- 7 Kasım 2014
- 7.128
- 11.584
- 448
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #7.441
Merak ettm ya
Yok yok doktorun ne verdiyse onu kullan kuzum önceden folik asit mi varmış nenelerimiz sektirmiyormus bile kapıda baca da tarla da doguruveriyorlarmisFolbiol alma fikri çık aklımdan
Evet, otrivelle miydi birde?Çatlatma iğnesinin dozu mu canım?
Evet canım iğnenin dozu oluyor mu bilmiyorum ama ben bir iğne oldum. Bu ayda tekrar femaraya başladım bende inşallah çatlatma iğnesi olucam tekrarEvet, otrivelle miydi birde?
Ne oldu bilmiyorum ama insanlardan tiksindiğim dönemdeyim bende . Biz anne olmak için sınanıyoruz insanları boş geç kız bize bişi koymazBazı insanlar neden bu kadar yorucu
Sebebiniz neydi de size pgt önerdi. Bizde doğal yolla denesek gebelik oluyor ama keseyi göremeden sağlıksız gebelik sebebiyle kürtaj oluyorum 3 defadır gen testi kan trombofili hormon sperm sperm DNA hasarı hep temiz hsg temiz ama doktorun biri mikro çip bebek dedi biri pgt biri doğal dene dedi bende bilemiyorum.Selam kızlarbugün doktora gittim, baktı epeyce ve aşılama nin dogru bir karar olmadığını söyledi. Normal ilişkiden pek bi farkı yok dedi...
Pgt yöntemi ile tüp bebek önerdi, araştırıp ona göre karar vereceğiz. Ne dersiniz acaba, tam olarak bu yöntemi bileniniz ve aşamalarını bilen var mıdır? Ben ufak çaplı biraz baktım kafama yatar gibi oldu. Sizden de fikir alayım istedim
Benim de aynı sizinle aynı durum. 3 tane kimyasal gebelik yaşadım ve her şey temiz sorun yok. Hatta sonuncusunda değerim 900 deydi kan sulandirici igneye bile başlamıştım ama sonuç olumsuz... pgt bana mantıklı geldi genetik bilinecek en azindan diye ama bi yandan da beklesem biraz daha denesek acaba denk gelir mi diye de dusunmuyor değilim. Neredesiniz acaba siz, nerde yaşıyorsunuzSebebiniz neydi de size pgt önerdi. Bizde doğal yolla denesek gebelik oluyor ama keseyi göremeden sağlıksız gebelik sebebiyle kürtaj oluyorum 3 defadır gen testi kan trombofili hormon sperm sperm DNA hasarı hep temiz hsg temiz ama doktorun biri mikro çip bebek dedi biri pgt biri doğal dene dedi bende bilemiyorum.
İnşallah güzel haberler alalım canımEvet canım iğnenin dozu oluyor mu bilmiyorum ama ben bir iğne oldum. Bu ayda tekrar femaraya başladım bende inşallah çatlatma iğnesi olucam tekrar
Aşılama da mikro çip uygulama kullanılıyor mu peki Yani aşılama ama hepsi o çip uygulama ile mi yapılıyor bilmediğim için soruyorum bınuBenim de aynı sizinle aynı durum. 3 tane kimyasal gebelik yaşadım ve her şey temiz sorun yok. Hatta sonuncusunda değerim 900 deydi kan sulandirici igneye bile başlamıştım ama sonuç olumsuz... pgt bana mantıklı geldi genetik bilinecek en azindan diye ama bi yandan da beklesem biraz daha denesek acaba denk gelir mi diye de dusunmuyor değilim. Neredesiniz acaba siz, nerde yaşıyorsunuz
Mikro çip sanırım sağlıklı spermler seçilerek yapılan bir uygulama eşinizin sperm hasarı varsa kullanılır galiba ben de pek emin değilim:)Aşılama da mikro çip uygulama kullanılıyor mu peki Yani aşılama ama hepsi o çip uygulama ile mi yapılıyor bilmediğim için soruyorum bınu
Evet evet o o zamanMikro çip sanırım sağlıklı spermler seçilerek yapılan bir uygulama eşinizin sperm hasarı varsa kullanılır galiba ben de pek emin değilim:)
Valla ona baktirmadik biz morfoloji yüzde 6 çıkınca sorun yok dedi doktor biz de pek üzerinde durmadık sizin kaç çıkmıştı degerEvet evet o o zamanbizde bunu mı denesek diyorduk bir doktor önerince ama sorun yokken spermde yaptırmak mantıklı da gelmedi gibi bi mantıklı geldi gibi bize de kararsızlık soerm DNA hasarı baktırdınız mı peki siz bizim %17 çıktı sınır %20 olunca doktorun biri dedi aslında sınıra yakın o yüzden denenebilir dedi de o kafamızı karıştırmıştı
Selam canım deniz hoca mı dedi bunu? Pgt ne oluyor tam olarak.? Bilgim yok benimSelam kızlarbugün doktora gittim, baktı epeyce ve aşılama nin dogru bir karar olmadığını söyledi. Normal ilişkiden pek bi farkı yok dedi...
Pgt yöntemi ile tüp bebek önerdi, araştırıp ona göre karar vereceğiz. Ne dersiniz acaba, tam olarak bu yöntemi bileniniz ve aşamalarını bilen var mıdır? Ben ufak çaplı biraz baktım kafama yatar gibi oldu. Sizden de fikir alayım istedim
Oy kuzum gülsün inşallah, 8 marta yetişmez senin bat ama olsunSelammm cicikuşlarrrrrrrr1 ay dinleniyim öyle tüp bebeğe başlarız diye düşünüyodum doktoru aradım ara yumurtlamada gel dedi 11 marta randevu verdi. 10 gün sonra yine doktor olayı biraz gerdi beni sil baştan iğneler ilaçlar walla hakımızda hayırlısı olsun yaaa şu anneler gününde yüzümüz gülsün
Selam canım deniz hoca mı dedi bunu? Pgt ne oluyor tam olarak.? Bilgim yok benim
Oy kuzum gülsün inşallah, 8 marta yetişmez senin bat ama olsunbekleyenler olarak batı yetişenler 8 martta test yapalım ahah
Selam canım deniz hoca mı dedi bunu? Pgt ne oluyor tam olarak.? Bilgim yok benim
Oy kuzum gülsün inşallah, 8 marta yetişmez senin
Kızzzzz anneler günü mayısta zatenSelam canım deniz hoca mı dedi bunu? Pgt ne oluyor tam olarak.? Bilgim yok benim
Oy kuzum gülsün inşallah, 8 marta yetişmez senin bat ama olsunbekleyenler olarak batı yetişenler 8 martta test yapalım ahah
Ayyyy o var dimi mayıstaKızzzzz anneler günü mayısta zatenolaya bu kadar uzak olma be kuzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?