• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aşılamayi çocuk denemeye başladığınzdan kac ay sonra yapma kararı verdi acaba doktor
Canım bizim hikayemiz karışık biz 9 senedir evliyiz ilk tedavimiz bu
Eşimde sorunlar var sagliksal onlarla uğraşırken çocuğa pek sira gelmedi
Ama 3 yil evli olmak kafi sanırım aşılama için ancak bu sene başladık ilk tedavimiz doktor pek umut vermedi ama tüp bebek raporu için iki iğneli aşılama şartı varmış devlette

Asilamaya bile önermedi bize üroloji doktorumuz tüp bebek bölümüne gittik arastirma Hastanesi'nde orda da prof hoca başları histereskopi oldum aralikda polip çıktı simdie de ancak asılama işte sürecim bu şekilde 😀

Hayırlı olsunnnnnnn tarihini ekliyorum 😍😍
Sağolasın canım dün yaptığım testlerden beri ağlıyorum durup durup 😁 olmayınca ağlıyordum olunca da ağlanıyormuş ama mutluluktan, inşallah sağlıkla devam eder gebeliğim..sizlere de mutluluk gözyaşları diliyorum:KK200:

Sağolasın canım dün yaptığım testlerden beri ağlıyorum durup durup 😁 olmayınca ağlıyordum olunca da ağlanıyormuş ama mutluluktan, inşallah sağlıkla devam eder gebeliğim..sizlere de mutluluk gözyaşları diliyorum:KK200:
Sağlıkla ilerlesin inşllah canım benim seni anneler topicine alalım. Arada uğramayı unutma 😍

Ne kadar süredir bekliyorsun?

Kızlar yılan hikayesine dönen çatlama iğnesi serüvenim bugün 13.05 itibari ile son buldu 😄 önce sol baskın 4 folikül var, sağda 1 gelişmez dendi, sonra solda 2 folikül kalmış sağda 2 olmuş sol gelişmez dendi, şimdi de sağda 25 mm yumurta var o kiste dönüşür büyük ihtimalle sol 20 mm iğne yazıcam dedi, sağ sol sağ sol derken iğnemi oldum🙈fayda eder inşallah 🤲 şimdi regl günümü neye göre hesap edeceğim? İğneye göre mi, yoksa ovulasyon testi yapıp çatlamaya göre mi yine? Pozitif enerjilerinize, dualarınıza talibim canlarım 💕😘

Kızlar yılan hikayesine dönen çatlama iğnesi serüvenim bugün 13.05 itibari ile son buldu 😄 önce sol baskın 4 folikül var, sağda 1 gelişmez dendi, sonra solda 2 folikül kalmış sağda 2 olmuş sol gelişmez dendi, şimdi de sağda 25 mm yumurta var o kiste dönüşür büyük ihtimalle sol 20 mm iğne yazıcam dedi, sağ sol sağ sol derken iğnemi oldum🙈fayda eder inşallah 🤲 şimdi regl günümü neye göre hesap edeceğim? İğneye göre mi, yoksa ovulasyon testi yapıp çatlamaya göre mi yine? Pozitif enerjilerinize, dualarınıza talibim canlarım 💕😘
Canım ben 25 mm ile hamile kalmıştım kimyasal olmuştu. İğne gününden itibaren 14. Gün adet günün oluyor ovülasyon ve gebelik testi yanıltıcı olabilir. İğnenin etkisi bende 7.gün geçiyordu, sende 7-8.gün hamilelik testi ile iğnenin etkisini takip edebilirsin inşallah pozitif sonuç alırsın canım mutlaka 3 gün üst üste değerlendir 🤗🤗

Canım ben 25 mm ile hamile kalmıştım kimyasal olmuştu. İğne gününden itibaren 14. Gün adet günün oluyor ovülasyon ve gebelik testi yanıltıcı olabilir. İğnenin etkisi bende 7.gün geçiyordu, sende 7-8.gün hamilelik testi ile iğnenin etkisini takip edebilirsin inşallah pozitif sonuç alırsın canım mutlaka 3 gün üst üste değerlendir 🤗🤗
Yaaa gerçekten mii 🙈 yumurta çatladı mı patladı mı bakmıyorum o zaman ☺️ iğne dozu standart mıydu peki?

Back