Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Uzaktan karabiber gibi gördüm ondan öyle dedim böyle yiyorsan iyi bi ara bende deneyeyim bari
Yok kiiizzz bu tatli kombinasyonuu
Karabiber koydugum bir versiyon da var; limon, zeytinyagi, karabiber ve avokado puresi; bu zaten guacamole oluyor bir nevi, o da tuzlu versiyon

Hayırlı kandiller en en tatlı anni adaylarıı çiçekleriii ben geriden geldiğimm için ancaa hepiniz dua ederken nickler gözümün önüne geliyorr bir sonraki kandilde meleklerimiz kucaklarımızda olsunn aminnnnnnn

Hayırlısı ya dediğiniz gibi vakti var yada bununla avutuyor muyuz kendimizi bilmiyorum
ne güzel şıp diye hemen anne baba oluyorlar o konuda ne kadar şanslı olduklarını hiç biri bilmiyor bile
Sorma gençlik cahillik şahane bişeyGelinimiz 21 yaşında anne olacak çocuğu 30 yaşındayken 51 olacak şahane bişey. Ben hala kendimi çocuk gibi görüyorum ama bu yıl çocuğum olsa benim yaşımda yani 33 yaşındayken ben 66 olacağım uffff çok korkutucu

Merhaba ben de yeni katıldım aranıza hanımlar. 2-3 ay denedik ama olmadı doktora gittim yumurtalıklarda sorun yok denildi . Adetin 3. Gün verilmesi gereken kan testini söyledi yaptıracağım. Onun haricinde 88 kiloyum vermeye çalışıyorum. Gerçekten bı sorun var mıdır acaba olmaması normal mi

Bu hesaplamalri yapıp psikolojisini bozan tek kişi benim sanırdım yalnız olmadığıma sevindim

Selam canlar demin araştırma yaptım aşılama sonrası da gecikme olablrmis bı de eşimde diyo ki madem randevu aldın sabret orda belli olsun diyor herşey hayirlsii artık rabbim neylerse guzel eyler umarim gebelikdir

Eklentiler

• Screenshot_2022-02-27-23-15-03-60_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
    82,3 KB · Görüntüleme: 31
Bu hesaplamalri yapıp psikolojisini bozan tek kişi benim sanırdım yalnız olmadığıma sevindim
Bende yapıyorum eşim 38 ben 31 yasndayim busene temmuz da 32 eşim Eylül'de 39 olcak çocuğumuz 30 yaşındayken eşim 68 ben 62 olcam mesela

8 aya kadar normal canım hatta 1 seneye kadar stres yapma erken daha vücudun hazırlasın kendini

Selam canlar demin araştırma yaptım aşılama sonrası da gecikme olablrmis bı de eşimde diyo ki madem randevu aldın sabret orda belli olsun diyor herşey hayirlsii artık rabbim neylerse guzel eyler umarim gebelikdir
Şu Google arama motorunun dili olsada konuşsa neler öğrendik bu uğurda heyyy gidii heyyy

Şu Google arama motorunun dili olsada konuşsa neler öğrendik bu uğurda heyyy gidii heyyy
Aynen öyle ama bugün gelmedi gerci zaman geçince daha da rahatladım ama araştırmadan da edemedim doktor yorumu ama belli de olmaz ,3 martı beklicem mecbur dünden daha rahat kafam nedense

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…