• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayy onu bende hiç anlamıyorum hadi bı kere de bulmazsn 2 de bulmazsn ama yıllar geçiyor bı kere mi yanlışlıkla bile olsa bir sperm doğru yolu bulmaz 😂🤷
Ahh bir anlasam canımm demek ki zamanını bekliyor, ama bizim ömrümüzden gidiyor. Her ay her ay.. Hepimizin Artık buluşup tutunsun lütfennnn 🤣🤣

Fotoyu eklememisim🙈

Eklentiler

• CDCE626C-0ADC-483C-90D3-704DC890D090.jpeg
    CDCE626C-0ADC-483C-90D3-704DC890D090.jpeg
    189,5 KB · Görüntüleme: 41
Fotoyu eklememisim🙈
Şifa olsun canım☺️Avakado çok severim ama bu görüntüyü sevemedim hatta yediğimi düşününce biraz midem bulandı, az önce değerlendirmiştik, yoksaaaa😂😂ya ne var çatlamadan 1 gün sonra bir test yapsak tutunma oldu olmadı diye sonuç verse 🙈 ömrümüz bat beklemekle geçiyor 😂

3 buçuk bitti 4 e doğru gidiyorum 🥲 sizin kaç ki rekor dediniz
6 yıl 2 aylık evliyim, başta takmıyordum sorun yok zamanı vardır diye ama geçen ay elimde büyüyen kuzenim baba olacağı haberini verince yaşlanmaya başladığımı farkettim 😂 33 yaşındayım kuzenim daha 22 olmadı 🙈

Şifa olsun canım☺️Avakado çok severim ama bu görüntüyü sevemedim hatta yediğimi düşününce biraz midem bulandı, az önce değerlendirmiştik, yoksaaaa😂😂ya ne var çatlamadan 1 gün sonra bir test yapsak tutunma oldu olmadı diye sonuç verse 🙈 ömrümüz bat beklemekle geçiyor 😂
Hahahaha bebistendir o bulanti bebisten. İlk tekmeyi atip kanalda yuzuse basladigindan bi sey olmussundur😂

Back