Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen öyle ama bugün gelmedi gerci zaman geçince daha da rahatladım ama araştırmadan da edemedim doktor yorumu ama belli de olmaz ,3 martı beklicem mecbur dünden daha rahat kafam nedense
Gecikme olunca 1 hafta bekle sonra test yap der bana hep doktorum tamda o son günü adet olurdum

Sorma bende gün boyu öyleydim çatlıyorm hala ama akışa birakcam 4 gün kaldı surda ne biraz daha beklicem ,hem 14 gün diyolar genelde 16. Gün kan vermiş olcam
İdrarda bile çıkar, git erken gebelik testi al stres ettiğine değmez iki damla çiş, bütün soru işaretleri finito

Gecikme olunca 1 hafta bekle sonra test yap der bana hep doktorum tamda o son günü adet olurdum
Sorma bende eskiden tam alırdim test yapardım akşamında adet olurdum. hatta hastaneye gitmistim 20 gün olamamistim kanda baktırmistim 1.20 di değer doktora sormuştum yine eveelsi gün regl o yüzden evde sevmem bakmayı

İdrarda bile çıkar, git erken gebelik testi al stres ettiğine değmez iki damla çiş, bütün soru işaretleri finito
En sevmediğim de o korkumda ya çıkmazsa uzun zamandır evde teste tobeliyim gibi bişi selizcim ya korkuyorum hemde idrarda sonradan çıkıyor düşüncesi bın türlü dusunce yoksa dediğin gibi ama kendimi yiyorum bile bile böyle

Sen bilirsin o zaman kuzucum nasıl mutlu olscskssn7

Herkese hayırlı kandiller arkadaşlar. Bu gece rabbim ettiğiniz duaları kabul etsin.ben ocak ayında 7 haftalık bebeğimi düşürdüm.bir hafta önce regl oldum.martta rabbim kısmet ederse tekrar denemek istiyorum.ama yaşadığım kayıp beni çok derinden üzdü ve kafa dağıtmak için biraz uzaklaşmak istiyorum.sizce ovulasyon süreci civarında termal otelde olmak süreci olumsuz etkiler mi ? Fikirlerinizi merak ediyorum.

İçim içimi yiyor en ufak şeyde çamaşırı indiryorum aşağı
Sen bilirsin o zaman kuzucum nasıl mutlu olscskssn7

Güzel kalplim inan bende hep heves ederdim planlıyordum hatta ama isin içinde olunca olmuyormuş
Sadece 2 defa evde test bir defa hastanede yaptım hatta hastanede daha yikiciydi rol yaptım oh çıkmadı diye bide
Amcamın kızı doktorun asistanlığni yapıyordu oh şükür düşünmüyorum zaten dedim çıktım doktordan düşün ... Ama bu sefer biliyorum doktor yanında değil o yüzden randevu aldım aynı hasyane farklı doktora
Evde de korkuyorum çıkmazsa diye
Salakça belki hatta kesin öyle ama ne bliim yersiz inatlarim var böyle

Bende yapıyorum eşim 38 ben 31 yasndayim busene temmuz da 32 eşim Eylül'de 39 olcak çocuğumuz 30 yaşındayken eşim 68 ben 62 olcam mesela
Ayy bitmez bu hesaplar umarım en kısa zamanda alırız bebeleri kucağımza
Sen kaç yaşındasın canım?
Ben 25 yaşındayım ama sanki çok çok geç kalmışım gibi ruhum yorgun bende yaşlı hissediyorum

Öncelikle kaybınız için üzgünüm başınız sağolsun. Sıcak su erkekler için iyi değil bizim sperm değerlerimizi etkilemişti maalesef. Orada kafa dagitip termal suya girmemek daha iyi benim fikrimce tabi.

Öncelikle kaybın için üzgünüm canım, burada ben de dahil kayıp yaşayanlar var. Maalesef kayıplar da bu sürecin bir parçası..

Kaplıca erkek spermi için iyi değil diyorlar ama boşver, kafa sağır keyfini çıkar. Hamilelikte ve sonrasında zor gidersin

Şu güzel gecenin hürmetine de öncelikle bu topikte, kk de bekleyen, isteyen tüm anne aday adaylarına önce anne adayı daha sonra da sağlıkla anne olmayı nasip etsin inşallah Rabbim Miraç kandilinde süt içmek peygamberimizin sünneti imiş. Bu gece süte 1 yasin 3 ameneresulu 3 Fatiha 21 ettehiyatu okuyup üfledim hayırlı bir evlat istemi ile nasipse gece üçte içeceğim yapmak isteyen olursa belki diye yazmak istedim hanımlar

Hepimize hayırlı kandiller burada hepimiz annelik hayali ile ellerimizi açıp dua ediyoruz ben hem kendim hem benim gibi bekleyen anne adaylarımız için dualarımda yer ayırdım sizler de kalbinizden bizler için dua edin zorlu süreçlerden geçtik geçiyoruz umarım rabbim diğer miraç kandilini kucağımızda bebelerimizle dua etmeyi nasip etsin

Amiiin canım, dualarımız kabul olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…