• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Öncelikle kaybınız için üzgünüm başınız sağolsun. Sıcak su erkekler için iyi değil bizim sperm değerlerimizi etkilemişti maalesef. Orada kafa dagitip termal suya girmemek daha iyi benim fikrimce tabi.
Çok teşekkür ederim.ben de olumsuz bir durum yaratabileceğini düşünüp burda sormak istedim.artık ya bir ay daha ertelicez bebek mevzusunu.yada başka bir konseptte tatil yaparız.teşekkür ederim

Öncelikle kaybın için üzgünüm canım, burada ben de dahil kayıp yaşayanlar var. Maalesef kayıplar da bu sürecin bir parçası..

Kaplıca erkek spermi için iyi değil diyorlar ama boşver, kafa sağır keyfini çıkar. Hamilelikte ve sonrasında zor gidersin 😊
Size de geçmiş olsun.rabbim yerini tez vakitte doldursun.çok ihtiyacım var etraftan uzaklaşmaya.dediğin gibi gebelikte de hiç gidilmez.ya bir ay ertelicem bebek mevzusunu ya da başka bir yere gidecem.teşekkür ederim ☺️

En sevmediğim de o korkumda ya çıkmazsa 🥺uzun zamandır evde teste tobeliyim gibi bişi selizcim ya korkuyorum hemde idrarda sonradan çıkıyor düşüncesi bın türlü dusunce yoksa dediğin gibi ama kendimi yiyorum bile bile böyle 🥺
Biliyor musun ben de senin gibiydim. Test yapmamaya karar verdim günüm geçene kadar, kızıma hamile kaldığım ay erken gebelik testi yaptım bata 4 gün kala negatif çıktı, sonra adet günüm bir gün geçti hala yapmıyorum elimde de 3 test var, yeter ulan dedim turşununu mu kuracağım yapayım negatifse kafam rahat eder diye yaptım pozitifi görmüştüm. Beklemek çok yorucu şimdi test alıp stok yapıp her ay yapacağım günümde kafam rahat olsun ;)

Öncelikle kaybınız için üzgünüm başınız sağolsun. Sıcak su erkekler için iyi değil bizim sperm değerlerimizi etkilemişti maalesef. Orada kafa dagitip termal suya girmemek daha iyi benim fikrimce tabi.
Bellabells Bellabells ovulasyon sonrası gebe kalırsanız aşırı sıcak kaybı ile de bebeğiniz daha gelişemeden zaten atılır..

Benim galiba bu ayda olmadı adet olucam sanırım karnım kasıklarım ağrıyor önümüzdeki ay'a inşallah

Kızlar merhaba bişi sorcaktım benim iğnemin 2.günü bugün yani 36 saati geçtim çatlamış mı acaba die test yaptım ama böyle çıktı acaba çatlamadı mı yoksa iğne etkisinden mi böyle çıkıyo sabahtandır baya şiddetli kasık ağrımda var

Eklentiler

• 20220228_104633.jpg
    20220228_104633.jpg
    179,7 KB · Görüntüleme: 26
Kızlar merhaba bişi sorcaktım benim iğnemin 2.günü bugün yani 36 saati geçtim çatlamış mı acaba die test yaptım ama böyle çıktı acaba çatlamadı mı yoksa iğne etkisinden mi böyle çıkıyo sabahtandır baya şiddetli kasık ağrımda var
Canım iğne ovulasyon ve gebelik testini yanıltır. Sağlıklı cevap alamazsın hiç yapma boşuna, sen değerlendirmeye bak

Selizay Selizay 😅 yarın gidixcem sanırım sağlık ocağına uğradım şimdi sordum yarın sabah gel dedi çıkarsa pozitif hemsiren olcam dedi
Sabahtan yapıyorlarmış eczaneden k.pedere ilaç alırken gebeelik testi dde aldım ama sabah yapcam laboquick verdi hemşireye de eczacıya durumu anlattım bakalm

Selizay Selizay 😅 yarın gidixcem sanırım sağlık ocağına uğradım şimdi sordum yarın sabah gel dedi çıkarsa pozitif hemsiren olcam dedi
Sabahtan yapıyorlarmış eczaneden k.pedere ilaç alırken gebeelik testi dde aldım ama sabah yapcam laboquick verdi hemşireye de eczacıya durumu anlattım bakalm
Ayyy hadi bakalım çok heyecanlı 😍

Back