• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Doktor çok iyi dedi canım ama olmuyor hayırlısı diyorum artık☺️Buarada test yaptım sanırım çatladı 🤦‍♀️
İlk resimdeki son test dün 16.00 gibi, ikinci resim gece 03.00, üçüncü bugün 16.00, sonuncu resimde son durum, bir iğne olmayı bile beceremedim 😂😂😂
İlk resimde tam pik değil ama

Yaa bat ne zamandı peki? Ovulasyon yaptın mı bu ay?
11 mart olarak görünüyor ama covidden gecikme ya da erken mi olur bilmiyorum.normalde aşılama başlamıştık 3 gün klomen kullandım 3 gün iğne kullanacktım. Son iğne günümde covid olduğumuzu öğrendik ve tedavi direkt diğer aya kaldı.. Marttaki adetimle gitcez tekrar aşılama başlarız yüksek ihtimal 🤷‍♀️

Doktor çok iyi dedi canım ama olmuyor hayırlısı diyorum artık☺️Buarada test yaptım sanırım çatladı 🤦‍♀️
İlk resimdeki son test dün 16.00 gibi, ikinci resim gece 03.00, üçüncü bugün 16.00, sonuncu resimde son durum, muhtemelen gece pik oldu bugünde çatladı, bir iğne olmayı bile beceremedim 😂😂😂
,Daha pik yapmamış gibi..

11 mart olarak görünüyor ama covidden gecikme ya da erken mi olur bilmiyorum.normalde aşılama başlamıştık 3 gün klomen kullandım 3 gün iğne kullanacktım. Son iğne günümde covid olduğumuzu öğrendik ve tedavi direkt diğer aya kaldı.. Marttaki adetimle gitcez tekrar aşılama başlarız yüksek ihtimal 🤷‍♀️
İnşallah kuzum, değerlendirme yaptınız mı belki sürpriz olur🙏❤️

Eklentiler

• _20220227_175255.JPG
    _20220227_175255.JPG
    23,6 KB · Görüntüleme: 28
  • _20220227_163403.JPG
    _20220227_163403.JPG
    25,4 KB · Görüntüleme: 35
Back