Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar benim içimde pozitif bir enerji var ya, rabbim şu mübarek günde içimizden geçenleri gerçeğe dönüştürsün
Ay hadi insallah ya
Ben de bu ay cok istiyorum artik gercekten
Hepimizin kandili mubarek olsun

Çok kötü görünüyor çok karışık öyle seviyorsan iyi ama ben yiyemem öyle
Ya oyle gorunmesine bakma, muz + avokado uzerine tahin pekmez ve kakao iste…
Tatli cok sevmeyene fazla tatli gelebilir ama tatli (ozellikle cikolatali tatli) sevenler denerse bence cok sevebilir

Kızlar, doktor bizim takviyeleri değiştirdi, daha etkili bişeyler verdi sanırım, özellikle eşime yüklendi çünkü değerleri düşüşte
Progeny f+dha de bana verdi, daha önce kullanan var mı??

Ya oyle gorunmesine bakma, muz + avokado uzerine tahin pekmez ve kakao iste…
Tatli cok sevmeyene fazla tatli gelebilir ama tatli (ozellikle cikolatali tatli) sevenler denerse bence cok sevebilir
Uzaktan karabiber gibi gördüm ondan öyle dedim böyle yiyorsan iyi bi ara bende deneyeyim bari

Hayırlısı ya dediğiniz gibi vakti var yada bununla avutuyor muyuz kendimizi bilmiyorum
ne güzel şıp diye hemen anne baba oluyorlar o konuda ne kadar şanslı olduklarını hiç biri bilmiyor bile

Hayırlısı ya dediğiniz gibi vakti var yada bununla avutuyor muyuz kendimizi bilmiyorum
ne güzel şıp diye hemen anne baba oluyorlar o konuda ne kadar şanslı olduklarını hiç biri bilmiyor bile
Biz kıymetini bilicez, ilk denemede hemen olsa, zorluk çıkmasa belki kıymetini o kadar anlayamayacaktık. Buradaki herkes mükemmel birer anne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…