- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.640
- 248
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #7.421
sagol tatlımmm,200 tl canım bugün aldım ben
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sagol tatlımmm,200 tl canım bugün aldım ben
1 yıl sonra hsg çekilir peşinden aşılama yapılırAşılamayi çocuk denemeye başladığınzdan kac ay sonra yapma kararı verdi acaba doktor
Canım bizim hikayemiz karışık biz 9 senedir evliyiz ilk tedavimiz buAşılamayi çocuk denemeye başladığınzdan kac ay sonra yapma kararı verdi acaba doktor
Kuzum bende bugün aldım.202 raporsuz fiyat, 27 raporluovıtrelleyı okudum şoka gırdımmm 700 olamaz, bn aralıkta 150 almıstım hadi 200 olsun sımdı
Hsg yi 2020 de cektirmistim özel hastanede elimizde olsun diye anrstesili1 yıl sonra hsg çekilir peşinden aşılama yapılır
verdim canım sonucu bekliyordum yazmak için, 76 çıktı hamileyim çok şükür devam eder inşallah
Gözün aydın canım hayırlı olsun bana da dua et neolurverdim canım sonucu bekliyordum yazmak için, 76 çıktı hamileyim çok şükür devam eder inşallah![]()
Hayırlı olsunnnnnnn tarihini ekliyorumverdim canım sonucu bekliyordum yazmak için, 76 çıktı hamileyim çok şükür devam eder inşallah![]()
Canım çok teşekkürler darısı başınaGözün aydın canım hayırlı olsun bana da dua et neolurbenmde pozitif çıksın
![]()
Sağolasın canım dün yaptığım testlerden beri ağlıyorum durup durupHayırlı olsunnnnnnn tarihini ekliyorum![]()
Sağlıkla ilerlesin inşllah canım benim seni anneler topicine alalım. Arada uğramayı unutmaSağolasın canım dün yaptığım testlerden beri ağlıyorum durup durupolmayınca ağlıyordum olunca da ağlanıyormuş ama mutluluktan, inşallah sağlıkla devam eder gebeliğim..sizlere de mutluluk gözyaşları diliyorum
![]()
inşallah canım 11. ayda aşılamayla tuttu bizimSağlıkla ilerlesin inşllah canım benim seni anneler topicine alalım. Arada uğramayı unutma
Ne kadar süredir bekliyorsun?
Sağlıkla mutlulukla kavuşun ins. tebrik ederiminşallah canım 11. ayda aşılamayla tuttu bizim
çok teşekkür ederimSağlıkla mutlulukla kavuşun ins. tebrik ederim![]()
Canım ben 25 mm ile hamile kalmıştım kimyasal olmuştu. İğne gününden itibaren 14. Gün adet günün oluyor ovülasyon ve gebelik testi yanıltıcı olabilir. İğnenin etkisi bende 7.gün geçiyordu, sende 7-8.gün hamilelik testi ile iğnenin etkisini takip edebilirsin inşallah pozitif sonuç alırsın canım mutlaka 3 gün üst üste değerlendirKızlar yılan hikayesine dönen çatlama iğnesi serüvenim bugün 13.05 itibari ile son bulduönce sol baskın 4 folikül var, sağda 1 gelişmez dendi, sonra solda 2 folikül kalmış sağda 2 olmuş sol gelişmez dendi, şimdi de sağda 25 mm yumurta var o kiste dönüşür büyük ihtimalle sol 20 mm iğne yazıcam dedi, sağ sol sağ sol derken iğnemi oldum
fayda eder inşallah
şimdi regl günümü neye göre hesap edeceğim? İğneye göre mi, yoksa ovulasyon testi yapıp çatlamaya göre mi yine? Pozitif enerjilerinize, dualarınıza talibim canlarım
![]()
Ben anladim seniBazı insanlar neden bu kadar yorucu![]()
Yaaa gerçekten miiCanım ben 25 mm ile hamile kalmıştım kimyasal olmuştu. İğne gününden itibaren 14. Gün adet günün oluyor ovülasyon ve gebelik testi yanıltıcı olabilir. İğnenin etkisi bende 7.gün geçiyordu, sende 7-8.gün hamilelik testi ile iğnenin etkisini takip edebilirsin inşallah pozitif sonuç alırsın canım mutlaka 3 gün üst üste değerlendir![]()
Çatlatma iğnesinin dozu mu canım?Yaaa gerçekten miiyumurta çatladı mı patladı mı bakmıyorum o zaman
iğne dozu standart mıydu peki?