- 18 Nisan 2021
- 14.885
- En iyi cevaplar
- 1
- 46.383
- 548
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #7.361
Kız yeterrr git yarın sağlık ocağına lan ver ben bile çatladım buradaAynen öyle ama bugün gelmedi gerci zaman geçince daha da rahatladım ama araştırmadan da edemedim doktor yorumu ama belli de olmaz ,3 martı beklicem mecburdünden daha rahat kafam nedense
Gecikme olunca 1 hafta bekle sonra test yap der bana hep doktorum tamda o son günü adet olurdumAynen öyle ama bugün gelmedi gerci zaman geçince daha da rahatladım ama araştırmadan da edemedim doktor yorumu ama belli de olmaz ,3 martı beklicem mecburdünden daha rahat kafam nedense
Sorma bende gün boyu öyleydim çatlıyorm hala ama akışa birakcam 4 gün kaldı surda ne biraz daha beklicem ,Kız yeterrr git yarın sağlık ocağına lan ver ben bile çatladım burada
İdrarda bile çıkar, git erken gebelik testi al stres ettiğine değmezSorma bende gün boyu öyleydim çatlıyorm hala ama akışa birakcam 4 gün kaldı surda ne biraz daha beklicem ,hem 14 gün diyolar genelde 16. Gün kan vermiş olcam
Sorma bende eskiden tam alırdim test yapardım akşamında adet olurdum.Gecikme olunca 1 hafta bekle sonra test yap der bana hep doktorum tamda o son günü adet olurdum
En sevmediğim de o korkumda ya çıkmazsaİdrarda bile çıkar, git erken gebelik testi al stres ettiğine değmeziki damla çiş, bütün soru işaretleri finito
Sen bilirsin o zaman kuzucum nasıl mutlu olscskssn7En sevmediğim de o korkumda ya çıkmazsauzun zamandır evde teste tobeliyim gibi bişi selizcim ya korkuyorum hemde idrarda sonradan çıkıyor düşüncesi bın türlü dusunce yoksa dediğin gibi ama kendimi yiyorum bile bile böyle
Sen bilirsin o zaman kuzucum nasıl mutlu olscskssn7
Ayy bitmez bu hesaplarBende yapıyorum eşim 38 ben 31 yasndayim busene temmuz da 32 eşim Eylül'de 39 olcakçocuğumuz 30 yaşındayken eşim 68 ben 62 olcam mesela
Ben 25 yaşındayım ama sanki çok çok geç kalmışım gibiSen kaç yaşındasın canım?
Öncelikle kaybınız için üzgünüm başınız sağolsun. Sıcak su erkekler için iyi değil bizim sperm değerlerimizi etkilemişti maalesef. Orada kafa dagitip termal suya girmemek daha iyi benim fikrimce tabi.Herkese hayırlı kandiller arkadaşlar. Bu gece rabbim ettiğiniz duaları kabul etsin.ben ocak ayında 7 haftalık bebeğimi düşürdüm.bir hafta önce regl oldum.martta rabbim kısmet ederse tekrar denemek istiyorum.ama yaşadığım kayıp beni çok derinden üzdü ve kafa dağıtmak için biraz uzaklaşmak istiyorum.sizce ovulasyon süreci civarında termal otelde olmak süreci olumsuz etkiler mi ? Fikirlerinizi merak ediyorum.
Öncelikle kaybın için üzgünüm canım, burada ben de dahil kayıp yaşayanlar var. Maalesef kayıplar da bu sürecin bir parçası..Herkese hayırlı kandiller arkadaşlar. Bu gece rabbim ettiğiniz duaları kabul etsin.ben ocak ayında 7 haftalık bebeğimi düşürdüm.bir hafta önce regl oldum.martta rabbim kısmet ederse tekrar denemek istiyorum.ama yaşadığım kayıp beni çok derinden üzdü ve kafa dağıtmak için biraz uzaklaşmak istiyorum.sizce ovulasyon süreci civarında termal otelde olmak süreci olumsuz etkiler mi ? Fikirlerinizi merak ediyorum.
Bi biz mi kalmışız eskilerden ya umarım bizde gebelik haberlerimizi alırız bizimkiler çok uzaktan geliyo her hal gelsinler artık yahuHayırlısı nasip kısmet her ay bekliyoruz gelesi yok galiba bizim bebenin
Bu ay senden ümidim varKızlar benim içimde pozitif bir enerji var ya, rabbim şu mübarek günde içimizden geçenleri gerçeğe dönüştürsün
İnşallah bebeğim bal damlayan parmaklarını yerüm seninBu ay senden ümidim var
Amiiin canım, dualarımız kabul olsun inşallahHepimize hayırlı kandiller burada hepimiz annelik hayali ile ellerimizi açıp dua ediyoruz ben hem kendim hem benim gibi bekleyen anne adaylarımız için dualarımda yer ayırdım sizler de kalbinizden bizler için dua edin zorlu süreçlerden geçtik geçiyoruz umarım rabbim diğer miraç kandilini kucağımızda bebelerimizle dua etmeyi nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?