• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar benim içimde pozitif bir enerji var ya, rabbim şu mübarek günde içimizden geçenleri gerçeğe dönüştürsün 😍
Ay hadi insallah ya🙏🏻💜
Ben de bu ay cok istiyorum artik gercekten🙏🏻🤰👼
Hepimizin kandili mubarek olsun🙏🏻

Çok kötü görünüyor çok karışık öyle seviyorsan iyi ama ben yiyemem öyle
Ya oyle gorunmesine bakma, muz + avokado uzerine tahin pekmez ve kakao iste…
Tatli cok sevmeyene fazla tatli gelebilir ama tatli (ozellikle cikolatali tatli) sevenler denerse bence cok sevebilir ☺️

Kızlar, doktor bizim takviyeleri değiştirdi, daha etkili bişeyler verdi sanırım, özellikle eşime yüklendi çünkü değerleri düşüşte 😅😅
Progeny f+dha de bana verdi, daha önce kullanan var mı??

Ya oyle gorunmesine bakma, muz + avokado uzerine tahin pekmez ve kakao iste…
Tatli cok sevmeyene fazla tatli gelebilir ama tatli (ozellikle cikolatali tatli) sevenler denerse bence cok sevebilir ☺️
Uzaktan karabiber gibi gördüm ondan öyle dedim böyle yiyorsan iyi bi ara bende deneyeyim bari

Benim yumurta daha catlamamis Selizay Selizay bi de iftardan sonra su ictim kola ictim cay ictim agri var kasigimda ama catlayamamis daha🤦🏻‍♀️
IMG_20220227_203035.jpg

6 yıl 2 aylık evliyim, başta takmıyordum sorun yok zamanı vardır diye ama geçen ay elimde büyüyen kuzenim baba olacağı haberini verince yaşlanmaya başladığımı farkettim 😂 33 yaşındayım kuzenim daha 22 olmadı 🙈
Hayırlısı ya dediğiniz gibi vakti var yada bununla avutuyor muyuz kendimizi bilmiyorum 😂🥲
ne güzel şıp diye hemen anne baba oluyorlar o konuda ne kadar şanslı olduklarını hiç biri bilmiyor bile

Hayırlısı ya dediğiniz gibi vakti var yada bununla avutuyor muyuz kendimizi bilmiyorum 😂🥲
ne güzel şıp diye hemen anne baba oluyorlar o konuda ne kadar şanslı olduklarını hiç biri bilmiyor bile
Biz kıymetini bilicez, ilk denemede hemen olsa, zorluk çıkmasa belki kıymetini o kadar anlayamayacaktık. Buradaki herkes mükemmel birer anne olacak ❤️

Back