iğneli olması lazımmış rapor çıkması için ben fostimon kullandım 14 adet bı ovittirelle