• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kaç gün geçti yumurtlamadan? Bata kaç gün var canım
Canım ben 15 subatta aşılama yaptırdım ilk aşılamam bugün aşılama hariç 13. Gün Perşembe günü devlet Hastanesi'ne randevum var kadın doğuma orda öğleden sonra cikicak sağlık ocağında bir gün sonra kararsızım halaa gitsem mi persembeyi mi beklesem diye 🙄

İçimden geçen hep devlet hastanesi ama kafam da karıştı 😀en net orda belli olur herşey hastane sonucu alınca diğer değer ölçümleri için sağlık ocağı aklmda ama kafam çorba sanırım hastaneyi beklicem bilmiyorum kanda pozitif görürsem hatıra kalsın diye idrarda da yapcam saklicm die dusundum şimdi bakalmn dayanirssm yapmadan 😀

Normalde 27 Şubat regl günüm bugünde bekliyorum ikinci aşılama için 1 mart randevusu almıştım bu gece de gelmezse ertelicem yine randevuyu Perşembe sabahtan hastaneye gidicem tahlil vericem öğleden sonra da sonuc çıkıyor orda daha erken öğreniyorum yani niyetim gene hastaneye yöneldi 😀

Normalde 27 Şubat regl günüm bugünde bekliyorum ikinci aşılama için 1 mart randevusu almıştım bu gece de gelmezse ertelicem yine randevuyu Perşembe sabahtan hastaneye gidicem tahlil vericem öğleden sonra da sonuc çıkıyor orda daha erken öğreniyorum yani niyetim gene hastaneye yöneldi 😀
Aslında idrarda yüzde 70 çıkar diye tahmin ediyorum silik de olsa, idrarda silik çıkarsa sağlık ocağı, çıkmazsa kanla uğraşma devlette gününü bekle derim bünyeden bünyeye değişiyor beta HCG nin idrara geçmesi, sen bilirsin yine de canım

Aslında idrarda yüzde 70 çıkar diye tahmin ediyorum silik de olsa, idrarda silik çıkarsa sağlık ocağı, çıkmazsa kanla uğraşma devlette gününü bekle derim bünyeden bünyeye değişiyor beta HCG nin idrara geçmesi, sen bilirsin yine de canım
Aşılamanın 13. Günü dye sordum çıkar dedi ama dediğin gibi bunyeden bünyeye değişiyor bende bunyemden korkuyorum ☺️
Yine devlet diye aklımdan gecti zatenn en azından öğleden sonra değer düşüyor sisteme. 🤟 insallah hayırlısıyla sonuçları alırım kim ne geçiyorsa gönlünden versin rabbim ♥️

Benm tamamen dengesizliğim demin bile baktım öğlen randevu varmı diye 😜mhrsden 3 de çıktı ona da almadım yarın çıkacaktı gene yarın garanti 14. Gün gitcegimngun de 16. Günüm olcak inşallah güzel sonuç alırım 🥰

Aşılamanın 13. Günü dye sordum çıkar dedi ama dediğin gibi bunyeden bünyeye değişiyor bende bunyemden korkuyorum ☺️
Yine devlet diye aklımdan gecti zatenn en azından öğleden sonra değer düşüyor sisteme. 🤟 insallah hayırlısıyla sonuçları alırım kim ne geçiyorsa gönlünden versin rabbim ♥️
Amin canım Rabbim sağlıkla nasip etsin sana ve isteyen layıkıyla bakacak herkese ins.🙏 Gönlünü ferah tut sen elinden geleni yapıyorsun sonuçta yarın bir gün bebeğin olduğunda kıymetini bilen anneler olacaksınız eminim ;)

İyiyim kuzucum ovulasyon günlerini seri şekilde değerlendirdim, inzivaya çekiliyorum 😂

Evet inşallah. İçimde değişik bir enerji var ya, olacak mı ne 😋

Devlet hastanesi rapor çıkarmıştı bana onunla almıştım

Oyy kuzucum ya, en azından gecikip delirtmedi seni

Kız ne 700 ü delirme, raporla 27 tlye almıştım 7 ay önce. Rapor sız 150 falan. Gonalf la karıştırıyor olma 😂

Yok kız değil

Amiiiiiiiin. İnşallah yazarım şuracığa tarihini balım. 12. Günden önce test yapma. Hiç belirti vs var mı?

Bende gecikme olmamıştı canım

Merhaba hoşgeldin canım ekliyorum. İnşallah dha fazla bekletmez seni 🐞
ovıtrelleyı okudum şoka gırdımmm 700 olamaz, bn aralıkta 150 almıstım hadi 200 olsun sımdı

Amin canım Rabbim sağlıkla nasip etsin sana ve isteyen layıkıyla bakacak herkese ins.🙏 Gönlünü ferah tut sen elinden geleni yapıyorsun sonuçta yarın bir gün bebeğin olduğunda kıymetini bilen anneler olacaksınız eminim ;)
Aynen öyle canim daha olmadan ne hayaller kuruyoruz gelince kim bilir nasıl olcak Allah razı olsun canm sağol 🥰çocuklu hayata geçmek için can atıyorum

canım asılama sonrası 13.gunde ıdrarda cıkar . ınsallaahhh guzel haberler alırsın

Back